Ухвала
від 20.09.2007 по справі 14/826
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

14/826

 

                                  ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ЧЕРКАСЬКОЇ   ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"20" вересня 2007 р.                                                            Справа № 14/826

вх. № 166235від27.08.2007

Господарський суд у складі головуючого судді Хабазні Ю.А., при секретарі судового засідання Соколишиній І.А., за участю  представника ліквідатора  –Тарасенко Н.М., за довіреністю, розглядає у відкритому судовому засіданні у м. Черкаси у приміщенні суду клопотання про затвердження звіту та ліквідаційного балансу, яке надійшло від ліквідатора банкрута у справі за заявою

ініціюючого кредиторадержавної податкової інспекції у Чорнобаївському районі

до боржника товариства з обмеженою відповідальністю „Алан-Агро”

про визнання банкрутом відсутнього боржника, –

УСТАНОВИВ:

Постановою суду від 22.02.2007 боржника визнано банкрутом, державною податковою інспекцією у Чорнобаївському районі, яка призначена ліквідатором боржника, господарському суду подано на затвердження звіти та ліквідаційний баланс боржника. Останній засвідчує відсутність у банкрута майна.

В судовому засіданні представник ліквідатора банкрута заявлене клопотання про затвердження звіту підтримав.  Скарг на дії ліквідатора до суду не надійшло.

У ході заслуховування звіту ліквідатора у судовому засіданні установлено, що майнові активи у банкрута відсутні, заявник є єдиним кредитором,  заборгованість у сумі 340 грн. перед яким не погашена.

Суд вважає, що ліквідатором виконані усі необхідні дії для виявлення документації і майнових активів боржника та покладені на нього ст.25 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” обов'язки, у зв'язку з чим звіт та  ліквідаційний баланс підлягають затвердженню, а боржник, як юридична особа –ліквідації.

Керуючись ст. 32, п.6 ст.40 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” суд, –

УХВАЛИВ:

1.Затвердити звіт ліквідатора про проведення ліквідаційної процедури банкрута від 21.08.2007 №1499/10 та доданий до нього ліквідаційний баланс станом на 21.08.2007.

2.Ліквідувати товариство з обмеженою відповідальністю „Алан-Агро” (смт.Чорнобай, вул.Леніна,291, ідентифікаційний код №30955579) як юридичну особу-банкрута.

3.Зобов'язати ліквідатора: забезпечити збереження документів банкрута і, за погодженням із архівною установою, визначити місце подальшого їх зберігання; подати державному реєстратору необхідні документи передбачені у ст.ст. 39, 50 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців" та інформувати суд про виконання.

4.Скасувати арешт на майно боржника, накладений ухвалою суду від 05.02.2007.

5.Провадження у справі припинити.

Копію ухвали направити ліквідатору, державному реєстратору (Чорнобаївській райдержадміністрації) для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи, обласному управлінню статистики, відділу державної виконавчої служби Чорнобаївського районного управління юстиції.

Ухвала може бути оскаржена до Київського міжобласного апеляційного господарського суду.

              

                   Суддя                                                                                     Хабазня Ю.А.                                                            

Дата ухвалення рішення20.09.2007
Оприлюднено31.10.2007

Судовий реєстр по справі —14/826

Ухвала від 20.09.2007

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні