Ухвала
від 27.12.2022 по справі 753/15574/22
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/15574/22

провадження № 2/753/7445/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"27" грудня 2022 р. суддя Дарницького районного суду м. Києва Колесник О.М., розглянувши клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «Туристична компанія «Анекс тур»</a> у цивільній справі за ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Туристична компанія «Анекс тур»</a>, треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Туристична агенція «Поїхали з нами», Фізична особа-підприємець ОСОБА_2 , про стягнення коштів

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до Дарницького районного суду міста Києва з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Туристична компанія «Анекс тур»</a>, треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Туристична агенція «Поїхали з нами», Фізична особа-підприємець ОСОБА_2 , про стягнення коштів.

Ухвалою суду від 22 грудня 2022 року відкрито провадження у даній справі та призначено її до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження, без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

23 грудня 2022 року представником відповідача подано клопотання про розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін для розгляду справи по суті в судовому засіданні.

Відповідно до ч. 4 ст. 274 ЦПК України в порядку спрощеного позовного провадження не можуть бути розглянуті справи у спорах: що виникають з сімейних відносин, крім спорів про стягнення аліментів та поділ майна подружжя; щодо спадкування; щодо приватизації державного житлового фонду; щодо визнання необґрунтованими активів та їх витребування відповідно до глави 12 цього розділу; в яких ціна позову перевищує п`ятсот розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб; інші вимоги, об`єднані з вимогами у спорах, вказаних у пунктах 1-5 цієї частини.

За результатами дослідження матеріалів справи, заперечення щодо розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження, враховуючи предмет спору та час, необхідний для вчинення відповідних процесуальних дій, суддя дійшов висновку, що розгляд даної справи необхідно проводити за правилами спрощеного позовного провадження та призначити судове засідання.

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін..

На підставі викладеного та керуючись стст. 260, 279, 353 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Перейти до розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін для розгляду справи по суті в судовому засіданні.

Призначити судове засідання по справі на 06 березня 2023 року на 09 годин 45 хвилин в приміщенні Дарницького районного суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Кошиця, 5-А, зал. 202.

Викликати для участі в судовому засіданні учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://dr.ki.court.gov.ua.

Особи, які беруть участь у справі, зобов`язані добросовісно здійснювати свої процесуальні права і виконувати процесуальні обов`язки. Зловживання процесуальними правами не допускається.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ Колесник О.М.

Дата ухвалення рішення27.12.2022
Оприлюднено04.01.2023
Номер документу108228263
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення коштів

Судовий реєстр по справі —753/15574/22

Ухвала від 06.03.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

Ухвала від 27.12.2022

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

Ухвала від 22.12.2022

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні