Ухвала
від 27.10.2022 по справі 441/1382/22
ГОРОДОЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

441/1382/22

2/441/665/2022

УХВАЛА

про передачу справи на розгляд іншому суду

27.10.2022 суддя Городоцького районного суду Львівської області Ференц О.І., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Регіонального сервісного центру Головного сервісного центру МВС у Львівській області (філія ГСЦ МВС), Товариства з обмеженою відповідальністю «Росавто» про визнання права власності на транспортний засіб, -

в с т а н о в и л а:

23.09.2022 на адресу Городоцького районного суду Львівської області надійшла заява ОСОБА_1 до Регіонального сервісного центру Головного сервісного центру МВС у Львівській області (філія ГСЦ МВС), Товариства з обмеженою відповідальністю «Росавто» про визнання права власності на транспортний засіб.

Зазначеназаява підлягає направленню за підсудністю з наступних підстав.

Відповідно до ч.2 ст.27 ЦПК України позови до юридичних осіб пред`являються в суд за їхнім місцезнаходженням згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань.

Із матеріалів заяви встановлено, що місцезнаходженням Відповідача 1 є м. Львів, вул. Данила Апостола, 11, місцезнаходженням Відповідача 2 є м. Київ, вул. Салютна, 2, що не належить до територіальної підсудності Городоцького районного суду Львівської області.

Згідно п.1 ч.1, ч.3ст.31ЦПК України суд передає справу на розгляд іншому суду, якщо справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду. Передача справи на розгляд іншого суду за встановленою цим Кодексом підсудністю з підстави, передбаченої пунктом 1 частини першої цієї статті, здійснюється на підставі ухвали суду не пізніше п`яти днів після закінчення строку на її оскарження, а в разі подання скарги - не пізніше п`яти днів після залишення її без задоволення.

Відповідно дост.32ЦПК України спори між судами про підсудність не допускаються. Справа, передана з одного суду до іншого в порядку, встановленомустаттею 31 цього Кодексу, повинна бути прийнята до провадження судом, якому вона надіслана.

Враховуючи викладене, вважаю, що розгляд справи слід проводити у Залізничному районному суді м. Львова як такому, на території юрисдикції якого знаходиться відповідач 1.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.27,31,32,260,353 ЦПК України,-

п о с т а н о в и л а:

Цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Регіонального сервісного центру Головного сервісного центру МВС у Львівській області (філія ГСЦ МВС), Товариства з обмеженою відповідальністю «Росавто» про визнання права власності на транспортний засіб передати на розгляд за територіальною підсудністю до Залізничного районного суду м. Львова (79000, м. Львів, вул. С. Бандери, 3).

Копію ухвали направити позивачу.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до Львівського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Ференц О.І.

СудГородоцький районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення27.10.2022
Оприлюднено31.10.2022
Номер документу106978854
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: щодо реєстрації або обліку прав на майно

Судовий реєстр по справі —441/1382/22

Ухвала від 22.11.2022

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Ліуш А. І.

Ухвала від 27.10.2022

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Ференц О. І.

Ухвала від 28.09.2022

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Ференц О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні