Рішення
від 23.11.2022 по справі 157/783/22
КАМІНЬ-КАШИРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 157/783/22

Провадження №2/157/276/22

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна і резолютивна частини)

23 листопада 2022 року Камінь-Каширський районний суд Волинської області в складі: головуючого - судді Тімонової В.М.,

з участю: секретаря судового засідання Кисляка Я.С.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача - адвоката Бельського І.В.,

відповідачки ОСОБА_2 ,

представника органу опіки і піклування Камінь-Каширської районної військової адміністрації Волинської області - Голубчук Т.П.,

представника органу опіки і піклування Камінь-Каширської міської ради - Решетовської Н.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача, орган опіки і піклування Камінь-Каширської районної військової адміністрації Волинської області, орган опіки і піклування Камінь-Каширської міської ради, про визначення місця проживання дитини та припинення стягнення аліментів,

ВСТАНОВИВ:

Зважаючи на складність у викладенні повного рішення суду, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити його вступну і резолютивну частини.

Керуючись ч. 6 ст. 259 ЦПК України, суд -

ВИРІШИВ:

Позов ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача, орган опіки і піклування Камінь-Каширської районної військової адміністрації Волинської області, орган опіки і піклування Камінь-Каширської міської ради, про визначення місця проживання дитини та припинення стягнення аліментів задовольнити частково.

У задоволенні позовних вимог ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача, орган опіки і піклування Камінь-Каширської районної військової адміністрації Волинської області, орган опіки і піклування Камінь-Каширської міської ради, про визначення місця проживання сина ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з батьком ОСОБА_1 відмовити.

Позовні вимоги ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача, орган опіки і піклування Камінь-Каширської районної військової адміністрації Волинської області, орган опіки і піклування Камінь-Каширської міської ради, про припинення стягнення аліментів задовольнити повністю.

Звільнити ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , від обов`язку утримувати дочку ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , з 04 квітня 2022 року.

Стягнути із ОСОБА_2 в дохід держави 992 (дев`ятсот дев`яносто дві) гривні 40 копійок судового збору.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення може бути оскаржене до Волинського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Позивач: ОСОБА_1 , фактичне місце проживання: АДРЕСА_1 , паспорт НОМЕР_1 .

Відповідачка: ОСОБА_2 , фактичне місце проживання: АДРЕСА_2 , паспорт НОМЕР_2 .

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: орган опіки і піклування Камінь-Каширської районної військової адміністрації Волинської області: вул. Воля, 2, м. Камінь-Каширський, Волинська область, код ЄДРПОУ 04051371.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: орган опіки і піклування Камінь-Каширської міської ради: вул. Воля, 2, м. Камінь-Каширський, Волинська область, код ЄДРПОУ 348369909.

Призначити дату судового засідання для вирішення питання про судові витрати - 29 листопада 2022 року о 12.30 годині, надавши строк для подання відповідачці заперечень проти понесених позивачем витрат з надання правничої допомоги адвоката протягом п`яти днів після ухвалення цього рішення.

Повне рішення суду буде складено 28 листопада 2022 року.

Головуючий: В. М. Тімонова

Дата ухвалення рішення23.11.2022
Оприлюднено28.11.2022
Номер документу107476297
СудочинствоЦивільне
Сутьвизначення місця проживання дитини та припинення стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —157/783/22

Рішення від 29.11.2022

Цивільне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Тімонова В. М.

Рішення від 23.11.2022

Цивільне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Тімонова В. М.

Рішення від 23.11.2022

Цивільне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Тімонова В. М.

Ухвала від 19.10.2022

Цивільне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Тімонова В. М.

Ухвала від 19.10.2022

Цивільне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Тімонова В. М.

Ухвала від 27.09.2022

Цивільне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Тімонова В. М.

Ухвала від 13.07.2022

Цивільне

Камінь-Каширський районний суд Волинської області

Тімонова В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні