Ухвала
від 20.10.2022 по справі 131/788/22
ІЛЛІНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 131/788/22

Провадження № 2/131/375/2022

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20.10.2022м. Іллінці

Суддя Іллінецького районного суду Вінницької області Олексієнко О.Ю., розглянувши матеріали цивільної справи за заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про усиновлення та внесення змін в актовий запис про народження дитини, заінтересовані особи: Іллінецький районний відділ Державної реєстрації актів цивільного стану у Вінницькому районі Вінницької області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький), орган опіки та піклування Служби у справах дітей Іллінецької міської ради Вінницької області,-

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Іллінецького районного суду Вінницької області перебуває цивільна справа за заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про усиновлення та внесення змін в актовий запис про народження дитини, заінтересовані особи: Іллінецький районний відділ Державної реєстрації актів цивільного стану у Вінницькому районі Вінницької області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький), орган опіки та піклування Служби у справах дітей Іллінецької міської ради Вінницької області.

Ухвалою Іллінецького районного суду Вінницької області від 06 вересня 2022 року ( суддя Балтак Д.О.) провадження у справі відкрито в порядку окремого провадження.

Наказом Іллінецького районного суду Вінницької області №59-к від 05 жовтня 2022 року суддю Іллінецького районного суду Балтака Д.О. увільнено з роботи з 05 жовтня 2022 року у зв`язку з призовом на військову службу по мобілізації в умовах воєнного стану, тому останній виключений з автоматичного розподілу справ між суддями Іллінецького районного суду Вінницької області.

Протоколом автоматизованого розподілу судової справи між суддями Іллінецького районного суду Вінницької області від 17 жовтня 2022 року головуючим суддею визначено Олексієнка О.Ю.

Змістом частини 12 статті 33 ЦПК України передбачено, що у разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом.

У разі зміни складу суду на стадії розгляду справи по суті суд повторно розпочинає розгляд справи по суті, крім випадку, коли суд ухвалить рішення про повторне проведення підготовчого провадження.

З урахуванням зазначеного, суд вважає за можливе прийняти цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про усиновлення та внесення змін в актовий запис про народження дитини, заінтересовані особи: Іллінецький районний відділ Державної реєстрації актів цивільного стану у Вінницькому районі Вінницької області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький), орган опіки та піклування Служби у справах дітей Іллінецької міської ради Вінницької області до свого провадження та призначити справу до розгляду.

Розгляд справи здійснювати в порядку окремого провадження.

Керуючись ст. 33 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Прийняти до свого провадження цивільну справу № 131/786/22 за заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про усиновлення та внесення змін в актовий запис про народження дитини, заінтересовані особи: Іллінецький районний відділ Державної реєстрації актів цивільного стану у Вінницькому районі Вінницької області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький), орган опіки та піклування Служби у справах дітей Іллінецької міської ради Вінницької області до свого провадження та призначити справу до розгляду в порядку окремого провадження.

Проведення судового засідання призначити на 13:30 24 листопада 2022 року у відкритому судовому засіданні в Іллінецькому районному суді Вінницької області (22700, Вінницька область, м. Іллінці, вул. Європейська, 28).

Копію ухвали про прийняття справи до свого провадження направити учасникам процесу.

Ухвала остаточна та оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення20.10.2022
Оприлюднено24.10.2022
Номер документу106854515
СудочинствоЦивільне
Сутьнародження дитини, заінтересовані особи: Іллінецький районний відділ Державної реєстрації актів цивільного стану у Вінницькому районі Вінницької області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький), орган опіки та піклування Служби у справах дітей Іллінецької міської ради Вінницької області

Судовий реєстр по справі —131/788/22

Ухвала від 31.01.2023

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Олексієнко О. Ю.

Ухвала від 20.10.2022

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Олексієнко О. Ю.

Ухвала від 05.09.2022

Цивільне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Балтак Д. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні