Ухвала
від 21.11.2022 по справі 546/657/22
РЕШЕТИЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

єдиний унікальний номер справи 546/657/22

номер провадження 2/546/316/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21 листопада 2022 року м. Решетилівка Полтавська область

Решетилівський районний суд Полтавської області в складі:

головуючого судді Сербіненко І.В.,

за участю секретаря судового засідання Невмержицької А.Ю.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Решетилівка Полтавської області цивільну справу за позовною заявоюза ОСОБА_1 в особі представника ОСОБА_2 до Решетилівської міської ради Полтавської області про визнання незаконною бездіяльність щодо розгляду заяви про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості), третя особа без самостійних вимог, щодо предмету спору приватна агрофірма «Подоляка»,

УСТАНОВИВ:

Представник позивачки ОСОБА_2 звернувся до суду з позовом до Решетилівської міської ради Полтавської області про визнання незаконною бездіяльність щодо розгляду заяви про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості), третя особа без самостійних вимог, щодо предмету спору приватна агрофірма «Подоляка».

Ухвалою суду від 16.09.2022 було відкрите провадження у цивільній справі розгляд справи здійснюється в порядку загального позовного провадження.

Ухвалою суду від 31.10.2022 залучено до участі у справі третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету споруприватну агрофірму «Подоляка».

Позивачка ОСОБА_1 та її представник ОСОБА_2 у підготовче судове засідання не з`явились, були повідомлені про час та місце розгляду справи своєчасно та належними чином. Представник позивачки надав до суду клопотання в якому просить провести підготовче судове засідання без участі позивачки та представника, проти закінчення підготовчого провадження та початку розгляду справи по суті не заперечує.

Представник відповідача Решетилівської міської ради Полтавської області у підготовче судове засідання не з`явився, був повідомлений про час та місце розгляду справи своєчасно та належними чином. Заяв та клопотань про відкладення розгляду справи не надходило.

Представник третьої особи приватна агрофірма «Подоляка» у підготовче судове засідання не з`явився, був повідомлений про час та місце розгляду справи своєчасно та належними чином. Заяв та клопотань про відкладення розгляду справи не надходило.

Відповідно до ч. 2ст. 247 ЦПК Україниу разі неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи в разі якщо відповідно до положеньЦПК Українирозгляд справи здійснюється судом за відсутності осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Перевіривши матеріали справи, суд доходить до наступного.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не надходило.

За відсутності сторін питання щодо роз`яснення обставин, які входять до предмета доказування, які докази мають бути подані ними, з`ясування чи повідомили сторони про всі обставини справи, які їм відомі, не вирішувалось.

Відповідно до ч. 2ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного суд вважає, що в підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче провадження підлягає закриттю, а справа - призначенню до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.189,196-198, 200, 247 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 в особі представника ОСОБА_2 до Решетилівської міської ради Полтавської області про визнання незаконною бездіяльність щодо розгляду заяви про виділення земельної частки (паю) в натурі (на місцевості), третя особа без самостійних вимог щодо предмету спору приватна агрофірма «Подоляка».

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні в приміщенні Решетилівського районного суду Полтавської області (м. Решетилівка, вул. Покровська, 24) на10 годину 00 хвилин 20грудня 2022 року.

Копію ухвали направити особам, що беруть участьу справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя - І.В. Сербіненко

СудРешетилівський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення21.11.2022
Оприлюднено22.11.2022
Номер документу107408105
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —546/657/22

Рішення від 25.01.2023

Цивільне

Решетилівський районний суд Полтавської області

Сербіненко І. В.

Рішення від 25.01.2023

Цивільне

Решетилівський районний суд Полтавської області

Сербіненко І. В.

Ухвала від 21.11.2022

Цивільне

Решетилівський районний суд Полтавської області

Сербіненко І. В.

Ухвала від 31.10.2022

Цивільне

Решетилівський районний суд Полтавської області

Сербіненко І. В.

Ухвала від 15.09.2022

Цивільне

Решетилівський районний суд Полтавської області

Сербіненко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні