Ухвала
від 06.01.2023 по справі 377/640/22
СЛАВУТИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа №377/640/22

Провадження №2/377/39/23

06 січня 2023 року суддя Славутицького міського суду Київської області Малишенко Т.О., розглянувши позовну заяву Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Вишгородського району Київської області до ОСОБА_1 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог: Первинна профспілкова організація працівників охорони здоров`я м. Славутич, Київська обласна організація профспілки працівників охорони здоров`я - про зміну формулювання причини та статті звільнення,

УСТАНОВИЛА:

Позивачі звернулися до суду за вищезазначеним позовом, просять:

1.Поновити пропущений строк для притягнення до дисціплінарної відповідальності відповідача - ОСОБА_1 .

2.Змінити формулювання причини та статті звільнення ОСОБА_1 , за пунктом 7 частини 1 статті 40 КЗпП України (появи на роботі в нетверезому стані).

3. Покласти судові витрати сплачений судовий збір у розмірі 4962,00гривні на відповідача ОСОБА_1 .

Ухвалою Славутицького міського суду від 29.12.2022 року зазначену позовну заяву залишено без руху, надано позивачу строк для усунення недоліків, перелік яких зазначено в ухвалі.

03.01.2023 року до Славутицького міського суду надано позивачами заяву про усунення недолікеів. Ознайомившись із змістом заяви, вважаю, що вказані недоліки, вказані в ухвалі про залишення позовної заяви без руху, позивачем не усунені.

Відповідно до ч.3 ст.185 ЦПК України якщо позивач відповідно до ухвали суду у встановлений строк виконає вимоги, визначені статтями 175 і 177 цього Кодексу, позовна заява вважається поданою в день первісного її подання до суду. Якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, позовна заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

Згідно ч.7 ст.185 ЦПК України повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення позовної заяви.

За таких обставин, враховуючи, що позивачем не усунено недоліки протягом строку, зазначеного в ухвалі про залишення позовної заяви без руху, то позовну заяву необхідно повернути позивачу.

Керуючись ст. 185 ЦПК України, -

УХВАЛИЛА:

Позовну заяву Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Вишгородського району Київської області до ОСОБА_1 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог: Первинна профспілкова організація працівників охорони здоров`я м. Славутич, Київська обласна організація профспілки працівників охорони здоров`я - про зміну формулювання причини та статті звільнення - повернути позивачу.

Апеляційна скарга може бути подана до Київського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня складення ухвали.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку на подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Ухвала підписана 06.01.2023 року.

Суддя Т. О. Малишенко

СудСлавутицький міський суд Київської області
Дата ухвалення рішення06.01.2023
Оприлюднено10.01.2023
Номер документу108286295
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —377/640/22

Ухвала від 02.02.2023

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Малишенко Т. О.

Ухвала від 06.01.2023

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Малишенко Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні