Ухвала
від 13.10.2022 по справі 759/4912/22
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. КИЄВА

пр. № 2/759/3216/22

ун. № 759/4912/22

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13 жовтня 2022 року м. Київ

Святошинський районний суд м. Києва

у складі: головуючого судді Кириленко Т.В.;

за участю секретаря судових засідань Істоміної О.Г.;

представника позивача Ніколенко Є.А. ;

представника відповідача ОСОБА_2

розглянувши клопотання представника позивача ОСОБА_3 - адвоката Ніколенко Є.А. про витребування доказів у цивільній справі за позовом ОСОБА_3 (адреса: АДРЕСА_1 ) до Спеціалізованого будинку для ветеранів війни та праці, громадян похилого віку та інвалідів на АДРЕСА_2 виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про визнання незаконними наказів про накладення дисциплінарних стягнень,-

ВСТАНОВИВ :

В провадженні Святошинського районного суду м. Києва перебуває вказана справа.

У підготовчому судовому засіданні 13.10.2022 року представником позивача ОСОБА_4 - адвокатом Ніколенком Є.А. було заявлено клопотання про витребування доказів.

Суд, вислухавши думку представників сторін, дослідивши матеріали справи, вважає, що клопотання підлягає частковому задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ч. 4 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Відповідно до ч. 6 ст. 84 ЦПК України у разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Суд, зважаючи на предмет даної цивільної справи та за для повного, всебічного розгляду справи, вважає клопотання представника відповідача про витребування доказів таким, що підлягає задоволенню.

Клопотання в частині витребування договору оренди задоволенню не підлягає, оскільки не стосується обставин спору щодо визнання незаконними наказів про накладення дисциплінарних стягнень.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 83,84, 353, 354 ЦПК України,-

ПОСТАНОВИВ:

Витребувати у Спеціалізованому будинку для ветеранів війни та праці, громадян похилого віку та інвалідів на АДРЕСА_2 виконавчого округу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації):

-завірену належним чином копію журналу реєстрації службових наказів Спеціалізованого будинку для ветеранів війни та праці, громадян похилого віку та інвалідів на АДРЕСА_2 виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за 2022 рік або інший документ, що його замінює;

-

-завірений належним чином наказ Спеціалізованого будинку для ветеранів війни та праці, громадян похилого віку та інвалідів на АДРЕСА_2 виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), виданий орієнтовно з 24 лютого 2022 року про запровадження дистанційного режиму роботи, зокрема для директора та заступника директора відповідача;

-копію відеозапису, на якому зафіксований прогул ОСОБА_3 у період часу з 11:00 год. по 14:00 год. 27 квітня 2022 року, на який посилається відповідач у відзиві;

-копію письмових пояснень, які надавались директором ОСОБА_5 та заступником директора ОСОБА_6 на запит Київської міської прокуратури за скаргою ОСОБА_3 .

Витребувати у Київського міського територіального центру соціального обслуговування виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) завірену належним чином копію журналу реєстрації вихідних листів Київського міського територіального центру соціального обслуговування виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за 2022 рік.

Строк виконання даної ухвали - десять днів з дня отримання ухвали суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Оголосити перерву у підготовчому судовому засіданні до 09:30 год. 16.11.2022 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.В.Кириленко

СудСвятошинський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення13.10.2022
Оприлюднено20.10.2022
Номер документу106808070
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —759/4912/22

Ухвала від 31.05.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Голуб Світлана Анатоліївна

Ухвала від 31.05.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Голуб Світлана Анатоліївна

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Журибеда О. М.

Рішення від 14.03.2024

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Журибеда О. М.

Рішення від 07.03.2024

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Журибеда О. М.

Рішення від 07.03.2024

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Журибеда О. М.

Ухвала від 09.06.2023

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Журибеда О. М.

Ухвала від 13.10.2022

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Кириленко Т. В.

Ухвала від 29.05.2022

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Кириленко Т. В.

Ухвала від 15.05.2022

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Кириленко Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні