Ухвала
від 19.12.2022 по справі 501/3634/22
ІЛЛІЧІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата документу 19.12.2022

Справа № 501/3634/22

1-кп/501/279/22

У Х В А Л А

19 грудня 2022 року Іллічівський міський суд Одеської області у складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

суддів ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

за участю:

секретаря судового засідання ОСОБА_4 ,

прокурора ОСОБА_5 ,

захисника ОСОБА_6 ,

обвинуваченого ОСОБА_7 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Чорноморську Одеського району Одеської області кримінальне провадження № 120121703800000089 від 20 грудня 2012 року за обвинуваченням:

ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Грозний Російської Федерації, громадянина України, який має вищу освіту, не одружений, має на утриманні двох малолітніх дітей, не працює, зареєстрований та проживає за адресою: АДРЕСА_1 , раніше не судимий,

у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 191 ч. 5, ч. 3 ст. 28 та ч. 3 ст. 358, ч. 2 ст. 358 КК України,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Іллічівського міського суду Одеської області перебуває вищезазначене кримінальне провадження.

Згідно з обвинувальним актом ОСОБА_7 обвинувачується в наступному.

На початку серпня 2007 року, точну дату та час не встановлено, але до 10.08.2007 ОСОБА_7 діючи умисно, повторно, з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, разом з Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, (матеріали відносно якої виділені в окреме провадження) та іншими невстановленими особами, зорганізувались у стійке об`єднання для вчинення злочинів, об`єднаних єдиним планом з розподілом функцій учасників групи, спрямованих на досягнення цього плану, відомого всім учасникам групи з метою прикриття незаконної діяльності, яка полягає в виготовленні підроблених офіційних документів та їх використанняз метою сприяння третім особаму отриманні кредитів у Великодолинській філії ПГРУ ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк», привласнені грошових коштів вказаної банківської установи, що завдало великої матеріальної шкоди банку, за таких обставин.

Приблизно в 2007 році ОСОБА_7 , володіючи професійними початковими навичками з питань, пов`язаних з організацією діяльності банківських установ, вирішив застосувати свої знання з корисливою метою.

Приблизно в 2007 році ОСОБА_7 розробив злочинний план, спрямований на заволодіння грошовими коштами банківської установи, розташованої на території Овідіопольського району Одеської області, відповідно до якого можливо буде незаконно у порушення чинного законодавства України надавати послуги по сприянню третім особам у безперешкодному оформленні кредитів у банківській установі, підроблення з метою використання офіційного документа, підшукання через залучених у злочинну діяльність осіб громадян України, на яких здійснювати оформлення кредитних коштів з одержанням при цьому матеріальної винагороди у вигляді грошових коштів, та привласнення незаконно отриманих грошових коштів.

Зазначена незаконна діяльність за наміром ОСОБА_7 повинна була здійснюватися шляхом незаконного одержання кредитних коштів на підставі оформлених підроблених офіційних документів, складених від імені службових осіб підприємств, на яких, нібито, працювали громадяни, які мали намір отримати кредитні кошти, але через різні обставини не могли на законних підставах оформити та отримати кредити, з подальшим отриманням цих кредитних засобів через залучених ним у цю злочинну діяльність осіб без наміру їх повернення до банку.

Для здійснення таких намірів, ОСОБА_7 , розуміючи, що самостійно реалізувати свій злочинний план не зможе, у серпні 2007 року (точна дата не встановлена) запропонував прийняти участь у реалізації своїх противоправних дій Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, якому повідомив, що в його обов`язки буде входити: підшукання осіб, на яких необхідно здійснювати оформлення кредитних коштів з метою їх привласнення, отримання від осіб, на яких ними незаконним шляхом оформлені банківські картки і на які зараховано кредитні кошти, обготівковувати їх шляхом переведення безготівкових грошових коштів у готівку, шляхом зняття цих коштів з банкомату. На пропозицію ОСОБА_7 . Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, погодилась.

З метою реалізації своїх злочинних намірів, спрямованих на заволодіння грошовими коштами банківської установи, у серпні в 2007 року ОСОБА_7 та Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, запропонували начальнику Великодолинського філіалу Південного головного регіонального управління ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк» (надалі ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк») Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,взяти участь у вчиненні плану, спрямованого на заволодіння грошовими коштами банківської установи, а саме: надавати послуги по сприянню третім особам у безперешкодному оформленні кредитів, для чого здійснювати підроблення з метою використання офіційних документів, підшукання через залучених у злочинну діяльність осіб громадян України, на яких здійснювати оформлення кредитних коштів, з одержанням при цьому матеріальної винагороди у вигляді грошових коштів, та привласнення незаконно отриманих грошових коштів, та у її обов`язки буде входити оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія» на підставі підроблених документів - довідок про працевлаштування осіб та інших документів, які не відповідають дійсності. З пропозицією ОСОБА_7 та Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, прийняти участь у привласненні грошових коштів банківської установи Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, погодилась.

Відповідно до розробленого плану, ОСОБА_7 відвів собі роль по керівництву діяльністю співучасників у вигляді розподілу ролей і обов`язків серед співучасників; планування злочинної діяльності; забезпечення підробленими документами з метою подальшого використання для прикриття незаконної діяльності; залучення у злочинну діяльність осіб,що бажають користатися послугами щодо незаконного отримання кредитних коштів, розподілу прибутку, отриманого від здійснення злочинної діяльності між членами групи.

Крім того, ОСОБА_7 повинен був визначати засоби спілкування між членами групи, визначати суму грошової винагороди кожному члену групи з коштів, здобутих злочинним шляхом, і особисто виплачувати їх.

Таким чином, ОСОБА_7 , Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, а також невстановлені слідством особи зорганізувались у стійке об`єднання для вчинення цього та інших злочинів, об`єднаних єдиним планом з розподілом функцій учасників групи, спрямованих на досягнення цього плану, відомого всім учасникам групи та у період з 01.08.2007 до 10.08.2007, скоїли злочини за таких обставин.

01.08.2007 мешканець Овідіопольського району Одеської області ОСОБА_8 з метою отримання кредиту в установі банку на власне ім`я та не маючи на це законних підстав, звернувся до ОСОБА_7 з проханням посприяти йому за грошову винагороду в безперешкодному отриманні кредиту в банку, який він збирався погашати у встановленому порядку, надав останньому свої паспортні дані та свій ідентифікаційний номер.

ОСОБА_7 в період з 01.08.2007 до 10.08.2007 (точний час і місце не встановлено), спільно з невстановленими особами, діючи за попередньою змовою з невстановленими слідством особами, виготовили підроблений документ довідку, складену на бланку ПП «Транс-Ойл» № 17/07 від 09.08.2006, до якої внесли недостовірні відомості, про номер і дату її складання, що ОСОБА_8 працює на підприємстві на посаді зливальника - розливальника, стаж його роботи на підприємстві з 03.07.2006, розмір заробітної плати з лютого по липень 2007 року склав 10 800 грн. Довідка була підписана від імені директора підприємства ОСОБА_9 та головним бухгалтером ОСОБА_10 і завірена печаткою ПП «Транс- Ойл» код ЄРДПОУ 31253737.

Продовжуючи свої злочинні дії, діючи за попередньою змовою групою осіб, згідно заздалегідь розподіленим ролям, 10.08.2007 ОСОБА_7 в с. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав ОСОБА_8 підроблений документ - довідку № 17/07 від 09.08.2006 з метою її подальшого використання шляхом надання до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» з метою оформлення на нього кредиту.

Цього ж дня ОСОБА_11 надав отриману від ОСОБА_7 довідку до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк», розташованої за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Великодолинське, вул. Леніна, 134, працівнику цього банку Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, з метою отримання кредиту.

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеної їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_8 документи, в тому числі завідомо підроблений документ довідку, виготовлену на офіційному бланку ПП «Транс- Ойл» № 17/07 від 09.08.2006.

При цьому, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка, виготовлена на офіційному бланку ПП «Транс-Ойл» № 17/07 від 09.08.2006 на ім`я ОСОБА_8 є підробленою, тобто відомості викладені у ній не відповідають дійсності, в порушення своїх посадових обов`язків, всупереч інтересам банку, діючи узгоджено з іншими учасниками злочинної групи, з метою отримання незаконної винагороди, не перевірив належним чином, шляхом здійснення телефонного дзвінка на підприємство факт роботи ОСОБА_8 на ПП « Транс-Ойл», стаж його роботи на підприємстві і розмір отриманої ним заробітної плати за останні півроку, підписала анкету - заяву щодо видачі кредиту ОСОБА_8 , чим засвідчила правильність і достовірність викладених у довідці відомостей.

Того ж дня, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_8 кредитну картку «Подія» № 4405885309096151 від 10.08.2007 з кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши кредитну картку № НОМЕР_1 , ОСОБА_8 біля Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк» передав ОСОБА_7 грошові кошти у сумі 1 000 грн. за сприяння у отриманні кредитних коштів, у тому числі й підробленні документа - довідки про його працевлаштування.

Згодом ОСОБА_8 погасив свою заборгованість перед ЗАТ КБ «ПриватБанк» за наданим кредитним лімітом в порядку, встановленому угодою.

З отриманих від ОСОБА_8 грошових коштів, згідно досягнутої домовленості між членами організованої групи ОСОБА_7 передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, 200 грн. за виконані нею дії згідно з відведеної їй ролі. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 розпорядився на власний розсуд.

Крім того, на початку серпня 2007 року, точної дати не встановлено, мешканець с. Василівка Біляївського району Одеської області ОСОБА_12 з метою отримання кредиту в установі банку на власне ім`я та не маючи усіх документів, необхідних для отримання кредиту, звернувся до ОСОБА_7 з проханням посприяти йому за грошову винагороду в безперешкодному отриманні кредиту, який він збирався погашати у встановленому порядку, надав останньому свої паспортні дані та ідентифікаційний номер.

ОСОБА_7 в період з 01.08.2007 до 17.08.2007 (точний час і місце не встановлені), спільно з невстановленими особами виготовив підроблений документ довідку №08-к від 17.08.2007, складену від імені посадових осіб ТОВ «Південь-Інвест» на бланку підприємства, до якої було внесено недостовірні відомості про дату на номер її складання, про те, що ОСОБА_12 працює на підприємстві на посаді постачальника, стаж його роботи з 14.06.2006, розмір заробітної плати за період з січня по липень 2007 року склав 14 145 грн. Довідка була підписана директором підприємства ОСОБА_13 та головним бухгалтером ОСОБА_14 та завірена відбитком печатки ТОВ «Південь -Інвест» код ЄРДПОУ 33081301.

Продовжуючи свої злочинні дії, діючи за попередньою змовою, з корисливих мотивів, згідно заздалегідь розподілених ролей, 17.08.2007 ОСОБА_7 в с. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав ОСОБА_15 вищеназваний підроблений документ - довідку, з метою її використання шляхом надання до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» з метою отримання кредиту.

Цього ж дня ОСОБА_15 надав отриману від ОСОБА_7 довідку до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» з метою отримання кредиту.

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_12 документи, в тому числі завідомо підроблений документ довідку виготовлену на бланку ТОВ «Південь-Інвест» № 08-к від 17.08.2007.

При цьому, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те , що довідка виготовлена на бланку ТОВ «Південь - Інвест» № 08-к від 17.08.2007 на ім`я ОСОБА_12 є підробленою, і відомості викладені у ній не відповідають дійсності, в порушення своїх посадових обов`язків, всупереч інтересам банку, діючи узгоджено з іншими учасниками злочинної групи, з метою отримання незаконної винагороди, не перевіряла належним чином шляхом телефонного дзвінка на підприємство факт роботи ОСОБА_12 на ТОВ «Південь-Інвест», стаж його роботи і розмір отриманої заробітної плати, підписала анкету заяву щодо видачі кредиту ОСОБА_12 , чим засвідчила правильність і достовірність викладених у довідці відомостей.

17.08.2007, перебуваючи в тому ж приміщенні і за тією ж адресою, з корисливих мотивів, діючи згідно відведеної ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, підписала анкету - заяву на видачу кредиту ОСОБА_12 і засвідчила тим самим правильність і достовірність викладених у ній відомостей, знаючи, що дані відомості є завідомо неправдивими .

Того ж дня Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила кредит і видала ОСОБА_12 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_2 , з кредитним лімітом у сумі 1 000 грн.

Отримавши кредитну картку ОСОБА_12 біля Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав ОСОБА_7 200 грн. за сприяння у отримання кредитних коштів, у тому числі за виготовлення підробленого документу довідки.

Згодом ОСОБА_12 погасив свої заборгованість перед ЗАТ КБ «ПриватБанк» за наданим кредитним лімітом в порядку, встановленому угодою.

З отриманих від ОСОБА_12 грошових коштів, згідно досягнутої домовленості, ОСОБА_7 передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, 50 грн. за виконані нею дії. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 розпорядився на власний розсуд.

Продовжуючи свої злочинні дії на початку серпня 2007 року, точної дати не встановлено, діючи в складі організованої групи, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, спрямованими на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, надав ОСОБА_7 свої паспортні дані та свій ідентифікаційний номер з метою виготовлення підробленого документа.

ОСОБА_7 , в період з 01.08.2007 по 16.08.2007, точний час і місце не встановлені, спільно з невстановленими особами виготовив підроблений документ - довідку № 398 від 16.08.2007, складену від імені посадових осіб ПП «Одеса - Інвест» на бланку підприємства, до якої були внесені недостовірні відомості про номер та дату її складання, про те, що Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, працює на підприємстві на посаді виконроба, зі стажем роботи з 05.06.2006, розміром сплаченої йому заробітної плати за період з лютого по липень 2007 року в сумі 13 390 грн. 25 коп., яка була підписана керівниками підприємства директором ОСОБА_16 і головним бухгалтером ОСОБА_17 та завірена відбитком печатки ПП «Одеса - Інвест» ідентифікаційний номер 32316441.

Продовжуючи свої злочинні дії, діючи за попередньою змовою, з корисливих мотивів, згідно заздалегідь розподілених ролей, 17.08.2007 ОСОБА_7 в с. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, вищеназваний підроблений документ - довідку, з метою її використання, шляхом надання до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» з метою отримання кредиту з метою його послідуючого привласнення .

Цього ж дня Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, керуючись корисливими мотивами, спрямованими на заволодіння грошовими коштами банківської установи, згідно розподілених ролей, надав отриману від ОСОБА_7 довідку до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» з метою отримання кредиту.

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, документи, в тому числі завідомо підроблений документ довідку виготовлену на бланку ПП «Одеса - Інвест» № 398 від 16.08.2007.

При цьому Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка виготовлена на бланку ПП «Одеса - Інвест» № 398 від 16.08.2007 на ім`я Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, є підробленою, і відомості викладені у ній не відповідають дійсності, в порушення своїх посадових обов`язків, всупереч інтересам банку, діючи узгоджено з іншими учасниками злочинної групи, з метою отримання незаконної винагороди, не перевірила належним чином шляхом телефонного дзвінка на підприємство факт роботи Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,на ПП «Одеса - Інвест», стаж його роботи і розмір отриманої заробітної плати, підписала анкету заяву щодо видачі кредиту Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, чим засвідчила правильність і достовірність викладених у довідці відомостей.

17.08.2007 знаходячись в тому ж службовому приміщенні, за тією ж адресою, з корисливих мотивів, діючи згідно відведеної ролі Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, власноруч заповнила офіційний документ - заяву - анкету на видачу кредиту на ім`я Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, від 17.08.2007 до якої внесла відомості про факт роботи Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, на ПП «Одеса - Інвест» та підписала вказану анкету, тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей достовірно знаючи про те, що відомості, викладені в ній не відповідають дійсності та є неправдивими.

17.08.2007 Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку «Подія» № НОМЕР_3 , на яку було зараховано кредитний ліміт у сумі 4 000 грн.

Отримавши кредитну картку Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, згідно відведеної йому ролі зняв у банкоматах з кредитної карти нараховані йому грошові кошти у сумі 4 000 грн. з яких згідно досягнутої раніше домовленості передав ОСОБА_7 грошову суму 200 грн. з метою передачі їх Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею незаконні дії. Рештою грошовими коштами Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження та ОСОБА_7 розпорядилися на свій розсуд, не збираючись погашати заборгованість Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, перед ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Продовжуючи свої злочинні дії, в середині серпня 2007 року Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи в складі організованої групи, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, спрямованими на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «Приват Банк», діючи умисно, запропонував мешканцю с. Василівка Біляївського району Одеської області ОСОБА_18 за винагороду оформити на нього кредит та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не повідомивши його про свої злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

Введений в оману, не знаючи про злочині наміри Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та інших осіб, спрямовані на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «Приват Банк», ОСОБА_18 погодився з пропозицію останнього щодо оформлення на себе кредиту та передав йому свій паспорт громадянина України та ідентифікаційний номер.

Діючи за попередньою змовою з Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та ОСОБА_7 , Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, у невстановлений слідством час сповістив ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа - довідки на ім`я ОСОБА_18 з метою її використання для надання до банку з метою отримання грошових коштів у банку ЗАТ КБ «ПриватБанк».

ОСОБА_7 спільно з невстановленими особами, виготовили (точні місце та часне встановлено) підроблений документ довідку № 16 від 14.08.2007, складену від імені посадових осіб ТОВ «Еверласт», на бланку підприємства, до якої внесли завідомо недостовірні відомості: про номер та дату її складання, про те, що ОСОБА_18 працює на підприємстві на посаді менеджера, його стаж роботи з 02.04.2005, розмір нарахованої йому заробітної плати за період з 01.12.2006 по 14.06.2007 в загальній сумі 10 710 грн. Довідка була підписана керівниками підприємства - директором ОСОБА_19 та головним бухгалтером ОСОБА_20 , завірена відбитком печатки ТОВ «Еверласт» код ЄДРПОУ 32224487.

20.08.2007 продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи, діючи за попередньою змовою організованою групою, згідно заздалегідь розподіленим ролям, ОСОБА_7 в с. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, вищевказаний підроблений документ довідку з метою подальшої передачі ОСОБА_18 , який повинен був надати її до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» з метою оформлення на себе кредиту.

Цього ж дня Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження продовжуючи свої злочинні наміри, у с. Великодолинське передав ОСОБА_18 вказаний підроблений документ довідку з метою її використання, шляхом представлення до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк » з метою отримання кредиту.

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_21 документи, у яких крім іншого був й підроблений документ довідка № 16 від 14.08.2007 ТОВ «Еверласт».

При цьому Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що виготовлена на бланку ТОВ «Еверласт» на ім`я ОСОБА_18 довідка № 16 від 14.08.2007 є підробленою, відомості викладені у ній не відповідають дійсності, в порушення своїх посадових обов`язків, всупереч інтересам банку, діючи узгоджено з іншими учасниками злочинної групи, з метою отримання незаконної винагороди, не перевіряла належним чином шляхом телефонного дзвінка на підприємство факт роботи ОСОБА_18 на ТОВ «Еверласт», стаж його роботи і розмір отриманої заробітної плати, підписала анкету заяву щодо видачі кредиту ОСОБА_18 , чим засвідчила правильність і достовірність викладених у довідці відомостей.

20.08.2007 Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_18 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_4 з нарахованим на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

ОСОБА_18 , отримавши зазначену кредитну картку № НОМЕР_4 знаходячись біля будівлі Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав її Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, який діючи за попередньою змовою, згідно відведеної йому ролі, зняв у банкоматах з даної кредитної карти усі грошові кошти, які були нараховані на неї у сумі 4 000 грн.

З даної суми, згідно досягнутої домовленості, ОСОБА_7 передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, грошові кошти у сумі 200 грн. за виконані нею дії, а Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав 500 грн. ОСОБА_18 за оформлення на нього кредиту. Рештою грошовими коштами Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження та ОСОБА_7 розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отримані грошові кошти до банку та погашати заборгованість ОСОБА_18 перед ЗАТ КБ «ПриватБанк» на підставі укладеного кредитного договору.

Продовжуючи свої злочинні дії, в середині серпня 2007 року Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи в складі організованої групи, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, спрямованими на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк», умисно запропонував мешканцю с. Василівка Біляївського району Одеської області ОСОБА_22 за винагороду оформити на нього кредит та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не повідомивши його про свої злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

Введений в оману, не знаючи про злочинні наміри Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та інших осіб, спрямованих на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк» ОСОБА_22 погодився з пропозицією останнього щодо оформлення на себе кредиту та передав йому свій паспорт громадянина України та ідентифікаційний номер.

Діючи згідно розподілених ролей, Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, у невстановлений час, сповістив ОСОБА_23 про необхідність виготовлення підробленого документа - довідки на ім`я ОСОБА_22 з метою її використання шляхом надання до банку для оформлення на останнього кредиту.

ОСОБА_7 спільно з невстановленими слідством особами, виготовили (точне місце та час не встановлено) підроблений документ довідку № 13 від 20.08.2007, складену від імені посадових осіб МПП «Валентина- 2» на бланку підприємства, до якої внесли завідомо недостовірні відомості: про номер та дату її складання, про місце роботи ОСОБА_22 вказаному підприємстві на посаді менеджера з продажу, стажем роботи 02.03.2006, розмір нарахованої заробітної плати за період з 01.02.2007 по 21.07.2007 в загальній сумі 10 550 грн. Довідка підписана керівником підприємства директором ОСОБА_24 та головним бухгалтером ОСОБА_25 , завірена відбитком печатки МПП «Валентина - 2», код ЄРДПОУ 19053754.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи за попередньою змовою організованою групою, згідно заздалегідь розподіленим ролям, 20.08.2007 ОСОБА_7 в с. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, вищезазначений підроблений документ довідку № 13 від 20.08.2007, складену від імені посадових осіб МПП «Валентина- 2», для її передачі ОСОБА_22 , який у свої чергу повинен буде надати її до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» з метою оформлення на своє ім`я кредиту.

Цього ж дня отриману від ОСОБА_7 довідку Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, передав ОСОБА_22 , який будучи введеним в оману обіцянками Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено вокреме провадження, погасити отриманий ним кредит у повному обсязі, надав її до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк» для укладання кредитного договору з метою отримання кредиту.

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_22 документи, у яких крім інших був й підроблений документ довідка № 13 від 20.08.2007, складена від імені посадових осіб МПП «Валентина-2».

При цьому Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка № 13 від 20.08.2007 МПП «Валентина-2» складена на ім`я ОСОБА_22 є підробленою, відомості викладені у ній не відповідають дійсності, в порушення своїх посадових обов`язків, всупереч інтересам банку, діючи узгоджено з іншими учасниками злочинної групи, з метою отримання незаконної винагороди, не перевірила належним чином, шляхом телефонного дзвінка на підприємство факт роботи ОСОБА_22 на МПП «Валентина- 2», стаж його роботи і розмір отриманої заробітної плати вказані у наданій ОСОБА_22 довідці, підписала заяву - анкету щодо видачі кредиту ОСОБА_22 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

20.08.2007 Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_22 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_5 з нарахованою на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

ОСОБА_22 , отримавши кредитну картку № НОМЕР_5 , знаходячись біля будівлі Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав її Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, який, діючи за попередньою змовою, згідно відведеної йому ролі зняв у банкоматах з даної кредитної карти грошові кошти, які були нараховані на неї у сумі 4 000 грн., з яких 200 грн. були передані Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії пов`язані з оформленням кредиту , а іншими коштами разом з ОСОБА_7 розпорядились на свій розсуд, не збираючись повертати отримані грошові кошти до банку та погашати заборгованість ОСОБА_22 перед банком на підставі укладеного кредитного договору.

Продовжуючи свої злочинні дії, в середині серпня 2007 рокуОсоба 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи в складі організованої групи, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, спрямованими на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «Приват Банк», діючи умисно, запропонував мешканцю с. Василівка Біляївського району Одеської області ОСОБА_26 за винагороду оформити на нього кредит та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не повідомивши його про свої злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

Введений в оману, не знаючи про злочині наміри Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та інших осіб, спрямовані на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк», ОСОБА_26 погодився з пропозицію останнього щодо оформлення на себе кредиту та передав йому свій паспорт громадянина України та свій ідентифікаційний номер.

Діючи за попередньою змовою з Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та ОСОБА_7 , Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, у невстановлений слідством час сповістив ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа - довідки на ім`я ОСОБА_18 з метою її використання для надання до банку з метою отримання грошових коштів у банку ЗАТ КБ «ПриватБанк».

ОСОБА_7 спільно з невстановленими особами, виготовили (точне місце та час слідством не встановлено) підроблений документ - довідку № 13 від 20.08.2007, складену від імені посадових осіб МПП «Валентина-2», на бланку підприємства, до якої внесли завідомо недостовірні відомості: про номер, дату її складання, про те, що ОСОБА_26 працює на підприємстві на посаді менеджера з продажу, стаж його роботи на підприємстві з 05.04.2006, розмір отриманої ним заробітної плати за період з 01.02.2007 по 21.07.2007 в сумі 10 550 грн. Довідка підписана керівниками підприємства директором ОСОБА_24 та головним бухгалтером ОСОБА_25 , завірена відбитком печатки МПП «Валентина- 2» код ЄРДПОУ 19053754.

20.08.2007 продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи, діючи за попередньою змовою організованою групою, згідно розподіленим ролям, ОСОБА_7 в с. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, вищевказаний підроблений документ - довідку з метою подальшої її передачі ОСОБА_26 , який у свої чергу повинен був надати її до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення на своє ім`я кредиту.

Цього ж дня, продовжуючи свої злочинні наміри,Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно розподілених ролей, в с. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав ОСОБА_26 підроблений документ довідку, яку надав йому ОСОБА_7 з метою її використання, шляхом надання до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для отримання кредиту.

ОСОБА_26 , будучи введеним в оману обіцянками Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, погасити отриманий ним кредит, діючі за грошову винагороду, надав отриману ним довідку до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» з метою отримання кредиту.

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_26 документи, у яких крім інших знаходився підроблений документ довідка № 13 від 20.08.2007 МПП «Валентина- 2».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи, про те, що виготовлена на бланку МПП «Валентина-2» на ім`я ОСОБА_26 довідка № 13 від 20.08.2007 МПП «Валентина- 2» є підробленою, відомості викладені у ній не відповідають дійсності, в порушення своїх посадових обов`язків, всупереч інтересам банку, діючи узгоджено з іншими учасниками організованої групи, з метою отримання незаконної винагороди, не перевірила належним чином, шляхом телефонного дзвінка на підприємство факт роботи ОСОБА_26 на МПП «Валентина- 2», стаж його роботи і розмір отриманої заробітної плати вказані у довідці, підписала заяву - анкету щодо видачі кредиту ОСОБА_26 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Того ж дня Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_26 кредитну картку «Подія» № 4405885309096342 від 20.08.2007, з нарахованим на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

ОСОБА_26 ,. отримавши зазначену кредитну картку № НОМЕР_6 ,біля Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав її Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, який, діючи згідно відведеної йому ролі, зняв у банкоматах з даної кредитної карти усі грошові кошти у сумі 4 000 грн., з яких передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, грошові кошти у сумі 500 грн. ОСОБА_26 за оформлення на нього кредиту. Рештою грошовими коштами Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження та ОСОБА_7 розпорядились на свій розсуд, не збираючись повертати отримані грошові кошти до банку та погашати заборгованість ОСОБА_26 перед ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Продовжуючи свої злочинні дії, у середині серпня 2007 року Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи повторно в складі організованої групи, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, реалізуючи злочинний намір спрямований на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк» залучив до вчинення злочину мешканця с. Василівка Біляївського району Одеської області ОСОБА_27 , якому за винагороду запропонував оформити на нього кредит та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не повідомивши його про свої злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

Ведений в оману, не знаючи про злочинні наміри Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та інших осіб, спрямованих на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк», ОСОБА_27 погодився з пропозицією останнього щодо оформлення на своє ім`я кредиту та надав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, свої документи: паспорт та ідентифікаційний код.

Продовжуючи свої злочині дії, спрямовані за заволодіння грошовими коштами банка, діючи за попередньою змовою з Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та ОСОБА_7 , у невстановлений слідством час сповістив ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа довідки на ім`я ОСОБА_27 з метою її використання, шляхом надання до банку для отримання грошових коштів з метою їх послідуючого привласнення

ОСОБА_7 , спільно з невстановленими особами виготовили (місце та час слідством не встановлено) підроблений документ довідку, складену від імені посадових осіб ТОВ «Еверласт», до якої внесли недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_27 на посаді експедитора ТОВ «Еверласт», стаж його роботи на підприємстві з 07.06.2006, розмір заробітної плати за період з лютого по липень 2007 року склав 10 166 грн. Довідка підписана від імені керівників підприємства директором ОСОБА_19 та головного бухгалтера ОСОБА_20 , завірена відбитком печатки ТОВ «Еверласт», код ЄДРПОУ 32224487.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи 20.08.2007 ОСОБА_7 , діючи за попередньою змовою, згідно з розподілених ролей, знаходячись в смт. Великодолинське, Овідіопольського району, Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, вищевказаний підроблений документ довідку ТОВ «Еверласт» для передачі її ОСОБА_27 з метою використання, шляхом надання її до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк » для оформлення кредиту.

Цього ж дня, отриману від ОСОБА_7 довідку Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав ОСОБА_27 з метою її використання шляхом надання до банку з метою оформлення кредиту на останнього.

Цього ж дня, ОСОБА_27 представив довідку ТОВ «Еверласт» до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_27 документи, у яких крім інших знаходився підроблений документ довідка ТОВ «Еверласт».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка виготовлена на бланку ТОВ «Еверласт» складена на ім`я ОСОБА_27 є підробленою, відомості викладені у ній не відповідають дійсності, в порушення своїх посадових обов`язків, всупереч інтересам банку, діючи узгоджено з іншими учасниками злочинної групи, не перевірила належним чином шляхом здійснення телефонного дзвінка на підприємство, з метою встановлення факту його роботи на підприємстві, стаж його роботи, розмір отриманої ним заробітної плати, підписала анкету - заяву, щодо видачі кредиту ОСОБА_27 , чим засвідчила правильність і достовірність викладених у заяві відомостей.

20.08.2007 Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила та видала ОСОБА_27 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_7 , з нарахованим на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

ОСОБА_27 , отримавши кредитну картку № НОМЕР_7 , біля Великололинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав її Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, який, діючи за попередньою змовою, згідно відведеної йому ролі, зняв у банкоматах з картки нараховані на неї грошові кошти у сумі 4000 грн., з яких 500 грн. передав ОСОБА_27 , 200 грн. передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії, а рештою коштів разом з ОСОБА_7 розпорядилися на свій розсуд, не збираючись погашати заборгованість ОСОБА_27 перед ЗАТ КБ «ПриватБанк» у встановленому порядку.

Продовжуючи свої злочинні дії 21.08.2007 ОСОБА_7 , діючи в складі організованої групи, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, реалізуючи злочинний намір спрямований на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк», залучив до вчинення злочинумешканця с. Василівка Біляївського району Одеської області ОСОБА_28 , якого схилив до отримання кредиту, пообіцявши допомогу в отриманні кредиту, переконавши в законності фінансової операції та своїх дій.

Введений в оману, не знаючи про злочинні наміри ОСОБА_7 та інших осіб, спрямованих на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк», ОСОБА_28 погодився із пропозицією ОСОБА_7 та передав йому свій паспорт і ідентифікаційний номер та дав згоду на отримання кредиту в установі банку, а потім передачі частини з отриманих грошових коштів ОСОБА_7 .

Продовжуючи свої злочинні дії, ОСОБА_7 спільно з невстановленими слідством особами, 21.08.2007 (точний час і місце не встановлені) виготовили підроблений документ довідку, складену від імені посадових осіб ТОВ «Артеміда», до якої внесли недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_28 на посаді завідувача господарством ТОВ «Артеміда», стаж його роботи на підприємстві з 15.05.2006, розмір заробітної плати за період з лютого по липень 2007 року склав 9 800 грн. Довідка підписана від імені керівників підприємства, його директором та головним бухгалтером і була завірена відбитком печатки ТОВ «АРТЕМІДА», код ЄДРПОУ 20920911.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами, діючи за попередньою змовою, відповідно із розподіленим ролям 21.08.2007 ОСОБА_7 в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав ОСОБА_28 вищевказаний підроблений документ - довідку на ТОВ «Артеміда» з метою її використання, шляхом надання до Великодолинській філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Цього ж дня, ОСОБА_28 отриманий від ОСОБА_7 підроблений документ - довідку надав до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» з метою отримання кредиту.

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_28 документи, у яких крім інших знаходився підроблений документ довідка ТОВ «Артеміда».

При цьому, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка виготовлена на бланку ТОВ «Артеміда» складена на ім`я ОСОБА_28 є підробленою, відомості викладені у ній не відповідають дійсності, в порушення своїх посадових обов`язків. Всупереч інтересам служби, діючи узгоджено з іншими учасниками злочинної групи, не перевірила належним чином, шляхом здійснення телефонного дзвінка на підприємство, з метою встановлення факту його роботи на підприємстві, стаж роботи, розмір отриманої заробітної плати, підписала анкету заяву, щодо видачі ОСОБА_28 кредиту, тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у заяві відомостей.

21.08.2007Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_28 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_8 , з нарахованим на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн., з яких знаходячись у м. Одесі, зняв у банкоматі грошові кошти у сумі 3 400 грн., з яких за вказівкою ОСОБА_7 передав йому грошові кошти у сумі 1 400 грн.

Отримавши від ОСОБА_28 грошові кошти, згідно досягнутої домовленістю ОСОБА_7 передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, 200 грн. за виконані нею дії, а рештою грошовими коштами разом з невстановленими слідством особами розпорядились на свій розсуд.

Крім того, в середині серпня 2007 рокуОсоба 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи в складі організованої групи, повторно, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, реалізуючи злочинний намір спрямований на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк» залучив до вчинення злочину мешканку с. Василівка Біляївського району Одеської області ОСОБА_29 , якій за винагороду запропонував оформити на неї кредит, не повідомивши її про свої злочинні наміри ,спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи.

Введена у оману, не знаючи про злочинні наміри Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та інших осіб, спрямованих на заволодіння грошовими коштами банку, ОСОБА_29 погодилась із пропозицією останнього і передала йому свій паспорт та ідентифікаційний номер.

Реалізуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, діючи за попередньою змовою з Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та ОСОБА_7 , у невстановлений слідством час, Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, сповістив ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа довідки на ім`я ОСОБА_29 з метою її використання, шляхом надання до банку для отримання грошових коштів та їх привласнення.

ОСОБА_7 спільно з невстановленими особами (місце та час не встановлені) виготовили підроблений документ довідку № 148 від 21.08.2007, складену від імені посадових осіб ТОВ «Лев», до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_29 на посаді економіста ТОВ «Лев», стаж її роботи на підприємстві з 26.05.2007 та розмір отриманої нею заробітної плати за період з лютого по червень 2007 року у сумі 13 580 грн. Довідка підписана від імені керівників ТОВ «ЛЕВ» директора та головного бухгалтера, завірена відбитком печатки підприємства код ЄДРПОУ 13900722.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи, 21.08.2007 ОСОБА_7 , діючи за попередньою змовою, згідно з розподілених ролей, в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, вищевказаний підроблений документ - довідку ТОВ «Лев» для подальшої передачі ОСОБА_29 з метою надання її останньою до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк » для оформлення кредиту.

Цього ж дня отриману від ОСОБА_7 довідку Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, передав ОСОБА_29 , яка будучи введеною в оману обіцянками Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, погасити отриманий нею кредит у повному обсязі та діючи за грошову винагороду, надала підроблений документ довідку до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк ».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_29 документи, у яких крім інших знаходився підроблений документ довідка ТОВ «Лев».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ТОВ «Лев» № 148 від 21.08.2007 на ім`я ОСОБА_29 є підробленою, відомості викладені у ній про її реєстраційний номер № 148, дату складання 21.08.2007, місце роботи ОСОБА_29 на посаді економіста підприємства, стажі роботи з 26.05.2007, розмір отриманої заробітної плати за період з лютого по червень 2007 року у сумі 13 580 грн., не відповідають дійсності, в порушення своїх посадових обов`язків, всупереч службових інтересів, підписала анкету - заяву на видачу кредиту ОСОБА_29 , чим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

21.08.2007 Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_29 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_9 , з нарахованим на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши кредитну картку № НОМЕР_9 , ОСОБА_29 біля Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передала її Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, який згідно відведеної йому ролі зняв з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., з яких 500 грн. передав ОСОБА_30 , 200 грн. Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, передалаОсоба 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії, а рештою коштів вони разом з невстановленими слідством особами розпорядились на власний розсуд, не збираючись погашати заборгованість ОСОБА_29 перед ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» у встановленому порядку.

Крім того, в середині серпня 2007 рокуОсоба 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи у складі організованої групи, повторно, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, реалізуючи злочинний намір спрямований на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк» залучив до вчинення злочину мешканку с. Василівка Біляївського районуОдеської області ОСОБА_31 , якій за винагороду запропонував оформити на неї кредит, не повідомивши її про свої злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

Введена у оману, не знаючи про злочинні наміри Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та інших осіб, спрямованих на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк» ОСОБА_31 погодилась з пропозицією останнього, щодо оформлення на своє ім`я кредиту передала йому свій паспорт та ідентифікаційний код.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, діючи за попередньою змовою з Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та ОСОБА_7 , у невстановлений слідством час сповістив ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа довідки на ім`я ОСОБА_31 з метою її використання, шляхом надання до банку для отримання грошових коштів з метою їх послідуючого привласнення.

ОСОБА_7 , спільно з невстановленими слідством особами виготовили (місце та час не встановлено) підроблений документ довідку, складену від імені посадових осіб ТОВ «Лев» № 148 від 21.08.2007, до якої внесли недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_31 на посаді офіс менеджера підприємства, стажі її роботи на підприємстві з 26.05.2007, розмір отриманої нею заробітної плати за період з лютого по липень 2007 року у сумі 11 725 грн.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи 21.08.2007 ОСОБА_7 , діючи за попередньою змовою, згідно з розподілених ролей, в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, вищеназвану підроблений документ - довідку ТОВ «Лев» для передачі її ОСОБА_32 з метою використання, шляхом надання її до Великодолинської філії ЮГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Цього ж дня отриману від ОСОБА_7 довідку Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав ОСОБА_33 , яка, будучи введеною в оману обіцянками Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, погасити отриманий нею кредит у повному обсязі та діючи за грошову винагороду, надала її до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_31 документи, у яких крім інших знаходився підроблений документ - довідка ТОВ « Лев».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ТОВ «Лев» № 148 від 21.08.2007 на ім`я ОСОБА_31 є підробленою, відомості викладені у ній про її реєстраційний номер № 148, дату складання 21.08.2007, місце роботи ОСОБА_31 на посаді економіста підприємства, стажі роботи з 26.05.2007, розмір отриманої заробітної плати за період з лютого по червень 2007 року у сумі 11 725 грн. не відповідають дійсності, в порушення своїх посадових обов`язків, всупереч службових інтересів, підписала анкету - заяву на видачу кредиту ОСОБА_31 , чим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

21.08.2007 Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_31 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_10 , з нарахованим на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_10 , ОСОБА_31 біля Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передала її Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, який згідно відведеної йому ролі зняв з неї у банкоматах грошові кошти в сумі 4 000 грн., з яких 350 грн. передав ОСОБА_31 , 200 грн. Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,, а рештою коштами разом з ОСОБА_7 на іншими невстановленими слідством особами розпорядились на свій розсуд, не збираючись погашати заборгованість ОСОБА_31 перед ЗАТ КБ «ПриватБанк» за наданим кредитним лімітом.

Крім того, в середині серпня 2007 рокуОсоба 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи у складі організованої групи, повторно, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, реалізуючи злочинний намір спрямований на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк» залучив до вчинення злочину мешканця с. Василівка Біляївського району Одеської області ОСОБА_34 , якому за винагороду запропонував оформити на нього кредит, не повідомивши його про свої злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

Введений в оману, не знаючи про злочинні наміри Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та інших осіб, спрямованих на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк» ОСОБА_34 погодився з пропозицією останнього, щодо оформлення на своє ім`я кредиту і передав йому свій паспорт та ідентифікаційний код.

Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, діючи за попередньою змовою з Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та ОСОБА_7 , у невстановлений слідством час сповістив ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа - довідки на ім`я ОСОБА_34 з метою її використання, шляхом надання до банку для отримання грошових коштів з метою їх послідуючого привласнення.

ОСОБА_7 спільно з невстановленим слідством особами виготовили у невстановленому слідством місці та час підроблений документ довідку, складену від імені посадових осіб ПП «Автолайн» № 13 від 20.08.2007, до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_34 на посаді завідувача автомайстерень підприємства, стаж його роботи з 25.09.2006, розмір отриманої ним заробітної плати за період з лютого по липень 2007 року у сумі 12 613 грн. Довідка підписана від імені керівника підприємства ОСОБА_35 та головного бухгалтера ОСОБА_36 , завірена відбитком печатки ПП «Автолайн» код ЄДРПОУ 32682085.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи, 21.08.2007 ОСОБА_7 , діючи за попередньою змовою, згідно з розподілених ролей, в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, вищевказаний підроблений документ довідку ПП «Автолайн» для подальшої передачі ОСОБА_34 з метою надання її останнім до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Цього ж дня отриману від ОСОБА_7 підроблений документ - довідку Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, передав ОСОБА_34 , з метою її використання шляхом надання до банку з метою оформлення на нього кредиту.

У той же день ОСОБА_34 надав довідку ПП «Автолайн» до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_34 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ПП «Автолайн».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ПП «Автолайн» № 13 від 20.08.2007 на ім`я ОСОБА_34 є підробленою, відомості викладені у ній: про її реєстраційний номер № 148, дату складання 20.08.2007, місце роботи ОСОБА_34 на посаді завідувача авто майстерень підприємства, стаж його роботи на підприємстві з 25.09.2006 та розмір заробітної плати за період з лютого по липень 2007 року у сумі 12 613 грн. не відповідають дійсності, в порушення своїх посадових обов`язків, всупереч службових інтересів, підписала анкету заяву, на видачу кредиту ОСОБА_34 , чим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_34 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_11 з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_11 , ОСОБА_34 біля Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав її Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,, який згідно відведеної йому ролі зняв у банкоматі з даної кредитної карти грошові кошти у сумі 4 000 грн. та передав ОСОБА_7 , який у свої чергу, згідно діючого плану передав 200 грн. Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії. Рештою коштами Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження та ОСОБА_7 розпорядилися на свій розсуд, не збираючись погашати заборгованість ОСОБА_34 перед ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Крім того, в середині серпня 2007 року невстановлені слідством особи, реалізуючи свій злочинний намір, спрямований на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк», залучили до вчинення злочину мешканця с. Малодолинське м. Іллічівська (Чорноморська) Одеської області ОСОБА_37 , схиливши останнього до отримання кредиту, пообіцявши йому винагороду і згодом погашення отриманого ним кредиту, переконавши у законності фінансової операції.

Введений у оману невстановленими особами, ОСОБА_37 передав вказаним особам копії своїх документів: паспорта та ідентифікаційного коду і дав згоду на оформлення і отримання на себе кредиту в установі банку, а потім передачі отриманих грошових коштів їм.

Невстановлені особи, продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, діючи за попередньою змовою з Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та ОСОБА_7 , у невстановлений слідством час сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа довідки на ім`я ОСОБА_37 з метою її використання шляхом надання до банку для оформлення на останнього кредиту та отримання грошових коштів та їх привласнення.

21.08.2007 ОСОБА_7 , спільно з невстановленими слідством особами, виготовили у невстановлений слідством місці та часу підроблений документ довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Південь-Інвест» № 09-ок від 21.08.2007, до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_37 на посаді адміністративного директора підприємства, про стаж його роботи з 04.05.2006, розмір отриманої ним заробітної плати за період з січня по липень 2007 року у сумі 34 850 грн. Довідка підписана від імені директора підприємства ОСОБА_13 та головного бухгалтера ОСОБА_14 , підписи яких завірені відбитком печатки ТОВ «Південь -Інвест» код ЄДРПОУ 33081301.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи, ОСОБА_23 в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, підроблений документ довідку ТОВ «Південь-Інвест» на ім`я ОСОБА_37 .

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_23 документи складені на ім`я ОСОБА_37 , у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ТОВ «Південь - Інвест».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ТОВ «Південь - Інвест» на ім`я ОСОБА_37 є підробленою, відомості викладені у ній: про її реєстраційний номер № 09-ок, дату складання 21.08.2007, місце роботи ОСОБА_37 на посаді адміністративного директора, стаж його роботи на підприємстві з 04.05.2006 та розмір заробітної плати за період з січня по липень 2007 року у сумі 34 850 грн не відповідають дійсності, в порушення своїх посадових обов`язків, всупереч службових інтересів, підписала анкету заяву на видачу кредиту ОСОБА_37 , чим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, згідно відведеної їй ролі, 21.08.2007 оформила і видала ОСОБА_37 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_12 з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_12 , ОСОБА_37 біля Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав її невстановленим особам, які з неї зняли в банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн з яких, згідно досягнутої раніше домовленості 21.08.2007 ОСОБА_7 передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, 200 грн. за виконані нею дії, а невстановлені слідством особи передали 500 грн. ОСОБА_37 за оформлення кредиту. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 та невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись погашати заборгованість ОСОБА_37 перед ЗАТ КБ «ПриватБанк».

23.08.2007 Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи у складі організованої групи, повторно, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, реалізуючи злочинний намір спрямований на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк» залучив до вчинення злочину мешканку с. Василівка Біляївського району Одеської області ОСОБА_38 , якій за винагороду запропонував оформити на неї кредитне повідомивши її про свої злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_38 введена в оману Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, повіривши у законність його дій та обіцянки останнім повернути отриманий нею кредит у банку, погодилась за винагороду зареєструвати на себе кредит, отримати грошові кошти, які передати останньому, після чого передала йому свій паспорт та ідентифікаційний код.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, діючи за попередньою змовою з Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та ОСОБА_7 , Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, у невстановлений слідством час сповістив ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа довідки на ім`я ОСОБА_38 з метою її використання шляхом надання до банку для отримання грошових коштів та їх привласнення.

Реалізуючи свої злочинні дії, ОСОБА_7 , спільно з невстановленими слідством особами виготовили у невстановленому слідством місці та час підроблений документ - довідку від імені посадових осіб ДП «Укрлашинг» № 123/01 від 23.08.2007, до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_38 на підприємстві на посаді оператора зв`язку, стажем її роботи з 13.07.2006, розміром сплаченої їй заробітної плати за період з лютого по липень 2007 року у сумі 12 056 грн. 50 коп., яку підписали від імені директора підприємства ОСОБА_39 та головного бухгалтера ОСОБА_40 , скріпивши їх підписи відбитком печатки ДП «Укрлашинг» код ЄДРПОУ 30439453.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи 23.08.2007 ОСОБА_7 , діючи за попередньою змовою, згідно з розподілених ролей, в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, вищевказаний підроблений документ - довідку ДП «Укрлашинг» для подальшої передачі ОСОБА_38 з метою її надання останньою до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Цього ж дня отриманий від ОСОБА_7 підроблений документ довідку,Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, передав ОСОБА_38 з метою її використання шляхом надання до банку для оформлення на неї кредиту.

У той же день ОСОБА_38 отриманий від Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, підроблений документ довідку ДП «Укрлашинг» передала до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_38 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ДП «Укрлашинг».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ДП «Укрлашинг» № 123 /01 від 23.08.2007 на ім`я ОСОБА_38 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_38 на посаді оператора зв`язку, стажі її роботи на підприємстві з 13.07.2006 та розмір сплаченої їй заробітної плати за період з лютого по липень 2007 року становив у сумі 12 056 грн. 50 коп. не відповідають дійсності, в порушення своїх посадових обов`язків, всупереч службовим інтересам, підписала анкету - заяву на видачу кредиту ОСОБА_38 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_38 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_13 , з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_13 , ОСОБА_38 біля Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передала її Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, який згідно відведеної йому ролі зняв з даної кредитної карти грошові кошти у сумі 4 000 грн. та передав їх ОСОБА_7 , який у свою чергу згідно діючого плану передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, 200 грн. за виконані нею дії, а Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав 500 грн. ОСОБА_38 як плату за оформлення на неї кредиту. Рештою грошовими коштами Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження та ОСОБА_7 розпорядилися на свій розсуд, не збираючись погашати заборгованість ОСОБА_38 перед ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Крім того, 23.08.2007 Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи в складі організованої групи, повторно, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, реалізуючи злочинний намір спрямований на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк» мешканця с. Василівка Біляївського району Одеської області ОСОБА_41 , якому за винагороду запропонував оформити на нього кредит, не повідомивши його про свої злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_41 , введений в оману Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, повіривши у законність його дій та обіцянки останнім повернути отриманий ним кредит у банку, погодився за винагороду зареєструвати на себе кредит, отримати грошові кошти, які передати останньому і передав йому свій паспорт та ідентифікаційний код.

Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, діючи за попередньою змовою з Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та ОСОБА_7 , у невстановлений слідством час сповістив ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа довідки на ім`я ОСОБА_41 з метою її використання, шляхом надання до банку для отримання грошових коштів та їх привласнення.

Реалізуючи свої злочинні дії, ОСОБА_7 , спільно з невстановленими слідством особами виготовили у невстановленому слідством місці та час підроблений документ довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Еверласт» № 153 від 23.08.2007, до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_41 на підприємстві на посаді автомеханіка, стажем його роботи з 07.09.2006, розміром сплаченої йому заробітної плати за період з лютого по липень 2007 року у сумі 14 579 грн., яку підписи від імені директора підприємства ОСОБА_19 та головного бухгалтера ОСОБА_20 , скріпивши їх підписи відбитком печатки ТОВ «Еверласт» код ЄДРПОУ 32224487.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи 23.08.2007 ОСОБА_7 , діючи за попередньою змовою, згідно з розподілених ролей, в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, вищевказаний підроблений документ довідку ТОВ «Еверласт» для подальшої передачі ОСОБА_41 з метою надання її останнім до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Цього ж дня, отриманий від ОСОБА_7 підроблений документ - довідку ТОВ «Еверласт» Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, передав ОСОБА_42 , з метою її використання шляхом надання до банку для оформлення кредиту.

У той же день ОСОБА_41 отриману від Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, підроблений документ довідку ТОВ «Еверласт» передав до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_41 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ТОВ «Еверласт».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ТОВ «Еверласт» № 153 від 23.08.2007 на ім`я ОСОБА_41 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_41 на посаді автомеханіка, стаж його роботи на підприємстві з 07.09.2006 та розмір сплаченої йому заробітної плати за період з лютого по липень 2007 року становив у сумі 14 579 грн. не відповідають дійсності, в порушення своїх посадових обов`язків, всупереч службовим інтересам, підписала анкету - заяву на видачу кредиту ОСОБА_41 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, у той же день 20.08.2007 оформила і видала ОСОБА_42 кредитну картку «Подія» № 4405885309096458, з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_14 , ОСОБА_41 біля Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав її Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, який згідно відведеної йому ролі зняв у банкоматі з кредитної карти грошові кошти у сумі 4 000 грн. і передав їх ОСОБА_7 , який у свою чергу згідно діючого плану передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, 200 грн. та ОСОБА_41 100 доларів США, що за офіційним курсом НБУ станом на 23.08.2006 становило 505 грн. за 1 долар. Рештою грошовими коштами Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження та ОСОБА_7 розпорядилися на свій розсуд, не збираючись погашати заборгованість ОСОБА_41 перед ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Продовжуючи свої злочинні дії, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, спрямованими на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк» 27.08.2007 Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, залучив до вчинення злочину мешканку с. Василівка Біляївського району Одеської області ОСОБА_43 , якій за винагороду запропонував оформити на неї кредит та його повернення, не повідомивши її про свої злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_43 , введена в оману Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, повіривши у законність його дій та обіцянки повернути отриманий нею кредит, погодилась за винагороду зареєструвати на себе кредит, отримати грошові кошти, які передати останньому, після чого передала йому свій паспорт та ідентифікаційний код.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи за попередньою змовою з Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та ОСОБА_7 , у невстановлений слідством час сповістив ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа - довідки на ім`я ОСОБА_43 з метою її використання шляхом надання до банку для отримання грошових коштів та їх привласнення.

Реалізуючи свої злочинні дії, ОСОБА_7 , спільно з невстановленими слідством особами виготовили у невстановленому слідством місці та часу підроблений документ довідку від імені посадових осіб ПП «Торгілсервіс» № 9/8 від 27.08.2007, до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_43 на підприємстві на посаді економіста, стажем її роботи 05.03.2006, розміром сплаченої їй заробітної плати за період з 06.02.2007 по 06.07.2007 у сумі 13 800 грн., яку підписали від імені керівника ОСОБА_44 та головного бухгалтера ОСОБА_45 , скріпивши їх підписи печаткою ПП «Торгілсервіс» код ЄРДПОУ 31210761.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи 27.08.2007 ОСОБА_7 , діючи за попередньою змовою, згідно з розподілених ролей, в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, вищеназваний підроблений документ - довідку ПП «Торгілсервіс» для подальшої передачі ОСОБА_43 з метою її надання останньою до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Цього ж дня отриманий від ОСОБА_7 підроблений документ довідку,Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав ОСОБА_43 з метою її використання шляхом надання до банку для оформлення на неї кредиту.

У той же день ОСОБА_43 отриманий від Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, підроблений документ довідку ПП «Торгілсервіс» передала до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_43 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ПП «Торгілсервіс».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ПП «Торгілсервіс» № 9/8 від 27.08.2007 на ім`я ОСОБА_43 є підробленою, відомості викладені у ній про місце її роботи на підприємстві на посаді економіста, стажі її роботи на підприємстві з 05.03.2006 та розмір сплаченої їй заробітної плати за період з 06.02.2007 по 06.07.2007 у сумі 13 800 грн. не відповідають дійсності, в порушення своїх посадових обов`язків, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_43 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_43 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_15 з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_15 , ОСОБА_43 біля Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передала її Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, який згідно відведеної йому ролі зняв з даної кредитної картки у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн. та передав їх ОСОБА_7 , який у свою чергу згідно діючого плану передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, 200 грн. за виконані нею, а Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав 500 грн. ОСОБА_43 як плату за оформлення на неї кредиту. Рештою грошовими коштами Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження та ОСОБА_7 розпорядились на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий ОСОБА_43 кредит до банку.

Таким чином, своїми умисними діями ОСОБА_7 обґрунтовано підозрюється у привласненні чужого майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно, організованою групою, тобто вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

29.08.2007 невстановлені слідством особи отримали у своє розпорядження паспорт на ім`я ОСОБА_46 , загублений останнім.

Діючи за попередньою змовою між собою, узгоджено, невідомі особи у невстановлений слідством час та місці сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа - довідки на ім`я ОСОБА_46 оформлення на його ім`я кредиту у ЗАТ КБ «ПриватБанк» та його привласненням.

Реалізуючи свої злочинні дії, ОСОБА_7 спільно з невстановленими слідством особами виготовили у невстановленому слідством місці та час підроблений документ довідку, складену від імені посадових осіб ПП «Одеса - Інвест» № 3400 від 28.08.2007, до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_46 на підприємстві на посаді електрика, стажем його роботи з 06.03.2006, розміром сплаченої йому заробітної плати за період з лютого по липень 2007 року у сумі 10 086 грн., яку підписали від імені керівника підприємства ОСОБА_16 та головного бухгалтера ОСОБА_17 , скріпивши їх підписи відбитком печатки ПП «Одеса - Інвест» код ЄРДПОУ 32316441.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи, за попередньою змовою групою осіб, 29.08.2007 ОСОБА_7 знаходячись в смт. Великодолинське, Овідіопольського району, Одеської області передав невстановленим слідством особам підроблений документ довідку ПП «Одеса- Інвест» складену на ім`я ОСОБА_46 з метою її використання шляхом надання до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Цього ж дня отриманий від ОСОБА_7 підроблений документ довідку ПП «Одеса - Інвест» невстановлені слідством особи надали до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від невстановлених слідством осіб документи на ім`я ОСОБА_46 , у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ПП «Одеса- Інвест».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ПП «Одеса - Інвест» № 3400 від 28.08.2007 на ім`я ОСОБА_46 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_46 на підприємстві на посаді електрика, стажі його роботи з 06.03.2006 та розмір сплаченої йому заробітної плати за період з лютого по липень 2007 року у сумі 10 086 грн. не відповідають дійсності, у порушення своїх посадових обов`язків, всупереч службовим інтересам, підписала анкету - заяву на видачу кредиту ОСОБА_46 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала невідомій Особа, яка надала до банку документи на ім`я ОСОБА_46 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_16 , за нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши кредитну картку № НОМЕР_16 , невстановлені особи у банкоматі зняли з неї грошові кошти у сумі 4 000 грн., з яких ОСОБА_7 передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, 200 грн. за виконані нею дії. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий кредит до ЗАТ КБ «ПриватБанк».

30.08.2007 Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, реалізуючи злочинний намір, спрямований на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк», залучив до вчинення злочину мешканця с. Василівка Біляївського району Одеської області ОСОБА_47 , якому за винагороду запропонував оформити на його ім`я кредит та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не повідомивши його про свої злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_47 , введений в оману Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, повіривши у законність його дій та обіцянки останнім повернути отриманий ним кредит у банку, погодився за винагороду зареєструвати на себе кредит, отримати грошові кошти, які передати останньому, після чого передав йому свій паспорт та ідентифікаційний код.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи за попередньою змовою з Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та ОСОБА_7 , у невстановлений слідством час та способом сповістив ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа - довідки на ім`я ОСОБА_47 з метою її використання, шляхом надання до банку для отримання грошових коштів та їх привласнення.

Реалізуючи свої злочинні дії, ОСОБА_7 , спільно з невстановленими слідством особами виготовили у невстановленому слідством місці та часу підроблений документ довідку від імені посадових осіб ДП «Укрлашинг» № 241/15 від 30.08.2007, до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_47 на підприємстві на посаді економіста, стажем його роботи з 18.03.2006, розміром сплаченої йому заробітної плати за період з лютого по липень 2007 року у сумі 12 300 грн., яку підписали від імені директора підприємства ОСОБА_39 та головного бухгалтера ОСОБА_40 , скріпивши їх підписи відбитком печатки ДП «Укрлашинг» код ЄДРПОУ 30439453.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи, 30.08.2007 ОСОБА_7 , діючи за попередньою змовою, згідно з розподілених ролей, в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, підроблений документ довідку ДП «Укрлашинг» для подальшої передачі ОСОБА_47 з метою надання її останнім до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Цього ж дня отриману від ОСОБА_7 довідку Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав ОСОБА_47 з метою її використання шляхом надання до банку для оформлення кредиту.

У той же день ОСОБА_47 отриманий від Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, підроблений документ довідку ДП «Укрлашинг», передав до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_47 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ - довідка ДП «Укрлашинг».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ДП «Укрлашинг» на ім`я ОСОБА_47 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_47 на посаді економіста підприємства, стаж його роботи з 18.03.2006 та розмір сплаченої йому заробітної плати за період з лютого по липень 2007 року становив 12 300 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_47 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_47 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_17 з нарахованим на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_17 , ОСОБА_47 біля Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав її Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,, який згідно відведеної йому ролі зняв з даної кредитної картки грошові кошти у сумі 4 000 грн. та передав їх ОСОБА_7 , з яких 200 грн. останній передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії, а Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав 500 грн. ОСОБА_47 як плату за оформлення на його ім`я кредиту. Рештою грошовими коштами Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження та ОСОБА_7 розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий ОСОБА_47 кредит до ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Крім того, 30.08.2007 Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи в складі організованої групи, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, реалізуючи злочинний намір, спрямований на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк», залучив до вчинення злочину мешканця с. Василівка Біляївського району Одеської області ОСОБА_48 , якому за винагороду запропонував оформити на його ім`я кредит та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не повідомивши його про свої злочинні наміри,спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_48 , введений в оману Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, повіривши у законність його дій та обіцянки останнім повернути отриманий ним кредит у банку, погодився за винагороду зареєструвати на своє ім`я кредит, отримати грошові кошти, які передати останньому, після чого передав йому свій паспорт та ідентифікаційний код.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи за попередньою змовою з Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та ОСОБА_7 , у невстановлений слідством час та спосіб сповістив ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа довідки на ім`я ОСОБА_48 з метою її використання, шляхом надання до банку для отримання грошових коштів та їх привласнення.

Реалізуючи свої злочинні дії, ОСОБА_7 спільно з невстановленими слідством особами виготовили у невстановленому слідством місці та час підроблений документ довідку від імені посадових осіб ПП «Автолайн» № 25 від 30.08.2007, до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_48 на підприємстві на посаді водія, стажем його роботи з 01.02.2006, розміром сплаченої йому заробітної плати за період з січня по червень 2007 року у сумі 14 268 грн., які підписали від імені керівника підприємства ОСОБА_35 та головного бухгалтера ОСОБА_36 , скріпивши їх підписи відбитком печатки ПП «Автолайн» код ЄДРПОУ 32682085.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи, 30.08.2007 ОСОБА_7 діючи за попередньою змовою. згідно з розподілених ролей, в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, вищеописаний підроблений документ - довідку ПП «Автолайн» на ім`я ОСОБА_48 з метою надання її останнім до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Цього ж дня отриману від ОСОБА_7 довідку Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав ОСОБА_48 з метою її використання шляхом надання до банку для оформлення кредиту.

У той же день ОСОБА_49 отриманий від Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, підроблений документ довідку ПП «Автолайн», передав до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_48 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ПП «Автолайн».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ПП «Автолайн» на ім`я ОСОБА_48 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_48 на посаді водія підприємства, стаж його роботи з 01.02.2006 та розмір сплаченої йому заробітної плати за період з січня по червень 2007 року становив 14 268 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_48 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими котами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_48 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_18 з нарахованим на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_18 , ОСОБА_48 біля Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав її Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, який згідно відведеної йому ролі зняв з даної кредитної картки у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн. та передав їх ОСОБА_7 , з яких 200 грн. останній передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії, а Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав 500 грн. ОСОБА_48 як плату за оформлення на його ім`я кредиту. Рештою грошовими коштами Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження та ОСОБА_7 розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий ОСОБА_48 кредит до ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Крім того 30.08.2007 мешканець с. Червона Гірка Біляївського району Одеської області ОСОБА_50 з метою отримання кредиту в установі банку на власне ім`я звернувся до ОСОБА_7 з проханням посприяти йому за грошову винагороду в безперешкодному отриманні кредиту, який ОСОБА_50 збирався погашати у встановленому порядку.

ОСОБА_7 у той же день, точний час і місце не встановлені, спільно з невстановленими особами виготовив підроблений документ - довідку від імені посадових осіб ТОВ «Датан - люкс» № 3/15 від 30.08.2007, до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_50 на підприємстві на посаді юриста, стажем його роботи на підприємстві з 15.08.2006, розміром сплаченої йому заробітної плати за період з 01.02.2007 по 13.07.2007 у сумі 14 760 грн., яку підписали від імені директора підприємства ОСОБА_51 і бухгалтера ОСОБА_52 , скріпивши їх підписи відбитком печатки ТОВ «Датан люкс» код ЄДРПОУ 34376649.

Продовжуючи свої злочинні дії, діючи за попередньою змовою, з корисливих мотивів, згідно розподіленим ролям, 30.08.2007 ОСОБА_23 в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав ОСОБА_50 вищеназваний підроблений документ довідку, з метою використання її останнім шляхом надання до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Цього ж дня, ОСОБА_50 отриману від ОСОБА_7 підроблений документ довідку, надав до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_50 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ТОВ «Датан - люкс».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ТОВ «Датан - люкс» на ім`я ОСОБА_50 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_50 на посаді юриста підприємства, стаж його роботи на підприємстві з 15.08.2006 та розмір сплаченої йому заробітної плати за період з 01.02.2007 по 13.07.2007 у сумі 14 760 грнне відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_50 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, того ж дня Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_50 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_19 з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши кредитну картку № НОМЕР_19 , ОСОБА_50 біля Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав кредитну карту ОСОБА_7 для того, щоб той зняв у банкоматі з неї грошові кошти. У м. Одесі ОСОБА_7 зняв з переданої йому ОСОБА_50 кредитної картки грошові кошти у сумі 3 820 грн. і з яких віддав ОСОБА_50 2 820 грн., а собі за раніше досягнутою домовленістю залишив 1 000 грн. за підроблення довідки підприємства ТОВ «Датан - люкс» і сприянню у отримання кредитних коштів у банку.

Згодом ОСОБА_50 погасив свою заборгованість перед ЗАТ КБ «ПриватБанк» за наданим кредитним лімітом в порядку, встановленому угодою.

З отриманої від ОСОБА_53 грошових коштів у сумі 1000 грн. ОСОБА_7 передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, 200 грн за виконані нею дії. Рештою грошовими коштами ОСОБА_23 і невстановлені слідством особи розпорядилися на власний розсуд.

Крім того, 31.08.2007 Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, реалізуючи злочинний намір, спрямований на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк», залучив мешканця с. Василівка Біляївського району Одеської області ОСОБА_54 , якому за винагороду запропонував оформити на його ім`я кредит та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не повідомивши його про свої злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_54 , введений в оману Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, повіривши у законність його дій та обіцянки останнім повернути отриманий ним кредит у бану, погодився за винагороду зареєструвати на своє ім`я кредит, отримати грошові кошти, які передати останньому, після чого передав йому свій паспорт та ідентифікаційний код.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, діючи за попередньою змовою з Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та ОСОБА_7 , Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, у невстановлений слідством час та способом сповістив ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа довідки на ім`я ОСОБА_54 з метою її використання шляхом надання до банку для отримання грошових коштів та їх привласнення.

Реалізуючи свої злочинні дії, 31.08.2007 ОСОБА_7 , спільно з невстановленими особами виготовили у невстановленому слідством місці та час підроблений документ довідку від імені посадових осіб ДП «Формет» № 65-08 від 23.08.2007, до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_54 на підприємстві на посаді інспектора охорони праці, стажем його роботи з 07.08.2006, розміром сплаченої йому заробітної плати за період з 01.02.2007 по 31.07.2007 у сумі 8 058 грн. 65 копійок, які підписали від імені директора підприємства ОСОБА_55 та головного бухгалтера ОСОБА_56 , підписи яких завірили відбитком печатки ДП «Формет» код ЄРДПОУ 32539841.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи, 31.08.2007 ОСОБА_7 діючи за попередньою змовою, згідно розподілених ролей, в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, вищеописаний підроблений документ довідку ДП «Формет», для подальшої передачі ОСОБА_54 з метою надання її останнім до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Цього ж дня отриману від ОСОБА_7 довідку Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, передав ОСОБА_54 з метою її використання шляхом надання до банку.

У той же день ОСОБА_54 отриманий від Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, підроблений документ довідку ДП «Формет»,передав до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_54 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ДП « Формет ».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ДП «Формет» на ім`я ОСОБА_54 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_54 на підприємстві на посаді інспектора охорони праці, стаж його роботи з 07.08.2006 та розмір сплаченої йому заробітної плати за період з 01.02.2007 по 31.07.2007 становив 8 058 грн. 65 коп. не відповідають дійсності, підписала анкету заявку на видачу ОСОБА_54 кредиту, тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_54 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_20 , з нарахованим на нею з кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_20 , ОСОБА_54 знаходячись біля будівлі Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав її Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, який згідно відведеної йому ролі зняв з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., з яких 200 грн. передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії, а Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав 500 грн. ОСОБА_54 як плату за оформлення на його ім`я кредиту. Рештою грошовими коштами Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та ОСОБА_7 розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий ОСОБА_54 кредит до ЗАТ КБ «ПриватБанк».

03.09.2007 невстановлені слідством особи отримали у своє розпорядження копію паспорта та ідентифікаційного коду на ім`я ОСОБА_57 .

Діючи узгоджено, з метою привласнення грошових коштів банку ЗАТ КБ «ПриватБанк», невідомі особи у невстановлений слідством час сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа - довідки на ім`я ОСОБА_57 з метою її використання для оформлення на її ім`я кредиту та подальшого його привласнення.

03.09.2007 ОСОБА_7 , точний час і місце слідством невстановлені, спільно з невстановленими особами виготовили підроблений документ - довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Лев» № 137 від 03.09.2007, до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_57 на підприємстві на посаді секретаря, стажі її роботи з 13.05.2006, розміром сплаченої їй заробітної плати за період з березня по липень 2007 року у сумі 13 200 грн., які підписали від імені директора підприємства ОСОБА_58 та головного бухгалтера ОСОБА_59 , засвідчивши їх підписи відбитком печатки ТОВ «ЛЕВ» код ЄДРПОУ 13900722.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на привласнення грошових коштів діючи за попередньою змовою, у той же день ОСОБА_7 в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав невстановленим слідством особам вищеописаний підроблений документ довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Лев» на ім`я ОСОБА_57 з метою її використання для оформлення кредиту в Великодолинській філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» на її ім`я, яку передали Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від невстановлених слідством осіб копії документів на ім`я ОСОБА_57 , серед яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ТОВ «Лев».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи, що довідка, складена від імені посадових осіб ТОВ «Лев» на ім`я ОСОБА_57 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_57 на підприємстві на посаді секретаря, стажі її роботи з 13.05.2006 та розмір сплаченої їй заробітної плати за період з березня по липень 2007 року у сумі 13 200 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_57 , тим самим засвідчила правильність викладених у заяві відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, того ж дня оформила і видала невідомій особі, яка надала до банку документи на ім`я ОСОБА_57 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_21 , з нарахованим на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_21 , невідомі особи зняли з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., з яких згідно досягнутої домовленістю ОСОБА_7 передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, 200 грн. за виконані нею дії. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отримані у ЗАТ КБ «ПриватБанк» кредитні кошти.

Крім того, 03.09.2007 невстановлені слідством особи з метою привласнення грошових коштів ЗАТ КБ «ПриватБанк» залучили для вчинення злочину мешканця АДРЕСА_2 Пономаренко ОСОБА_60 , якому за винагороду запропонували оформити на його ім`я кредит та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не повідомивши його про свої злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_61 , введений в оману, повіривши у законність дій невстановлених слідством осіб та обіцянки останніми повернути отриманий ним кредит у банку, погодився за винагороду зареєструвати на своє ім`я кредит, отримати грошові кошти, які передати останнім, після чого передав їм копії своїх документів паспорта та ідентифікаційного коду.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, невстановлені слідством особи у невстановлений слідством час сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа - довідки на ім`я ОСОБА_61 .

03.09.2007 ОСОБА_7 , точний час і місце не встановлені, спільно з невстановленими слідством особами виготовили підроблений документ - довідку № 17/08 від 03.09.2007 складену від імені посадових осіб ПП «Транс - Ойл», до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_61 на підприємстві на посаді зливальника - розливальника, стажем його роботи з 05.02.2006, розміром сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 12 000 грн., яку підписали від імені директора підприємства ОСОБА_9 та головного бухгалтера ОСОБА_10 , засвідчивши їх підписи відбитком печатки ПП «Транс- Ойл» код ЄРДПОУ 31253737.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи, 03.09.2007 ОСОБА_7 в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав невстановленим слідством особам вищеописаний підроблений документ довідку ПП «Транс- Ойл» з метою її використання у банку для оформлення кредиту.

Цього ж дня, отриману від ОСОБА_7 підроблений документ довідку, невстановлені слідством особи передали ОСОБА_61 , який надав її до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_61 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ПП «Транс -Ойл».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені ПП «Транс- Ойл» на ім`я ОСОБА_61 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_61 на підприємстві на посаді зливальники - розливальника, стажі його роботи з 05.02.2006 та розмір сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 12 000 грн. не відповідають дійсності, у порушення своїх посадових обов`язків, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_61 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної її ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_61 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_22 , з нарахованим на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_22 , ОСОБА_61 знаходячись біля будівлі Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав її невстановленим особам, які з неї зняли у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., з яких ОСОБА_7 передав 200 грн. Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії, а невстановлені слідством особи передали 1 000 грн. ОСОБА_61 як плату за оформлення на його ім`я кредиту. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий ОСОБА_61 кредит до ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Крім того, 04.09.2007 невстановлені слідством особи отримали у своє розпорядження копії документів, а саме паспорта та ідентифікаційного коду на ім`я ОСОБА_62 .

Діючи узгоджено, з метою привласнення грошових коштів банку ЗАТ КБ «Приватбанк», невідомі особи у невстановлений слідством час сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа - довідки на ім`я ОСОБА_62 з метою її використання для оформлення на його ім`я кредиту та послідуючого його привласнення.

04.09.2007 ОСОБА_7 , точний час і місце не встановлені, спільно з невстановленими слідством особами виготовили підроблений документ - довідку складену від імені посадових осіб ПП «Торгілсервіс» № 9/22 від 04.09.2007, до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_62 на підприємстві на посаді менеджера, стажі її роботи з 25.04.2006, розміром сплаченої їй заробітної плати за період з 06.03.2007 по 06.08.2007 у сумі 12 600 грн., яку підписали від імені керівника підприємства ОСОБА_44 та головного бухгалтера ОСОБА_45 , засвідчивши їх підписи відбитком печатки ПП «Торгілсервіс» код ЄДРПОУ 31210761.

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від невстановлених слідством осіб копії документів на ім`я ОСОБА_62 , серед яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ПП «Торгілсервіс».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ПП «Торгілсервіс» на ім`я ОСОБА_62 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_62 на підприємстві на посаді менеджера, стажі її роботи на підприємстві з 25.04.2006, розмір сплаченої їй заробітної плати за період з 06.03.2007 по 06.08.2007 у сумі 12 600 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту на ім`я ОСОБА_62 , тим самим засвідчила правильність викладених у заяві відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групами, згідно відведеної їй ролі Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, того ж дня оформила і видала невідомій Особа, яка надала до банку документи від імені ОСОБА_62 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_23 , нарахованим на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши кредитну картку № НОМЕР_23 , невідомі особи зняли з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., з яких на підставі домовленості ОСОБА_7 200 грн. передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отримані у ЗАТ КБ «ПриватБанк» кредитні кошти.

Крім того, 04.09.2007 Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, реалізуючи злочинний намір, спрямований на привласнення грошових коштів ЗАТ КБ «ПриватБанк», залучив до вчинення злочину мешканку с. Василівка Біляївського району Одеської області ОСОБА_63 , якій за винагороду запропонував оформити на її ім`я кредит та пообіцяв після отримання кредиту згодом його погасити, не ставлячи її у їх злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_63 , введена в оману Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, повіривши у законність його дій та обіцянки останнім повернути отриманий нею кредит у банку, погодилась за винагороду зареєструвати на своє ім`я кредит, отримати грошові кошти, які передати останньому, після чого передала йому свій паспорт та ідентифікаційний код.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, діючи за попередньою змовою з Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та ОСОБА_7 , у невстановлений слідством час та способом, сповістив ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа довідки на ім`я ОСОБА_64 з метою її використання, шляхом надання до банку для отримання грошових коштів та їх привласнення.

Реалізуючи свої злочинні дії. ОСОБА_7 спільно з невстановленими слідством особами виготовили у невстановленому слідством місці та час підроблений документ - довідку від імені посадових осіб ДП «Укрлашинг» № 150/211 від 04.09.2007, до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_63 на підприємстві посаді оператора зв`язку, стажем її роботи з 23.09.2006, розмір сплаченої їй заробітної плати за період з лютого по липень 2007 року у сумі 14 514 грн., які підписали від імені директора підприємства ОСОБА_39 та і головного бухгалтера ОСОБА_40 , засвідчивши їх підписи відбитком печатки ДП «Укрлашинг» код ЄРДПОУ 30439453.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи, 04.09.2007 ОСОБА_7 в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження вищеописаний підроблений документ - довідку ДП «Укрлашинг» для передачі ОСОБА_63 , з метою надання її останньою до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Цього ж дня отриману від ОСОБА_7 довідку Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав ОСОБА_63 , яка цього ж дня разом з іншими документами надала до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» з метою отримання кредиту Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,.

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_63 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ДП «Укрлашинг».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ДП «Укрлашинг» на ім`я ОСОБА_63 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_63 на підприємстві посаді оператора зв`язку, стажем її роботи з 23.09.2006, розмір сплаченої їй заробітної плати за період з лютого по липень 2007 року у сумі 14 514 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету - заявку на видачу кредиту ОСОБА_63 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_63 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_24 , з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_24 , ОСОБА_63 біля Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передала її Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,, який згідно відведеної йому ролі зняв з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., та передав їх ОСОБА_7 , з яких 200 грн. останній передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконанні нею дії, а Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав 500 грн. ОСОБА_63 як плату за оформлення на її ім`я кредиту. Рештою грошовими коштами Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження та ОСОБА_7 розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий ОСОБА_63 кредит до ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Крім того, 06.09.2007 Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, реалізуючи злочинний намір спрямований на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк», залучив до вчинення злочину мешканця с. Василівка Біляївського району Одеської області ОСОБА_65 , якому за винагороду запропонував оформити на його ім`я кредит та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не повідомивши його про свої злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_65 , введений в оману Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, повіривши у законність його дій та обіцянки останнім повернути отриманий ним кредит у банку, погодився за винагороду зареєструвати на своє ім`я кредит, отримати грошові кошти, які передати останньому, після чого передав йому свій паспорт та ідентифікаційний код.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, діючи за попередньою з Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та ОСОБА_7 , у невстановлений слідством час та способом сповістив ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа довідки на ім`я ОСОБА_65 з метою її використання, шляхом надання до банку для отримання грошових коштів та їх привласнення.

Реалізуючи свої злочинні дії, ОСОБА_7 , спільно з невстановленими слідством особами виготовили у невстановленому слідству місці та часу підроблений документ - довідку від імені посадових осіб ПП «Одеса-Інвест» № 389 від 05.09.2007, до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_65 на підприємстві на посаді юрисконсульта, стажі його роботи з 22.04.2006, розміром сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 13 776 грн, яку підписали від імені керівника підприємства ОСОБА_16 та головного бухгалтера ОСОБА_17 , засвідчивши їх підписи відбитком печатки ПП «Одеса-Інвест» код ЄРДПОУ 32316441.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи 06.09.2007 ОСОБА_7 діючи за попередньою змовою, згідно розподілених ролей, в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, вищеописаний підроблений документ довідку ПП «Одеса-Інвест» для подальшої її передачі ОСОБА_65 з метою надання її останнім до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Цього ж дня отриману від ОСОБА_7 довідку Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав ОСОБА_65 , який у свою чергу разом з іншими документами надав її до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_65 документи, у яких крім інших знаходився підроблений документ довідка ПП « Одеса- Інвест».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ПП «Одеса- Інвест» на ім`я ОСОБА_65 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_65 на підприємстві на посаді юрисконсульта, стаж його роботи з 22.04.2006 та розмір сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 13 776 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_65 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_65 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_25 , з нарахованим на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_25 , ОСОБА_65 знаходячись біля будівлі Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав її Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,, який згідно відведеної йому ролі зняв з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн. та передав їх ОСОБА_7 , з яких 200 грн. останній передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, як плату за виконані нею дії, а Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав 300 грн. ОСОБА_65 як плату за оформлення на його ім`я кредиту. Рештою грошовими коштами Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження та ОСОБА_7 розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий ОСОБА_65 кредит до ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Крім того, 06.09.2007 Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, реалізуючи злочинний намір, спрямований на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк», залучив до вчинення злочину мешканця с. Василівка, Біляївського району, Одеської області ОСОБА_66 , якому за винагороду запропонував оформити на його ім`я кредит та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не повідомивши його про свої злочинні наміри,спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_66 , введений в оману Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, повіривши у законність його дій та обіцянки останнім повернути отриманий ним кредит у банку, погодився за винагороду зареєструвати на своє ім`я кредит, отримати грошові кошти, які передати останньому, після чого передав йому свій паспорт та ідентифікаційний код.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, діючи за попередньою з Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, та ОСОБА_7 , у невстановлений слідством час та способом сповістив ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа довідки на ім`я ОСОБА_66 з метою її використання, шляхом надання до банку для отримання грошових коштів та їх привласнення.

Реалізуючи свої злочинні дії, ОСОБА_7 , спільно з невстановленими слідством особами виготовили у невстановленому слідству місці та часу підроблений документ - довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Артеміда», до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_66 на підприємстві на посаді менеджера - консультанта, стажем його роботи підприємстві з 04.02.2006, розміром сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 12 600 грн., яку підписали від імені керівника підприємства і головного бухгалтера, також завірили їх підписи відбитком печатки ТОВ «Артеміда» код ЄРДПОУ 20920911.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи 06.09.2007 ОСОБА_7 діючи за попередньою змовою, згідно розподілених ролей, в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, вищеописаний підроблений документ довідку ТОВ «Артеміда» для подальшої її передачі ОСОБА_66 з метою надання її останнім до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Цього ж дня, отриману від ОСОБА_7 довідку Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав ОСОБА_66 , який разом з іншими документами надав її до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_66 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ТОВ « Артеміда».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ТОВ «Артеміда» на ім`я ОСОБА_66 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_66 на підприємстві на посаді менеджера - консультанта, стаж його роботи підприємстві з 04.02.2006, розмір сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 12 600 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_66 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_66 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_26 , з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_26 , ОСОБА_66 біля Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав її Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,, який згідно відведеної йому ролі зняв з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., та передав їх ОСОБА_7 , з яких 200 грн. останній передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії, а Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав 500 грн. ОСОБА_66 як плату за оформлення на його ім`я кредиту. Рештою грошовими коштами Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження та ОСОБА_7 розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий ОСОБА_66 кредит до ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Крім того, 06.09.2007 мешканка м. Одеса ОСОБА_67 з метою отримання кредиту в установі банку на власне ім`я звернулася до ОСОБА_7 з проханням за грошову винагороду посприяти їй в безперешкодному отриманні кредиту, який вона збиралася погашати у встановленому порядку.

06.09.2007 ОСОБА_7 разом з невстановленими слідством особами, у невстановлений часу та місці виготовив підроблений документ - довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Посейдон» № 18 від 05.09.2007, до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_67 на підприємстві на посаді завідуючої складом, стажі її роботи з 01.05.2005, розміром сплаченої її заробітної плати за період з 10.03.2007 по 10.08.2007 у сумі 10 080 грн., яку підписали від імені керівника підприємства ОСОБА_68 та головного бухгалтера ОСОБА_69 , засвідчивши їх підписи відбитком печатки ТОВ «Посейдон» код ЄРДПОУ 32429468.

Продовжуючи свої злочинні дії, діючи за попередньою змовою, з корисливих мотивів, згідно розподіленим ролям, ОСОБА_7 у той же день, в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав ОСОБА_67 вищеописаний підроблений документ - довідку ТОВ «Посейдон» складену на ім`я з метою її використання для надання до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Цього ж дня отриману від ОСОБА_7 довідку ОСОБА_67 надала до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, для отримання кредиту.

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_67 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ТОВ «Посейдон».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ТОВ «Посейдон» на ім`я ОСОБА_67 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_67 на підприємстві на посаді завідуючої складом, стаж її роботи з 01.05.2005 та розмір сплаченої їй заробітної плати за період з 10.03.2007 по 10.08.2007 у сумі 10 080 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету - заявку на видачу кредиту ОСОБА_67 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_67 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_27 , з нарахованим на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_27 , ОСОБА_67 передала її ОСОБА_7 для того, щоб той зняв у банкоматі з неї грошові кошти. Знаходячись у м. Іллічівськ, Одеської області, ОСОБА_7 зняв з кредитної картки грошові кошти у сумі 3 800 грн., які передав ОСОБА_67 , з яких вона передала ОСОБА_7 та невстановленим слідством особам 1 500 грн. за виготовлення ними підробленої довідки на її ім`я від імені посадових осіб ТОВ «Посейдон» і допомогу в отриманні кредитних коштів у банку.

Згодом ОСОБА_67 погасила свою кредитну заборгованість перед ЗАТ КБ «ПриватБанк» за наданим кредитним лімітом в порядку, встановленому угодою.

З отриманих від ОСОБА_70 суми грошових коштів, згідно досягнутої домовленості, ОСОБА_7 передав 200 грн. Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на власний розсуд.

Крім того, 07.09.2007 невстановлені слідством особи з метою заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк» залучили до вчинення злочину мешканку м. Одеса ОСОБА_71 , якій за винагороду запропонували оформити на її ім`я кредит та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не повідомивши її про свої злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_71 , введена в оману, повіривши у законність дій невстановлених слідством осіб та обіцянки останніми, повернути отриманий нею кредит у банку, погодилась за винагороду зареєструвати на своє ім`я кредит, отримати грошові кошти, які передати останнім.

З цією метою ОСОБА_71 отримала на ПП «Аракул», де вона виконувала обов`язки менеджера з логістики, однак офіційно у встановленому законодавством порядку прийнята на роботу не була, завідомо недостовірний документ - довідку про місце її роботи та розмір сплаченої їй заробітної плати за останні півроку, підписаний посадовими особами ПП «Аракул».

Цього ж дня ОСОБА_71 , будучи введеною в оману невстановленими слідством особами повернути отриманий нею кредит у повному обсязі, надала підроблений документ довідку ПП «Аракул» до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, для отримання кредиту.

Діючи за планом, згідно досягнутої домовленості і розподіленими ролями, 07.09.2007 ОСОБА_7 сповістив Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, про необхідність видачі кредиту ОСОБА_71 .

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_71 документи у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ПП «Аракул».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена посадовими особами ПП «Аракул» на ім`я ОСОБА_71 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_71 на підприємстві на посаді менеджера з логістики, та сума сплаченої їй заробітної плати за останні півроку не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_71 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Того ж дняу приміщені Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», діючи згідно відведеної ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_71 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_28 з нарахованим на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_28 , ОСОБА_71 в м. Одесі зняла з неї в банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., які передала у повному обсязі невстановленим слідством особам, з яких ОСОБА_7 200 грн. передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий ОСОБА_71 кредит до ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Крім того, 07.09.2007 невстановлені слідством особи отримали у своє розпорядження копії документів: паспорта та ідентифікаційного коду на ім`я ОСОБА_72 .

Діючи узгоджено, невстановлені слідством особи у невстановлений слідством час сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа - довідки на ім`я ОСОБА_72 з метою оформлення на його ім`я кредиту ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк», отримання грошових коштів з метою їх привласнення.

07.09.2007 ОСОБА_7 , точний час і місце слідством не встановлені, спільно з невстановленими слідством особами у невстановленому місці виготовили підроблений документ - довідку від імені посадових осіб ПП «Торгілсервіс» № 9/25 від 07.09.2007, до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_72 на підприємстві на посаді менеджера логістики, стаж його роботи на підприємстві з 27.05.2006, розмір сплаченої йому заробітної плати за період з 06.03.2007 по 06.08.2007 у сумі 12 000 грн., яку підписали від імені керівника підприємства ОСОБА_44 та головного бухгалтера ОСОБА_45 , засвідчивши їх підписи відбитком печатки ПП «Торгілсервіс» код ЄДРПОУ 31210761.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи 07.09.2007 ОСОБА_7 в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав невстановленим слідством особам вищеописаний підроблений документ - довідку ПП «Торгілсервіс» з метою її оформлення у банку для оформлення кредиту.

Цього ж дня, отриману від ОСОБА_7 підроблений документ - довідку ПП «Торгілсервіс» складену на ім`я ОСОБА_73 невстановлені особи у Великодолинській філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передали Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від невстановлених слідством осіб документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ПП «Торгілсервіс».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ПП «Торгілсервіс» на ім`я ОСОБА_72 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_72 на підприємстві на посаді менеджера логістики, стаж його роботи на підприємстві з 27.05.2006, розмір сплаченої йому заробітної плати за період з 06.03.2007 по 06.08.2007 у сумі 12 000 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_72 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,, достовірно знаючи, що особа яка надала їй документи для оформлення кредиту на ім`я ОСОБА_72 не є ним оформила і видала невстановленій Особа кредитну картку «Подія» № НОМЕР_29 , з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_29 , невідомі особи зняли з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., з яких згідно досягнутої домовленості ОСОБА_7 передав 200 грн Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий ними кредит до ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Крім того, 10.09.2007 невстановлені слідством особи отримали у своє розпорядження копії документів: паспорта та ідентифікаційного коду на ім`я ОСОБА_74 .

Діючи узгоджено, з метою привласнення грошових коштів банку ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк», невідомі особи у невстановлений слідством час сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа - довідки на ім`я ОСОБА_74 з метою її використання для оформлення на ім`я останньої кредиту та подальшого його привласнення.

10.09.2007 ОСОБА_7 , точний час і місце не встановлені, спільно з невстановленими слідством особами виготовили підроблений документ - довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Південьбуд Інвест», до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_74 на посаді секретаря підприємства, стаж її роботи з 13.05.2006, розмір сплаченої їй заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 13 776 грн., яку підписали від імені керівника підприємства ОСОБА_75 та головного бухгалтера ОСОБА_75 , засвідчивши їх підписи печаткою ТОВ «Південьбуд Інвест» код ЄДРПОУ 32575047.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на привласнення грошових коштів, діючи за попередньою змовою, у той же день ОСОБА_7 знаходячись в смт. Великодолинське, Овідіопольського району, Одеської області передав невстановленим слідством особам вищевказаний підроблений документ довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Південьбуд Інвест» на ім`я ОСОБА_74 з метою її використання для оформлення кредиту у Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», яку вони передали Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від невстановлених слідством осіб документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ТОВ «Південьбуд Інвест» на ім`я ОСОБА_74 .

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб довідка ТОВ «Південьбуд Інвест» на ім`я ОСОБА_74 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи місце роботи ОСОБА_74 на посаді секретаря підприємства, стаж її роботи з 13.05.2006, розмір сплаченої їй заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 13 776 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_74 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, того ж дня оформила і видала невідомій Особа, яка надала до банку документи на ім`я ОСОБА_74 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_30 , з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_30 , невідомі особи зняли з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., з яких 200 грн. ОСОБА_7 передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отримані у ЗАТ КБ «ПриватБанк» кредитні кошти.

Крім того, 10.09.2007 невстановлені слідством особи отримали у своє розпорядження копії документів: паспорт та ідентифікаційний код на ім`я ОСОБА_76 .

Діючи узгоджено, з метою привласнення грошових коштів банку ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк», невідомі особи у невстановлений слідством час сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа - довідки на ім`я ОСОБА_76 з метою її використання для оформлення на ім`я останнього кредиту та подальшого його привласнення.

10.09.2007 ОСОБА_7 , точний час і місце слідством не встановлені, спільно з невстановленими слідством особами виготовили підроблений документ - довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Південьбуд Інвест», до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_76 на посаді інженера - технолога підприємства, стаж його роботи з 25.02.2006, розмір сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 13 284 грн., яку підписали від імені керівника підприємства ОСОБА_75 та головного бухгалтера ОСОБА_75 , засвідчивши їх підписи відбитком печатки ТОВ «Південьбуд Інвест» код ЄДРПОУ 32575047.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на привласнення грошових коштів, діючи за попередньою змовою, у той же день ОСОБА_7 в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав невстановленим слідством особам вищевказаний підроблений документ довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Південьбуд Інвест» на ім`я ОСОБА_76 , з метою її використання для оформлення кредиту в Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», яку останні у свою чергу передали Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від невстановлених слідством осіб копії документів на ім`я ОСОБА_76 , серед яких, крім інших знаходився і підроблений документ довідка ТОВ «Південьбуд Інвест».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб довідка ТОВ «Південьбуд Інвест» на ім`я ОСОБА_76 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_76 на посаді інженера - технолога підприємства, стаж його роботи з 25.02.2006, розмір сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 13 284 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_76 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,, того ж дня оформила і видала невідомій Особа, яка надала до банку документи на ім`я ОСОБА_76 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_31 , з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_31 , невідомі особи зняли з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., з яких згідно домовленості ОСОБА_7 передав 200 грн. Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отримані у ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк» кредитні кошти.

Крім того, 10.09.2007 невстановлені слідством особи отримали у своє розпорядження паспорт та ідентифікаційний код на ім`я ОСОБА_77 , загублені останньою.

Діючи узгоджено, з метою привласнення грошових коштів банку ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк», невідомі особи у невстановлений слідством час сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа - довідки на ім`я ОСОБА_77 з метою її використання для оформлення на ім`я останньої кредиту та подальшогойого привласнення.

10.09.2007 ОСОБА_7 , точний час і місце слідством не встановлені, спільно з невстановленими слідством особами виготовили підроблений документ - довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Фенікс - Плюс», до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місці роботи ОСОБА_77 на посаді начальника відділу експертизи підприємства, стажі її роботи з 01.07.2006, розміром сплаченої їй заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 12 792 грн., яку підписали від імені керівника підприємства ОСОБА_78 та головного бухгалтера ОСОБА_79 , засвідчивши їх підписи відбитком печатки підприємства ТОВ «Фенікс - Плюс» код ЄДРПОУ 31529260.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на привласнення грошових коштів, діючи за попередньою змовою, у той же день ОСОБА_7 в смт. Великод олинське Овідіопольського району Одеської області передав невстановленим слідством особам вищевказаний підроблений документ довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Фенікс - Плюс» на ім`я ОСОБА_77 , з метою її використання для оформлення кредиту в Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», яку останні у свою чергу передали Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від невстановлених слідством осіб копії документів на ім`я ОСОБА_80 , серед яких, крім інших знаходився і підроблений документ довідка ТОВ «Фенікс - Плюс».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб довідка ТОВ «Фенікс - Плюс» на ім`я ОСОБА_80 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_80 посаді начальника відділу експертизи підприємства, стаж її роботи з 01.07.2006, розміром сплаченої їй заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 12 792 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_80 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,, того ж дня оформила і видала невідомій Особа, яка надала до банку документи на ім`я ОСОБА_77 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_32 , з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_32 , невідомі особи зняли з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., з яких згідно домовленості ОСОБА_7 передав 200 грн. Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отримані у ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк» кредитні кошти.

Крім того, 10.09.2007 невстановлені слідством особи отримали у своє розпорядження паспорт та ідентифікаційний код на ім`я ОСОБА_81 , загублені останньою.

Діючи узгоджено, з метою привласнення грошових коштів банку ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк», невідомі особи у невстановлений слідством час сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа - довідки на ім`я ОСОБА_81 з метою її використання для оформлення на ім`я останньої кредиту та послідуючого його привласнення.

11.09.2007 ОСОБА_7 , точний час і місце слідством не встановлені, спільно з невстановленими слідством особами виготовили підроблений документ - довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Люм`єр», до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місці роботи ОСОБА_81 на посаді менеджера підприємства, стаж її роботи на підприємстві з 15.06.2006, розмір сплаченої їй заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 13 284 грн., яку підписали від імені директора підприємства ОСОБА_82 та головного бухгалтера ОСОБА_83 , засвідчивши їх підписи відбитком печатки ТОВ «Люм`єр» код ЄРДПОУ 33379770.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на привласнення грошових коштів, діючи за попередньою змовою, у той же день ОСОБА_7 знаходячись в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав невстановленим слідством особам вищевказаний підроблений документ довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Люм`єр» на ім`я ОСОБА_81 , з метою її використання для оформлення кредиту в Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», яку останні передали Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від невстановлених слідством осіб копії документів на ім`я ОСОБА_81 , серед яких, крім інших знаходився і підроблений документ довідка ТОВ «Люм`єр».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб довідка ТОВ «Люм`єр» на ім`я ОСОБА_81 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_81 на посаді менеджера підприємства, стаж її роботи на підприємстві з 15.06.2006, розмір сплаченої їй заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 13 284 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_81 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,, того ж дня оформила і видала невідомій Особа, яка надала до банку документи на ім`я ОСОБА_81 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_33 , з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_33 , невідомі особи зняли з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., з яких згідно домовленості ОСОБА_7 передав 200 грн. Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отримані у ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк» кредитні кошти.

Крім того, 17.09.2007 невстановлені слідством особи з метою привласнення грошових коштів ЗАТ КБ «ПриватБанк», залучили для вчинення злочину мешканця м. Одеси ОСОБА_84 , якому за винагороду запропонували оформити на його ім`я кредит, та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не повідомивши його про свої злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_85 введений в оману, повіривши у законність дій невстановлених слідством осіб та обіцянки повернути отриманий ним кредит у банку, погодився за винагороду зареєструвати на своє ім`я кредит, отримати грошові кошти, які передати останнім, після чого передав їм копії своїх документів паспорта та ідентифікаційного коду.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, невстановлені слідством особи у невстановлений слідством час сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа довідки на ім`я ОСОБА_84 про його працевлаштування.

17.09.2007 ОСОБА_7 , точний час і місце не встановлені, спільно з невстановленими особами виготовили підроблений документ - довідку ТОВ «Фенікс - Плюс», до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місці роботи ОСОБА_84 на посаді офіс - менеджера підприємства, стаж його роботи на підприємстві з 05.07.2006, розміром сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 13 776 грн., яку підписали від імені керівника підприємства ОСОБА_78 та головного бухгалтера ОСОБА_79 , засвідчивши їх підписи відбитком печатки ТОВ «Фенікс - Плюс» код ЄДРПОУ 31529260.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи, 17.09.2007 ОСОБА_7 в смт. Великодолинське Овідіопольського району, Одеської області передав невстановленим слідством особам вищеописаний підроблений документ - довідку ТОВ «Фенікс- Плюс» складену на ім`я ОСОБА_84 з метою її використання у банку для оформлення кредиту.

Цього ж дня отриманий від ОСОБА_7 підроблений документ - довідку ТОВ «Фенікс - Плюс» невстановлені слідством особи передали ОСОБА_85 , який надав її до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, для оформлення кредиту.

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_84 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ - довідка ТОВ «Фенікс - Плюс».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені ТОВ «Фенікс - Плюс» на ім`я ОСОБА_84 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_84 на підприємстві на посаді офіс - менеджера, стаж його роботи на підприємстві з 05.07.2006, сумі сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 13 776 грн. не відповідають дійсності, у порушення своїх посадових обов`язків, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заяву на видачу кредиту ОСОБА_84 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_85 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_34 , з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_34 , ОСОБА_85 знаходячись біля будівлі Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав її невстановленим слідством особам, які зняли з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., з яких згідно досягнутої домовленості ОСОБА_7 передав 200 грн. Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії, а невстановлені слідством особи передали 1 000 грн. ОСОБА_85 за оформлення на його ім`я кредиту. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий ОСОБА_84 кредит до ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Крім того, 17.09.2007 невстановлені слідством особи з метою привласнення грошових коштів ЗАТ КБ «ПриватБанк», залучили для вчинення злочину мешканця м. Одеси ОСОБА_86 , якому за винагороду запропонували оформити на його ім`я кредит, та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не повідомивши його про свої злочинні наміри,спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_86 , введений в оману, повіривши у законність дій невстановлених слідством осіб та обіцянки повернути отриманий ним кредит у банку, погодився за винагороду зареєструвати на своє ім`я кредит, отримати грошові кошти, які передати останнім, після чого передав їм копії своїх документів паспорта та ідентифікаційного коду.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, невстановлені слідством особи у невстановлений слідством час сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа довідки на ім`я ОСОБА_86 про його працевлаштування.

17.09.2007 ОСОБА_7 , точний час і місце слідством не встановлені, спільно з невстановленими особами виготовили підроблений документ - довідку ТОВ «Люм`єр», до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_86 на посаді маркетолога підприємства, стаж його роботи на підприємстві з 30.05.2006, розмір сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 11 262 грн. 65 коп., яку підписали від імені керівника підприємства ОСОБА_82 та головного бухгалтера ОСОБА_83 , засвідчивши їх підписи відбитком печатки ТОВ «Люм`єр» код ЄДРПОУ 33379770.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи, 17.09.2007 ОСОБА_7 в смт. Великодолинське, Овідіопольського району, Одеської області передав невстановленим слідством особам вищеописаний підроблений документ - довідку ТОВ «Люм`єр» складену на ім`я ОСОБА_86 з метою її використання у банку для оформлення кредиту.

Цього ж дня отриману від ОСОБА_7 підроблений документ - довідку ТОВ «Люм`єр» невстановлені слідством особи передали ОСОБА_86 , який надав її до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, для оформлення кредиту.

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_86 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ТОВ «Люм`єр».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені ТОВ «Фенікс - Плюс» на ім`я ОСОБА_86 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_86 на посаді маркетолога підприємства, стажем його роботи на підприємстві з 30.05.2006, розмір сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 11 262 грн. 65 коп. не відповідають дійсності, у порушення своїх посадових обов`язків, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заяву на видачу кредиту ОСОБА_86 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_86 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_35 , з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_35 , ОСОБА_86 біля Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав її невстановленим слідством особам, які зняли з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., з яких згідно досягнутої домовленості ОСОБА_7 передав 200 грн. Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії, а невстановлені слідством особи передали 1 000 грн. ОСОБА_86 за оформлення на його ім`я кредиту. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий ОСОБА_86 кредит до ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Крім того, 19.09.2007 невстановлені слідством особи з метою привласнення грошових коштів ЗАТ КБ «ПриватБанк», залучили для вчинення злочину мешканця м. Іллічівська (Чорноморська) Одеської області ОСОБА_87 , якому за винагороду запропонували оформити на його ім`я кредит, та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не повідомивши його про свої злочинні наміри,спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_87 введений в оману, повіривши у законність дій невстановлених слідством осіб та обіцянки повернути отриманий ним кредит у банку, погодився за винагороду зареєструвати на своє ім`я кредит, отримати грошові кошти, які передати останнім, після чого надав їм данні свого паспорта громадянина України та номер ідентифікаційного коду.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, невстановлені слідством особи у невстановлений слідством час сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа довідки на ім`я ОСОБА_87 про його працевлаштування.

19.09.2007 ОСОБА_7 , точний час і місце слідством не встановлені, спільно з невстановленими особами виготовили підроблений документ - довідку ПП «Одеса - Інвест», до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_87 на посаді маркетолога підприємства, стаж його роботи на підприємстві з 06.03.2006, розмір сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 13 530 грн. 65 коп., яку підписали від імені керівника підприємства ОСОБА_16 та головного бухгалтера ОСОБА_17 , засвідчивши їх підписи відбитком печатки ПП «Одеса - Інвест» код ЄДРПОУ 32316441.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи, 19.09.2007 ОСОБА_7 в смт. Великодолинське Овідіопольського району, Одеської області передав невстановленим слідством особам вищеописаний підроблений документ - довідку ПП «Одеса - Інвест» складену на ім`я ОСОБА_87 з метою її використання у банку для оформлення кредиту.

Цього ж дня отриману від ОСОБА_7 підроблений документ - довідку ПП «Одеса - Інвест», невстановлені слідством особи передали ОСОБА_87 , який надав її до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, для оформлення кредиту.

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_87 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ПП «Одеса - Інвест».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені ПП «Одеса - Інвест» на ім`я ОСОБА_87 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_87 на посаді маркетолога підприємства, стаж його роботи на підприємстві з 06.03.2006, розмір сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 13 530 грн. 65 коп. не відповідають дійсності, у порушення своїх посадових обов`язків, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заяву на видачу кредиту ОСОБА_87 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_87 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_36 , з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_36 , ОСОБА_87 знаходячись біля будівлі Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передав її невстановленим слідством особам, які зняли з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., з яких згідно досягнутої домовленості ОСОБА_7 передав 200 грн. Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії, а невстановлені слідством особи передали 400 грн. ОСОБА_87 за оформлення на його ім`я кредиту. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий ОСОБА_87 кредит до ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Крім того, 19.09.2007 невстановлені слідством особи отримали у своє розпорядження копії паспорта та ідентифікаційного коду на ім`я ОСОБА_88 .

Діючи узгоджено, з метою привласнення грошових коштів банку ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк», невідомі особи у невстановлений слідством час сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа - довідки про працевлаштування на ім`я ОСОБА_88 з метою її використання для оформлення на ім`я останньої кредиту та послідуючого його привласнення.

19.09.2007 ОСОБА_7 , точний час і місце слідством не встановлені, спільно з невстановленими слідством особами виготовили підроблений документ - довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Люм`єр», до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місці роботи ОСОБА_81 на посаді інженера електрика підприємства, стаж його роботи на підприємстві з 30.05.2006, розмір сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 11 262 грн. 65 коп., яку підписали від імені директора підприємства ОСОБА_82 та головного бухгалтера ОСОБА_83 , засвідчивши їх підписи відбитком печатки ТОВ «Люм`єр» код ЄРДПОУ 33379770.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на привласнення грошових коштів, діючи за попередньою змовою, у той же день ОСОБА_7 знаходячись в смт. Великололинське Овідіопольського району Одеської області передав невстановленим слідством особам вищевказаний підроблений документ довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Люм`єр» на ім`я ОСОБА_88 , з метою її використання для оформлення кредиту в Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», яку останні у свою чергу передали Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від невстановлених слідством осіб копії документів на ім`я ОСОБА_88 , серед яких, крім інших знаходився і підроблений документ довідка ТОВ «Люм`єр».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка, складена від імені посадових осіб довідка ТОВ «Люм`єр» на ім`я ОСОБА_88 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_88 на посаді інженера електрика підприємства, стаж його роботи на підприємстві з 30.05.2006, розмір сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 11 262 грн. 65 коп. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_88 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, того ж дня оформила і видала невідомій Особа, яка надала до банку документи на ім`я ОСОБА_89 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_37 , з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_37 , невідомі особи зняли з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., з яких згідно домовленості ОСОБА_7 передав 200 грн. Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отримані у ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк» кредитні кошти.

Крім того, 21.09.2007 ОСОБА_7 , діючи у складі організованої групи, згідно відведеної йому ролі, керуючись корисливими мотивами, реалізуючи злочинний намір спрямований на заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк», залучив до вчинення злочину мешканця м. Одеса ОСОБА_90 , якому за винагороду запропонував оформити на його ім`я кредит та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не ставлячи його у їх злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_90 , введений в оману ОСОБА_7 , повіривши у законність його дій та обіцянки останнім повернути отриманий ним кредит у банку, погодився за винагороду зареєструвати на своє ім`я кредит, отримати грошові кошти, які передати останньому, після чого передав йому копії своїх документів: паспорту та ідентифікаційного коду.

Реалізуючи свої злочинні дії, ОСОБА_7 21.09.2007, спільно з невстановленими слідством особами виготовили у невстановленому слідству місці та часу підроблений документ - довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Лев» № 150 від 20.09.2007, до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_90 на підприємстві на посаді оператора ПК, стажем його роботи на підприємстві з 29.04.2006, розміром сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 12 900 грн., яку підписали від імені керівника підприємства ОСОБА_58 та головного бухгалтера ОСОБА_59 , завіривши їх підписи відбитком печатки ТОВ «Лев» код ЄРДПОУ 13900722.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи 21.09.2007 ОСОБА_7 діючи за попередньою змовою, згідно розподілених ролей, знаходячись в смт. Великодолинське, Овідіопольського району, Одеської області передав Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, вищеописаний підроблений документ довідку ТОВ « Лев» для подальшої її передачі ОСОБА_90 з метою надання її останнім до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту.

Цього ж дня, отриману від ОСОБА_7 довідку Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження передав ОСОБА_90 , який разом з іншими документами надав її до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» для оформлення кредиту Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_90 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ТОВ « Лев».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб ТОВ « Лев» на ім`я ОСОБА_90 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_90 на підприємстві на посаді оператора ПК, стаж його роботи на підприємстві з 29.04.2006, розмір сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 12 900 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_90 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_90 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_38 , з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_38 , ОСОБА_90 знаходячись у м. Іллічівську (Чорноморську) зняв з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн. з яких 2 000 грн. передав ОСОБА_7 , з яких 200 грн. останній передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії, а останні грошові кошти залишились у ОСОБА_90 як плату за оформлення на його ім`я кредиту. Рештою грошовими коштами Особа 1, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження та ОСОБА_7 розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий ОСОБА_90 кредит до ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Крім того, 24.09.2007 невстановлені слідством особи з метою заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк» залучили до вчинення злочину мешканку м. Одеса ОСОБА_91 , якій за винагороду запропонували оформити на її ім`я кредит та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не повідомивши її про свої злочинні наміри, спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_91 , введена в оману, повіривши у законність дій невстановлених слідством осіб та обіцянки останніми повернути отриманий нею кредит у банку, погодилась за винагороду зареєструвати на своє ім`я кредит, отримати грошові кошти, які передати останнім та з цією метою передала невстановленим слідством особам свої паспорт та ідентифікаційний код.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, невстановлені слідством особи у невстановлений слідством час сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа довідки про працевлаштування ОСОБА_91 .

Реалізуючи свої злочинні дії, ОСОБА_7 24.09.2007, спільно з невстановленими слідством особами виготовили у невстановленому слідству місці та часу підроблений документ - довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Тірроль - С», до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_91 на підприємстві на посаді економіста, стажі її роботи на підприємстві з 25.04.2006, розміром сплаченої їй заробітної плати за період з 01.03.2007 по 16.08.2007 у сумі 13 200 грн., яку підписали від імені керівника підприємства ОСОБА_92 та головного бухгалтера ОСОБА_45 , завіривши їх підписи відбитком печатки ТОВ «Тірроль - С» код ЄРДПОУ 3355815

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи, 24.09.2007 ОСОБА_7 в смт. Великодолинське, Овідіопольського району Одеської області передав невстановленим особам вищеописаний підроблений документ - довідку ТОВ «Тирроль - С» з метою її використання у банку для оформлення кредиту.

Цього ж дня отриману від ОСОБА_7 підроблений документ довідку, невстановлені слідством особи передали ОСОБА_91 , яка надала її до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_91 документи у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ТОВ «Тірроль - С».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка ТОВ «Тірроль - С» складена на ім`я ОСОБА_91 є підробленою, відомості викладені у ній про місце її роботи на підприємстві на посаді економіста, стаж її роботи на підприємстві з 25.04.2006, розміром сплаченої їй заробітної плати за період з 01.03.2007 по 16.08.2007 у сумі 13 200 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_91 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Того ж дня знаходячись у приміщені Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», діючи згідно відведеної ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_91 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_39 з нарахованим на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_39 , ОСОБА_91 знаходячись біля будівлі Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» зняла з неї в банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн. які передала у повному обсязі ОСОБА_7 , з яких 200 грн. він передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії, 1000 грн. передав ОСОБА_91 як плату за оформлення на її ім`я кредиту. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий ОСОБА_91 кредит до ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Крім того, 24.09.2007 невстановлені слідством особи з метою заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк» залучили до вчинення злочину мешканця м. Одеса ОСОБА_93 , якому за винагороду запропонували оформити на його ім`я кредит та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не повідомивши його про свої злочинні наміри,спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_93 , введений в оману, повіривши у законність дій невстановлених слідством осіб та обіцянки останніми повернути отриманий ним кредит у банку, погодився за винагороду зареєструвати на своє ім`я кредит, отримати грошові кошти, які передати останнім та з цією метою передав невстановленим слідством особам свої документи: паспорт та ідентифікаційний код.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, невстановлені слідством особи у невстановлений слідством час сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа довідки про працевлаштування ОСОБА_93 .

Реалізуючи свої злочинні дії, ОСОБА_7 24.09.2007, спільно з невстановленими слідством особами виготовили у невстановленому слідством місці та часу підроблений документ - довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Люм`єр», до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_93 на підприємстві на посаді менеджера з персоналу, стажем його роботи на підприємстві з 15.06.2006, розміром сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 14 268 грн., яку підписали від імені керівника підприємства ОСОБА_82 та головного бухгалтера ОСОБА_83 , завіривши їх підписи відбитком печатки ТОВ «Люм`єр» код ЄРДПОУ 33379770.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи, 24.09.2007 ОСОБА_7 в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав невстановленим особам вищеописаний підроблений документ - довідку ТОВ «Люм`єр», з метою її використання у банку для оформлення кредиту.

Цього ж дня отриману від ОСОБА_7 підроблений документ довідку, невстановлені слідством особи передали ОСОБА_93 , який у свою чергу надав її до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження.

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_93 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ТОВ «Люм`єр».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка ТОВ «Люм`єр» складена на ім`я ОСОБА_93 є підробленою, відомості викладені у ній про місце його роботи на підприємстві на посаді менеджера з персоналу, стаж роботи з 15.06.2006, розмір сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 14 268 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_93 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Того ж дня, знаходячись у приміщені Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», діючи згідно відведеної їй ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_93 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_40 , з нарахованим на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_40 , ОСОБА_93 у м. Одесі передав її невстановленим слідством особам, які зняли з неї в банкоматі 4 000 грн., з яких 200 грн. ОСОБА_7 передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії, а 200 грн. невстановлені слідством особи передали ОСОБА_93 як плату за оформлення на його ім`я кредиту. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий ОСОБА_93 кредит до ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Крім того, 27.09.2007 невстановлені слідством особи отримали у своє розпорядження копії паспорта та ідентифікаційного коду на ім`я ОСОБА_94 , загублені останнім.

Діючи узгоджено, з метою привласнення грошових коштів банку ЗАТ КБ «ПриватБанк», невстановлені слідством особи у невстановлений слідством час сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа - довідки про працевлаштування ОСОБА_94 з метою її використання для оформлення на ім`я останнього кредиту та послідуючого його привласнення.

27.09.2007 ОСОБА_7 , точний час і місце слідством не встановлені, спільно з невстановленими слідством особами виготовили підроблений документ - довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Фенікс-Плюс», до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місці роботи ОСОБА_94 на підприємстві на посаді оператора ПК, стаж його роботи на підприємстві з 01.07.2006, розмір сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 13 776 грн., підписали від імені керівника підприємства ОСОБА_78 та головного бухгалтера ОСОБА_79 , засвідчивши їх підписи відбитком печатки ТОВ «Фенікс - Плюс» код ЄРДПОУ 31529260.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на привласнення грошових коштів, діючи за попередньою змовою, у той же день ОСОБА_7 в смт Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав невстановленим слідством особам вищевказаний підроблений документ довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Фенікс - Плюс» на ім`я ОСОБА_94 , з метою її використання для оформлення кредиту в Великодолинській філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», яку останні у свою чергу передали Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від невстановлених слідством осіб копії документів на ім`я ОСОБА_94 , серед яких, крім інших знаходився і підроблений документ довідка ТОВ «Фенікс - Плюс».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка складена від імені посадових осіб довідка ТОВ «Фенікс - Плюс» на ім`я ОСОБА_94 є підробленою, відомості викладені у ній про місце роботи ОСОБА_94 на посаді оператора ПК, стаж його роботи на підприємстві з 01.07.2006, розмір сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 13 776 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_94 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банку, діючи у складі організованої групи, згідно відведеної їй ролі Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, того ж дня оформила і видала невідомій Особа, яка надала до банку документи на ім`я ОСОБА_94 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_41 , з нарахованим на неї кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_41 , невідомі особи зняли з неї у банкоматі грошові кошти у сумі 4 000 грн., з яких згідно домовленості з ОСОБА_7 передав 200 грн. Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отримані у ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк» кредитні кошти.

Крім того, 27.09.2007 невстановлені слідством особи з метою заволодіння грошовими коштами ЗАТ КБ «ПриватБанк» залучили до вчинення злочину мешканку м. Одеса ОСОБА_95 , якій за винагороду запропонували оформити на її ім`я кредит та пообіцявши після отримання кредиту згодом його погашення, не повідомивши її про свої злочинні наміри,спрямовані на привласнення грошових коштів банку.

ОСОБА_95 введена в оману, повіривши у законність дій невстановлених слідством осіб та обіцянки останніми повернути отриманий ним кредит у банку, погодилася за винагороду зареєструвати на своє ім`я кредит, отримати грошові кошти, які передати останнім та з цією метою передала невстановленим слідством особам свої документи: паспорт та ідентифікаційний код.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банка, невстановлені слідством особи у невстановлений слідством час сповістили ОСОБА_7 про необхідність виготовлення підробленого документа довідки про працевлаштування ОСОБА_95 .

Реалізуючи свої злочинні дії, ОСОБА_7 27.09.2007, спільно з невстановленими слідством особами виготовили у невстановленому слідством місці та часу підроблений документ - довідку складену від імені посадових осіб ТОВ «Люм`єр», до якої внесли завідомо недостовірні відомості про місце роботи ОСОБА_95 на підприємстві на посаді секретаря - референта, стажем її роботи на підприємстві з 30.02.2006, розміром сплаченої їй заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 15 498 грн., яку підписали від імені керівника підприємства ОСОБА_82 та головного бухгалтера ОСОБА_83 , завіривши їх підписи відбитком печатки ТОВ «Люм`єр» код ЄРДПОУ 33379770.

Продовжуючи свої злочинні дії, спрямовані на заволодіння грошовими коштами банківської установи, 24.09.2007 ОСОБА_7 в смт. Великодолинське Овідіопольського району Одеської області передав невстановленим особам вищеописаний підроблений документ - довідку ТОВ «Люм`єр» з метою її використання у банку для оформлення кредиту.

Цього ж дня, отриману від ОСОБА_7 підроблений документ - довідку невстановлені слідством особи передали ОСОБА_95 , яка у свою чергу надала її до Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження,

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, діючи згідно з єдиним планом, відповідно до відведеній їй ролі, перебуваючи на посаді начальника Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», в обов`язки якої згідно посадових обов`язків входило: здійснення прийому громадян, оформлення документів щодо заведення кредитних угод по кредитним карткам «Універсальна», «Товари у розстрочку», «Подія»; згідно внутрішньої довіреності № ОD-1408-1 від 06.12.2007 здійснювати оформлення і підписання від імені «ПриватБанка» документів, які регламентують оформлення, надання і погашення «Експрес» кредитів, отримувати і перевіряти документи з метою здійснення ідентифікації осіб, які мають право на отримання кредиту; контролювати своєчасність проведення підрозділами операцій по оформленню і наданню клієнтам кредитних засобів, а також організація погашення позик і відсоткової заборгованості, знаходячись у своєму службовому кабінеті Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», розташованого в Одеській області, Овідіопольському районі, смт. Великодолинське, по вул. Леніна, 134, згідно відведеної їй ролі, керуючись корисливими мотивами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, прийняла від ОСОБА_95 документи, у яких крім інших знаходився і підроблений документ довідка ТОВ «Люм`єр».

Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, достовірно знаючи про те, що довідка ТОВ «Люм`єр» складена на ім`я ОСОБА_95 є підробленою, відомості викладені у ній про місце його роботи на підприємстві на посаді менеджера з персоналу, стаж роботи з 15.06.2006, розмір сплаченої йому заробітної плати за період з березня по серпень 2007 року у сумі 14 268 грн. не відповідають дійсності, порушуючи свої посадові обов`язки, всупереч службовим інтересам, підписала анкету заявку на видачу кредиту ОСОБА_95 , тим самим засвідчила правильність і достовірність викладених у ній відомостей.

Того ж дня, знаходячись у приміщені Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк», діючи згідно відведеної їй ролі, Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, оформила і видала ОСОБА_95 кредитну картку «Подія» № НОМЕР_42 , з нарахованим на нею кредитним лімітом у сумі 4 000 грн.

Отримавши від Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, кредитну картку № НОМЕР_42 , ОСОБА_95 знаходячись біля будівлі Великодолинської філії ПГРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк» передала її невстановленим слідством особам, які зняли з неї в банкоматі 4 000 грн., з яких 200 грн. ОСОБА_7 передав Особа 2, кримінальне провадження щодо якої виділено в окреме провадження, за виконані нею дії, а 1 000 грн. невстановлені слідством особи передали ОСОБА_95 як плату за оформлення на її ім`я кредиту. Рештою грошовими коштами ОСОБА_7 і невстановлені слідством особи розпорядилися на свій розсуд, не збираючись повертати отриманий ОСОБА_95 кредит до ЗАТ КБ «ПриватБанк».

Захисник обвинуваченого ОСОБА_6 звернулась до суду з клопотанням про звільнення обвинуваченого від кримінальної відповідальності та закриття провадження щодо нього у зв`язку із закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності.

В обґрунтування свого клопотання захисник зазначила, що строки притягнення обвинуваченого ОСОБА_7 до кримінальної відповідальності відповідно до статті 49 КК України - сплили, а отже він має бути звільнений від кримінальної відповідальності, а кримінальне провадження підлягає закриттю на підставі п. 1 ч. 2 ст. 284 КПК України.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушень не визнав, зазначивши, що розуміє суть обвинувачення, а також те, що підстава звільнення від кримінальної відповідальності, передбачена ст. 49 КК України, є нереабілітуючою, тобто не означає його виправдання чи визнання невинним. Водночас, ОСОБА_7 клопотання захисника підтримав, просив його задовольнити.

Прокурор проти задоволення клопотання захисника не заперечував.

Суд, дослідивши матеріали кримінального провадження, клопотання захисника, вислухавши сторін кримінального провадження, доходить таких висновків.

Відповідно до ст. 22 КПК України кримінальне провадження здійснюється на основі змагальності, що передбачає самостійне обстоювання стороною обвинувачення і стороною захисту їхніх правових позицій, прав, свобод і законних інтересів засобами, передбаченими цим Кодексом.

Суд, зберігаючи об`єктивність та неупередженість, створює необхідні умови для реалізації сторонами їхніх процесуальних прав та виконання процесуальних обов`язків.

Відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 284 КПК України, кримінальне провадження закривається судом у зв`язку зі звільненням особи від кримінальної відповідальності.

Статтею 44 КК України передбачено, що особа, яка вчинила кримінальне правопорушення, звільняється від кримінальної відповідальності у випадках, передбачених цим Кодексом. Звільнення від кримінальної відповідальності у випадках, передбачених цим Кодексом, здійснюються виключно судом. Порядок звільнення від кримінальної відповідальності встановлюється законом.

Відповідно до ч. 4 ст. 286 КПК України якщо під час здійснення судового провадження щодо провадження, яке надійшло до суду з обвинувальним актом, сторона кримінального провадження звернеться до суду з клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності обвинуваченого, суд має невідкладно розглянути таке клопотання.

Відповідно до ч. 3 ст. 288 КПК України суд своєю ухвалою закриває кримінальне провадження та звільняє підозрюваного, обвинуваченого від кримінальної відповідальності у випадку встановлення підстав, передбачених законом України про кримінальну відповідальність.

Згідно обвинувального акту ОСОБА_7 обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених:

ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 358 КК України (в редакції статті КК України від 15.06.2007) - використання завідомо підробленого документа у складі організованої групи,

ч. 2 ст. 358 КК України (в редакції статті КК України від 15.06.2007) - підроблення документа, який видається чи посвідчується підприємством, установою, організацією, громадянином підприємцем, приватним нотаріусом, аудитором чи іншою особою, яка має право видавати чи посвідчувати такі документи, і який надає права або звільняє від обов`язків, з метою використання його як підроблювачем, так і іншою особою, за попередньою змовою групою осіб,

ч. 5 ст. 191 КК України - привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене організованою групою.

Вищезазначена кваліфікація кримінальних правопорушень є правильною.

Кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 358 КК України, на момент його вчинення було злочином невеликої тяжкості, кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 358 КК України(в редакції статті КК України від 15.06.2007) та ч. 5 ст. 191 КК України, належали до злочинів середньої тяжкості та особливо тяжких злочинів, відповідно.

Вищезазначені інкриміновані ОСОБА_7 кримінальні правопорушення вчинені протягом серпня-вересня 2007 року.

Відповідно до ч. 1 ст. 49 КК України, особа звільняється від кримінальної відповідальності, якщо з дня вчинення нею кримінального правопорушення і до дня набрання вироком законної сили минули такі строки:

1) два роки - у разі вчинення кримінального проступку, за який передбачене покарання менш суворе, ніж обмеження волі (в редакції на момент інкримінованого вчинення кримінального правопорушення - у разі вчинення злочину невеликої тяжкості, за який передбачене покарання менш суворе, ніж обмеження волі);

2) три роки - у разі вчинення кримінального проступку, за який передбачено покарання у виді обмеження волі, чи у разі вчинення нетяжкого злочину, за який передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк не більше двох років (в редакції на момент інкримінованого вчинення кримінального правопорушення - у разі вчинення злочину невеликої тяжкості, за який передбачене покарання у виді обмеження або позбавлення волі);

3) п`ять років - у разі вчинення нетяжкого злочину, крім випадку, передбаченого у пункті 2 цієї частини (в редакції на момент інкримінованого вчинення кримінального правопорушення - у разі вчинення злочину середньої тяжкості);

4) десять років - у разі вчинення тяжкого злочину;

5) п`ятнадцять років - у разі вчинення особливо тяжкого злочину.

Таким чином з дня вчинення кримінальних правопорушень до набрання вироком законної сили строки давності притягнення до кримінальної відповідальності закінчились.

Під час розгляду кримінального провадження прокурором не надано та у матеріалах справи відсутні будь-які дані, які б свідчили про ухилення обвинуваченого від слідства та суду після вчинення ним зазначених кримінальних правопорушень або про вчинення ним нових кримінальних правопорушень, судимості не має, в розшуку не перебуває.

Як зазначено вище, обвинувачений в судовому засіданні особисто надав згоду на закриття кримінального провадження щодо нього у зв`язку із закінченням строків давності.

Враховуючи викладене, суд доходить висновку про наявність правових підстав для звільнення ОСОБА_7 від кримінальної відповідальності на підставі ст. 49 КК України, у зв`язку із закінченням строків давності притягнення особи до кримінальної відповідальності та закриття провадження в справі.

Керуючись ст. 12, 49 КК України, ст. 174, п. 1 ч. 2 ст. 284, ч. 4 ст. 286, ч. 3 ст. 288 КПК України,

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання захисника ОСОБА_6 задовольнити.

Звільнити обвинуваченого ОСОБА_7 від кримінальної відповідальності за вчинення кримінальних правопорушень, передбаченихст. 191 ч. 5, ч. 3 ст. 28 та ч. 3 ст. 358, ч. 2 ст. 358 КК України, на підставі ст. 49 КК України, у зв?язку із закінченням строків давності притягнення особи до кримінальної відповідальності.

Кримінальне провадження № 120121703800000089 від 20 грудня 2012 року в частині обвинувачення ОСОБА_7 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 191 ч. 5, ч. 3 ст. 28 та ч. 3 ст. 358, ч. 2 ст. 358 КК України закрити у зв`язку зі звільненням від кримінальної відповідальності.

Ухвала підлягає оскарженню до Одеського апеляційного суду через Іллічівський міський суд Одеської області протягом семи днів з дня її оголошення.

Судді

ОСОБА_1 Петрюченко ОСОБА_96 Пушкарський ОСОБА_97

Дата ухвалення рішення19.12.2022
Оприлюднено29.12.2022
Номер документу108136445
СудочинствоКримінальне
Суть: ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Грозний Російської Федерації, громадянина України, який має вищу освіту, не одружений, має на утриманні двох малолітніх дітей, не працює, зареєстрований та проживає за адресою: АДРЕСА_1 , раніше не судимий, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 191 ч. 5, ч. 3 ст. 28 та ч. 3 ст. 358, ч. 2 ст. 358 КК України

Судовий реєстр по справі —501/3634/22

Ухвала від 03.02.2023

Кримінальне

Іллічівський міський суд Одеської області

Семенов О. А.

Ухвала від 19.12.2022

Кримінальне

Іллічівський міський суд Одеської області

Семенов О. А.

Ухвала від 19.12.2022

Кримінальне

Іллічівський міський суд Одеської області

Семенов О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні