Ухвала
від 09.11.2022 по справі 554/13211/22
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 09.11.2022Справа № 554/13211/22 Провадження № 1-кс/554/13276/2022

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09 листопада 2022 року

м. Полтава

Слідчий суддя Октябрського районного суду м. Полтави ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання - ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 розглянувши у закритому судовому засіданні в залі суду в м. Полтаві клопотання слідчого СВ відділу поліції №2 Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області лейтенанта поліції ОСОБА_4 про надання дозволу на проведення обшуку по кримінальному провадженню №12022170440000717 від 19.10.2022 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

09 листопада 2022 року до Октябрського районного суду м. Полтави надійшло клопотання слідчого СВ відділу поліції №2 Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області лейтенанта поліції ОСОБА_4 , яке погоджене прокурором Полтавської окружної прокуратури Полтавської області ОСОБА_3 , про надання дозволу на проведення обшуку по кримінальному провадженню № 12022170440000717 від 19.10.2022 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України, в якому просить надати дозвіл на проведення обшуку адміністративної будівлі та прилеглих споруд та території за адресою: АЗС «Prime», де фактично здійснює господарську діяльність ТОВ «Прайм групп нафта» (код ЄРДПОУ 43431254), що знаходиться за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с.Супрунівка, вул.Київська, 2-В, з метою виявлення та вилучення: предметів, речей та документів, які свідчать про виготовлення та реалізацію паливо-мастильних матеріалів (нафтопродуктів) з порушенням вимог передбачених ДСТУ документів.

Клопотання обґрунтоване тим, що СВ ВП №2 Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області здійснює досудове розслідування по кримінальному провадженню № 12022170440000717 від 19.10.2022 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України.

До СВ ВП №2 Полтавського РУП ГУ НП в Полтавській області надійшла письмова заява ОСОБА_5 про вчинення кримінального правопорушення за фактом продажу неякісного пального. В ході досудового розслідування встановлено, що на території Полтавської області Полтавського району організована злочинна схема з реалізації дизельного пального та бензину неналежної якості, який отримано в результаті змішування абсорбенту газового конденсату дизельної та бензинової фракції з різноманітними присадками, посадовими особами мережі АЗС «Prime», що за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с.Супрунівка, вул. Київська, 2-В, де фактично здійснює господарську діяльність ТОВ «Прайм групп нафта»(код ЄРДПОУ 43431254).

Вище згадана вуглеводнева сировина в умовах дефіциту паливно-мастильних матеріалів посадовими особами мережі АЗС «Prime», а саме підприємством ТОВ «Прайм групп нафта»(код ЄРДПОУ 43431254) реалізовувалась громадянам з метою особистого збагачення, як дизельне пальне, бензин європейської якості з наданням на вимогу належних документів до вказаного пального Євро 5, але фактично шляхом обману громадян реалізовувалось пальне Євро 3, згадані особи закупляли різного роду вуглеводневу сировину, яка не відповідає чинним вимогам ДСТУ 7688:2015 «Паливо дизельне Євро. Технічні умови» за наступними показниками: вмістом сірки Євро5; температурою спалаху в закритому тиглі Євро5; граничною температурою фільтрованості.

Крім того, дизельне пальне та бензин, який не відповідає вимогам вказаних вище нормативно правових актів (ДСТУ 7688:2015 «Паливо дизельне Євро. Технічні умови»), є недоброякісним пальним тобто таким, яке не відповідає державним стандартам України та підпадає під критерії небезпечної продукції і не може бути випущене у вільний обіг на території України.

Маючи на меті особисте збагачення, посадові особи ТОВ «Прайм групп нафта»(код ЄРДПОУ 43431254) для прикриття незаконної діяльності використовують підземні ємності АЗС для зберігання фальсифікованого пального, що фактично знаходяться за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с.Супрунівка, вул. Київська, 2-В.

Таким чином вказаними особами здійснюється порушення ч. 1 ст. 1 Закону України «Про захист прав споживачів» № 1023-ХІІ від 12.05.1991, безпека продукції - відсутність будь-якого ризику для життя, здоров`я, майна споживача і навколишнього природного середовища при звичайних умовах використання, зберігання, транспортування, виготовлення і утилізації продукції. При цьому, відповідно до ст. 1 Закону України «Про вилучення з обігу, переробку, утилізацію, знищення або подальше використання неякісної та небезпечної продукції» № 1393-ХIV від 14.01.2000 вбачається, що до числа неякісної та небезпечної продукції відноситься наступне: продукція, яка не відповідає обов`язковим вимогам чинних в Україні нормативно-правових актів і нормативних документів щодо її безпеки для життя і здоров`я людини, майна і довкілля; продукція, під час маркування якої порушено встановлені законодавством вимоги щодо мови маркування та (або) до змісту і повноти інформації, яка має при цьому повідомлятися; продукція, на яку немає передбачених законодавством відповідних документів, що підтверджують якість та безпеку продукції. Отже, неякісна та небезпечна продукція підлягає обов`язковому вилученню з обігу.

Вище викладена злочинна діяльність підтверджується дослідженням нафтопродуктів, а саме дизельного пального, яке проводилось з залученням спеціалістів акредитованої лабораторії Управління з переробки газу і газового конденсату АТ «Укргазвидобування».

Додатково встановлено, що діяльність згаданого підприємства здійснюється з порушенням вимог екологічної та техногенної безпеки, так як на вказаній АЗС відсутні дозвільні документи, що надають право суб`єкту господарювання здійснювати реалізацію пального.

У зв`язку з викладеним виникло достатньо підстав вважати, що за місцем знаходження АЗС «Prime», де фактично здійснює господарську діяльність ТОВ «Прайм групп нафта»(код ЄРДПОУ 43431254), що знаходиться за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с. Супрунівка, вул. Київська, 2-В, з кадастровим номером 5324085200:00:017:0003, що фактично на праві власності належить ТОВ «Науково-виробничий центр «ЄВРОДІМ» (код ЄРДПОУ 30220130).

Слідчий вважає, що з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання предметів, речей та документів, які містять сліди злочину, а також, які мають значення у кримінальному провадженні та свідчать про здійснення, виготовлення та реалізацію паливо-мастильних матеріалів (нафтопродуктів) з порушенням вимог передбачених ДСТУ, виникла необхідність у проведенні обшуку у будівлях та спорудах за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с.Супрунівка, вул. Київська, 2-В.

В судовому засіданні прокурор просив клопотання задовольнити, посилаючись на зазначене вище.

Вислухавши пояснення прокурора, який підтримав клопотання, дослідивши витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження, в рамках якого подається клопотання, а також надані до суду матеріали кримінального провадження, слідчий суддя приходить до таких висновків.

Судовим розглядом встановлено, що в провадженні СВ відділу поліції №2 Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області перебуває кримінальне провадження за № 12022170440000717 від 19.10.2022 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України за фактом продажу неякісного пального.

Так, в ході досудового розслідування встановлено, що на території Полтавської області Полтавського району організована злочинна схема з реалізації дизельного пального та бензину неналежної якості, який отримано в результаті змішування абсорбенту газового конденсату дизельної та бензинової фракції з різноманітними присадками, посадовими особами мережі АЗС «Prime», що за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с.Супрунівка, вул. Київська, 2-В фактично здійснює господарську діяльність ТОВ «Прайм групп нафта»(код ЄРДПОУ 43431254).

Надані до суду матеріали та письмові докази обґрунтовано свідчать, що до вчинення вказаного кримінального правопорушення може бути причетні посадові особи мережі АЗС «Prime».

Відповідно до інформаційної довідки до інформаційної довідки №312936143 від 20.10.2022 року з Державного реєстру прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майно щодо об`єкта нерухомого майна, нежитлова будівля, автозаправочна станція за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с.Супрунівка, вул. Київська, 2-В належить на праві приватної власності Товариству з обмеженою відповідальністю науково-виробничий центр «Євродім» (код ЄДРПОУ 30220130)

Відповідно до ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб. Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

Відповідно до ч.5 ст. 234 КПК України слідчий суддя відмовляє у задоволенні клопотання про обшук, якщо прокурор, слідчий не доведе наявність достатніх підстав вважати, що : 1) було вчинено кримінальне правопорушення; 2) відшукувані речі і документи мають значення для досудового розслідування; 3) відомості, які містяться у відшукуваних речах і документах, можуть бути доказами під час судового розгляду; 4) відшукувані речі, документи або особи знаходяться у зазначеному в клопотанні житлі чи іншому володінні особи; 5) за встановлених обставин обшук є найбільш доцільним та ефективним способом відшукання та вилучення речей і документів, які мають значення для досудового розслідування, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб, а також заходом, пропорційним втручанню в особисте і сімейне життя особи.

Суд, розглядаючи клопотання, бере до уваги практику Європейського суду з прав людини, яка відповідно до ст. 17 Закону України від 23 лютого 2006 року № 3477-IV застосовується при розгляді справ як джерело права.

Як зазначив Європейський Суд з прав людини у рішенні «Функе проти Франції» 10828/84 25 лютого 1993 року, «… для отримання речових доказів скоєння правопорушень … кримінального переслідування винуватих, органи влади можуть вважати за необхідне вдаватись до таких заходів, як, наприклад, обшук житла й вилучення …».

Відповідно до п. 1 ч. 1, ч. 2 ст. 91 КПК України, подія кримінального правопорушення (час, місце, спосіб та інші обставини вчинення кримінального правопорушення) підлягають доказуванню у кримінальному провадженні; доказування полягає у збиранні, перевірці та оцінці доказів з метою встановлення обставин, що мають значення для кримінального провадження.

Клопотання, що є предметом даного судового розгляду, відповідає вимогам ч. 3 ст. 234 КПК України.

Наданими матеріалами доведено обставини, на які посилався прокурор в обґрунтування клопотання, та наявність достатніх підстав вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення, відшукуванні речі мають значення для досудового розслідування, відомості, які містяться у відшукуваних речах, можуть бути доказами під час судового розгляду, та вони можуть знаходитися у зазначеному в клопотанні володінні.

Тому, враховуючи, що обшук є раптовою слідчою дією, що не дасть можливості фігурантам знищити, приховати речі та документи, що планується віднайти, з метою виявлення та фіксації слідів вчинення кримінального правопорушення, для його розкриття та встановлення істини по справі, необхідно провести обшук за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с. Супрунівка, вул. Київська, 2-В.

Як зазначено прокурором в судовому засіданні за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с. Супрунівка, вул.Київська, 2-В, особи, щодо яких здійснюється особливий порядок кримінального провадження, перелік яких передбачений ст.480 КПК України свою діяльність там не проводять.

Тому, враховуючи, що обшук є раптовою слідчою дією, що не дасть можливості фігурантам знищити, приховати речі та документи, що планується віднайти, з метою виявлення та фіксації слідів вчинення кримінального правопорушення, для його розкриття та встановлення істини по справі, необхідно провести обшук адміністративної будівлі та прилеглих споруд та території за адресою: АЗС «Prime», де фактично здійснює господарську діяльність ТОВ «Прайм групп нафта» (код ЄРДПОУ 43431254), що знаходиться за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с. Супрунівка, вул.Київська, 2-В.

Крім того, в постанові Верховного Суду від 17.02.2021 року по справі №263/10353/16-к викладено правовий висновок, відповідно до якого, із системного тлумачення статей 36, 40, 235, 236 КПК України вбачається, що до компетенції слідчого судді не належить визначення як конкретного слідчого або прокурора, які мають здійснювати слідчу (розшукову) дію обшук, так й інших осіб, що будуть брати участь у його проведенні (понятих, працівників оперативного підрозділу, спеціалістів та ін.).

Визначення в ухвалі слідчого судді конкретного слідчого або прокурора, працівників ДСНС України, які мають здійснювати обшук, перебуває поза межами повноважень слідчого судді з контролю за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні та обмежується в цій частині перевіркою того, чи є належним суб`єктом учасник кримінального провадження, який звернувся з клопотанням про проведення обшуку.

Водночас слідчий суддя звертає увагу, що у постанові Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду від 29.01.2019 у справі № 466/896/17 (провадження № 51-7795км18) викладено правову позицію згідно з якою: «за змістом ч. 1 ст. 236 КПК виконання ухвали слідчого судді про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи покладається особисто на слідчого чи прокурора і не може бути доручене в порядку п. 3 ч.2 ст. 40 КПК відповідним оперативним підрозділам.

З метою одержання допомоги з питань, що потребують спеціальних знань, слідчий, прокурор для участі в обшуку мають право запросити спеціалістів, однак це не звільняє їх від обов`язку особистого виконання обшуку».

В подальшому, така правова позиція була підтримана об`єднаною палатою Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду у постанові від 06.12.2021 у справі №663/820/15-к (провадження № 51-2075 кмо 20), де, зокрема, зазначено, що загальні положення ст. 223 КПК України не вказують на можливість передоручення виконання ухвали слідчого судді. Стаття 235 КПК України взагалі позбавляє слідчого суддю можливості дати доручення оперативному підрозділу чи його співробітнику на виконання ухвали про обшук. Спеціальна норма ст. 236 КПК України чітко визначає суб`єктів виконання ухвали, де не вказані співробітники оперативних підрозділів.

Тому в частині надання дозволу на залучення працівників ДСНС України для примусового відчинення дверей та подолання інших перешкод у разі виникнення необхідності, слідчий суддя відмовляє в задоволенні таких вимог.

До того ж, з метою належного дотримання вимог, закріплених у Конвенції, слідчим суддям під час розгляду клопотань про обшук чи огляд слід враховувати позиції Європейського суду з прав людини, сформульовані ним у рішеннях «Ратушна проти України», «Поліщук проти України», «Васильчик проти України», «Головань проти України», «Смирнов проти Росії».

В пункті 75 рішення ЄСПЛ у справі «Ратушна проти України» вказано, що для санкціонування проведення обшуку житла чи іншої власності закон вимагає, аби суди України були переконані у наявності достатніх підстав вважати, що речі, які розшукуються, можуть бути знайдені там.

Разом із тим, з метою належного виконання вимоги ч.2 ст.235 КПК України слідчий суддя, відповідно до ст.17 Закону України «Про виконання рішень та застосування практики Європейського суду з прав людини», враховує правові позиції ЄСПЛ, який у своєму рішенні від 7 липня 2007 року у справі «Смирнов проти Росії» вказав, що невизначене формулювання обсягу обшуку дало органу влади на власний розсуд вирішувати, які матеріали підлягають вилученню, що призвело до вилучення, крім документів, які стосуються справи, деяких особистих речей. ЄСПЛ зазначив, що відсутність вказівки на конкретну мету обшуку є порушенням ст.6 Конвенції.

Аналогічна позиція ЄСПЛ міститься в рішенні від 15 липня 2003 року у справі «Ернст та інші проти Бельгії», де вказано, що ордер на проведення обшуку не містив інформації щодо мети проведення обшуку та про предмети, що підлягають вилученню. Таким чином, слідчих було наділено широкими повноваженнями, обшуки не були пропорційними.

З огляду на вищевказане, слідчий суддя зазначає, що вимога сторони кримінального провадження про необхідність проведення обшуку з метою відшукання та вилучення «металеві резервуари, насоси для перекачування нафтопродуктів, трубопроводи, товарно-матеріальні цінності, за допомогою яких здійснюється змішування вуглеводної сировини з метою виготовлення дизельного палива та подальшого зберігання його, наливні стояки, комп`ютерне обладнання, технічна апаратура, комп`ютерної техніки, інших електронних носіїв інформації, на яких може перебувати бухгалтерська документація» по відношенню до переліку майна, яке планується відшукати є загальною та свідчить про невизначеність сторони кримінального провадження, щодо того, які саме предмети та речі мають значення для цього кримінального провадження та зберегли на собі сліди вчинення кримінального правопорушення, у зв`язку із чим не можливо встановити індивідуальні або родові ознаки вказаних речей і документів, які планується відшукати та вилучити в ході обшуку.

Разом з тим, клопотання в частині надання дозволу на виявлення, фіксації та вилучення електронних носіїв інформації (дискових накопичувачів, флешносіїв, карток пам`яті, комп`ютерної техніки, інших електронних носіїв інформації, на яких може перебувати бухгалтерська документація), підлягає задоволенню в частині, оскільки відповідно ч. 2 ст. 168 КПК України забороняється тимчасове вилучення електронних інформаційних систем або їх частин, мобільних терміналів систем зв`язку, крім випадків, коли їх надання разом з інформацією, що на них міститься, є необхідною умовою проведення експертного дослідження, або якщо такі об`єкти отримані в результаті вчинення кримінального правопорушення чи є засобом або знаряддям його вчинення, а також якщо доступ до них обмежується їх власником, володільцем або утримувачем чи пов`язаний з подоланням системи логічного захисту.

У разі необхідності слідчий чи прокурор виготовляє за допомогою технічних, програмно-технічних засобів, апаратно-програмних комплексів копії інформації, що міститься в інформаційних (автоматизованих) системах, електронних комунікаційних системах, інформаційно-комунікаційних системах, комп`ютерних системах, їх невід`ємних частинах. Копіювання такої інформації здійснюється із залученням спеціаліста.

Отже, враховуючи вище викладене, слідчий суддя вважає за необхідне клопотання задовольнити частково, надавши можливість проведення обшуку адміністративної будівлі та прилеглих споруд та території АЗС «Prime» за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с.Супрунівка, вул.Київська, 2-В, де фактично здійснює господарську діяльність ТОВ «Прайм групп нафта» (код ЄРДПОУ 43431254), та відповідно до інформаційної довідки №312936143 від 20.10.2022 року з Державного реєстру прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майно щодо об`єкта нерухомого майна належить на праві приватної власності Товариству з обмеженою відповідальністю науково-виробничий центр «Євродім» (код ЄДРПОУ 30220130), з метою виявлення та вилучення предметів, речей та документів, які свідчать про виготовлення та реалізацію паливо-мастильних матеріалів (нафтопродуктів) з порушенням вимог передбачених ДСТУ документів, а саме:

- бензин, дизельне пальне, добавки та присадки;

- фінансово-господарських документів ТОВ «Прайм групп нафта»(код ЄРДПОУ 43431254), а саме: первинні документи бухгалтерського та податкового обліку і звітності, в тому числі договори, договори по відповідальному зберіганню, специфікації, прибуткові та видаткові накладні, повідомлення про намір укласти договір, акти прийому-передачі, товарно-транспортні накладні, платіжні доручення та банківські виписки, а також документи, що підтверджують походження або виготовлення поставленої сировини (свідоцтва, сертифікати, паспорти), сертифікати відповідності.

- документи первинного бухгалтерського обліку, щодо придбання та використання матеріалів, а саме: накладні, податкові накладні, акти приймання-передачі матеріалів, вхідної та вихідної кореспонденції, чорнові записи, копії електронних носіїв інформації, в яких містяться відомості про проведені операції, журнали-ордери, меморіальні ордери за балансовими рахунками, головні книги, регістри синтетичного та аналітичного бухгалтерського обліку, інші первинні та зведені документи бухгалтерського та податкового обліку і звітності, рахунки-фактури, та надати дозвіл на виготовлення дискових накопичувачів, флешносіїв, карток пам`яті, оптичних дисків, персональних та планшетних комп`ютерів, ноутбуків - шляхом зняття інформації.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 234 - 236 КПК України, слідчий суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання слідчого СВ відділу поліції №2 Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області лейтенанта поліції ОСОБА_4 про надання дозволу на проведення обшуку по кримінальному провадженню № 12022170440000717 від 19.10.2022 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України - задовольнити частково.

Надати слідчим, які здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні №12022170440000717 від 19.10.2022 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.190 КК України та прокурорам Полтавської окружної прокуратури - процесуальним керівникам у кримінальному провадженні № 12022170440000717 від 19.10.2022 року дозвіл на проведення обшуку адміністративної будівлі та прилеглих споруд та території АЗС «Prime» за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с.Супрунівка, вул.Київська, 2-В, де фактично здійснює господарську діяльність ТОВ «Прайм групп нафта» (код ЄРДПОУ 43431254), та відповідно до інформаційної довідки №312936143 від 20.10.2022 року з Державного реєстру прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майно щодо об`єкта нерухомого майна належить на праві приватної власності Товариству з обмеженою відповідальністю науково-виробничий центр «Євродім» (код ЄДРПОУ 30220130), з метою виявлення та вилучення предметів, речей та документів, які свідчать про виготовлення та реалізацію паливо-мастильних матеріалів (нафтопродуктів) з порушенням вимог передбачених ДСТУ документів, а саме:

- бензин, дизельне пальне, добавки та присадки;

- фінансово-господарських документів ТОВ «Прайм групп нафта»(код ЄРДПОУ 43431254), а саме: первинні документи бухгалтерського та податкового обліку і звітності, в тому числі договори, договори по відповідальному зберіганню, специфікації, прибуткові та видаткові накладні, повідомлення про намір укласти договір, акти прийому-передачі, товарно-транспортні накладні, платіжні доручення та банківські виписки, а також документи, що підтверджують походження або виготовлення поставленої сировини (свідоцтва, сертифікати, паспорти), сертифікати відповідності.

- документи первинного бухгалтерського обліку, щодо придбання та використання матеріалів, а саме: накладні, податкові накладні, акти приймання-передачі матеріалів, вхідної та вихідної кореспонденції, чорнові записи, копії електронних носіїв інформації, в яких містяться відомості про проведені операції, журнали-ордери, меморіальні ордери за балансовими рахунками, головні книги, регістри синтетичного та аналітичного бухгалтерського обліку, інші первинні та зведені документи бухгалтерського та податкового обліку і звітності, рахунки-фактури,

- надати дозвіл на виготовлення дискових накопичувачів, флешносіїв, карток пам`яті, оптичних дисків, персональних та планшетних комп`ютерів, ноутбуків - шляхом зняття інформації.

В іншій частині - відмовити.

Ухвала надає право проникнути до володіння особи лише один раз.

Встановити строк дії ухвали про дозвіл на обшук до 09.12.2022 року включно.

Ухвала оскарженню не підлягає та підлягає негайному виконанню після її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення09.11.2022
Оприлюднено10.11.2023
Номер документу107213026
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку по кримінальному провадженню №12022170440000717 від 19.10.2022 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України

Судовий реєстр по справі —554/13211/22

Ухвала від 09.11.2022

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Петрова Н. М.

Ухвала від 09.11.2022

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Петрова Н. М.

Ухвала від 08.11.2022

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Петрова Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні