Ухвала
від 06.12.2022 по справі 593/1472/22
БЕРЕЖАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2/593/433/2022

УХВАЛА

"06" грудня 2022 р. суддя Бережанського районного суду Тернопільської області Крамар В.М. ознайомившись з позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Бережани Агро», третіх осіб, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача державний реєстратор прав на нерухоме майно Відділу державної реєстрації Бережанської міської ради, Бережанська міська рада Тернопільської області,

ВСТАНОВИВ:

02 грудня 2022 року до Бережанського районного суду Тернопільської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 , від імені якої діє представниця ОСОБА_2 , до товариства з обмеженою відповідальністю «Бережани Агро», третіх осіб, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача державний реєстратор прав на нерухоме майно Відділу державної реєстрації Бережанської міської ради, Бережанська міська рада Тернопільської області.

06 грудня 2022 року представниця позивачки ОСОБА_2 подала до суду заяву про відкликання позовної заяви.

Згідно з ч.1 ст.64 ЦПК України представник, який має повноваження на ведення справи в суді, здійснює від імені особи, яку він представляє, її процесуальні права та обов`язки.

Відповідно до п.3 ч.4 ст. 185 ЦПК України, заява повертається у випадках, коли до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

Зважаючи на те, що представницею позивачки до відкриття провадження у справі подано заяву про відкликання позовної заяви, позовну заяву слід повернути позивачці.

Керуючись ст. 64, п.3 ч.4, ч.ч. 6, 7 ст. 185, ст.ст. 354, 355, п.15.5 розділу ХІІІ ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «Бережани Агро», третіх осіб, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача державний реєстратор прав на нерухоме майно Відділу державної реєстрації Бережанської міської ради, Бережанська міська рада Тернопільської області, - повернути позивачці.

Повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Тернопільського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня складення ухвали.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційна скарга подається учасниками справи до або через відповідний суд, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.

Суддя:

СудБережанський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення06.12.2022
Оприлюднено15.12.2022
Номер документу107852919
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо припинення права оренди

Судовий реєстр по справі —593/1472/22

Ухвала від 06.12.2022

Цивільне

Бережанський районний суд Тернопільської області

Крамар В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні