Ухвала
від 06.01.2023 по справі 915/1641/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

======================================================================

УХВАЛА

06 січня 2023 року Справа № 915/1641/20

м. Миколаїв

Кредитори:

1) Головне управління ДПС у Миколаївській області (54001, м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6; e-mail: mk.official@tax.gov.ua);

2) Первомайський міськрайонний центр зайнятості (55213, Миколаївська обл., м.Первомайськ, вул.Тараса Шевченка, 18; e-mail: pervo@ocz-mk.gov.ua );

3) Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області (54020, м.Миколаїв, вул. Морехідна, 1; e-mail: post@mk.pfu.gov.ua);

4) Державна екологічна інспекція Південно-західного округу (Миколаївська та Одеська області) (65058, м.Одеса, пр. Шевченка, 12; e-mail: sw@dei.gov.ua);

5) Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області (пр. Центральний, 93, м. Миколаїв, 54017; e-mail: mk@fssu.gov.ua).

Банкрут: Комунальне підприємство Первомайської міської ради "Первомайський міський водоканал" (55210, Миколаївська обл., м.Первомайськ, вул. Київська, 129-А; код ЄДРПОУ 33089321).

Ліквідатор: арбітражний керуючий Балєв В.П. (55213, Миколаївська обл., м.Первомайськ, вул. Р.Люксембург, 5/3; e-mail: ІНФОРМАЦІЯ_1 ; ІНФОРМАЦІЯ_2 ).

Суддя Давченко Т.М.

Суть спору: про банкрутство

встановив:

У провадженні Господарського суду Миколаївської області перебуває справа № 915/1641/20 про банкрутство Комунального підприємства Первомайської міської ради "Первомайський міський водоканал" код ЄДРПОУ 33089321 (далі КП "Первомайський міськводоканал").

Постановою від 07.07.2021 КП "Первомайський міськводоканал" визнано банкрутом, відкрито відносно нього ліквідаційну процедуру, ліквідатором призначено арбітражного керуючого Балєва В.П.

Наразі провадження у справі перебуває на стадії ліквідаційної процедури та здійснюється відповідно до норм Кодексу України з процедур банкрутства.

Статтею 61 Кодексу України з процедур банкрутства визначено повноваження ліквідатора в ході здійснення ліквідаційної процедури. Зокрема, ч. 4 ст. 61 Кодексу України з процедур банкрутства встановлено, що ліквідатор не менш як один раз на місяць подає комітету кредиторів звіт про свою діяльність, інформацію про фінансовий стан і майно боржника на день відкриття ліквідаційної процедури та під час проведення ліквідаційної процедури, про використання коштів боржника, а також іншу інформацію на вимогу комітету кредиторів. Частиною 5 вказаної статті передбачено, що ліквідатор зобов`язаний на вимогу господарського суду та державного органу з питань банкрутства надавати необхідні відомості щодо проведення ліквідаційної процедури.

З липня 2021 року суду не надано відомостей про здійснення заходів ліквідаційної процедури банкрута.

З огляду на вказане та у зв`язку із відсутністю відомостей щодо здійснення ліквідаційної процедури КП "Первомайський міськводоканал", суд вважає за необхідне зобов`язати ліквідатора надати суду відомості щодо проведення ліквідаційної процедури (поточний звіт) КП "Первомайський міськводоканал".

Керуючись ст. 60, 61 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. 234-235 ГПК України, суд

У Х В А Л И В:

1. Зобов`язати ліквідатора у п`ятнадцятиденний строк з дня отримання даної ухвали надати суду поточний звіт про здійснення ліквідаційної процедури КП "Первомайський міськводоканал".

2. Зобов`язати ліквідатора письмово (один раз на два місяці) надавати суду документально підтверджений звіт про проведення ліквідаційної процедури КП "Первомайський міськводоканал".

3. Ліквідатору КП "Первомайський міськводоканал" вжити заходів щодо завершення ліквідаційної процедури банкрута відповідно до вимог Кодексу України з процедур банкрутства, після чого подати до суду звіт та ліквідаційний баланс банкрута.

4. Повідомити учасників справи про можливість подати процесуальні документи, письмові та електронні докази, тощо, вчинити інші процесуальні дії в електронній формі, з використанням власного електронного цифрового підпису, прирівняного до власноручного підпису, з урахуванням вимог Закону України "Про електронний цифровий підпис" та Закону України "Про електронні довірчі послуги".

5. Ухвалу надіслати учасникам у справі про банкрутство та Південному міжрегіональному управлінню міністерства юстиції у Миколаївській області (e-mail: bankrot.uprav@mk.minjust.gov.ua).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню.

Суд також вважає за необхідне наголосити на важливості добросовісного здійснення учасниками справи їхніх процесуальних прав та виконання обов`язків.

Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за вебадресою: http://mk.arbitr.gov.ua/sud5016.

У зв`язку з критичною ситуацією, що склалась із фінансовим забезпеченням діяльності судів в частині відсутності асигнувань на оплату послуг з відправки поштової кореспонденції, суд РЕКОМЕНДУЄ сторонам подати заяву про надсилання їм процесуальних документів на електронну пошту, для забезпечення належного обміну процесуальними документами.

Суддя Т.М. Давченко

Дата ухвалення рішення06.01.2023
Оприлюднено11.01.2023
Номер документу108296197
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про банкрутство, з них: банкрутство юридичної особи

Судовий реєстр по справі —915/1641/20

Ухвала від 28.05.2024

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 08.04.2024

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 26.02.2024

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 25.12.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 07.11.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 29.09.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 06.06.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 31.05.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 19.04.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 20.03.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні