Ухвала
від 06.01.2023 по справі 186/734/22
ПЕРШОТРАВЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 186/734/22

Провадження № 2/0186/14/23

У Х В А Л А

06 січня 2023 року м. Першотравенськ

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області в складі

головуючої судді: Кривошеї С.С.

при секретарі: Кравченко А.Г.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Першотравенської міської ради Дніпропетровської області, третя особа приватний нотаріус Синельниківського районного нотаріального округу Дидюк Віталій Віталійович про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся до Першотравенського міського суду Дніпропетровської області з позовною заявою до Першотравенської міської ради Дніпропетровської області, третя особа приватний нотаріус Синельниківського районного нотаріального округу Дидюк Віталій Віталійович про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Ухвалою суду від 21 листопада 2022 року провадження у справі було зупинено до розгляду Дніпровським апеляційним судом апеляційної скарги ОСОБА_1 на рішення Першотравенського міського суду Дніпропетровської області від 06 вересня 2022 року у справі за заявою Першотравенської міської ради Дніпропетровської області про визнання спадщини відумерлою.

23 грудня 2022 року на адресу Першотравенського міського суду Дніпропетровської області надійшло клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Плетенко К.Ю. про поновлення провадження у справі, в якому остання прохала суд поновити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Першотравенської міської ради Дніпропетровської області, третя особа приватний нотаріус Синельниківського районного нотаріального округу Дидюк Віталій Віталійович про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини, оскільки постановою Дніпровського апеляційного суду від 22 грудня 2022 року апеляційну скаргу ОСОБА_1 на рішення Першотравенського міського суду Дніпропетровської області від 06 вересня 2022 року задоволено, рішення Першотравенського міського суду Дніпропетровської області від 06 вересня 2022 року у справі за заявою Першотравенської міської ради Дніпропетровської області про визнання спадщини відумерлою скасовано, а у задоволенні заяви Першотравенської міської ради Дніпропетровської області відмовлено.

04 січня 2023 року з Дніпровського апеляційного суду на адресу Першотравенського міського суду Дніпропетровської області надійшли матеріали цивільної справи за заявою Першотравенської міської ради Дніпропетровської області про визнання спадщини відумерлою. Як вбачається з матеріалів справи, рішення суду у справі від 06 вересня 2022 року скасовано постановою Дніпровського апеляційного суду від 22 грудня 2022 року.

Згідно ч.ч.1, 3 ст.254ЦПК України провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу. Провадження у справі продовжується зі стадії, на якій його було зупинено.

Оскільки обставини, що викликали зупинення провадження у даній цивільній справі відпали, суд вважає за необхідне провадження у справі поновити.

На підставі викладеного, керуючись ст.254 ЦПК України, - суд

У Х В А Л И В:

Поновити провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Першотравенської міської ради Дніпропетровської області, третя особа приватний нотаріус Синельниківського районного нотаріального округу Дидюк Віталій Віталійович про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Призначити справу до підготовчого судового засідання на 11 годину 00 хвилин 24 січня 2023 року, у приміщенні суду.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя: С.С.Кривошея

Дата ухвалення рішення06.01.2023
Оприлюднено11.01.2023

Судовий реєстр по справі —186/734/22

Ухвала від 19.06.2023

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Рішення від 13.04.2023

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Ухвала від 09.03.2023

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Ухвала від 24.01.2023

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Ухвала від 06.01.2023

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Ухвала від 21.11.2022

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Ухвала від 11.09.2022

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні