Ухвала
від 23.12.2022 по справі 712/10841/22
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

Справа № 712/10841/22

Провадження 2/712/3010/22

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

23 грудня 2022 року м. Черкаси

Суддя Соснівськогорайонного судум.Черкаси ТроянТ.Є.,дослідивши матеріалипозовної заяви ОСОБА_1 до Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради, третя особа: Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Руднєва 97» про визнання наймачем житлового приміщення,-

В С Т А Н О В И В:

Адвокат Стадник П.В. звернувся до суду з позовом в інтересах ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради (м. Черкаси, вул. Б.Вишневецького, 36), третя особа: Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Руднєва 97» (м. Черкаси, вул. В.Галви, 97) про визнання наймачем житлового приміщення.

Справа підсудна Соснівському районному суду м. Черкаси.

Позовна заява по формі і змісту відповідає вимогам статті 175 ЦПК України, до заяви додано належну кількість копій позовної заяви та документів, як того вимагає стаття 177 ЦПК України.

Даних про обставини, які перешкоджають відкриттю провадження у справі станом на даний час немає.

Частиною другою статті 19 ЦПК України визначено, що цивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку позовного провадження (загального або спрощеного).

Враховуючи предмет та підстави позову, відповідно до вимог ст. ст. 19, 274 ЦПК України справа буде розглядатися за правилами спрощеного позовного провадження.

Вищевказане є достатнім для призначення справи до судового розгляду в судовому засіданні.

Справа розглядатиметься в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Враховуючи наведене та керуючись ст. ст.19, 128, 175, 177, 187 ЦПК України, суддя,

У Х В А Л И В:

Відкрити спрощенепозовне провадженняу справіза позовом ОСОБА_1 до Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради, третя особа: Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Руднєва 97» про визнання наймачем житлового приміщення.

Перше судове засідання по розгляду справи по суті в порядку спрощеного позовного провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради, третя особа: Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Руднєва 97» про визнання наймачем житлового приміщення призначити на 27січня 2023року на10:40год. тапроводити зповідомленням сторінв приміщенніСоснівського районногосуду м.Черкаси.

Відповідач протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення копії цієї ухвали має право подати відзив на позовну заяву (заперечення проти позову) відповідно до ст. 178 Цивільного процесуального кодексу України. Роз`яснити відповідачам, що копія відзиву та доданих до нього документів позивачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання відзиву) позивачу та іншим учасникам справи (за наявності).

Позивач протягом п`яти днів з дня отримання відзиву має право подати відповідь на відзив відповідно до ст. 179 Цивільного процесуального кодексу України. Роз`яснити позивачу, що копія відповіді на відзив та доданих до неї документів відповідачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання відзиву) позивачу та іншим учасникам справи (за наявності).

Відповідач протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив має право подати заперечення відповідно до ст. 180 Цивільного процесуального кодексу України. Роз`яснити відповідачу, що копія заперечення та доданих до неї документів позивачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) заперечення до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання відзиву) позивачу та іншим учасникам справи (за наявності).

Роз`яснити, що у випадку ненадання відзиву, відповіді на відзив, заперечень та доказів на підтвердження обставин на які в них здійснюється посилання справа може бути розглянута за наявними в ній матеріалами.

Копію зазначеної ухвали направити позивачу.

Копію зазначеної ухвали, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документами направити відповідачу, третій особі.

Учасники справи можуть отримати інформацію, щодо розгляду справи на офіційному веб-порталі судова влада України http://court.gov.ua/sud2316/.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання її суддею. Ухвала оскарженню не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Соснівського

районного суду м. Черкаси Т.Є.Троян

Дата ухвалення рішення23.12.2022
Оприлюднено26.12.2022
Номер документу108043677
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання наймачем житлового приміщення

Судовий реєстр по справі —712/10841/22

Рішення від 28.02.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Троян Т. Є.

Рішення від 27.02.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Троян Т. Є.

Ухвала від 23.12.2022

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Троян Т. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні