Ухвала
від 04.10.2007 по справі 14/2004
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

14/2004

 

                                  ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ЧЕРКАСЬКОЇ   ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"04" жовтня 2007 р.                                                            Справа № 14/2004

вх. №18290від27.09.2007

Господарський суд у складі головуючого судді Хабазні Ю.А., при секретарі судового засідання Соколишиній І.А., за участю представників –ліквідатора банкрута Чорноіваненка О.М. (від Тальнівського районного центру зайнятості), кредиторів - Пасменка Ю.П. (від ВАТ «Черкасиобленерго»), Сухоноса М.В. (від управління Пенсійного фонду України в Тальнівському районі), Фонрабе Є.В. (від управління в черкаській області виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України), за довіреностями, розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Черкаси у приміщенні суду клопотання про затвердження звіту та ліквідаційного балансу, яке надійшло від ліквідатора банкрута у справі за заявою

ініціюючого кредитораТальнівського  районного центру зайнятості як робочого органу Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття

до боржника приватного сільськогосподарського підприємства «Павлівське»

про  визнання банкрутом відсутнього боржника, –

УСТАНОВИВ:

Постановою суду від 15.05.2007 боржника визнано банкрутом, Тальнівським районним центром зайнятості, який призначений ліквідатором боржника, господарському суду подано на затвердження звіти та ліквідаційний баланс боржника. Останній засвідчує відсутність у банкрута майна.

Усі кредитори були належним чином повідомлені про призначення судового засідання з розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута. Кредитори що з'явились у судове засідання заявлене клопотання про затвердження звіту підтримали. Скарг на дії ліквідатора до суду не надійшло. У ході заслуховування звіту ліквідатора у судовому засіданні установлено, що майнові активи у банкрута відсутні, кредиторами боржника є:

державна податкова інспекція у Тальнівському районі на суму 222337,92грн.,

управління Пенсійного фонду України в Тальнівському районі на суму 5383,71 грн.,

відділення виконавчої дирекції в Тальнівському районі Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України на суму 427,72 грн.,

ВАТ „Черкасиоблененрго” на суму 94220,31 грн.,

управління сільського господарства Тальнівської районної державної адміністрації на суму 20000 грн.,

Тальнівський районний центр зайнятості як робочий орган Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття на суму 15118,72 грн.

Заборгованість перед кредиторами не погашена.

Суд вважає, що ліквідатором виконані усі необхідні дії для виявлення документації і майнових активів боржника та покладені на нього ст.25 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” обов'язки, у зв'язку з чим звіт та  ліквідаційний баланс підлягають затвердженню, а боржник, як юридична особа –ліквідації.

Керуючись ст. 32, п.6 ст.40 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” суд, –

УХВАЛИВ:

1.Затвердити звіт ліквідатора про проведення ліквідаційної процедури банкрута від 26.09.2007 №1080 та доданий до нього ліквідаційний баланс станом на 26.09.2007.

2.Ліквідувати приватне сільськогосподарське підприємство „Павлівське”  (Черкаська область, Тальнівський район, с.Павлівка Перша, вул.Довжука,21, ідентифікаційний код 00132078) як юридичну особу-банкрута.

3.Зобов'язати ліквідатора: забезпечити збереження документів банкрута і, за погодженням із архівною установою, визначити місце подальшого їх зберігання; подати державному реєстратору необхідні документи передбачені у ст.ст. 39, 50 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців" та інформувати суд про виконання.

4.Скасувати арешт на майно боржника, накладений ухвалою суду від 16.04.2007.

5.Провадження у справі припинити.

Копію ухвали направити ліквідатору, кредиторам, державному реєстратору (Тальнівській райдержадміністрації) для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи, обласному управлінню статистики, відділу державної виконавчої служби Тальнівського районного управління юстиції.

Ухвала може бути оскаржена до Київського міжобласного апеляційного господарського суду.

                    Суддя                                                                                 Хабазня Ю.А.

Дата ухвалення рішення04.10.2007
Оприлюднено31.10.2007
Номер документу1069445
СудочинствоГосподарське
Сутьзатвердження звіту та ліквідаційного балансу, яке надійшло від ліквідатора банкрута у справі за заявою ініціюючого кредитораТальнівського  районного центру зайнятості як робочого органу Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття

Судовий реєстр по справі —14/2004

Ухвала від 04.10.2007

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні