Ухвала
від 20.10.2022 по справі 369/7965/22
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/7965/22

Провадження №2/369/4931/22

УХВАЛА

про проведення судового засідання у режимі відеоконференції

20.10.2022 року м. Київ

Суддя Києво-Святошинського районного суду Київської області Дубас Т.В. розглянувши клопотання представника позивача адвоката Безпалюк Наталії Володимирівни про здійснення судового провадження в режимі відеокоференції по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області про усунення перешкод у здійсненні права розпорядження майном, -

В С Т А Н О В И Л А:

У провадженні Києво-Святошинського районного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області про усунення перешкод у здійсненні права розпорядження майном.

До суду надійшло клопотання від представника позивача адвоката Безпалюк Наталії Володимирівни про участь в судовому засіданні по справі за позовом ОСОБА_1 до Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області про усунення перешкод у здійсненні права розпорядження майном в режимі відеоконференції. У клопотанні представник зазначає, що вона не має змоги прибути до Києво-Святошинського районного суду Київської області, тому просила суд постановити ухвалу про участь представника позивача адвоката Безпалюк Наталії Володимирівни у судовому засіданні в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів в системі відеоконференц-прийому "EasyCon".

Відповідно до ст.212ЦПКУкраїни учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання.

З метою забезпечення оперативності судового розгляду, враховуючи, що представник позивача адвокат Безпалюк Наталія Володимирівна не має можливості прибути в судове засідання до Києво-Святошинського районного суду Київської області, суд вважає за необхідне провести судове засідання в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів в системі відеоконференц-прийому"EasyCon".

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.212,258,259,260 ЦПК України, суддя,-

П О С Т А Н О В И Л А:

Розгляд справи за позовом ОСОБА_1 до Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області про усунення перешкод у здійсненні права розпорядження майном - здійснювати дистанційно, в режимі відеоконференції.

Забезпечити проведення судового засідання по справі № 369/7965/22 за позовом ОСОБА_1 до Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області про усунення перешкод у здійсненні права розпорядження майном - здійснювати дистанційно, в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів в системі відеоконференц-прийому"EasyCon", за участю у них представника позивача адвоката Безпалюк Наталії Володимирівни.

Судове засідання призначено на 27.10.2022 року о 10:00 год.

Роз`яснити представнику позивача - адвокату Безпалюк Наталії Володимирівни, що відповідно ч. 5 ст.212ЦПКУкраїни ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою онлайн-сервісу відеозв`язку за веб-посиланнямhttps://vkz.court.gov.ua/згідно із наказом Державної Судової адміністрації України № 196 від 23 квітня 2020 року «Про внесення змін до Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзвязку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду».

Ухвала суду є остаточною та, згідно ст. 353 ЦПК України, апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя: Дубас Т.В.

Дата ухвалення рішення20.10.2022
Оприлюднено03.11.2022
Номер документу107051472
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у здійсненні права розпорядження майном

Судовий реєстр по справі —369/7965/22

Рішення від 31.03.2023

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 09.12.2022

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 20.10.2022

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 04.09.2022

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 04.09.2022

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні