Ухвала
від 29.11.2022 по справі 757/7799/22-ц
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дзержинський міський суд Донецької області

========================================================================================

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Єдиний унікальнийномер судовоїсправи: 757/7799/22-ц

Номер провадження: 2/225/535/2022

29 листопада 2022 року

Дзержинський міський суд Донецької області у складі :

головуючого судді - Мигалевича В.В.,

за участю

секретаря Голубової О.О.,

розглянув у відкритому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Маджестік Сіті»</a>, третя особа: Публічне акціонерне товариства Овруцький Гірничо - Збагачувальний Комбінат «Кварцит» про розірвання трудового договору, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Дзержинського міського суду Донецької області перебуває цивільна справа № 757/7799/22-ц за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Маджестік Сіті»</a>, третя особа: Публічне акціонерне товариства Овруцький Гірничо - Збагачувальний Комбінат «Кварцит» про розірвання трудового договору, де відповідачем та третьою особою є юридичні особи.

Під час розгляду справи виникла необхідність у дослідженні Витягів з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, щодо юридичних осіб, які є відповідачем та третьою особою у вказаній вище цивільній справі.

Наказом Міністерства юстиції України № 1462/5 від 13.04.2022 року про зупинення оприлюднення інформації у формі відкритих даних, розпорядником якої є Міністерство юстиції України, на час дії воєнного стану зупинено оприлюднення інформації у формі відкритих даних, розпорядником якої є Міністерство юстиції України, визначеної розділом ІІ Переліку інформації, що підлягає оприлюдненню у формі відкритих даних, розпорядником якої є Міністерство юстиції України, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 28 березня 2016 року № 897/5 «Про затвердження Переліку інформації, що підлягає оприлюдненню у формі відкритих даних, розпорядником якої є Міністерство юстиції України».

У зв`язку з наведеними обставинами, суд позбавлений можливості здійснити запит на формування та отримання з відкритих джерел Витягів з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань інформацію, щодо відповідача та третьої особи у вказаній вище цивільній справі.

Згідно з ч. 2 ст. 13 ЦПК України, збирання доказів у цивільних справах не є обов`язком суду, крім випадків, встановлених цим Кодексом. Суд має право збирати докази, що стосуються предмета спору, з власної ініціативи лише у випадках, коли це необхідно для захисту малолітніх чи неповнолітніх осіб або осіб, які визнані судом недієздатними чи дієздатність яких обмежена, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом.

У відповідності до ч. 7 ст. 81 ЦПК України, суд не може збирати докази, що стосуються предмета спору, з власної ініціативи, крім витребування доказів судом у випадку, коли він має сумніви у добросовісному здійсненні учасниками справи їхніх процесуальних прав або виконанні обов`язків щодо доказів, а також інших випадків, передбачених цим Кодексом.

Таким чином, з метою повного та всебічного розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Маджестік Сіті»</a>, третя особа: Публічне акціонерне товариства Овруцький Гірничо - Збагачувальний Комбінат «Кварцит» про розірвання трудового договору, суд вважає за необхідне витребувати з Відділу з питань Державної реєстрації Торецької міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області на адресу Дзержинського міського суду Донецької області (85200, м.Торецьк Бахмутського району Донецької області, вул. Дружби,4; ел. адреса: inbox@dgm.dn.court.gov.ua) повний Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Маджестік Сіті»</a> (ідентифікаційний код юридичної особи 38750003; місцезнаходження: 01023 м.Київ, вул. Мечнікова,6) та Публічного акціонерного товариства Овруцький Гірничо - Збагачувальний Комбінат «Кварцит» (код ЄДРПОУ 00191879; місцезнаходження: вул. Леніна, буд. 1, смт. Першотравневе, Овруцький район, Житомирська область).

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 13, 81 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Витребувати зВідділу зпитань Державноїреєстрації Торецькоїміської військовоїадміністраціїБахмутського району Донецької області повний Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань щодо таких юридичних осіб:

-Товариства з обмеженою відповідальністю «Маджестік Сіті»</a> (ідентифікаційний код юридичної особи 38750003; місцезнаходження: 01023 м.Київ, вул. Мечнікова,6);

-Публічного акціонерного товариства Овруцький Гірничо - Збагачувальний Комбінат «Кварцит» (код ЄДРПОУ 00191879; місцезнаходження: вул. Леніна, буд. 1, смт. Першотравневе, Овруцький район, Житомирська область).

Витребувану інформацію надати на адресу Дзержинського міського суду Донецької області (85200, м.Торецьк Бахмутського району Донецької області, вул. Дружби,4; ел. адреса: inbox@dgm.dn.court.gov.ua) до 15 грудня 2022 року.

Копію ухвали надіслати на адресу Торецької міської військової адміністрації

Бахмутського району Донецької області, для виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає, та набирає законної сили з моменту її оголошення.

Суддя:

СудДзержинський міський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення29.11.2022
Оприлюднено02.12.2022
Номер документу107601391
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них

Судовий реєстр по справі —757/7799/22-ц

Рішення від 17.04.2023

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Мигалевич В. В.

Ухвала від 17.04.2023

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Мигалевич В. В.

Ухвала від 29.11.2022

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Мигалевич В. В.

Ухвала від 28.07.2022

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Мигалевич В. В.

Ухвала від 15.02.2022

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні