Ухвала
від 06.12.2022 по справі 392/24/22
МАЛОВИСКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 392/24/22

Провадження № 2/392/297/22

У Х В А Л А

06 грудня 2022 року Маловисківський районний суд Кіровоградської області у складі:

Головуючої судді: Кавун Т.В.,

при секретарі Стець Т.М. ,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в м. Мала Виска справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «СТОВ Авангард», ОСОБА_2 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: державний реєстратор прав на нерухоме майно Маловисківської міської ради Кіровоградської області Сойченко Сергій Валентинович про скасування державної реєстрації права власності об`єкта нерухомого майна (земельної ділянки) і скасування державної реєстрації іншого речового права права оренди земельної ділянки,

ВСТАНОВИВ:

12.01.2022року позивач звернулася до суду із вказаною позовною заявою.

Ухвалою Маловисківського районного суду Кіровоградської області від 14.01.2022 року провадження у справі відкрито та призначено до підготовчого засідання.

Позивач та представник позивача в підготовче засідання не з`явилися, представником подано заяву про розгляд справи за їх відсутності.

Відповідачі у підготовче засідання не з`явилися, про розгляд справи були повідомлені належним чином, про причини неявки суд не повідомили.

Представником третьої особи, подано заяву про розгляд справи за відсутності представника Маловисківської міської ради.

Відповідно до п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті. Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У підготовчому засіданні судом вирішено всі подані представником позивача клопотання про витребування доказів.

Крім того, у підготовчому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає. Підстав для відкладення підготовчого засідання немає.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче провадження підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 197, 200, 258, 260, 261 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «СТОВ Авангард», ОСОБА_2 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору: державний реєстратор прав на нерухоме майно Маловисківської міської ради Кіровоградської області Сойченко Сергій Валентинович про скасування державної реєстрації права власності об`єкта нерухомого майна (земельної ділянки) і скасування державної реєстрації іншого речового права права оренди земельної ділянки.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 26.01.2023 року о 12 год. 00 хв. в приміщенні Маловисківського районного суду Кіровоградської області за адресою: вул.Містечкова, 53, м. Мала Виска Кіровоградської області.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.В. Кавун

СудМаловисківський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення06.12.2022
Оприлюднено30.12.2022
Номер документу108150697
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —392/24/22

Ухвала від 07.02.2023

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 06.12.2022

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 01.11.2022

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

Ухвала від 14.01.2022

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні