Ухвала
від 30.10.2007 по справі 7/229-07-6546
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/229-07-6546

                                                                         

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про ліквідацію банкрута

та припинення провадження у справі

"30" жовтня 2007 р.                                                                     Справа  № 7/229-07-6546

За заявою кредитора: ТОВ „Авалон”, м.Одеса

до боржника: ТОВ „Сталкер Юга”, м.Одеса

про визнання  банкрутом

Суддя               Лепеха Г.А.

Представники:

Від кредитора –Батраков Р.А., за довіреністю.

Від боржника –не з'явився.

Розпорядник майна боржника –Шармонов О.О.

        

Суть спору: Товариство з обмеженою відповідальністю „Авалон” звернулось до господарського суду Одеської області з заявою, в якій просить визнати банкрутом товариство з обмеженою відповідальністю „Сталкер Юга”, оскільки боржник неспроможний сплатити заборгованість перед заявником після настання встановленого строку в сумі 144 048, 53 грн.

Ухвалою від 06.08.2007р. порушено провадження у справі про банкрутством ТОВ „Сталкер Юга”, введено процедуру розпорядження майном боржника, розпорядником майна призначено арбітражного керуючого Шармонова Олексія Олександровича.

На виконання ухвали підготовчого засідання від 14.08.2007р. ініціюючий кредитор подав до офіційного друкованого органу оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство ТОВ „Сталкер Юга”, яке опубліковане в газеті „Урядовий кур'єр” №154 (3567) від 23.08.2007р.

У тридцятиденний термін з дня публікації оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство ТОВ „Сталкер Юга” жодних заяв про визнання кредиторських вимог до боржника до суду не надійшло.

Заяв можливих санаторів в строки, передбачені ст.14 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, до суду не надійшло.

Постановою від 25.09.2007р. ТОВ „Сталкер Юга” визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Шармонова Олексія Олександровича.

За результатами роботи ліквідатором надано суду ліквідаційні звіт та баланс банкрута.

В ході виявлення майна, зареєстрованого за ТОВ „Сталкер Юга”, були направлені запити до КП „Одеське МБТІ та РОН”, РЕВ 2-го МРВ УДАІ УМВС України в Одеській області, банку, який обслуговує банкрута.

Згідно отриманих відповідей нерухомого майна та транспортних засобів за ТОВ „Сталкер Юга” не зареєстровано, що підтверджується довідками КП „Одеське МБТІ та РОН” №6031201.0701 від 05.10.2007р., РЕВ 2-го МРВ УДАІ УМВС України в Одеській області №7/2-114 від 27.09.2007р. Поточний рахунок в банку закрито, про що свідчить корінець повідомлення про закриття рахунку в фінансовій установі.

Ліквідатор банкрута пропонує провадження у справі припинити, кредиторську заборгованість банкрута списати як безнадійну, вимоги, незадоволені за відсутністю майна, вважати погашеними, ТОВ „Сталкер Юга” ліквідувати.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши у судовому засіданні ліквідатора, який виказав прохання про затвердження ліквідаційного баланса банкрута та його звіту, суд дійшов до висновку, що підприємство підлягає ліквідації, а кредиторські вимоги слід вважати погашеними, оскільки майна банкрута не виявлено, згідно наданого ліквідбалансу активи та пасиви банкрута відсутні.

На підставі викладеного, керуючись ст.32, п.6 ст.40 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, п.5 ст.39 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців” №755-IV від 15.05.03р., п.3 ст.104 Цивільного кодексу України, ст.68, ст.86 ГПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

1.          Затвердити звіт ліквідатора.

2.          Затвердити ліквідаційний баланс ТОВ „Сталкер Юга”.

3.          Припинити юридичну особу –товариство з обмеженою відповідальністю „Сталкер Юга” (м.Одеса, вул. Космонавтів, 36. Код ЄДРПОУ 34253352).

4.          Зобов'язати державного реєстратора не пізніше наступного робочого дня з дати надходження цієї ухвали заповнити реєстраційну картку про державну реєстрацію припинення юридичної особи ТОВ „Сталкер Юга” (код ЄДРПОУ 34253352), внести до Єдиного державного реєстру запис про  проведення  державної  реєстрації припинення  юридичної особи та передати органам статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування повідомлення про внесення до Єдиного державного реєстру запису про проведення  державної реєстрації припинення для зняття юридичної особи з обліку.

5.          Кредиторську заборгованість банкрута списати як безнадійну. Вимоги, незадоволені за відсутністю майна, вважати погашеними.

6.          Скасувати арешт та інші заходи по забезпеченню заяви, вжиті ухвалою господарського суду Одеської області від 06.08.2007р.

7.          Припинити повноваження ліквідатора банкрута –арбітражного керуючого Шармонова Олексія Олександровича.

8.          Провадження у справі припинити.

Примірник ухвали надіслати: кредитору, ліквідатору банкрута, в облстатуправління, другій ДВС Київського району м.Одеси, відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців м.Одеси.

Суддя                                                                                 Лепеха Г.А.

           

Дата ухвалення рішення30.10.2007
Оприлюднено02.11.2007
Номер документу1079070
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/229-07-6546

Ухвала від 30.10.2007

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лепеха Г.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні