Вирок
від 04.11.2022 по справі 562/2318/22
ЗДОЛБУНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 562/2318/22

В И Р О К

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04.11.2022 року Здолбунівський районний суд

Рівненської області в складі:

головуючого судді ОСОБА_1

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2

прокурора ОСОБА_3

обвинуваченого ОСОБА_4

захисника - адвоката ОСОБА_5

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Здолбунові Рівненської області кримінальне провадження № 12022180000000305 по обвинуваченню

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , українця, громадянина України, уродженця та жителя АДРЕСА_1 , з вищою освітою, розлученого, працюючого експедитором ТОВ фірми "Нектар", раніше не судимого,

у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204 КК України, -

в с т а н о в и в:

ОСОБА_4 , не будучи зареєстрованим як фізична особа-підприємець, достовірно знаючи про те, що виробництво і обіг спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів регулюється державою та здійснюється суб`єктами господарювання за наявності спеціальних дозволів (ліцензій), з метою незаконного збагачення, вирішив зайнятись незаконним придбанням та зберіганням з метою збуту, а також транспортуванням з цією метою та збутом незаконного виготовлених спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Так, ОСОБА_4 , діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою незаконного збагачення, в порушення вимог законодавства України про обіг підакцизних товарів, до яких, відповідно до п.215.1 ст.215 Податкового кодексу України, відносяться спирт етиловий, алкогольні напої та тютюнові вироби, зокрема, ст.ст.2, 10, 11, 15 Закону України "Про державнерегулювання виробництваі обігуспирту етилового,коньячного іплодового,алкогольних напоїв,тютюнових виробів,рідин,що використовуютьсяв електроннихсигаретах,та пального", п.7 ч.1 ст. 7, ч. 9 ст. 9 Закону України "Про ліцензування видів господарської діяльності", маючи намір займатися діяльністю, спрямованою на реалізацію населенню незаконно виготовлених спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів, які не відповідають вимогам та стандартам, що затверджені і зареєстровані у встановленому законодавством порядку, нормативних документів, що діють в Україні, без сплати акцизного податку, всупереч вимог п.221.7 ст.221, п.226.1, п.226.2, п.226.9, п.226.11 ст.226, п.228.9 ст.228 Податкового кодексу України, які передбачають обов`язки сплати акцизного податку суб`єктами господарювання при роздрібній торгівлі підакцизними товарами, забезпечення маркування алкогольних напоїв та тютюнових виробів марками акцизного податку встановленого зразка, що є умовою продажу таких товарів та встановлюють відповідальність продавців таких товарів, вважаючи, що торгівля незаконно виготовленими спиртом етиловим,алкогольними напоямита тютюновимивиробами є легким та швидким способом покращити своє матеріальне становище, свідомо йдостовірно знаючипро фактинезаконності їхвиготовлення,за формою,видом тавідмінними ознаками, в період з липня 2022 року (точної дати досудовим розслідуванням не встановлено) по 03 вересня 2022 року здійснював незаконне придбання,зберігання татранспортування зметою збуту,а такожзбут незаконновиготовлених спиртуетилового,алкогольних напоївта тютюновихвиробів занаступних обставин.

У липні2022року (точноїдати досудовимрозслідуванням невстановлено)ОСОБА_4 , діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення, усвідомлюючи протиправний характер свого діяння, маючи намір займатися діяльністю, спрямованою на реалізацію населенню незаконно виготовленого спирту етилового, який не відповідає вимогам та стандартам, що затверджені і зареєстровані у встановленому законодавством порядку, придбав на території ринку ПП "Торговий Центр-Д" за адресою: АДРЕСА_2 , у невстановлених досудовим розслідуванням осіб з метою подальшого збуту, незаконно виготовлений спирт етиловий ректифікований у двох прозорих ПЕТ пляшках об`ємом по 6 літрів кожна, загалом 12 літрів, які у невстановлений досудовим розслідуванням час та спосіб транспортував з метою збуту та помістив на зберігання у транспортний засіб марки "AUDI Q5", д.н.з. НОМЕР_1 , 2015 року випуску, який на праві власності належить ОСОБА_6 та перебував у нього в користуванні.

Після цього, 04 серпня 2022 року близько 15 год. 20 хв. ОСОБА_4 , перебуваючи в дворі будинку за адресою: АДРЕСА_3 , незаконно збув за 1560 (Одна тисяча п`ятсот шістдесят) гривень для ОСОБА_7 спирт етиловий ректифікований у двох прозорих ПЕТ пляшках об`ємом по 6 літрів кожна, який не відповідає вимогам ДСТУ 4221:2003 "Спирт етиловий ректифікований. Технічні умови".

Також, ОСОБА_4 , діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення, усвідомлюючи протиправний характер свого діяння, маючи намір займатися діяльністю, спрямованою на реалізацію населенню незаконно виготовлених спирту етиловоготаалкогольних напоїв, які не відповідають вимогам та стандартам, що затверджені і зареєстровані у встановленому законодавством порядку, в липні 2022 року (точної дати досудовим розслідуванням не встановлено) придбав на території ринку ПП "Торговий Центр-Д" за адресою: АДРЕСА_2 , у невстановлених досудовим розслідуванням осіб, з метою подальшого збуту, незаконно виготовлений спирт етиловий ректифікований у двох прозорих ПЕТ пляшках об`ємом по 6 літрів кожна, загалом 12 літрів та незаконно виготовлену безбарвну спиртовмісну рідину в одній сріблястій полімерній ємності (мішок - контейнер) типу "вag-in-box" об`ємом 10 літрів, без зовнішніх позначень, які у невстановлений слідством час та спосіб транспортував з метою збуту та помістив на зберігання у транспортний засіб марки "VOLKSWAGEN TRANSPORTER", д.н.з. НОМЕР_2 , 1996 року випуску, який на праві приватної власності належить ОСОБА_6 та перебував у нього в користуванні.

В подальшому, 15 серпня 2022 року близько 17 год. 25 хв. ОСОБА_4 , перебуваючи в дворі будинку за адресою: АДРЕСА_4 , незаконно збув за 2160 (Дві тисячі сто шістдесят) гривень для ОСОБА_7 спирт етиловий ректифікований у двох прозорих ПЕТ пляшках об`ємом по 6 літрів кожна, який не відповідає вимогам ДСТУ 4221:2003 "Спирт етиловий ректифікований. Технічні умови" та незаконно виготовлену безбарвну спиртовмісну рідину в одній сріблястій полімерній ємності (мішок - контейнер) типу "вag-in-box" об`ємом 10 літрів, яка не відповідає вимогам ДСТУ 4256:2021 "Горілки і горілки особливі. Технічні умови".

Крім того, ОСОБА_4 , діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення, усвідомлюючи протиправний характер свого діяння, маючи намір займатися діяльністю, спрямованою на реалізацію населенню незаконно виготовлених спирту етилового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів, які не відповідають вимогам та стандартам, що затверджені і зареєстровані у встановленому законодавством порядку, в серпні 2022 року (точної дати досудовим розслідуванням не встановлено), перебуваючи на території ринку ПП "Торговий Центр-Д" за адресою: м.Рівне, вул.Здолбунівська, 17/1, придбав зметою подальшогозбуту уневстановлених досудовимрозслідуванням осібсім прозорихємкостей об`ємомпо 6літрів кожна,загалом 42літри,із вмістомспиртовмісних безбарвнихрідин,які невідповідають вимогамДСТУ 4256:2021"Горілкиі горілкиособливі.Технічні умови",дві ємкостіоб`ємом по30літрів кожна,загалом 60літрів,із вмістомспирту етиловогоректифікованого,який невідповідає вимогамДСТУ 4221:2003"Спиртетиловий ректифікований.Технічні умови",чотирнадцять пляшокоб`ємом по0,7літра кожна,з етикетками"Бурштинівка",із вмістомспиртовмісних рідин,які невідповідають вимогамДСТУ 4257:2003"Напоїлікеро-горілчані.Технічні умови",одну пляшкуоб`ємом 0,5літра,з етикеткою"Пшенична",із вмістомспиртовмісної рідини,яка невідповідає вимогамДСТУ 4256:2021"Горілкиі горілкиособливі.Технічні умови",сто тридцятьпачок цигарокмарки "Kent",без марокакцизного податку,сорок пачокцигарок марки"Lifa",без марокакцизного податку,які уневстановлений слідствомчас таспосіб транспортувавта помістивна зберіганняз метоюзбуту доприміщень, розміщенихназемельній ділянці з кадастровим номером: 5622610100:00:001:0003, що розташована по вул.Кармелюка у м.Здолбунові Рівненської області, які на праві приватної власності належать ТОВ Фірма "Нектар" (ЄДРПОУ 22584208) та перебували у нього в користуванні, де зберігав їх у період з невстановленого досудовим розслідуванням часу до моменту викриття вказаної протиправної діяльності працівниками правоохоронних органів під час проведення обшуку о 10 год. 37 хв. 03 вересня 2022 року.

Продовжуючи своюзлочинну діяльність, ОСОБА_4 ,діючи умисно,в серпні 2022 року (точної дати досудовим розслідуванням не встановлено) придбав на територіїринку ПП"ТорговийЦентр-Д"за адресою: АДРЕСА_2 ,у невстановлених досудовим розслідуванням осіб з метою подальшого збуту незаконно виготовлений спирт етиловий ректифікований, який не відповідає вимогам ДСТУ 4221:2003 "Спирт етиловий ректифікований. Технічні умови", у прозорій ПЕТ пляшці об`ємом 6 літрів, яку у невстановлений слідством час та спосіб транспортував з метою збуту та помістив на зберігання у транспортний засіб марки "AUDI Q5", д.н.з. НОМЕР_1 , 2015 року випуску, який на праві власності належить ОСОБА_6 та перебував у нього в користуванні, де зберігав його в період з невстановленого досудовим розслідуванням часу до моменту викриття вказаної протиправної діяльності працівниками правоохоронних органів під час проведення обшуку о 13 год. 05 хв. 03 вересня 2022 року.

Також, ОСОБА_4 , діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення, усвідомлюючи протиправний характер свого діяння, маючи намір займатися діяльністю, спрямованою на реалізацію населенню незаконно виготовлених спирту етиловоготаалкогольних напоїв, які не відповідають вимогам та стандартам, що затверджені і зареєстровані у встановленому законодавством порядку, у серпні 2022 року (точної дати досудовим розслідуванням не встановлено) придбав натериторії ринкуПП "ТорговийЦентр-Д"за адресою:м.Рівне, вул.Здолбунівська,17/1,у невстановлених досудовим розслідуванням осіб, з метою подальшого збуту, одинадцять сріблястих полімерних ємностей (мішок - контейнер) типу "вag-in-box" об`ємом по 10 літрів кожна, загалом 110 літрів, без зовнішніх позначень, із вмістом спиртовмісних безбарвних рідин, що не відповідають вимогам ДСТУ 4256:2021 "Горілки і горілки особливі. Технічні умови", які у невстановлений слідством час та спосіб транспортував та помістив на зберігання з метою збуту до багажного відділення транспортного засобу марки "VOLKSWAGEN TRANSPORTER", д.н.з. НОМЕР_2 , 1996 року випуску, який на праві приватної власності належить ОСОБА_6 та перебував у нього в користуванні, де зберігав їх у період з невстановленого досудовим розслідуванням часу до моменту викриття вказаної протиправної діяльності працівниками правоохоронних органів під час проведення обшуку об 11 год. 05 хв. 03 вересня 2022 року.

Вилучені незаконно виготовлені підакцизні товари не відповідають вимогам та стандартам, що затверджені і зареєстровані у встановленому законодавством порядку, нормативним документам, що діють в Україні.

28 жовтня 2022 року в приміщенні Рівненської обласної прокуратури (м.Рівне Рівненської області, вул.16 Липня, 73) прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби Рівненської обласної прокуратури ОСОБА_3 , якому на підставі ст.37 КПК України надані повноваження прокурора у даному кримінальному провадженні, з одного боку та обвинувачений ОСОБА_4 за участю захисника ОСОБА_5 з іншого боку, на підставі ст.ст.468, 469, 472 КПК України уклали угоду про визнання винуватості.

Відповідно до змісту угоди про визнання винуватості дії обвинуваченого кваліфіковані за ч.1 ст.204 КК України як незаконне придбання та зберігання з метою збуту, а також транспортування з метою збуту та збут незаконно виготовлених спирту етилового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Під час досудового розслідування ОСОБА_4 повністю визнав свою винуватість в інкримінованому кримінальному правопорушенні і зобов`язався беззастережно визнати обвинувачення в обсязі підозри у судовому провадженні.

Сторони погодились на призначення покарання ОСОБА_4 за ч.1 ст.204 КК України у вигляді штрафу в розмірі п`яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 85000 (Вісімдесят п`ять тисяч) гривень з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

В угоді передбачені наслідки укладення та затвердження угоди про визнання винуватості, встановлені статтею 473 КПК України, та наслідки її невиконання, передбачені ст.476 КПК України, які роз`яснені обвинуваченому.

Обвинувачений ОСОБА_4 у судовому засіданні повністю визнав себе винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.204 КК України, в обсязі обвинувачення, дав згоду на застосування узгодженого виду та розміру покарання у разі затвердження угоди та заявив, що спроможний виконати взяті на себе відповідно до угоди зобов`язання. Просить угоду про визнання винуватості затвердити та призначити узгоджене покарання.

Суд переконався у тому, що обвинувачений правильно розуміє зміст угоди про визнання винуватості, наслідки її укладення та затвердження відповідно до ст.473 КПК України. Обвинуваченому роз`яснено обмеження права на оскарження обвинувального вироку, яким затверджена ця угода в апеляційному і касаційному порядку та відмову від здійснення права на судовий розгляд, під час якого прокурор зобов`язаний довести кожну обставину інкримінованого йому кримінального правопорушення, на допит свідків обвинувачення у судовому засіданні, заявлення клопотань про виклик свідків і подання доказів, що свідчать на його користь (п.1 ч.4 ст.474 КПК України) та, що у разі невиконання ним угоди про визнання винуватості, відповідно до ст.476 КПК України прокурор має право протягом строків давності притягнення його до кримінальної відповідальності звернутись до суду з клопотанням про скасування вироку та призначення судового розгляду даного кримінального провадження в загальному порядку.

Усвідомивши вказані обставини, обвинувачений в судовому засіданні наполягає на істинності своєї позиції у визнанні винуватості та запевнив суд, що укладення угоди є добровільним.

Дії обвинуваченого правильно кваліфіковані за ч.1 ст.204 КК України як незаконне придбання та зберігання з метою збуту, а також транспортування з метою збуту та збут незаконно виготовлених спирту етилового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Відповідно до ст.12 КК України кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.204 КК України, відноситься до нетяжких злочинів.

Пом`якшуючими покарання обставинами суд визнає щире каяття та активне сприяння розкриттю злочину.

Обтяжуючих покарання обставин судом не встановлено.

Суд такожвраховує даніпро особуобвинуваченого,який на обліку в лікарів психіатра та нарколога не перебуває, за місцем роботи характеризується позитивно, до кримінальної відповідальності притягається вперше.

Перевіривши угоду про визнання винуватості на відповідність закону, суд переконався, що умови угоди не суперечать вимогам ст.ст.470, 472 КПК України, правова кваліфікація кримінального правопорушення є правильною, умови угоди відповідають інтересам суспільства; не порушують права, свободи чи інтереси сторін або інших осіб; укладання угоди було добровільним; виконання обвинуваченим взятих на себе за угодою зобов`язань є можливим.

На підставі наведеного суд дійшов висновку про можливість затвердження угоди про визнання винуватості та ухвалення вироку з призначенням міри покарання узгодженої сторонами угоди.

Судом встановлено, що під час досудового розслідування було накладено арешт на майно, а саме: на грошові кошти в сумі 6200 (Шість тисяч двісті) гривень; мобільні телефони марки "Ірhоnе 11" чорного кольору та марки "Redmі" чорного кольору; три банківські картки № НОМЕР_3 , № НОМЕР_4 , № НОМЕР_5 ; сім прозорих ємкостей об`ємом по 5 літрів кожна із вмістом рідини з характерним запахом спирту, дві ємкості об`ємом по 30 літрів кожна із вмістом рідини з характерним запахом спирту, чотирнадцять пляшок об`ємом по 0,7 літрів кожна з етикетками "Бурштинівка", горловини яких обклеєні марками акцизного податку із ознаками підробки, одна пляшка об`ємом 0,5 літра з етикеткою "Пшенична", горловина якої обклеєна марками акцизного податку із ознаками підробки, тринадцять блоків (по 10 пачок у кожному) цигарок марки "Кеnt" без марок акцизного податку, чотири блоки (по 10 пачок у кожному) цигарок марки "Lіfа" без марок акцизного податку; одинадцять паперових коробок, до яких поміщено полімерні пакети об`ємом приблизно по 10 літрів кожен із вмістом рідини з характерним запахом спирту; транспортний засіб марки "VOLKSWAGEN TRANSPORTER", д.н.з. НОМЕР_2 ; пластикову ємність об`ємом 5 літрів із вмістом прозорої рідини з характерним запахом спирту; транспортний засіб марки "AUDI Q5", д.н.з. НОМЕР_1 , 2015 року випуску.

У відповідності до ч.4 ст.174 КПК України суд одночасно з ухваленням судового рішення, яким закінчується судовий розгляд, вирішує питання про скасування арешту майна.

Питання речових доказів суд вирішує відповідно до вимог ст.100 КПК України.

Надані прокуроромсуду документикримінального провадження№ 12022180000000305 необхідно залишити у матеріалах кримінального провадження протягом усього часу їх зберігання.

Запобіжний захід ОСОБА_4 під часдосудового розслідуваннята судовогорозгляду вданому кримінальномупровадженні необирався,клопотання прообрання запобіжногозаходу донабрання вирокомзаконної силиучасниками судовогопровадження незаявлено.Підстав для обрання обвинуваченому запобіжного заходу суд не вбачає.

Відповідно до ч.2 ст.124 КПК України з обвинуваченого підлягають стягненню на користь держави витрати на залучення експерта в сумі 8683 грн. 88 коп.

Керуючись ст.ст.100, 124, 174, 369-371, 374, 376, 474, 475 КПК України, суд -

у х в а л и в :

Затвердити угоду про визнання винуватості від 28 жовтня 2022 року, укладену між прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби Рівненської обласної прокуратури ОСОБА_3 , якому на підставі ст.37 КПК України надані повноваження прокурора у кримінальному провадженні № 12022180000000305, з одного боку та обвинуваченим ОСОБА_4 за участю захисника ОСОБА_5 з іншого боку, на підставі ст.ст.468, 469, 472 КПК України в приміщенні Рівненської обласної прокуратури (м.Рівне Рівненської області, вул.16 Липня, 73).

ОСОБА_4 визнати винним по ч.1 ст.204 КК України та призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі п`яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян в сумі 85000 (Вісімдесят п`ять тисяч) гривень з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Стягнути з ОСОБА_4 (РНОКПП НОМЕР_6 ) на користь держави 8683 (Вісім тисяч шістсот вісімдесят три) грн. 88 коп. витрат на залучення експерта.

Скасувати арешт,накладений ухваламислідчого суддівід 08вересня 2022року нагрошові кошти в сумі 6200 (Шість тисяч двісті) гривень; мобільні телефони марки "Ірhоnе 11" чорного кольору та марки "Redmі" чорного кольору; три банківські картки № НОМЕР_3 , № НОМЕР_4 , № НОМЕР_5 ; сім прозорих ємкостей об`ємом по 5 літрів кожна із вмістом рідини з характерним запахом спирту, дві ємкості об`ємом по 30 літрів кожна із вмістом рідини з характерним запахом спирту, чотирнадцять пляшок об`ємом по 0,7 літрів кожна з етикетками "Бурштинівка", горловини яких обклеєні марками акцизного податку із ознаками підробки, одну пляшку об`ємом 0,5 літра з етикеткою "Пшенична", горловина якої обклеєна марками акцизного податку із ознаками підробки, тринадцять блоків (по 10 пачок у кожному) цигарок марки "Кеnt" без марок акцизного податку, чотири блоки (по 10 пачок у кожному) цигарок марки "Lіfа" без марок акцизного податку; одинадцять паперових коробок, до яких поміщено полімерні пакети об`ємом приблизно по 10 літрів кожен із вмістом рідини з характерним запахом спирту; пластикову ємність об`ємом 5 літрів із вмістом прозорої рідини з характерним запахом спирту; транспортний засіб марки "VOLKSWAGEN TRANSPORTER", д.н.з. НОМЕР_2 ; транспортний засіб марки "AUDI Q5", д.н.з. НОМЕР_1 , 2015 року випуску.

Речові докази по справі: сім прозорих ємкостей об`ємом по 5 літрів кожна із вмістом рідини з характерним запахом спирту, дві ємкості об`ємом по 30 літрів кожна із вмістом рідини з характерним запахом спирту, чотирнадцять пляшок об`ємом по 0,7 літрів кожна з етикетками "Бурштинівка", горловини яких обклеєні марками акцизного податку із ознаками підробки, одну пляшку об`ємом 0,5 літра з етикеткою "Пшенична", горловина якої обклеєна марками акцизного податку із ознаками підробки, тринадцять блоків (по 10 пачок у кожному) цигарок марки "Кеnt" без марок акцизного податку, чотири блоки (по 10 пачок у кожному) цигарок марки "Lіfа" без марок акцизного податку; одинадцять паперових коробок, до яких поміщено полімерні пакети об`ємом приблизно по 10 літрів кожен із вмістом рідини з характерним запахом спирту; пластикову ємність об`ємом 5 літрів із вмістом прозорої рідини з характерним запахом спирту; зразки підакцизної продукції, які поміщено до сейф-пакетів Експертної служби МВС України №2358462, №3257736, №3257734, №3257737, №3257735, №3257733, №1664602; дві поліетиленові ємкості об`ємом близько 6 літрів кожна, заповнені повністю вмістом прозорої речовини з характерним запахом спирту, які скріплені паперовими бирками та печаткою "Для пакетів №14 УКР ГУНП в Рівненській області"; дві поліетиленові ємкості об`ємом близько 6 літрів кожна, заповнені повністю вмістом прозорої речовини з характерним запахом спирту, та одну картонну коробку, в якій знаходиться поліетиленовий пакет сірого кольору типу "вag-in-box" об`ємом близько 10 літрів, які поміщено до трьох окремих поліетиленових пакетів, горловини яких опечатані паперовими бирками та скріплені печаткою "Для пакетів №14 УКР ГУНП в Рівненській області", - знищити;

транспортний засіб марки "VOLKSWAGEN TRANSPORTER", д.н.з. НОМЕР_2 , 1996 року випуску та ключі до нього; транспортний засіб марки "AUDI Q5", д.н.з. НОМЕР_1 , 2015 року випуску - повернути власнику ОСОБА_6 ;

грошові кошти в сумі 6200 (Шість тисяч двісті) гривень; мобільні телефони марки "Ірhоnе 11" чорного кольору та марки "Redmі" чорного кольору; три банківські картки № НОМЕР_3 , № НОМЕР_4 , № НОМЕР_5 - повернути власнику ОСОБА_4 .

Документи кримінальногопровадження №12022180000000305 залишити у матеріалах кримінального провадження протягом усього часу їх зберігання.

Вирок може бути оскаржений з підстав, передбачених ч.4 ст.394 КПК України, до Рівненського апеляційного суду через Здолбунівський районний суд Рівненської області протягом 30 (Тридцяти) днів з дня його проголошення.

С у д д я

Дата ухвалення рішення04.11.2022
Оприлюднено18.01.2023
Номер документу107153052
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини у сфері господарської діяльності Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів

Судовий реєстр по справі —562/2318/22

Вирок від 04.11.2022

Кримінальне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Саган Л. В.

Ухвала від 31.10.2022

Кримінальне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Саган Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні