Ухвала
від 24.11.2022 по справі 757/32649/22-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/32649/22-к

Примірник № ___

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

24 листопада 2022 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 ,

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання старшого слідчого в ОВС ГСУ Національної поліції України підполковника поліції ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, -

ВСТАНОВИВ:

До провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 надійшло клопотання старшого слідчого в ОВС ГСУ Національної поліції України підполковника поліції ОСОБА_4 , погоджене прокурором відділу Офісу Генерального прокурора ОСОБА_5 , про тимчасовий доступ до документів, які знаходяться у володінні службових осіб Державного підприємства « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) розташованого за адресою: АДРЕСА_1 .

В обґрунтування клопотання слідчий посилається на те, що Головним слідчим управлінням Національної поліції України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42019041440000062, стосовно зловживання службовим становищем службовими особами ІНФОРМАЦІЯ_2 під час оформлення права власності на земельні ділянки, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом правам та інтересам територіальної громади міста Дніпро за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 3, 4 ст. 190, ч. 1 ст. 197-1, ч. 1 ст. 272, ч. 4 ст. 358, ч. 2 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України.

У ході досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , діючи на підставі підроблених документів під видом ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_4 на протязі 2019 року працював на посаді державного кадастрового реєстратора ІНФОРМАЦІЯ_5 та використовував у своїй службовій діяльності посилений сертифікат відкритого ключу доступу до Державного земельного кадастру на ім`я останнього (засіб криптографічного захисту інформації «Ключ електронний «Алмаз-1К»).

У подальшому, невстановленими особами з числа службових осіб ІНФОРМАЦІЯ_2 за попередньою змовою з ОСОБА_8 з використанням вказаного сертифікату, оформленого на ім`я державного кадастрового реєстратора ІНФОРМАЦІЯ_5 Маляренка ОСОБА_9 , здійснено несанкціоноване втручання в роботу автоматизованої системи Державного земельного кадастру, шляхом вчинення дій по проведенню державної реєстрації ряду земельних ділянок.

На досудовому розслідуванні встановлено, що відповідно до інформації, отриманої шляхом реалізації тимчасового доступу у Державному земельному, від імені державного реєстратора ІНФОРМАЦІЯ_6 Маляренко ОСОБА_10 виконано 818 реєстраційних дій щодо 487 земельних ділянок, розташованих на території міста Дніпро, які в подальшому вибули з комунальної власності, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом правам та інтересам територіальної громади міста Дніпро.

В судове засідання слідчий не з`явився, про місце і час розгляду клопотання повідомлений належним чином. Слідчий подав до суду заяву про розгляд вказаного клопотання у відсутність сторони обвинувачення, клопотання підтримав та просив його задовольнити.

Згідно норми ч. 4 ст.107КПК України фіксація за допомогою технічних засобів під час розгляду клопотання слідчим суддею не здійснювалась.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя приходить до наступного висновку.

З матеріалів клопотання вбачається, що Головним слідчим управлінням Національної поліції України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42019041440000062, стосовно зловживання службовим становищем службовими особами ІНФОРМАЦІЯ_2 під час оформлення права власності на земельні ділянки, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом правам та інтересам територіальної громади міста Дніпро за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 3, 4 ст. 190, ч. 1 ст. 197-1, ч. 1 ст. 272, ч. 4 ст. 358, ч. 2 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України.

В ході досудового розслідування виникла необхідність у тимчасовому доступі до документів, які знаходяться у володінні службових осіб Державного підприємства « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) розташованого за адресою: АДРЕСА_1 .

Виходячи зі змісту вимог ст. 131 КПК України, заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження, одним із яких є тимчасовий доступ до речей і документів.

Відповідно до ч. 1 ст. 159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Згідно ч. 5 ст. 163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи: перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи; самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні; не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Відповідно до ч. 6 ст. 163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбачених частиною п`ятою цієї статті, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Слідчий суддя, дослідивши матеріали клопотання, дійшов висновку про наявність підстав для надання тимчасового доступу до речей та документів, оскільки без отримання вказаних документів неможливо встановити істину у кримінальному провадженні, що має суттєве значення для розслідування кримінального провадження.

В частині надання тимчасового доступу до речей і документів які містять конференційну інформацію щодо особи та тимчасового доступу до нормативних, розпорядчих документів, клопотання задоволенню не підлягає, оскільки слідчим у клопотанні не зазначено, яку саме доказову базу може становити для досудового розслідування у вказаному кримінальному проваджені.

Крім того, клопотання слідчого в частині вилучення оригіналів документів задоволенню не підлягає, оскільки слідчим не доведено наявність достатніх підстав вважати, що без такого вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 108, 131, 132, 159-164, 166, 309 КПК України, слідчий суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання задовольнити частково.

Надати слідчим групи слідчих та прокурорам групи прокурорів у кримінальному провадженні № 42019041440000062 тимчасовий доступ до речей та документів, які знаходиться у володінні службових осіб Державного підприємства « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) розташованого за адресою: АДРЕСА_1 , з можливістю ознайомитись з вказаними документами та вилучити їх копії, а саме:

- наказ Держгеокадастру № 36 від 28.01.2016 «Про визначення адміністратора Державного земельного кадастру»;

- рекомендації щодо надання доступу до Державного земельного кадастру , які надіслані Держгеокадастром листом від 18.10.2016 № 22-28-0.25-16186/2-16;

- документи які регулюють доступ користувачів до Державного земельного кадастру, вжиття заходів щодо забезпечення зберігання, запобігання несанкціонованому доступу та поширенню персональних даних, що містяться в Державному земельному кадастрі, вжиття заходів щодо забезпечення використання персонального комп`ютера, за допомогою якого здійснюється вхід до реєстру, виключно для цілей користування таким реєстром та його ведення, порядок надання ідентифікаторів доступу до Державного земельного кадастру, держателем якого є ІНФОРМАЦІЯ_7 , а адміністратором якого являється Державне підприємство « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 );

- доручення на підключення робочого місця (активацію облікового запису Державного кадастрового реєстратора) Державного кадастрового реєстратора ІНФОРМАЦІЯ_5 Маляренко ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_4 та відповідного документа на анулювання такого підключення;

-заяви державного кадастрового реєстратора ІНФОРМАЦІЯ_5 Маляренко ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_4 за період часу з 01.01.2018 по 26.10.2022 про надання доступу до відомостей Державного земельного кадастру та всіх без винятку документів, поданих разом із заявами, а також документів, які складались за результатами розгляду вказаних заяв;

- копії всіх нормативних документів у тому числі законів, постанов, інструкцій, розпоряджень якими в період часу з 01.02.2019 по 27.02.2019 регулювався порядок надання доступу державним кадастровим реєстраторам до відомостей Державного земельного кадастру, з можливістю вчинення ними внесення відомостей, перегляду інформації, вчинення реєстраційних дій

- інформацію про те, які саме облікові записи, IP-адреси, електронні адреси, MAC-адреси, комп`ютерне обладнання використовував у період часу з 01.01.2019 по 26.10.2022 державний кадастровий реєстратор ІНФОРМАЦІЯ_8 , ІНФОРМАЦІЯ_2 Маляренко ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_4 при вчиненні реєстраційних дій в тому числі реєстрації земельних ділянок, завантаження обмінного файлу, відкриття поземельної книги, підпис поземельної книги, перегляд інформації. У випадку відсутності такої інформації, вказати відповідні причини та надати копії відповідних нормативних документів якими передбачається відсутність такої інформації;

- інформацію про те чи вчиняв державний кадастровий реєстратор ІНФОРМАЦІЯ_8 , ІНФОРМАЦІЯ_2 Маляренко ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_4 в період часу з 01.01.2019 по 26.10.2022 реєстраційні дії, в тому числі реєстрації земельних ділянок, завантаження обмінного файлу, відкриття поземельної книги, підпис поземельної книги, перегляд інформації не зі свого спеціально обладнаного робочого місця за місцем знаходження ІНФОРМАЦІЯ_8 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ;

- інформацію про те, хто саме в період часу з 01.01.2018 по 09.02.2019 в Державному земельному кадастрі переглядав та/або отримував відомості стосовно земельних ділянок, які на праві приватної власності належать ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_4 ;

- відомості щодо всіх дій у ІНФОРМАЦІЯ_9 , ІНФОРМАЦІЯ_2 Маляренка ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_4 в період часу з 01.01.2019 по 26.10.2022 при вчиненні реєстраційних дій в тому числі реєстрації земельних ділянок, завантаження обмінного файлу, відкриття поземельної книги, підпис поземельної книги, перегляд інформації, місця, дати, часу;

- відомостей щодо ІР-адрес з яких здійснювались авторизації (Foot Print), назви та номеру ЕЦП (та або електронного ключа) осіб, за допомогою яких здійснювалися входи до Державного земельного кадастру державним кадастровим реєстратором ІНФОРМАЦІЯ_5 Маляренка ОСОБА_12 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , чи іншою особою за період з 01.01.2019 по 28.10.2022 стосовно земельних ділянок з кадастровими номерами:

1210100000:03:019:0034; 1210100000:09:221:0008; 1210100000:09:253:0004;

1210100000:09:096:0290; 1210100000:09:221:0007; 1210100000:09:275:0061;

1210100000:09:102:0033; 1210100000:09:074:0223; 1210100000:09:061:0692;

1210100000:08:471:0003; 1210100000:08:467:0014; 1210100000:08:820:0031;

1210100000:08:777:0035; 1210100000:08:019:0043; 1210100000:08:406:0002;

1210100000:08:715:0010; 1210100000:08:641:0011; 1210100000:08:690:0044;

1210100000:07:315:0024; 1210100000:08:715:0009; 1210100000:07:119:0034;

1210100000:07:103:0023; 1210100000:07:041:0039; 1210100000:07:082:0092;

1210100000:04:263:2462; 1210100000:07:143:0011; 1210100000:04:263:0358;

1210100000:04:248:0038; 1210100000:03:101:0011; 1210100000:04:171:0032;

1210100000:03:273:0080; 1210100000:03:146:0193;1210100000:02:316:0018;

1210100000:03:017:0041; 1210100000:02:241:0038; 1210100000:02:241:0037;

1210100000:02:388:0080; 1210100000:03:078:0075; 1210100000:02:317:0012;

1210100000:02:317:0011; 1210100000:02:317:0004;1210100000:01:702:0112;

1210100000:01:699:0028;1210100000:02:094:0064;1210100000:02:094:0065;

1210100000:01:695:0741; 1210100000:02:219:0021;1210100000:02:062:0096;

1210100000:02:062:0095; 1210100000:01:740:0107; 1210100000:01:669:0104;

1210100000:01:673:0255; 1210100000:01:518:0034; 1210100000:01:518:0009;

1210100000:01:518:0035; 1210100000:01:664:0022;1210100000:01:666:0017;

1210100000:01:635:0071; 1210100000:01:458:0018; 1210100000:01:370:0065;

1210100000:01:432:0042; 1210100000:01:346:0059;1210100000:01:095:0022;

1210100000:01:095:0021; 1210100000:02:070:0018;1210100000:08:436:0016;

1210100000:01:646:0161;1210100000:01:646:0162;1210100000:01:646:0163;

1210100000:09:349:0035;1210100000:03:108:0046;1210100000:03:124:0099;

1210100000:03:144:0040;1210100000:01:695:0742;1210100000:04:263:2466;

1210100000:07:326:0084;1210100000:07:326:0083;1210100000:09:206:0048;

1210100000:09:206:0047;1210100000:08:123:0017;1210100000:09:096:0291;

1210100000:02:161:0025;1210100000:03:146:0054;1210100000:01:662:0073;

1210100000:01:662:0074;1210100000:03:055:0011;1210100000:08:040:0012;

1210100000:01:609:0103;1210100000:01:435:0193;1210100000:01:695:0740;

1210100000:09:113:0010;1210100000:07:291:0056;1210100000:07:291:0057;

1210100000:02:098:0076; 1210100000:09:164:0082;1210100000:09:090:0057;

1210100000:08:721:0345; 1210100000:08:721:0344;1210100000:01:068:0167;

1210100000:01:068:0168; 1210100000:01:256:0029; 1210100000:01:256:0030;

1210100000:02:278:0006;1210100000:09:430:0004;1210100000:02:147:0006;

1210100000:08:036:0076;1210100000:09:273:0008; 1210100000:09:151:0003;

1210100000:03:097:0010; 1210100000:08:811:0012; 1210100000:09:255:0022;

1210100000:03:246:0028; 1210100000:01:414:0014; 1210100000:06:043:0038;

1210100000:03:328:0243;1210100000:08:825:1035;1210100000:04:263:0580;

1210100000:07:082:0093;1210100000:01:185:0134;1210100000:01:336:0055;

1210100000:09:061:0695; 1210100000:01:518:0034; 1210100000:07:014:0017;

1210100000:03:201:0116;1210100000:02:406:0074; 1210100000:03:072:0070;

1210100000:07:401:0041;1210100000:09:255:0023;1210100000:09:108:0013;

1210100000:09:143:0028;1210100000:09:143:0029;1210100000:09:164:0051;

1210100000:09:240:0046;1210100000:09:250:0011;1210100000:09:271:0042;

1210100000:09:271:0043;1210100000:09:370:0022;1210100000:08:759:0485;

1210100000:09:389:0050;1210100000:08:781:0068;1210100000:08:790:0031;

1210100000:09:412:0029;1210100000:09:423:0030;1210100000:09:423:0029;

1210100000:08:794:0172;1210100000:08:217:0023;1210100000:01:666:0248;

1210100000:01:660:0081;1210100000:01:647:0283;1210100000:08:328:0022;

1210100000:01:564:0034;1210100000:01:557:0211;1210100000:01:401:0010;

1210100000:01:379:0116;1210100000:01:379:0115;1210100000:03:045:0038;

1210100000:04:263:2456;1210100000:03:032:0043;1210100000:04:263:2457;

1210100000:04:263:2464;1210100000:06:021:0038;1210100000:06:023:0018;

1210100000:07:006:0439;1210100000:02:372:0101;1210100000:02:372:0100;

1210100000:09:004:0035; 1210100000:03:237:0074;1210100000:03:237:0073;

1210100000:03:237:0072;1210100000:07:362:0027;1210100000:03:227:0007;

1210100000:04:182:0039;1210100000:03:190:0055;1210100000:03:086:0026;

1210100000:03:085:0019;1210100000:04:213:0002;1210100000:03:058:0059;

1210100000:08:014:0031;1210100000:08:014:0032;1210100000:04:263:1090;

1210100000:09:074:0224;1210100000:09:083:0278;1210100000:04:053:0628;

1210100000:03:257:0023;1210100000:02:399:0004;1210100000:04:018:0045;

1210100000:04:018:0212;1210100000:04:018:0210;1210100000:09:504:0044;

1210100000:03:293:0057;1210100000:03:285:0003;1210100000:03:285:0004;

1210100000:08:633:0004;1210100000:08:641:0009;1210100000:08:641:0008;

1210100000:01:346:0060;1210100000:01:320:0056;1210100000:08:668:0041;

1210100000:01:304:0012;1210100000:01:277:0024;1210100000:08:672:0017;

1210100000:08:707:0066;1210100000:01:187:0011;1210100000:01:064:0016;

1210100000:01:062:0023;1210100000:01:356:0050;1210100000:02:372:0099;

1210100000:02:296:0047;1210100000:02:268:0096;1210100000:07:140:0087;

1210100000:01:736:0013;1210100000:01:718:0117;1210100000:04:053:0022;

1210100000:02:130:0019;1210100000:04:053:0627;1210100000:01:695:0743;

1210100000:08:036:0231;1210100000:01:682:0029;1210100000:02:102:0305;

1210100000:02:082:0018;1210100000:08:102:0026;1210100000:02:057:0010;

1210100000:02:046:0334;1210100000:01:675:0086;1210100000:01:669:0105;

1210100000:01:675:0087;1210100000:03:034:0062;1210100000:09:091:0108;

1210100000:08:721:0343;1210100000:09:459:0007;1210100000:04:082:0011;

1210100000:04:168:0178;1210100000:07:417:0021;1210100000:04:212:0303;

1210100000:03:050:0077;1210100000:03:261:0077;1210100000:03:270:0046;

1210100000:06:015:0230;1210100000:03:005:0033;1210100000:06:056:0118;

1210100000:02:430:0022;1210100000:06:107:0051;1210100000:03:292:0087;

1210100000:02:339:0030;1210100000:02:197:0110;1210100000:02:132:0028;

1210100000:04:022:0262;1210100000:08:129:0004;1210100000:08:272:0039;

1210100000:08:309:0024;1210100000:01:457:0133;1210100000:08:486:0016;

1210100000:08:579:0017;1210100000:08:633:0038;1210100000:01:237:0035;

1210100000:01:009:0227;1210000000:09:496:0084;1210100000:03:229:0068;

1210100000:08:742:0390;1210100000:08:777:0380; 1210100000:09:126:0071;

1210100000:09:192:0459;1210100000:09:192:0464; 1210100000:09:192:0467;

1210100000:08:719:0023;1210100000:09:276:0006;1210100000:09:281:0082;

1210100000:08:729:0018;1210100000:08:741:0031;1210100000:09:363:0032;

1210100000:09:381:0082;1210100000:08:763:0078;1210100000:09:400:0009;

1210100000:08:805:0005;1210100000:08:810:0014;1210100000:08:815:0040;

1210100000:09:461:0021;1210100000:08:815:0043;1210100000:09:494:0009;

1210100000:08:825:1036;1210100000:09:003:0030;1210100000:09:507:0044;

1210100000:09:519:0822;1210100000:09:519:0821;1210100000:09:533:0032;

1210100000:04:141:0027;1210100000:07:364:0011;1210100000:07:370:0024;

1210100000:07:365:0014;1210100000:03:228:0040;1210100000:07:376:0041;

1210100000:07:374:0055;1210100000:03:201:0115;1210100000:04:178:0041;

1210100000:03:201:0114;1210100000:04:190:0028;1210100000:07:438:0017;

1210100000:07:497:0251; 1210100000:04:224:0019;1210100000:07:498:0066;

1210100000:03:075:0036;1210100000:04:234:0019;1210100000:04:235:0022;

1210100000:04:251:0270;1210100000:04:263:2463;1210100000:03:024:0029;

1210100000:06:016:0062;1210100000:03:023:0074;1210100000:03:024:0028;

1210100000:03:022:0080;1210100000:03:016:0091;1210100000:06:042:0096;

1210100000:03:292:0086;1210100000:02:406:0076;1210100000:06:098:0049;

1210100000:02:406:0075;1210100000:07:006:0440;1210100000:07:017:0026;

1210100000:07:010:0033;1210100000:07:006:0441;1210100000:07:041:0040;

1210100000:07:033:0008;1210100000:07:045:0172;1210100000:07:045:0171;

1210100000:02:284:0049;1210100000:07:106:0046;1210100000:02:268:0100;

1210100000:07:113:0234;1210100000:02:268:0099;1210100000:03:315:0026;

1210100000:02:221:0011;1210100000:07:114:0032; 1210100000:07:131:0018;

1210100000:03:315:0027;1210100000:02:162:0132;1210100000:07:247:0066;

1210100000:07:247:0067;1210100000:02:162:0131;1210100000:07:316:0023;

1210100000:02:144:0071;1210100000:02:144:0070;1210100000:01:735:0123;

1210100000:04:021:0046; 1210100000:01:718:0115; 1210100000:04:028:0026;

1210100000:01:702:0113;1210100000:01:706:0028;1210100000:01:691:0238;

1210100000:01:693:0026;1210100000:01:694:0106;1210100000:08:055:0429;

1210100000:02:111:0011;1210100000:02:104:0019;1210100000:02:103:0012;

1210100000:08:055:0434;1210100000:01:681:0043;1210100000:08:055:0435;

1210100000:08:101:0017;1210100000:01:678:0308;1210100000:01:676:0108;

1210100000:08:112:0036;1210100000:02:067:0024;1210100000:01:675:0088;

1210100000:02:056:0037;1210100000:08:159:0107;1210100000:08:138:0022;

1210100000:08:159:0108;1210100000:01:675:0085;1210100000:02:040:0032;

1210100000:08:203:0006;1210100000:01:749:0159;1210100000:01:749:0158;

1210100000:01:749:0156;1210100000:01:749:0155;1210100000:01:748:0070;

1210100000:01:746:0074;1210100000:01:664:0023;1210100000:01:662:0075;

1210100000:01:661:0121;1210100000:08:285:0012;1210100000:01:648:0138;

1210100000:01:647:0284;1210100000:01:633:0220;1210100000:01:647:0282;

1210100000:01:628:0013;1210100000:01:625:0096;1210100000:01:625:0095;

1210100000:01:625:0094;1210100000:08:319:0014;1210100000:01:625:0091;

1210100000:08:328:0021;1210100000:01:619:0099;1210100000:01:609:0102;

1210100000:01:603:0038;1210100000:08:341:0031;1210100000:01:592:0065;

1210100000:08:343:0041;1210100000:01:517:0105;1210100000:01:488:0062;

1210100000:01:458:0019;1210100000:01:450:0028;1210100000:08:453:0014;

1210100000:01:416:0060;1210100000:01:416:0059; 1210100000:01:414:0013;

1210100000:01:411:0066;1210100000:08:492:0128;1210100000:01:389:0049;

1210100000:08:492:0129;1210100000:08:492:0130;1210100000:08:563:0030;

1210100000:08:549:0094;1210100000:08:545:0048;1210100000:01:376:0062;

1210100000:08:569:0035;1210100000:01:370:0066;1210100000:01:358:0011;

1210100000:08:600:0016;1210100000:08:613:0076;1210100000:01:357:0047;

1210100000:08:613:0077;1210100000:01:357:0046;1210100000:08:633:0037;

1210100000:08:645:0048;1210100000:08:646:0072;1210100000:01:272:0052;

1210100000:08:681:0129; 1210100000:08:688:0155;1210100000:08:704:0040;

1210100000:08:704:0041;1210100000:01:204:0084;1210100000:01:197:0010;

1210100000:01:032:0021;1210100000:01:032:0020;1210100000:01:032:0019;

1210100000:08:833:0008, 1210100000:08:835:0039, 1210100000:03:325:0147,

1210100000:04:186:0298, 1210100000:03:149:0082, 1210100000:03:096:0004,

1210100000:02:135:0424, 1210100000:02:135:0425, 1210100000:01:030:0032,

1210100000:02:186:0224, 1210100000:01:710:0098, 1210100000:01:710:0099,

1210100000:01:710:0107 (1210100000:01:236:0015)

1210100000:01:710:0108 (1210100000:01:236:0013)

1210100000:01:710:0103 (1210100000:01:236:0014)

1210100000:01:710:0104 (1210100000:01:236:0010)

1210100000:01:710:0105 (1210100000:01:236:0011)

1210100000:01:710:0106 (1210100000:01:236:0012)

1210100000:04:186:0299, 1210100000:04:186:0298, 1210100000:01:563:0099,

1210100000:03:201:0111 1210100000:03:201:0113, 1210100000:03:201:0112

1210100000:03:201:0045,1210100000:03:201:0059, 1210100000:01:682:0028

1210100000:09:240:0045, 1210100000:07:078:0028, 1210100000:07:078:0029

1210100000:01:664:0021,1210100000:02:162:0127,1210100000:02:162:0126

1210100000:02:162:0128,1210100000:03:034:0063, 1210100000:03:034:0063

1210100000:01:356:0044, 1210100000:03:017:0040, 1210100000:01:032:0017

1210100000:01:032:0016, 1210100000:01:032:0018,1210100000:07:280:0070

1210100000:07:280:0069, 1210100000:03:032:0042, 1210100000:08:294:0014

1210100000:04:018:0210, 1210100000:01:695:0739,1210100000:08:815:0044

1210100000:08:815:0042, 1210100000:08:803:0005,1210100000:08:815:0041

1210100000:03:090:0004, 1210100000:03:090:0004, 1210100000:01:659:0026

1210100000:07:360:0005, 1210100000:07:316:0024,1210100000:02:046:0335

1210100000:01:749:0157, 1210100000:01:630:0077, 1210100000:03:309:0095

1210100000:08:552:0161, 1210100000:04:179:0002, 1210100000:01:072:0013,

1210100000:06:005:0100, 1210100000:01:563:0009.

Строк дії ухвали не може перевищувати два місяці з дня її постановлення.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Ухвала виготовлена в двох примірниках: примірник № 1 - у матеріалах судового провадження; примірник № 2 та завірену копію ухвали надати слідчому у кримінальному провадженні.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення24.11.2022
Оприлюднено10.05.2024
Номер документу108299668
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —757/32649/22-к

Ухвала від 24.11.2022

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Головко Ю. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні