Ухвала
від 24.11.2022 по справі 683/2188/21
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 683/2188/21

2/683/82/2022

У Х В А Л А

24 листопада 2022 року м. Старокостянтинів

Старокостянтинівський районний суд Хмельницької області

в складі: головуючого судді Завадської О.П.

секретаря Поважнюк О.Б.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань в м. Старокостянтинові Хмельницької області справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Староостропільської сільської ради Старокостянтинівського району Хмельницької області про визнання права власності в порядку спадкування,

встановив:

В провадженні Старокостянтинівського районного суду Хмельницької області перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до Староостропільської сільської ради Старокостянтинівського району Хмельницької області про визнання права власності в порядку спадкування.

Сторона позивача, будучи належним чином повідомленою, у судові засідання повторно не з?явилася, причини неявки суду не повідомила, заяви про розгляд справи у її відсутності не подавала.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що заява підлягає залишенню без розгляду з наступних підстав.

Відповідно до п. 3 ч. 1ст. 257 ЦПК Українисуд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо належним чином повідомлений позивач повторно не з`явився в судове засідання або не повідомив про причини неявки, крім випадку, якщо від нього надійшла заява про розгляд справи за його відсутності і його нез`явлення не перешкоджає розгляду справи.

Враховуючи, що сторона позивача, будучи належним чином повідомленою про час і місце розгляду справи, не з`явилася в судові засідання й заяви про розгляд справи у її відсутності не подавала, тому на підставі п. 3 ч. 1ст. 257 ЦПК Українидана заява підлягає залишенню без розгляду.

Керуючись п. 3 ч. 1ст. 257 ЦПК України,суд

постановив:

Залишити без розгляду позовну заяву ОСОБА_1 до Староостропільської сільської ради Старокостянтинівського району Хмельницької області про визнання права власності в порядку спадкування.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку в 15-денний строк з дня її проголошення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя

Дата ухвалення рішення24.11.2022
Оприлюднено30.12.2022
Номер документу108166585
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності в порядку спадкування

Судовий реєстр по справі —683/2188/21

Ухвала від 24.11.2022

Цивільне

Старокостянтинівський районний суд Хмельницької області

Завадська О. П.

Ухвала від 29.09.2022

Цивільне

Старокостянтинівський районний суд Хмельницької області

Завадська О. П.

Ухвала від 05.08.2021

Цивільне

Старокостянтинівський районний суд Хмельницької області

Завадська О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні