Ухвала
від 24.01.2022 по справі 307/4676/21-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 307/4676/21-ц

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

24 січня 2022 року суддя Печерського районного суду м. Києва Підпалий В.В., розглянувши матеріали справи за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Дорі Фінанс»</a>, треті особи: Приватний нотаріус Бучанського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна, Приватний виконавець виконавчого округу Закарпатської області Кохан Павло Іванович, Товариство з обмеженою відповідальністю «КТ Україна» про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулася до суду із позовом до ТОВ «Дорі Фінанс», треті особи: Приватний нотаріус Бучанського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна, Приватний виконавець виконавчого округу Закарпатської області Кохан Павло Іванович, Товариство з обмеженою відповідальністю «КТ Україна» про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Дослідивши матеріалів позовної заяви суд приходить до висновку про те, що зазначені матеріали слід передати на розгляд до Деснянського районного суду м. Києва, виходячи з наступного.

Відповідно до ч. 2 ст. 27 ЦПК України, позови до юридичних осіб пред`являються в суд за їхнім місцезнаходженням згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

З відкритих даних ЄДРПОУ вбачається, що ТОВ «Дорі Фінанс» (код ЄДРПОУ 44353633) знаходиться за адресою: вул. Гната Хоткевича, 5, кв. оф. 202, м. Київ, 02094, що відповідно до адміністративного поділу м. Києва знаходиться в Деснянському районі.

Враховуючи, що зазначена в позовній заяві адреса відповідача знаходиться в Деснянському районі м. Києва, суд приходить до висновку, що вказану справу слід передати за підсудністю до Деснянського районного суду м. Києва.

Відповідно до ч. 1 ст. 32 ЦПК України, спори між судами про підсудність не допускаються.

Керуючись ст. ст. 27, 259, 261, 268 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Дорі Фінанс»</a>, треті особи: Приватний нотаріус Бучанського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна, Приватний виконавець виконавчого округу Закарпатської області Кохан Павло Іванович, Товариство з обмеженою відповідальністю «КТ Україна» про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, - передати на розгляд до Деснянського районного суду м. Києва.

Апеляційну скаргу на ухвалу може бути подано протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Апеляційна скарга подається до Київського апеляційного суду.

Суддя В.В. Підпалий

Дата ухвалення рішення24.01.2022
Оприлюднено14.10.2022
Номер документу106744978
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —307/4676/21-ц

Рішення від 22.05.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Сенюта В. О.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Сенюта В. О.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Сенюта В. О.

Ухвала від 24.01.2022

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні