Ухвала
від 04.01.2023 по справі 163/21/23
ЛЮБОМЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 163/21/23

Провадження № 2/163/75/23

ЛЮБОМЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

04 січня 2023 року місто Любомль

Любомльський районний суд Волинської області в складіголовуючого суддіШеремети С.А.,вивчивши позовнузаяву ОСОБА_1 (місцепроживання: АДРЕСА_1 ) до Головненської селищної ради Волинської області (місцезнаходження:вулиця ЛесіУкраїнки,2,смт Головне,Ковельського районуВолинської області) про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за законом,

в с т а н о в и в :

У позовній заяві позивачка просить ухвалити рішення про визнання за нею в порядку спадкування за законом після смерті ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 права на нерухоме майно, що складається із житлового будинку, А-1, а-1 веранди (загальною площею 67,4 м2, літньої кухні Б-1, погріб В-1, господарської будівлі г-1, убиральні У, що розташовані за адресою: АДРЕСА_1 .

Позов предметно відноситься до цивільного судочинства, інстанційно та територіально підсудний Любомльському районному суду.

Наведене дає підстави для прийняття позовної заяви та відкриття провадження.

Заявлені вимоги відповідають положенням ст.ст.19, 274 ЦПК України щодо наявності підстав для розгляду позову в порядку загального позовного провадження.

У зв`язку з цим слід визначити дату, час і місце проведення підготовчого засідання, а також строк для подання відповідачем відзиву на позов.

Дату підготовчого засідання слід визначити з врахуванням розкладу раніше призначених справ.

Крім цього, в порядку п.7 ч.2 ст.187 ЦПК України слід витребувати копію спадкової справи на спадкодавця ОСОБА_2 .

Керуючись ст.ст.19, 187, 260 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в :

Позовну заяву ОСОБА_1 до Головненської селищної ради Волинської області про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за законом прийняти до розгляду та відкрити провадження в справі.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання в даній справі на 10:00годину 08лютого 2023року в приміщенні Любомльського районного суду Волинської області з повідомленням учасників справи.

Відповідачі мають право подати відзив на позовну заяву протягом 15 днів із дня вручення копії цієї ухвали.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бутинадіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Витребувати зприватного нотаріусаКовельського районногонотаріального округуВолинської областіКаганюка О.Ю.спадкову справузаведену післясмерті ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо цієї справи https://court.gov.ua/fair/.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Заперечення на ухвалу, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Головуючий: суддя С.А.Шеремета

Дата ухвалення рішення04.01.2023
Оприлюднено06.01.2023

Судовий реєстр по справі —163/21/23

Рішення від 17.03.2023

Цивільне

Любомльський районний суд Волинської області

Шеремета С. А.

Ухвала від 08.02.2023

Цивільне

Любомльський районний суд Волинської області

Шеремета С. А.

Ухвала від 04.01.2023

Цивільне

Любомльський районний суд Волинської області

Шеремета С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні