Ухвала
від 19.12.2022 по справі 296/8769/22
КОРОЛЬОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЖИТОМИРА

Справа № 296/8769/22

2-з/296/101/22

У Х В А Л А

Іменем України

19 грудня 2022 рокум. Житомир

Корольовський районний суд міста Житомира в складі: головуючого судді Шалоти К.В., за участю секретаря судового засідання Шовтюк І.В., розглянувши у судовому засіданні заяву представника ОСОБА_1 адвоката Касянчука С.В. про забезпечення доказів у цивільній справі №296/8769/22 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про стягнення коштів одноразової грошової допомоги,

У С Т А Н О В И В :

І. СУТЬ ПИТАННЯ

1.1. 15.12.2022 до Корольовського районного суду м. Житомира надійшла заява представника ОСОБА_1 адвоката Касянчука С.В. про забезпечення доказів у справі шляхом зобов`язання Житомирського обласного територіального центру комплектації та соціальної підтримки надати копії документів та заяви, які подавала ОСОБА_2 до Житомирського об`єднаного міського територіального центру комплектації та соціальної підтримки для отримання одноразової грошової допомоги у зв`язку із загибеллю ІНФОРМАЦІЯ_1 Нечитайло ОСОБА_3 , а також зобов"язання АТ КБ «Приватбанк», АТ «Державний ощадний банк України», АТ «ПУМБ», АТ «Універсал Банк», АТ "Банк Інвестицій та заощаджень", АТ «Айбокс Банк», АТ «А-Банк», ПуАТ «КБ «Акордбанк», АТ «Сенс Банк», АТ «Банк Альянс», АТ "КБ "Глобус", АТ "Ідея Банк", АТ "Креді Агріколь Банк", АТ "Кредобанк", АТ «ОТП Банк», АТ Полтава-банк, АТ Правекс Банк, АТ «Райффайзен Банк», АТ «Таскомбанк», АТ «Державний експортно-імпортний банк України», АТ «Укрсиббанк», АТ «Банк Форвард» надати інформацію, що містить банківську таємницю, про всі рахунки (депозитний, поточний, картковий та інші), які були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 , в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках.

1.2. Подана заява обґрунтовувалась тим, що у провадженні суду перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про стягнення коштів одноразової грошової допомоги у зв`язку із загибеллю ІНФОРМАЦІЯ_1 її сина ОСОБА_4 у розмірі 7 500 000 грн. Як підставу позову позивач посилається на те, що 09.11.2022 ОСОБА_2 подала до Житомирського ОМТЦ КСП заяву з пакетом документів, у якій просила виплатити їй одноразову грошову допомогу у зв`язку із загибеллю ІНФОРМАЦІЯ_1 Нечитайла ОСОБА_3 , який на момент загибелі перебував у шлюбі з відповідачем. Орієнтовно в період часу з 09.11.2022 по 11.11.2022 відповідач отримала вказану грошову допомогу у повному розмірі 15000000 грн. На вимогу позивача передати половину вказаної суми, на яку позивач має право в силу закону, відповідач відмовила.

1.3. Посилаючись на те, що на даний час у розпорядженні відповідача перебувають кошти одноразової грошової допомоги у розмірі 7500000 грн, які належать позивачу, а також те, що відповідач вчиняє активні дії, спрямовані на відкриття рахунків у різних банківських установах м. Житомира та перераховує на них кошти, отримані нею у якості одноразової грошової допомоги, а позивач позбавлений можливості самостійно отримати документальне підтвердження наявності коштів на рахунках, оскільки вказана інформація становить банківську таємницю, а дана інформація має доказове значення, вказував, що у разі невжиття заходів забезпечення доказів, подальше подання таких доказів стане неможливим або утрудненим.

ІІ. ПРОЦЕДУРА

2.1. Відповідно до протоколу передачі судової справи раніше визначеному складу суду від 15.12.2022, заяву у справі №296/8769/22 передано головуючому судді Шалоті К.В.

2.2. Представник позивача подав заяву, в якій просив проводити розгляд заяви про забезпечення доказів за відсутності позивача та його представника, а також без виклику відповідача посилаючись на ризики ускладнення отримання відповідних доказів.

2.3. Ураховуючи небезпідставність доводів представника позивача про наявність обставин, передбачених пунктом 3 частини 1 статті 118 Цивільного процесуального кодексу України суд вирішив проводити розгляд заяви без виклику відповідача.

ІІІ. НОРМИ ПРОЦЕСУАЛЬНОГО ПРАВА, ЩО ПІДЛЯГАЮТЬ ЗАСТОСУВАННЮ

3.1. Відповідно до частини 1 та 2 статті 116 Цивільного процесуального кодексу України суд за заявою учасника справи […] має забезпечити докази, якщо є підстави припускати, що засіб доказування може бути втрачений або збирання або подання відповідних доказів стане згодом неможливим чи утрудненим. Способами забезпечення судом доказів є […] витребування […] доказів […], заборона вчиняти певні дії щодо доказів та зобов`язання вчинити певні дії щодо доказів. […] судом можуть бути застосовані інші способи забезпечення доказів, визначені судом.

3.2. За змістом частини 5 та 6 статті 118 Цивільного процесуального кодексу України за результатами розгляду заяви про забезпечення доказів суд постановляє ухвалу про задоволення чи відмову у задоволенні заяви. У разі задоволення заяви суд в ухвалі зазначає доказ, а також дії, що необхідно вчинити для його забезпечення.

ІV. ВИСНОВОК СУДУ

4.1. Встановлено, що у провадженні Корольовського районного суду м.Житомира перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про стягнення коштів одноразової грошової допомоги у зв`язку із загибеллю ІНФОРМАЦІЯ_1 її сина ОСОБА_4 у розмірі 7 500 000 грн. Позов обгрунтовується тим, що 09.11.2022 ОСОБА_2 подала до Житомирського об`єднаного міського територіального центру комплектації та соціальної підтримки заяву з пакетом документів у якій просила виплатити їй одноразову грошову допомогу у зв`язку із загибеллю ІНФОРМАЦІЯ_1 Нечитайла ОСОБА_3 , який на момент загибелі перебував у шлюбі з відповідачем.

4.2. У поданій заяві представник позивача вказував, що з 09.11.2022 відповідач вчиняє активні дії, спрямовані на відкритті поточних та депозитних рахунків у різних банківських установах, відділення яких наявні в м. Житомирі, перераховує на них кошти, отримані нею у якості одноразової грошової допомоги, а також вказує, що у разі якщо відповідач продовжить розпоряджатися коштами, на частину яких у розмірі 7500000 грн претендує позивач, виконати рішення суду, у випадку задоволення позовних вимог буде неможливо.

4.3. Відповідно до положень частини 1 статті 76 Цивільного процесуального кодексу України доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

4.4. Слід зазначити, що забезпечення доказів це вжиття судом заходів, направлених на закріплення і збереження доказів. Підставою забезпечення доказів є обґрунтоване припущення заявника, що невжиття заходів забезпечення доказів може утруднити чи зробити неможливим збирання чи подання доказів або засіб доказування може бути втрачений.

4.5. Отже, забезпечення доказів це механізм не тільки здобути докази, які стосуються предмета доказування і мають значення або потрібні для вирішення справи, але насамперед спосіб одночасного запобігання їх імовірній втраті у майбутньому.

4.6. Відповідно до листа Житомирського ОМТЦК та СП від 24.11.2022 №8001 вбачається, що комісією Міністерства оборони України з розгляду питань, пов`язаних із призначенням і виплатою одноразової грошової допомоги та компенсаційних сум призначено одноразову грошову допомогу дружині загиблого ОСОБА_4 (протокол №198 від 22.09.2022), на підставі рішення комісії наказом ІНФОРМАЦІЯ_2 від 03.11.2022 №513 перераховано кошти в розмірі 15000000 грн на рахунок дружини загиблого ОСОБА_2 .

4.7. Дослідивши заяву представника позивача в аспекті наведених положень в частині вимог про зобов`язання Житомирського ОТЦК та СП надати копії документів, які подавала відповідач для отримання одноразової грошової допомоги у зв`язку із загибеллю ІНФОРМАЦІЯ_1 Нечитайло ОСОБА_3 , а також інформацію про банківський рахунок, на який було перераховано одноразову грошову допомогу відповідачу, суд вважає, що представником позивача не доведено існування ризиків того, що в подальшому отримання цих документів буде утруднене або неможливе шляхом їх витребування у порядку, передбаченому ст. 84 Цивільного процесуального кодексу України.

4.8. Щодо вимог заяви про зобовязання банківських установ надати запитувану представником позивача інформацію, ураховуючи дійсну наявність між сторонами спору, пов`язаного із стягненням частини отриманих відповідачем коштів одноразової грошової допомоги у разі загибелі військовослужбовця у розмірі 7500000 грн, а також достатність підстав вважати, що збирання та подання відповідних відомостей стане згодом неможливим, утрудненим або неактуальним через наявність ризиків вчинення відповідачем дій щодо перерахування або зняття грошових коштів з рахунків, суд дійшов висновку про наявність достатніх підстав для вжиття заходів забезпечення доказів шляхом зобов"язання банківських установ надати інформацію про всi рахунки, якi були відкриті відповідачем в період часу з 22.09.2022 по 08.12.2022, рух коштів по цих рахунках, залишки грошових коштів на рахунках.

Керуючись статтями 117, 118, 260, 261 Цивільного процесуального кодексу України, суд

П О С Т А Н О В И В :

1. Заяву представника ОСОБА_1 адвоката Касянчука С.В., задовольнити частково.

2. Вжити заходи забезпечення доказів у цивільній справі №296/8769/22, а саме:

(1) витребувати у АТ КБ«Приватбанк» (код ЄДРПОУ 14360570; код банку (МФО) 305299; адреса: 01001, м. Київ, вул. Грушевського, 1Д) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП НОМЕР_1 ,адреса: АДРЕСА_1 ),в періодчасу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(2) витребувати у АТ «Державнийощадний банкУкраїни» (код ЄДРПОУ 00032129; код банку (МФО) 300465; адреса: 01023, м. Київ, вул. Госпітальна, 12г) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(3) витребувати у АТ «ПУМБ» (код ЄДРПОУ 14282829; код банку (МФО): 334851; адреса: 04070, м. Київ, вул. Андріївська, 4) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(4) витребувати у АТ «УніверсалБанк» (код за ЄДРПОУ 21133352; код банку (МФО): 322001; адреса: 04114, м. Київ, вул. Автозаводська, 54/19) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(5) витребувати у АТ "БанкІнвестицій тазаощаджень" (код за ЄДРПОУ: 33695095; код банку (МФО): 380281; адреса: 04119, м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 83-Д) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(6) витребувати у АТ «АйбоксБанк» (код ЄДРПОУ: 21570492; код банку (МФО): 322302; адреса: 03150, м. Київ, вул. Ділова, 9а) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(7) витребувати у АТ «А-Банк» (код ЄДРПОУ 14360080; код банку (МФО): 307770; адреса: 49074, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Батумська, 11) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(8) витребувати у ПАТ «КБ«Акордбанк» (код ЄДРПОУ 35960913; код банку (МФО): 380634; адреса: 04136, м. Київ, вул. Стеценко, буд. 6) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(9) витребувати у АТ «СенсБанк» (код ЄДРПОУ 23494714; код банку (МФО): 300346; адреса: 03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 100) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(10) витребувати у АТ «БанкАльянс» (код ЄДРПОУ 14360506; код банку (МФО): 300119; адреса: 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, будинок 50) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(11) витребувати у АТ "КБ"Глобус" (код ЄДРПОУ 35591059; код банку (МФО): 380526; адреса: 04073, м. Київ, пров. Куренівський, б.19/5) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(12) витребувати у АТ "ІдеяБанк" (код ЄДРПОУ 19390819; код банку (МФО): 336310; адреса: 79008, Львівська область, м. Львів, вул. Валова,11) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(13)витребувати у АТ "КредіАгріколь Банк" (код ЄДРПОУ 14361575; код банку (МФО): 300614; адреса: 01004, м. Київ, вул. Пушкінська, 42/4) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(14) витребувати у АТ "Кредобанк" (код ЄДРПОУ 09807862; код банку (МФО) 325365; адреса: 79026, Львівська обл., м. Львів, вул. Сахарова, 78) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(15) витребувати у АТ «ОТПБанк» (код ЄДРПОУ 21685166; код банку (МФО) 300528; адреса: 01033, м. Київ, вул. Жилянська, 43) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(16) витребувати у АТ Полтава-банк (код ЄДРПОУ 09807595; код банку (МФО) 331489; адреса: 36000, Полтавська обл., м. Полтава, вул. Пилипа Орлика, 40-а) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(17) витребувати у АТ ПравексБанк (код ЄДРПОУ 14360920; код банку (МФО) 380838; адреса: 01021, м. Київ, вул. Кловський узвіз, 9/2) інформацію про всi рахунки (депозитний, поточний, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(18) витребувати у АТ «РайффайзенБанк» (код ЄДРПОУ 14305909; код банку (МФО) 300335; адреса: 01011, м. Київ, вул. Лєскова, буд. 9) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(19) витребувати у АТ «Таскомбанк» (код ЄДРПОУ 09806443; код банку (МФО) 339500; адреса: 01032, м. Київ, вул. Симона Петлюри, 30) інформацію про всi рахунки (депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(20) витребувати у АТ «Державнийекспортно-імпортнийбанк України» (код ЄДРПОУ 00032112; код банку (МФО) 322313; адреса: 03150, м. Київ, вул. Антоновича, 127) інформацію про всi рахунки ((депозитні, поточні, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(21) витребувати у АТ «Укрсиббанк» (код ЄДРПОУ 09807750; код банку (МФО) 351005; адреса: 04070, м. Київ, вулиця Андріївська, 2/12) інформацію про всi рахунки (депозитний, поточний, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках;

(22) витребувати у АТ «БанкФорвард» (код ЄДРПОУ 34186061; код банку (МФО) 380418; адреса: 01032, м. Київ, вул. Саксаганського, буд. 105) інформацію про всi рахунки (депозитний, поточний, карткові та інші), якi були відкриті на ім`я громадянки України ОСОБА_2 (РНОКПП: НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), в період часу з 22.09.2022 по дату надання відповіді, iз зазначенням: дати відкриття (закриття) рахунків, руху коштів по рахунках, залишку грошових коштів на рахунках.

3. У задоволенні решти вимог заяви, відмовити.

4. Витребувані судом відомості мають бути направленні безпосередньо до Корольовського районного суду м. Житомира (inbox@kl.zt.court.gov.ua) із посиланням на номер справи №296/8769/22 не пізнішедвох днів з дня отримання копії цієї ухвали суду.

5. Особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд, взагалі або у встановлені судом строки, зобов`язані негайно повідомити про це суд із зазначенням відповідних причин.

6. За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена в частині вжиття заходів забезпечення доказів шляхом подання апеляційної скарги до Житомирського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення, в частині відмови у вжиття заходів забезпечення доказів ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя КостянтинШАЛОТА

Дата ухвалення рішення19.12.2022
Оприлюднено28.12.2022

Судовий реєстр по справі —296/8769/22

Ухвала від 15.02.2023

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Шалота К. В.

Постанова від 27.02.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Микитюк О. Ю.

Постанова від 27.02.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Микитюк О. Ю.

Ухвала від 14.02.2023

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Шалота К. В.

Ухвала від 30.01.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Микитюк О. Ю.

Ухвала від 30.01.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Микитюк О. Ю.

Ухвала від 16.01.2023

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Шалота К. В.

Ухвала від 10.01.2023

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Шалота К. В.

Ухвала від 23.12.2022

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Шалота К. В.

Ухвала від 19.12.2022

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Шалота К. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні