Ухвала
від 26.12.2022 по справі 545/2937/22
ПОЛТАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 545/2937/22

Провадження № 2/545/1185/22

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

26.12.2022р. Полтавський районний суд Полтавської області в складі:

головуючого судді Кіндяк І.С.,

з участю секретаря Католик Д.І.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Полтава матеріали цивільної справи ОСОБА_1 до Старобільського відділу державної виконавчої служби у Старобільському районі Луганської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м.Харків) в особі: Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень в Луганській області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків), Головне управління національної поліції в Полтавській області, Управління патрульної поліції в Полтавській області, Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, про звільнення майна з-під арешту та скасування розшуку автомобіля, -

в с т а н о в и в :

Позивач звернувся до Полтавського районного суду Полтавської області з позовом до відповідача, про звільнення майна з-під арешту та скасування розшуку автомобіля.

Ухвалою суду від 01.08.2022 р., провадження у дані справі було відкрито.

В судове засідання позивач з невідомих суду підстав повторно не з"явився і від якого до суду не надійшло заявив про розгляд справи без його участі.

Представник відповідача та третьої обоби в судовк засіданні не з"явилися з невідомих суду причин.

Враховуючи повторну неявку позивача, дослідивши матеріали справи, суд приходить до такого висновку.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо належним чином повідомлений позивач повторно не з`явився в судове засідання або не повідомив про причини неявки, крім випадку, якщо від нього надійшла заява про розгляд справи за його відсутності і його нез`явлення не перешкоджає розгляду справи.

За данихобставин,суд вважає,що позов ОСОБА_1 доСтаробільського відділудержавної виконавчоїслужби уСтаробільському районіЛуганської областіСхідного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції України(м.Харків)в особі: Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень в Луганській області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків), Головне управління національної поліції в Полтавській області, Управління патрульної поліції в Полтавській області, Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, про звільнення майна з-під арешту та скасування розшуку автомобіля,-підлягає залишенню без розгляду з таких підстав.

За даних обставин можливо зробити висновок про те, що позов ОСОБА_1 до Старобільського відділу державної виконавчої служби у Старобільському районі Луганської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м.Харків) в особі: Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень в Луганській області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків), Головне управління національної поліції в Полтавській області, Управління патрульної поліції в Полтавській області, Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, про звільнення майна з-під арешту та скасування розшуку автомобіля, - підлягає залишенню без розгляду в зв`язку з черговою не явкою в судове засідання повідомленого належним чином позивача і від якого не надійшло заяви про розгляд справи без його участі.

На підставі викладеного та керуючись, ст. 257 ЦПК України, -

у х в а л и в :

Позов ОСОБА_1 до Старобільського відділу державної виконавчої служби у Старобільському районі Луганської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України (м.Харків) в особі: Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень в Луганській області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків), Головне управління національної поліції в Полтавській області, Управління патрульної поліції в Полтавській області, Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, про звільнення майна з-під арешту та скасування розшуку автомобіля, - залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачу, що відповідно ст. 257 ч. 2 ЦПК України він має право на повторне звернення до суду в загальному порядку після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до Полтавського апеляційного суду на протязі 15 днів з моменту проголошення.

Суддя

Полтавського районного суду

Полтавської області І.С. Кіндяк

Дата ухвалення рішення26.12.2022
Оприлюднено28.12.2022
Номер документу108089832
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення майна з-під арешту та скасування розшуку автомобіля

Судовий реєстр по справі —545/2937/22

Ухвала від 26.12.2022

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Кіндяк І. С.

Ухвала від 01.08.2022

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Кіндяк І. С.

Ухвала від 01.08.2022

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Кіндяк І. С.

Ухвала від 22.07.2022

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Кіндяк І. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні