Ухвала
від 03.11.2022 по справі 450/1892/22
ПУСТОМИТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 450/1892/22 Провадження № 2/450/1329/22

УХВАЛА

про закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

03 листопада 2022 року Пустомитівський районний суд Львівської області в складі:

головуючого-судді Добош Н.Б.

при секретарі Гев`як Ю.С.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Пустомити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Сокільницької сільської ради Львівського району Львівської області, третя особа Приватний нотаріус Львівського районного нотаріального округу Олефір Роман Васильович про встановлення факту проживання із спадкодавцем, визнання права власності на спадкове майно,-

в с т а н о в и в :

На розгляді в Пустомитівському районному суді Львівської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Сокільницької сільської ради Львівського району Львівської області, третя особа Приватний нотаріус Львівського районного нотаріального округу Олефір Роман Васильович про встановлення факту проживання із спадкодавцем, визнання права власності на спадкове майно.

Позивач та її представнику в судове засідання не з`явилися, однак представник позивача на адресу суду подала заяву в якій просить, заявлені позовні вимоги задоволити, розгляд справи проводити у її відсутності.

Представник відповідача в судове засідання не з`явився, однак подав на адресу суду відзив на позовну заяву в якому при вирішення заявлених позовних вимог покладається на розсуд суду, та просить розгляд справи проводити у відсутності представника сільської ради.

Третя особа в судове засідання не з`явилася, однак подала клопотання про розгляд справи у його відсутності, щодо заявлених позовних вимог покладається на розсуд суду.

Відповідно до вимог ч.2 ст.247ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень ЦПК України розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Підстав для прийняття судом рішення про вчинення будь-яких процесуальних дій, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті немає.

Відтак, за результатами проведеного підготовчого засідання, суд вважає за необхідне прийняти рішення про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197-198, 200, 260, 261 ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в :

закрити підготовче провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Сокільницької сільської ради Львівського району Львівської області, третя особа Приватний нотаріус Львівського районного нотаріального округу Олефір Роман Васильович про встановлення факту проживання із спадкодавцем, визнання права власності на спадкове майно.

Справу призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Пустомитівського районного суду Львівської області за адресою: Львівська область, м. Пустомити, вул. Грушевського, 35.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяН. Б. Добош

Дата ухвалення рішення03.11.2022
Оприлюднено09.01.2023

Судовий реєстр по справі —450/1892/22

Ухвала від 03.11.2022

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Добош Н. Б.

Рішення від 03.11.2022

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Добош Н. Б.

Ухвала від 26.10.2022

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Добош Н. Б.

Ухвала від 21.09.2022

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Добош Н. Б.

Ухвала від 22.07.2022

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Добош Н. Б.

Ухвала від 30.06.2022

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Добош Н. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні