Ухвала
від 27.12.2022 по справі 337/4297/22
ХОРТИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

27.12.2022

ЄУН №317/4297/22

Провадження № 2/337/2012/2022

УХВАЛА

про відкриття провадження у цивільній справі

27 грудня 2022 року місто Запоріжжя

Суддя Хортицького районного суду міста Запоріжжя Бредун Д.С., розглянувши матеріали позовної заяви Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія» Мотор Гарант» до ОСОБА_1 про відшкодування в порядку регресу шкоди, завданої внаслідок ДТП

ВСТАНОВИВ:

19 грудня 2022 року Товариство з додатковою відповідальністю «Страхова компанія» Мотор-Гарант» в особі директора Зикіна Олексія звернулося до суду з позовом, в якому просить стягнути на користь товариства з ОСОБА_1 відшкодування в порядку регресу шкоди, завданої внаслідок ДТП у розмірі 52500,62 грн., а також сплачений позивачем судовий збір у розмірі 2481,00 грн.

Позовна заява відповідає вимогам щодо її форми та змісту, правилам підсудності, встановленим ст. 27 ч.1, ст.ст. 175, 177 ЦПК України.

Підстав для залишення позову без руху, повернення чи відмови у відкритті провадження немає.

Вказаний позов підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства та відповідно до вимог ч.6 ст. 19, ч.ч.1-3 ст. 274 ЦПК України за правилами спрощеного позовного провадження .

За таких обставин позовну заяву слід прийняти до розгляду та відкрити спрощене позовне провадження у справі, призначивши її розгляд по суті в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст.ст. 19, 175, 187, 274 ЦПК України, суддя-

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити у справі спрощене позовне провадження за позовом Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія» Мотор Гарант» до ОСОБА_1 про відшкодування в порядку регресу шкоди, завданої внаслідок ДТП .

Призначити розгляд справи по суті у відкритому судовому засіданні на 11:00годину 26січня 2023року в приміщенні Хортицького районного суду м. Запоріжжя, каб.№4-А, з повідомленням (викликом) сторін.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов 15 (п`ятнадцять) днівз дня вручення копії цієї ухвали. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами. У строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Копія відзивута доданихдо ньогодокументів іншимучасникам справиповинна бутинадіслана (надана)одночасно знадісланням (наданням)відзиву досуду.До відзивумають бутидодані:1)докази,що підтверджуютьобставини,на якихґрунтуються запереченнявідповідача,якщо такідокази ненадані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив 2 (два) дні з дня отримання копії відзиву.

Роз`яснити позивачу, що копія відповіді на відзив та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) відповідачу та іншим учасникам справи одночасно з його надісланням (наданням) до суду. Відповідь на відзив повинна бути отримана учасниками завчасно до початку розгляду справи по суті.

Встановити відповідачу строк для подання заперечень на відповідь на відзив 2 (два) дні з дня отримання копії відповіді на відзив.

Роз`яснити відповідачу, що копія заперечень та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) позивачу та іншим учасникам справи одночасно з його надісланням (наданням) до суду. Заперечення повинні бути отримані учасниками справи завчасно до початку розгляду справи по суті.

Роз`яснити відповідачу його право подати заяву із запереченнями проти розгляду справи в спрощеному позовному провадженні протягом3 (три) дні з дня отримання копії цієї ухвали.

Інформацію щодо справи учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://hr.zp.court.gov.ua/sud0825/.

Копію цієї ухвали надіслати учасникам справи, копію позовної заяви з додатками відповідачу.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя: Д.С. Бредун

Дата ухвалення рішення27.12.2022
Оприлюднено30.12.2022
Номер документу108139883
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування в порядку регресу шкоди, завданої внаслідок ДТП

Судовий реєстр по справі —337/4297/22

Рішення від 26.01.2023

Цивільне

Хортицький районний суд м.Запоріжжя

Бредун Д. С.

Ухвала від 27.12.2022

Цивільне

Хортицький районний суд м.Запоріжжя

Бредун Д. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні