Ухвала
від 05.01.2023 по справі 373/19/23
ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 373/19/23

УХВАЛА

про прийняття заяви до розгляду

та відкриття провадження

05 січня 2023 року м. Переяслав

Cуддя Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області Лебідь В.В. розглянув заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: виконавчий комітет Переяславської міської ради, ОСОБА_2 про усиновлення дитини,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся з даною заявою до суду та просить надати дозвіл на усиновлення неповнолітнього ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Також просить внести зміни в актовий запис цивільного стану про народження дитини ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , що складений Відділом державної реєстрації актів цивільного стану Переяслав-Хмельницького міськрайонного управління юстиції у Київській області, актовий запис № 204 від 07.09.2005, в якому по батькові змінити з « ОСОБА_4 » на « ОСОБА_5 » та записати усиновлювача батьком дитини, в графі «відомості про батька» вказати: батько - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , громадянин України.

Заява відповідає вимогам ст. 311 ЦПК України.

Правила підсудності, передбачені ст. 310 ЦПК України дотримані.

Підстави для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Керуючись ст. 311 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: виконавчий комітет Переяславської міської ради, ОСОБА_2 про усиновлення дитини.

Справу розглядати в порядку окремого провадження у складі одного судді і двох присяжних.

Призначити справу до судового розгляду о 10:30 год. 24 січня 2023 року в приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області за адресою: м. Переяслав, вул. Б. Хмельницького, 65.

В судове засідання викликати заявника та заінтересованих осіб.

Учасникам справи надіслати копію ухвали про відкриття провадження у справі, а заінтересованій особі - копію заяви з доданими до неї документами.

Заінтересована особа має право в строк до 24 січня 2023 року подати до суду заперечення на заяву з відповідними додатками.

В разі подачі заперечення представником заінтересованої особи, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує його повноваження.

Копія заперечення та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) заперечення до суду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ В.В. ЛЕБІДЬ

Дата ухвалення рішення05.01.2023
Оприлюднено06.01.2023

Судовий реєстр по справі —373/19/23

Рішення від 13.02.2023

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Лебідь В. В.

Ухвала від 05.01.2023

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Лебідь В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні