Ухвала
від 20.12.2022 по справі 460/40719/22
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

ПРО ПОВЕРНЕННЯ ПОЗОВНОЇ ЗАЯВИ

20 грудня 2022 року м. Рівне№460/40719/22Рівненський окружний адміністративний суд у складі судді О.Р. Греська після одержання позовної заяви

Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області

доФермерського господарства "Лук`янчук Володимира Петровича" про стягнення заборгованості по фактичних витратах на виплату та доставку пільгових пенсій,В С Т А Н О В И В :

До Рівненського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області (далі по тексту позивач) до Фермерського господарства "Лук`янчук Володимира Петровича" (далі по тексту відповідач) про стягнення заборгованості по фактичних витратах на виплату та доставку пільгових пенсій.

Ухвалою судді Рівненського окружного адміністративного суду від 01 листопада 2022 року позовну заяву залишено без руху.

Зазначена ухвала отримана позивачем 02 листопада 2022 року, про що свідчить рекомендоване повідомлення про вручення поштового відправлення, яке знаходиться в матеріалах справи.

За приписами пункту 1 частини четвертої статті 169 КАС України позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк.

Станом на 20 грудня 2022 року позивач не усунув недоліки позовної заяви та не подав до суду документи та матеріали, про які йшлося в ухвалі від 01 листопада 2022 року про залишення позовної заяви без руху.

За приписами частини п`ятої статті 169 КАС України суддя повертає позовну заяву і додані до неї документи без розгляду не пізніше п`яти днів з дня її надходження або з дня закінчення строку на усунення недоліків.

Таким чином, у зв`язку з неусуненням позивачем недоліків позовної заяви у строк, встановлений судом, позовна заява підлягає поверненню.

Враховуючи наведене та керуючись статтями 169, 241, 248, 256, 294, 295 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

У Х В А Л И В :

Повернути позовну заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області до Фермерського господарства "Лук`янчук Володимира Петровича" про стягнення заборгованості по фактичних витратах на виплату та доставку пільгових пенсій.

Повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала набирає законної сили негайно після її підписання.

Ухвала може бути оскаржена. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного судового рішення. Апеляційна скарга подається безпосередньо до Восьмого апеляційного адміністративного суду.

Повний текст ухвали складений 20 грудня 2022 року

Суддя Олег ГРЕСЬКО

Дата ухвалення рішення20.12.2022
Оприлюднено22.12.2022
Номер документу107952442
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості по фактичних витратах на виплату та доставку пільгових пенсій

Судовий реєстр по справі —460/40719/22

Ухвала від 20.12.2022

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

О.Р. Гресько

Ухвала від 01.11.2022

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

О.Р. Гресько

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні