Ухвала
від 07.12.2022 по справі 363/817/22
ВИШГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"07" грудня 2022 р. Справа № 363/817/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження

та призначення до судового розгляду по суті

7 грудня 2022 року Вишгородський районний суд Київської області в складі:

головуючого судді Лукач О.П.,

за участю секретаря Строкань В.О.,

відповідачів ОСОБА_1 , ОСОБА_2 ,

представника відповідача ОСОБА_2 адвоката Андрейка О.І.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні у залі суду в місті Вишгороді цивільну справу за позовною заявою Дніпровсько-Тетерівського державного лісомисливського господарства до ОСОБА_2 , ОСОБА_1 , Димерської селищної ради Вишгородського району Київської області про визнання недійсним рішення про приватизацію та свідоцтво про право власності нерухомого майна,

ВСТАНОВИВ:

16 лютого 2022 року до Вишгородського районного суду Київської області надійшла позовна заява, у якій позивач просить визнати недійними рішення №177 від 20 серпня 2021 року про приватизацію квартири та видане на його підставі свідоцтво про право власності на нерухоме майно серії НОМЕР_1 /20.08.21 на квартиру за адресою:

АДРЕСА_1 , на ім`я ОСОБА_2 , ОСОБА_1 .

Після виконання судом вимог частини шостої статті 187 ЦПК України, ухвалою суду від 10 червня 2022 року відкрито провадження у справі та призначено до розгляду у загальному позовному провадженні з проведенням підготовчого засідання 10:00 17 серпня 2022 року.

11 серпня 2022 року до суду надійшли письмові пояснення від відповідача Димерської селищної ради Вишгородського району Київської області щодо позовних вимог, виклавши свої заперечення. Також, до пояснень долучено клопотання про розгляд справи у відсутності їх представника.

15 серпня 2022 року до суду від позивача надійшла заява про проведення підготовчого засідання у відсутності їх представника, позовні вимоги підтримують.

Підготовче судове засідання, призначене на 17 серпня 2022 року не відбулося у зв`язку із перебуванням головуючого судді у відпустці. При цьому до суду прибули відповідачі: ОСОБА_2 , ОСОБА_1 та представник відповідача ОСОБА_2 .

Наступне підготовче засідання призначено на 14:00 6 жовтня 2022 року, про що повідомлено учасників провадження.

6 вересня 2022 року до суду, засобами поштового зв`язку, надійшов відзив відповідачів ОСОБА_2 та ОСОБА_1 на позовну заяву, який одночасно містить клопотання про поновлення строку, пропущеного з поважних причин, для його подання. Відзив подано на пошту 30 серпня 2022 року та надіслано іншим учасникам у справі.

У підготовче засідання, призначене на 6 жовтня 2022 року, учасники провадження не з`явилися, про день час та місце судового засідання повідомлені належним чином, що підтверджується зворотними повідомленнями про вручення судових повісток. При цьому, від представника відповідача ОСОБА_1 надійшло клопотання про відкладення розгляду справи у зв`язку з перебуванням на лікуванні.

У зв`язку із неявкою у судове засідання учасників провадження та, враховуючи клопотання відповідача ОСОБА_1 , підготовче засідання було відкладено на 10:00

7 грудня 2022 року, про що їх повідомлено судовими повістками про виклик до суду.

У призначене підготовче засідання з`явилися відповідачі ОСОБА_2 , ОСОБА_1 та представник відповідача ОСОБА_2 . Інші учасники провадження не з`явилися, про день, час та місце судового засідання повідомлені належним чином.

Вирішуючи питання про можливість проведення підготовчого засідання у відсутності представника позивача та представника відповідача Димерської селищної ради Вишгородського району Київської області, суд враховує відсутність заперечень у присутніх у судовому засіданні учасників провадження, наявність заяв від представника позивача та представника відповідача Димерської селищної ради Вишгородського району Київської області та положення статті 223 ЦПК України.

Відповідачі ОСОБА_2 , ОСОБА_1 та представника адвокат Андрейко О.І., у підготовчому засіданні заперечували проти позовної заяви, за відсутності у них інших клопотань, крім поновлення строку для подання відзиву на позовну заяву, та додаткових доказів, крім подання у наступному судовому засіданні доказів інвалідності ОСОБА_1 , не заперечувала проти призначення справи до судового розгляду.

Ухвалою суду від 7 грудня 2022 року, за клопотанням відповідачів ОСОБА_2 , ОСОБА_1 та представника адвоката Андрейка О.І., поновлено відповідачам ОСОБА_2 та ОСОБА_1 строк для подання відзиву на позовну заяву та прийнято відзив на позовну заяву, встановлено позивачу семиденний строк, з дня отримання копії ухвали суду, для подання відповіді на відзив.

Відповідно до статті 198 ЦПК України підготовче засідання проводиться за правилами, встановленими главою 6 цього розділу, з урахуванням особливостей підготовчого засідання, встановлених цим Кодексом.

Під час проведення підготовчого судового засідання судом з`ясовано всі питання, передбачені частиною другою статті 197 ЦПК України.

Підстав для залишення позову без розгляду та закриття провадження у справі не встановлено.

Відповідно до пункту 3 частини другої статті 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому дійшов висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні у порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Справа підлягає розгляду суддею одноособово.

Керуючись статтями 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

закрити підготовчепровадження тапризначити цивільнусправу запозовною заявою Дніпровсько-Тетерівського державного лісомисливського господарства до ОСОБА_2 , ОСОБА_1 , Димерської селищної ради Вишгородського району Київської області про визнання недійсним рішення про приватизацію та свідоцтво про право власності нерухомого майна, до судового розгляду на 1березня 2023року о10:00 у приміщенні Вишгородського районного суду Київської області за адресою: м. Вишгород, вул. Кургузова, 7.

Крім того, сторони мають можливість отримати інформацію щодо справи, яка розглядається на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://vsh.ko.court.gov.ua.

Копію ухвали суду надіслати особам, у відсутності яких її було постановлено.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.П. Лукач

Дата ухвалення рішення07.12.2022
Оприлюднено08.12.2022
Номер документу107712353
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі)

Судовий реєстр по справі —363/817/22

Рішення від 01.02.2024

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Лукач О. П.

Рішення від 01.02.2024

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Лукач О. П.

Ухвала від 24.04.2023

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Лукач О. П.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Лукач О. П.

Ухвала від 07.12.2022

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Лукач О. П.

Ухвала від 07.12.2022

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Лукач О. П.

Ухвала від 07.12.2022

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Лукач О. П.

Ухвала від 09.06.2022

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Лукач О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні