Ухвала
від 24.10.2022 по справі 384/326/22
ВІЛЬШАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

ПРО ВІДКРИТТЯПРОВАДЖЕННЯ УСПРАВІ № 384/326/22

№пр. 2-о/384/32/2022

24 жовтня 2022 року смт. Вільшанка

Суддя Вільшанського районного суду Кіровоградської області Галицький В.В., розглянувши заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа Вільшанська селищна рада Голованівського району Кіровоградської області, про встановлення факту родинних відносин, -

В С Т А Н О В И В:

12.10.2022 року до Вільшанського районного суду Кіровоградської області надійшли матеріали заяви ОСОБА_1 , заінтересована особа Вільшанська селищна рада Голованівського району Кіровоградської області, про встановлення факту родинних відносин.

У заяві заявник просить витребувати у Голованівському відділі державної реєстрації актів цивільного стану у Голованівському районі Кіровоградської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), витяг про реєстрацію шлюбу між ОСОБА_2 та ОСОБА_3 зареєстрованого Журавлинською сільською радою Голованівського району, актовий запис №6 від 16.06.1961 року.

Згідно зі ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Суд вважає, що докази, які просить витребувати заявник, є необхідними для перевірки її доводів, а тому клопотання підлягає задоволенню.

Підстави для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Провадження у справі підлягає відкриттю.

Керуючись ст.ст. 4, 13, 187, 294 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа Вільшанська селищна рада Голованівського району Кіровоградської області, про встановлення факту родинних відносин.

Розгляд справи провести в порядку окремого провадження.

Проведення судового засідання призначити на 21.11.2022 року на 11 год. 00 хв. в приміщенні Вільшанського районного суду Кіровоградської області.

Клопотання заявника про витребування доказів, задовольнити.

Витребувати у Голованівському відділі державної реєстрації актів цивільного стану у Голованівському районі Кіровоградської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) (адреса: 26500, Кіровоградська область, Голованівський район, смт. Голованівськ, вул. Соборна, 23) витяг про реєстрацію шлюбу між ОСОБА_2 та ОСОБА_3 зареєстрованого Журавлинською сільською радою Голованівського району, актовий запис №6 від 16.06.1961 року.

Встановити строк виконання ухвали в частині витребування доказів до 14.11.2022 року.

Роз`яснити особам у яких витребовуються докази, що у разі, якщо вони не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали.

Відповідно до ч. 8 ст. 84 ЦПК України, у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Учасникам справи надіслати копії ухвали про відкриття провадження у справі.

Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі заінтересованій особі надіслати копію заяви з копіями доданих до неї документів.

Запропонувати заінтересованій особі надіслати суду письмові пояснення або заперечення щодо заяви.

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://court.gov.ua/sud1102/.

Ухвала окремо від рішення суду може бути оскаржена в апеляційному порядку лише щодо порушення правил підсудності. В іншій частині заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Кропивницького апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її постановлення.

Суддя:

СудВільшанський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення24.10.2022
Оприлюднено27.10.2022
Номер документу106937408
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них:

Судовий реєстр по справі —384/326/22

Рішення від 21.11.2022

Цивільне

Вільшанський районний суд Кіровоградської області

Галицький В. В.

Ухвала від 24.10.2022

Цивільне

Вільшанський районний суд Кіровоградської області

Галицький В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні