Ухвала
від 14.11.2022 по справі 513/984/22
САРАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 513/984/22

Провадження № 2/513/385/22

Саратський районний суд Одеської області

У ХВ АЛ А

14 листопада 2022 року Саратський районний суд Одеської області у складі:

головуючого - судді Миргород В.С.,

при секретарі Челак В.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в приміщенні суду в смт.Сарата Одеської області справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , про розірвання шлюбу,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Саратського районного суду Одеської області перебуває вищезазначена справа.

Ухвалою суду від 01.11.2022 року провадження у справі було відкрито в загальному порядку та призначено підготовче засідання.

Позивач ОСОБА_1 , будучи належним чином повідомленою про час, дату та місце розгляду справи, шляхом надсилання SMS повідомлення, в підготовче засідання не з`явилася. Позивачкою до суду направлено заяву про розгляд справи за її відсутності, позовні вимоги підтримала в повному обсязі, не заперечує проти винесення заочного рішення.

Відповідач ОСОБА_2 , в підготовче засідання не з`явився, про розгляд справи був повідомлений належним чином, шляхом надсилання SMS повідомлення, яке ним отримане. До суду відповідач направив заяву про розгляд справи за його відсутністю, з позовними вимогами позивачки погодився, просив шлюб розірвати, не заперечив проти винесення судом заочного рішення.

Відповідно до ч. 3 ст. 211 ЦПК України, учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності.

Суд вирішив провести підготовче судове засідання за відсутності сторін, належним чином повідомлених про день, місце та час розгляду справи.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч.3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку щодо необхідності закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст.189,196-198,200 ЦПК України, суд, ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , про розірвання шлюбу - закрити.

Призначити дану справу до судового розгляду по суті на 28.11.2022 року о 10-30 год. у приміщенні Саратського районного суду Одеської області, за адресою: 68200 смт.Сарата вул. Крістіана Вернера,105 Одеської області.

У судове засідання для розгляду справи по суті викликати учасників справи та попередити про наслідки неявки до суду.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту підписання суддею.

Суддя В. С. Миргород

Дата ухвалення рішення14.11.2022
Оприлюднено16.11.2022

Судовий реєстр по справі —513/984/22

Рішення від 28.11.2022

Цивільне

Саратський районний суд Одеської області

Миргород В. С.

Ухвала від 14.11.2022

Цивільне

Саратський районний суд Одеської області

Миргород В. С.

Ухвала від 01.11.2022

Цивільне

Саратський районний суд Одеської області

Миргород В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні