Ухвала
від 25.10.2022 по справі 902/939/22
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ


У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі про

неплатоспроможність боржника

25 жовтня 2022 р. Справа № 902/939/22

Господарський суд Вінницької області у складі:

головуючого судді Лабунської Т.І.

за участю: секретаря судового засідання Марчук А.П.

представника боржника - Оверковського К.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні справу

за заявою: ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 )

про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність

В С Т А Н О В И В :

30.09.2022 до Господарського суду Вінницької області надійшла заява ОСОБА_1 від 26.09.2022 про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 30.09.2022, зазначену справу розподілено судді Лабунській Т.І.

Ухвалою суду від 12.10.2022 заяву про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність боржника - фізичної особи ОСОБА_1 прийнято до розгляду та призначено підготовче засідання на 25.10.2022.

В судовому засіданні представник боржника підтримав подану заяву та просив суд відкрити провадження у справі про неплатоспроможність фізичної особи ОСОБА_1 ..

Суд, заслухавши пояснення представника боржника, дослідивши матеріали заяви про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність фізичної особи ОСОБА_1 встановив наступні обставини.

Так, подана заява мотивована тим, що ОСОБА_1 звертається із заявою па підставі пунктів 1.2 та 4 частини 2 статті 115 Кодексу України з процедур банкрутства, адже розмір прострочених зобов`язань боржника перед його кредиторами станом на день подання цієї заяви становить 858 810,44 грн., що перевищує встановлений законодавством поріг у розмірі не менше 30 розмірів мінімальної заробітної плати.

При цьому, боржник змушена була, починаючи січня 2022, повністю припинити погашення своїх кредитів, тобто упродовж більш, ніж двох місяців.

Боржник протягом 2019-2021 перебував у кредитних відносинах з банківськими та іншими фінансовими установами України та укладав правочини, за якими отримував послуги споживчого кредитування у вигляді грошових коштів з метою придбання споживчих товарів, робіт та послуг для задоволення власних потреб.

Проте, внаслідок несприятливої економічної ситуації, що сталась в країні в останні роки, в тому числі підсилена спалахом пандемії нової коронавірусної інфекції у 2021, а також початком воєнної агресії з боку росії на території України з 24.02.2022, у боржника накопичилась певна кількість грошових зобов`язань, які не можуть бути виконані ним з причин недостатності грошового доходу та відсутності майна, яке може бути реалізоване з метою погашення всієї суми заборгованості.

Загальна історія кредитних відносин боржника відображається у відповідній Кредитній історії станом на 30.08.2022, яка була складена та сформована в електронному вигляді ТОВ «Українське бюро кредитних історій» у відповідності до ЗУ «Про організацію формування та обігу кредитних історій».

Таким чином на момент подачі даної заяви загальна сума заборгованості Боржника перед всіма його кредиторами складає 1 046 411,05 грн., в тому числі розмір прострочених зобов`язань в сумі 858 810,44 грн., сума неустойки (штрафу, пені) складає 0,00 грн.

Додатково Боржник зазначає, що не має заборгованості зі сплати обов`язкових платежів до бюджету, заборгованості зі сплати аліментів або заборгованості з відшкодування шкоди, завданої каліцтвом, іншим ушкодженням здоров`я або смертю фізичної особи.

Станом на день звернення до господарського суду ОСОБА_1 не має статусу фізичної особи-підприємця, що підтверджується відповідним Витягом з Єдиного державного реєстру.

Боржник зареєстрована та проживає за адресою; АДРЕСА_2 .

Сім`я Боржника складається з:

- Чоловік - ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

- Донька - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ;

- Донька - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 ;

У заяві також зазначено, що боржник має у власності наступне нерухоме майно, а саме:

- Житловий будинок загальною площею 64,3 кв.м який знаходиться за адресою: АДРЕСА_3 ;

- Земельна ділянка площею 0,68га кадастровий номер 0521684400:02:003:0039;

- Земельна ділянка площею 0,25га, кадастровий номер 0521684400:02:003:0038;

Боржник не має у власності рухомого майна, в тому числі транспортних засобів, що підтверджується відповідним листом від 21.07.2022 №31/2/0541-1666 Територіального сервісного центру МВС № 0541.

З 2007 по теперішній час ОСОБА_1 працює в ПРАТ «КАЛИНА» на посаді начальника розкрійної дільниці та за 2019 отримала доходи в сумі 21 842,51 грн.; за 2020 - 51 516,51 грн.; 2021 - 74 698,26грн.

Крім того, боржник повідомляє, що не має у власності цінних паперів (акцій, облігацій), а також будь-яких інших цінних паперів в розумінні чинного законодавства України про цінні папери. Не має незнятої або непогашеної судимості та в розшуку не перебуває, що підтверджується відповідним Витягом про відсутність судимості.

У заяві ОСОБА_1 повідомила, що на її ім`я відкриті рахунки в АТ "УКРСИББАНК", інших рахунків в інших банках та фінансово-кредитних установах в Україні та за кордоном (в т.ч. депозитних) боржник не має.

Враховуючи викладене, заявник просить суд відкрити провадження у справі про неплатоспроможність.

На підтвердження обставин, викладених у заяві, заявником додані відповідні докази.

Встановивши наведені обставини, надавши їм належну оцінку, суд дійшов наступних правових висновків.

Провадження у справах про неплатоспроможність боржника - фізичної особи, фізичної особи - підприємця здійснюється в порядку, визначеному цим Кодексом для юридичних осіб, з урахуванням особливостей, встановлених четвертою Книгою Кодексу (ч. 1 ст. 113 Кодексу України з процедур банкрутства).

Згідно ст. 1 Кодексу України з процедур банкрутства боржником є юридична особа або фізична особа, у тому числі фізична особа - підприємець, неспроможна виконати свої грошові зобов`язання, строк виконання яких настав.

Підстави для відкриття провадження у справі про неплатоспроможність боржника - фізичної особи наведені в частині другій статті 115 цього Кодексу, згідно з якою боржник має право звернутися до господарського суду із заявою про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність у разі, якщо:

1) розмір прострочених зобов`язань боржника перед кредитором (кредиторами) становить не менше 30 розмірів мінімальної заробітної плати;

2) боржник припинив погашення кредитів чи здійснення інших планових платежів у розмірі більше 50 відсотків місячних платежів за кожним з кредитних та інших зобов`язань упродовж двох місяців;

3) ухвалено постанову у виконавчому провадженні про відсутність у фізичної особи майна, на яке може бути звернено стягнення;

4) існують інші обставини, які підтверджують, що найближчим часом боржник не зможе виконати грошові зобов`язання чи здійснювати звичайні поточні платежі (загроза неплатоспроможності).

Перелік підстав, визначених частиною другою статті 115 Кодексу України з процедур банкрутства для порушення провадження у справі про банкрутство фізичної особи, не є вичерпним, оскільки пунктом 4 частини другої статті 115 Кодексу України з процедур банкрутства передбачено можливість "існування інших обставин, які підтверджують, що найближчим часом боржник не зможе виконати грошові зобов`язання чи здійснювати звичайні поточні платежі (загроза неплатоспроможності)".

При цьому, право боржника звернутися із заявою про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність не стоїть у залежності від наявності у сукупності всіх чотирьох підстав, передбачених частиною другою статті 115 Кодексу України з процедур банкрутства. Зазначений висновок міститься у постанові Верховного Суду від 29.07.2021 у справі № 909/1028/20.

Системний аналіз статті 113, частин першої, другої статті 116, частини першої статті 119 Кодексу України з процедур банкрутства дає можливість дійти висновку, що наявність підстав для відкриття провадження у справі про неплатоспроможність у кожному конкретному випадку повинна визначатись судом з урахуванням поданої боржником заяви та доданих до неї доказів на підтвердження настання обставин, що підтверджують неплатоспроможність фізичної особи (на момент звернення до суду з відповідною заявою) або загрозу її неплатоспроможності (у визначений зобов`язанням строк або в майбутньому).

Способи та засоби доведення підстав для відкриття провадження у справі про неплатоспроможність визначені законодавцем шляхом наведення у частині третій статті 116 Кодексу України з процедур банкрутства переліку документів, що мають додаватись до заяви про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність та підтверджувати її зміст.

З урахуванням положень частини третьої статті 13, статей 74, 76, 77 Господарського процесуального кодексу України, розглядаючи заяву боржника у підготовчому засіданні, місцевий господарський суд повинен перевірити відповідність поданої заяви вимогам до її форми та змісту відповідно до статті 116 Кодексу України з процедур банкрутства та з`ясувати на підставі поданих боржником доказів наявність підстав для відкриття провадження у справі про неплатоспроможність, визначених частиною другою статті 115 Кодексу України з процедур банкрутства.

Як встановлено судом та вбачається із змісту заяви, загальна сума прострочень боржника становить 858 810,44 грн., що відповідно більше 201 000 (30 х 6 700; п. 1 ч. 2 ст. 115 Кодексу України з процедур банкрутства).

При цьому, як вказано у заяві, боржник припинив погашення кредитів та інших зобов`язань перед кредиторами починаючи з січня 2022.

Крім того, з матеріалів справи вбачається, що наявна заборгованість заявника становить 1 046 411,05 грн., а доходи, які дали б змогу погасити наявну заборгованість відсутні.

Враховуючи зазначене, та те, що метою законодавця при введенні процедури неплатоспроможності фізичних осіб було створення правового механізму, який дозволить фізичній особі-боржнику реструктурувати свої боргові зобов`язання та, який є спеціальним, та має застосовуватися переважно щодо інших процедур звернення стягнення на майно у випадку ініціювання боржником провадження у справі про банкрутство, суд дійшов висновку, що вищенаведені обставини у своїй сукупності вказують на те, що найближчим часом заявник не зможе виконати свої грошові зобов`язання, що свідчить про наявність у нього загрози неплатоспроможності.

Частиною 2 ст. 6 Кодексу України з процедур банкрутства передбачено, що до боржника - фізичної особи застосовуються такі судові процедури: реструктуризація боргів боржника; погашення боргів боржника.

Реструктуризація боргів боржника - це судова процедура у справі про неплатоспроможність фізичної особи, що застосовується з метою відновлення платоспроможності боржника шляхом зміни способу та порядку виконання його зобов`язань згідно з планом реструктуризації боргів боржника (ст. 1 Кодексу України з процедур банкрутства).

У підготовчому засіданні господарський суд розглядає подані документи, з`ясовує наявність підстав для відкриття провадження у справі про неплатоспроможність, а також вирішує інші питання, пов`язані з розглядом заяви. Підготовче засідання проводиться у порядку, передбаченому цим Кодексом. За наслідками підготовчого засідання господарський суд постановляє ухвалу про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність або про відмову у відкритті провадження у справі про неплатоспроможність. (ч.ч. 1-3 ст. 119 Кодексу України з процедур банкрутства).

Зважаючи на встановлені обставини та наведені вище положення законодавства, суд дійшов висновку про наявність підтверджених належними доказами правових підстав, передбачених частиною другою статті 115 Кодексу України з процедур банкрутства для відкриття провадження у справі про неплатоспроможність фізичної особи ОСОБА_1 та введення процедури реструктуризації боргів боржника.

Щодо питання призначення керуючого реструктуризацією боржника, суд зазначає наступне.

Відповідно до ч. 1 ст. 28 Кодексу України з процедур банкрутства, кандидатура арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією визначається судом шляхом автоматизованого відбору із застосуванням Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи з числа арбітражних керуючих, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих України, за принципом випадкового вибору.

Арбітражний керуючий для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією, у разі відсторонення розпорядника майна або керуючого реструктуризацією, визначеного Єдиною судовою інформаційно-телекомунікаційною системою, від виконання повноважень, керуючий санацією, керуючий реалізацією та ліквідатор призначаються господарським судом за клопотанням комітету кредиторів.

Відповідно до п. 2-1 Прикінцевих та перехідних положень Кодексу України з процедур банкрутства, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи призначення арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією у разі відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) здійснюється з урахуванням особливостей, визначених цим пунктом.

Заява ініціюючого кредитора або боржника - фізичної особи про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), крім відомостей, передбачених частиною першою статті 34, частиною другою статті 116 цього Кодексу, повинна містити пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією.

Ініціюючий кредитор або боржник - фізична особа додає до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) заяву арбітражного керуючого, зазначеного в абзаці другому цього пункту, про участь у справі, яка повинна відповідати вимогам, встановленим частиною третьою статті 28 цього Кодексу.

Господарський суд, відкриваючи провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), призначає арбітражного керуючого, зазначеного в абзаці другому цього пункту, розпорядником майна або керуючим реструктуризацією.

У разі якщо заява ініціюючого кредитора або боржника - фізичної особи про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) не містить пропозиції щодо кандидатури арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією або до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) не додано заяви цього арбітражного керуючого про участь у справі, або з підстав, визначених частиною третьою статті 28 цього Кодексу, цього арбітражного керуючого не може бути призначено розпорядником майна або керуючим реструктуризацією, або заяву про відкриття провадження у справі про банкрутство подано боржником - юридичною особою, призначення арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією здійснюється господарським судом самостійно з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих України, у порядку, що діяв до дня введення цього Кодексу в дію, шляхом застосування автоматизованої системи.

Судом встановлено, що на виконання вищевказаних приписів законодавства, боржником додано до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство заяву арбітражного керуючого Солов`я Ю.А. про участь у справі в якості керуючого реструктуризацією боргів боржника.

За змістом ч. 3 ст. 28 Кодексу України з процедур банкрутства, розпорядником майна, керуючим реструктуризацією, керуючим санацією, ліквідатором, керуючим реалізацією не можуть бути призначені арбітражні керуючі: 1) які є заінтересованими особами у цій справі; 2) які здійснювали раніше управління цим боржником - юридичною особою, крім випадків, коли з дня відсторонення від управління зазначеним боржником минуло не менше трьох років; 3) яким відмовлено в допуску до державної таємниці, якщо такий допуск є необхідним для виконання обов`язків, визначених цим Кодексом; 4) які мають конфлікт інтересів; 5) які здійснювали раніше повноваження приватного виконавця щодо примусового виконання судових рішень або рішень інших органів (посадових осіб), у яких боржник був стороною виконавчого провадження; 6) які є близькими особами боржника - фізичної особи.

До призначення арбітражним керуючим особа повинна подати до господарського суду заяву, в якій зазначається, що вона не належить до осіб, зазначених у цій частині.

Як вбачається із змісту поданої заяви арбітражним керуючим повідомлено, що судимості за вчинення корисливих злочинів та заборону суду займатися діяльністю арбітражного керуючого не має; управління боржником раніше не здійснював.

Не є заінтересованою особою стосовно боржника та кредиторів і не має конфлікту інтересів, не є близькою особою боржника та не здійснював раніше повноваження приватного виконавця щодо примусового виконання судових рішень або рішень інших органів (посадових осіб), у яких боржник був стороною виконавчого провадження.

Арбітражний керуючий має більше 10 років юридичного стажу.

До того ж арбітражний керуючий вказує, що забезпечений належним офісним приміщенням та необхідною технікою та засобами для належного виконання повноважень керуючого реструктуризацією.

Також, до поданої заяви, арбітражним керуючим додано копії свідоцтва про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 1895 від 29.12.2018, договору добровільного страхування цивільно-правової відповідальності арбітражного керуючого за шкоду, яку може бути завдано у зв`язку з виконанням його обов`язків № ДЦВАК/213/22 від 01.07.2022.

Враховуючи викладене, суд дійшов висновку призначити керуючим реструктуризацією боргів боржника арбітражного керуючого Солов`я Ю.А..

Відповідно до ч. 5 ст. 119 Кодексу України з процедур банкрутства, питання введення процедури реструктуризації боргів боржника та призначення керуючого реструктуризацією, вирішується господарським судом в ухвалі про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність.

За наслідками проведення підготовчого засідання, суд дійшов висновку про призначення попереднього засідання на 01.12.2022.

Керуючись ст.ст. 1, 2, ч. 2 ст. 6, ч. 1-3 ст. 8, 9, 10, 11, 12, 13, 28, 30, 113, 114, 115, 116, 119 - 122 Кодексу України з процедур банкрутства; ст.ст. 3, 18, 232, 233, 234, 236, 255, 256, 326 ГПК України, суд -

П О С Т А Н О В И В :

1. Відкрити провадження у справі № 902/939/22 про неплатоспроможність фізичної особи ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ).

2. Ввести процедуру реструктуризації боргів боржника.

3. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

Протягом дії мораторію на задоволення вимог кредиторів:

1) зупиняється виконання боржником грошових зобов`язань, у тому числі зобов`язань щодо сплати податків і зборів (обов`язкових платежів), термін виконання яких настав до відкриття провадження у справі про неплатоспроможність;

2) зупиняється стягнення з боржника за всіма виконавчими документами, крім виконавчих документів за вимогами про стягнення аліментів чи про відшкодування шкоди, завданої каліцтвом, іншим ушкодженням здоров`я або смертю фізичної особи, а також крім випадків перебування виконавчого провадження на стадії розподілу стягнутих з боржника грошових сум, у тому числі одержаних від продажу майна боржника, або перебування майна на стадії продажу з моменту оприлюднення інформації про продаж;

3) не нараховується неустойка (штраф, пеня), не застосовуються інші фінансові санкції за невиконання чи неналежне виконання зобов`язань із задоволення вимог, на які поширюється мораторій;

4) зупиняється перебіг позовної давності щодо вимог до боржника;

5) не застосовується індекс інфляції за весь час прострочення виконання грошових зобов`язань боржника.

Мораторій не поширюється на:

1) відшкодування шкоди, завданої каліцтвом, іншим ушкодженням здоров`я або смертю фізичної особи;

2) виплату та стягнення аліментів;

3) виконання вимог за виконавчими документами немайнового характеру, що зобов`язують боржника вчинити певні дії чи утриматися від їх вчинення;

4) задоволення вимог кредиторів у процедурі реструктуризації боргів боржника відповідно до затвердженого плану та у процедурі погашення боргів боржника відповідно до цього Кодексу.

4. На підставі п. 3 ч. 1 ст. 120 Кодексу України з процедур банкрутства з моменту відкриття провадження у справі про неплатоспроможність боржника припиняється нарахування штрафів та інших фінансових санкцій, а також відсотків за зобов`язаннями боржника.

5. Призначити керуючим реструктуризацією у справі № 902/939/22 арбітражного керуючого Солов`я Юрія Анатолійовича (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого № 1895 від 29.12.2018) (адреса місцезнаходження: вул. Героїв Майдану, буд. 11, м. Буча, Київська область, 08292; адреса для кореспонденції: АДРЕСА_4 ; е-mail: ІНФОРМАЦІЯ_4 )

6. Арбітражному керуючому (керуючому реструктуризацією) Солов`ю Ю.А. надати до суду відомості про результати розгляду вимог кредиторів до 30.11.2022.

7. Арбітражному керуючому (керуючому реструктуризацією) Солов`ю Ю.А. виявити, скласти опис майна (провести інвентаризацію) та визначити його вартість.

8. Боржнику та керуючому реструктуризацією Солов`ю Ю.А. подати до суду план реструктуризації боргів до 26.12.2022.

9. Контролюючому органу подати керуючому реструктуризацією Солов`ю Ю.А. інформацію про доходи боржника та членів його сім`ї і про майно, задеклароване такими особами при перетині кордону.

10. Зобов`язати орган державної прикордонної служби надати керуючому реструктуризацією Белінській Н.О. та суду інформацію про перетинання боржником - громадянкою України, ОСОБА_1 - ІНФОРМАЦІЯ_5 , РНОКПП - НОМЕР_1 та членами її сім`ї ( ОСОБА_2 - громадянином України, ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП - НОМЕР_2 , ОСОБА_3 - громадянкою України, ІНФОРМАЦІЯ_2 ; ОСОБА_4 - громадянкою України, ІНФОРМАЦІЯ_3 ) державного кордону за останні три роки.

11. Зобов`язати установи банків надати керуючому реструктуризацією Солов`ю Ю.А. та суду інформацію про залишок коштів на рахунках боржника.

12. Здійснити офіційне оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність боржника фізичної особи - ОСОБА_1 ..

13. Призначити попереднє засідання на 01.12.2022 о 10:30 год. (в приміщенні Господарського суду Вінницької області, м. Вінниця вул. Пирогова, 29, 3-й поверх, 4-й зал).

14. Керуючому реструктуризацією Солов`ю Ю.А. не пізніше ніж за 10 днів до дня попереднього засідання направити суду, кредиторам та боржнику звіт про результати перевірки декларації боржника.

15. Відповідно до ч. 8 ст. 119 Кодексу України з процедур банкрутства ухвала про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність боржника набирає законної сили з моменту її постановлення - 25.10.2022.

16. Ухвала суду може бути оскаржена протягом 10 днів з дня її проголошення до Північно-західного апеляційного господарського суду. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

17. Повний текст ухвали суду складено та підписано - 28.10.2022.

18. Копію ухвали суду направити згідно переліку рекомендованим листом, а також на відомі суду адреси електронної пошти учасників: Фурман О.М. - ІНФОРМАЦІЯ_6 ; представника ОСОБА_1 , адвоката Оверковського К.В. - ІНФОРМАЦІЯ_7 ; арбітражного керуючого Солов`я Ю.А. - ІНФОРМАЦІЯ_4 ; Калинівському ВДВС у Хмільницькому районі Вінницької області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький) - info@kl.vn.dvs.gov.ua; ГУ ДПС у Вінницькій області - vin.official@tax.gov.ua; ЦОП Калинівської ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області - vin.official@tax.gov.ua; Сектору з питань банкрутства у Вінницькій області Центрально - Західного міжрегіонального Управління Міністерства юстиції - bankrut@vn.minjust.gov.ua; ТОВ "КФ.ЮА" - info@kf.ua; ТОВ "ФІНТАРГЕТ" - fintarget.ua@gmail.com; ТОВ "ВЕРДИКТ КАПІТАЛ" - office@verdict-capital.com; ТОВ ФК "НОВІ КРЕДИТИ" - info@novikredyty.com.ua; ТОВ "ТАЙГЕР ФІНАНС" - info@ewacash.com; ТОВ "ФЛЕКСІБЛ ФАЙНЕНШЛ СОЛЮШНЗ" - info@verocash.com.ua; ТОВ ФК «КРЕДИТ-КАПІТАЛ» - info@kredyt-kapital.com.ua; ТОВ "ТОВ «КРЕДИТ-КАПІТАЛ» - info@kredyt-kapital.com.ua; ТОВ «КРЕДИТ-КАПІТАЛ» -info@kredyt-kapital.com.ua; ТОВ "МІСТЕР МАНІ" - info@mrmoney.com.ua; ТОВ "КРЕДИТНІ РІШЕННЯ МОНЕЙ 24" - support@money24.ua; ТОВ "ФК "ВЕРГОНА" - info@groshivsim.com; ТОВ "СОС КРЕДИТ" - support@sos-credit.com.ua; ТОВ Фінансова компанія "Європейська агенція з повернення боргів" - info@eadr.com.ua; ТОВ "ІНФІНАНС" - info@infinance.com.ua; ТОВ "СІТІ ФАКТОР" - cityfactor.nbu@gmail.com; ТОВ "ФК "ДЖОБЕР" - info@topcredit.ua; ТОВ "Інстафінанс" - info@instafinance.com.ua; ТОВ "ТАЛІОН ПЛЮС" - info@talion-plus.com.ua; ТОВ "АЛЕКСКРЕДИТ - mail@alexcredit.com.ua; ТОВ ФК "ІРБІС" - іnfo@kumo.com.ua; ТОВ ФК "ІНВЕСТ ФІНАНС" - info@cashberry.com.ua; ТОВ "ВЕРДИКТ КАПІТАЛ" - office@verdict-capital.com; ТОВ "БІЗПОЗИКА" - office@bizpozyka.com; ТОВ "СЛУЖБА МИТТЄВОГО КРЕДИТУВАННЯ" - bistrozaim@bistrozaim.ua; ТОВ "ФІНФОРС" - finforce.info@gmail.com; info@finforce.com.ua; ТОВ "Інстафінанс" - info@instafinance.com.ua; АТ «ПУМБ» - info@fuib.com; ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" - info@creditkasa.ua; АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - client@credit-agricole.ua; ТОВ "ФК "КОМБІ" - FCCOMBI@I.UA; АТ «УКРСИББАНК» - info@ukrsibbank.com; ТОВ "ФК "ІНКАСО ФІНАНС" - ceo@kredit1.com.ua; ТОВ ФК «КІФ» - hello@lovilave.com.ua; ТОВ "ФК "ІНВЕСТРУМ" - fcinvestroom@gmail.com; ТОВ "МАНІФЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА" - support@moneyveo.ua; pr@moneyveo.ua; ТОВ "ТАЛІОН ПЛЮС" - info@talion-plus.com.ua; ТОВ "МАНІФОЮ" - info@money4you.com.ua; ТОВ "ЛАЙМ КЕПІТЕЛ" - zayavka@limefin.com; ТОВ "СІТІ ФАКТОР" - alla.savjuk@gmail.com; ТОВ "ФК "Форза" - ceo@forzacredit.com.ua; ТОВ "ФАСТ-ФІНАНС" - ceo.fast.finance@gmail.com; ТОВ "АВЕНТУС УКРАЇНА" - info@creditplus.com.ua; ТОВ «ФК «ФІНТРАСТ УКРАЇНА» - info@fintrast-ukraine.com; ТОВ "МІЛОАН" - info@miloan.ua; ТОВ "КИЇВСЬКА ТОРГОВО-ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ" - mail@loansinfo.com.ua; ТОВ "СПОЖИВЧИЙ ЦЕНТР" - info@sgroshi.com; УВД ФСС України у Вінницькій області - vi@fssu.gov.ua; ГУ ПФУ у Вінницькій області - gu@vn.pfu.gov.ua; Калинівському районному суду Вінницької області - inbox@kl.vn.court.gov.ua;

9. Рекомендувати учасникам справи з метою якісного та своєчасного розгляду справи: - відстежувати дату призначення розгляду справи в Єдиному державному реєстрі судових рішень, на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vn.arbitr.gov.ua/sud5003/;

- отримувати процесуальні документи особисто в приміщенні суду або електронною поштою (попередньо подавши заяву через офіційну електронну адресу inbox@vn.arbitr.gov.ua, через систему "Електронний суд" або поштою, в якій зазначити адресу своєї електронної скриньки);

- для оперативного отримання інформації про дату, час і місце слухання справи і прийняті судом процесуальні рішення здійснити реєстрацію в системі "Електронний суд".

Суддя Лабунська Т.І.

Віддрук. прим.:

1 - до справи;

2 - Державній прикордонній службі України - вул. Володимирська, 26, м. Київ, 01601.

Дата ухвалення рішення25.10.2022
Оприлюднено01.11.2022
Номер документу106998391
СудочинствоГосподарське
Сутьнеплатоспроможність

Судовий реєстр по справі —902/939/22

Ухвала від 11.04.2024

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 21.03.2024

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 20.02.2024

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 09.01.2024

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 05.12.2023

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 08.11.2023

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 02.11.2023

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 18.10.2023

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 03.10.2023

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 27.07.2023

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні