Ухвала
від 13.01.2023 по справі 143/863/22
ПОГРЕБИЩЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 143/863/22

УХВАЛА

Іменем України

13.01.2023 року м. Погребище

Суддя Погребищенського районного суду Вінницької області Бойко А. В., розглянувши заяву представника Вінницької обласної державної адміністрації Мірошниченко Тетяни Дмитрівни про проведення судового засідання у цивільній справі за позовом керівника Немирівської окружної прокуратури Петраша Ростислава Івановича в інтересах держави в особі Погребищенської міської ради Вінницького району Вінницької області, Вінницької обласної державної адміністрації до ОСОБА_1 про розірвання договорів оренди водного об`єкту, стягнення заборгованості, повернення земельних ділянок та водних об`єктів в режимі відеоконференції,-

Встановив:

В провадженні Погребищенського районного суду Вінницької області знаходиться цивільна справа за позовом керівника Немирівської окружної прокуратури Петраша Р. І. в інтересах держави в особі Погребищенської міської ради Вінницького району Вінницької області, Вінницької обласної державної адміністрації до ОСОБА_1 про розірвання договорів оренди водного об`єкту, стягнення заборгованості, повернення земельних ділянок та водних об`єктів.

Представник Вінницької обласної державної адміністрації Мірошниченко Т.Д. звернулась до суду із заявою про проведення судового засідання, призначеного на 15:00 год. 17.01.2023, в режимі відеоконференції через Систему EasyCon (easycon.com.ua.) логін: ОСОБА_2 .

Згідно із ч. 1 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Відповідно до ч. 3 ст.212 ЦПК України учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Враховуючи, що представником Вінницької обласної державної адміністрації Мірошниченко Т.Д. заявлено обґрунтоване клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції через Систему EasyCon (easycon.com.ua.), та з метою забезпечення оперативності судового провадження у розумний строк, суд вважає доцільним проведення дистанційного судового провадження в режимі відеоконференції за її участю.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 212, 260 ЦПК України, суд, -

Ухвалив:

Клопотання представника Вінницької обласної державної адміністрації Мірошниченко Т.Д. про проведення судового засідання в режимі відеоконференції - задовольнити.

Судове засідання у справі №143/863/22 за позовом керівника Немирівської окружної прокуратури Петраша Ростислава Івановича в інтересах держави в особі Погребищенської міської ради Вінницького району Вінницької області, Вінницької обласної державної адміністрації до ОСОБА_1 про розірвання договорів оренди водного об`єкту, стягнення заборгованості, повернення земельних ділянок та водних об`єктів, призначене на 15:00 год. 17.01.2023, провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи EasyCon з представником Вінницької обласної державної адміністрації Мірошниченко Т.Д., яка зареєстрована у системі EasyCon за логіном: ОСОБА_2 .

Роз`яснити представнику Вінницької обласної державної адміністрації, що відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення13.01.2023
Оприлюднено19.01.2023

Судовий реєстр по справі —143/863/22

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Ситнік Олена Миколаївна

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Постанова від 30.01.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Міхасішин І. В.

Постанова від 30.01.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Міхасішин І. В.

Ухвала від 28.12.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Міхасішин І. В.

Ухвала від 18.12.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Міхасішин І. В.

Рішення від 02.11.2023

Цивільне

Погребищенський районний суд Вінницької області

Бойко А. В.

Рішення від 02.11.2023

Цивільне

Погребищенський районний суд Вінницької області

Бойко А. В.

Ухвала від 26.10.2023

Цивільне

Погребищенський районний суд Вінницької області

Бойко А. В.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Погребищенський районний суд Вінницької області

Бойко А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні