Ухвала
від 16.01.2023 по справі 461/7119/22
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/7119/22

Провадження № 1-кс/461/293/23

УХВАЛА

про надання дозволу на арешт майна

16.01.2023 року слідчий суддя Галицького районного суду м. Львова ОСОБА_1 , секретар ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого відділу розслідуваннязлочинів усфері господарськоїта службовоїдіяльності слідчогоуправління ГУНПу Львівськійобласті ОСОБА_3 про надання дозволу на арешт майна, -

в с т а н о в и в :

слідчий відділу розслідування злочиніву сферігосподарської таслужбової діяльностіслідчого управлінняГУНП уЛьвівській областістарший лейтенантполіції ОСОБА_3 звернувся до слідчого судді з клопотанням у кримінальному провадженні №42022140000000279 від 14.09.2022, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.4ст.191,ч.1ст.366 КК України, погодженим прокурором Львівської обласної прокуратури ОСОБА_4 , про накладення арешту на майно, яке вилучено 12.01.2023 під час проведення обушку в приміщенні в якому ТОВ «Термопласт БУД», ПП «Мідас БУД» та ПП «Цісар-БУД» здійснюють свою господарську діяльність та знаходиться за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Раневицька, 5а.

Подане клопотання мотивує тим, що всі перелічені у ньому речі, які були вилучені в ході обшуку також мають доказове значення, оскільки містять інформацію щодо обставин вчинення кримінального правопорушення, а тому з метою досягнення дієвості цього провадження необхідно накласти арешт на вказане майно з метою забезпечення подальшого призначення судових експертиз по вилучених речах і документах, оскільки є підстави вважати, що такі є засобом або знаряддям вчинення кримінального правопорушення, а вільний доступ до них обмежується їх власником, володільцем або утримувачем чи пов`язаний з подоланням системи логічного захисту.

Слідчий в судове засідання не з`явився, просив проводити слухання справи без його участі.

Враховуючи положення ч.2 ст.172 КПК України, з метою забезпечення арешту майна, слідчий суддя вважає за можливим провести судовий розгляд без повідомлення власника майна.

Відповідно до ч.4ст.107 КПК України, у разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексусудове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

Дослідивши та перевіривши клопотання та долучені до нього матеріали, слідчий суддя прийшов до наступних висновків.

Слідчим суддею встановлено, що слідчим управлінням ГУНП у Львівській області здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42022140000000279 від 14.09.2022, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України.

Досудовим розслідування встановлено, що службові особи афілійованих між собою юридичних осіб ТОВ «Термопласт БУД», ПП «Мідас БУД», ПП «Цісар-БУД» та ряду фізичних осіб-підприємців за попередньою змовою із посадовими особами ДНЗ «ВПУ №8 м. Стрия», ДНЗ «Новороздільський професійний ліцей», «Стебницький професійний ліцей», ДПТНЗ «Новороздільський професійний ліцей будівництва та побуту» та іншими особами, в тому числі які здійснювали технічний нагляд, шляхом зловживання службовим становищем, привласнили частину бюджетних коштів, які виділені розпорядженням начальника обласної військової адміністрації №47/0/5-22ВА від 02.05.2022 на ремонт гуртожитків Державних навчальних закладів ВПУ№8 м. Стрия, Новороздільського професійного ліцею, Новороздільського професійного ліцею будівництва та побуту та Стебницького професійного ліцею для тимчасового перебування внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб під час воєнного стану.

Проведеним на теперішній час розслідуванням з`ясовано, що на вказаних об`єктах будівництва виконуються роботи не передбачені проектно-кошторисною документацією та робочим проєктом, а заволодіння бюджетних коштів здійснено шляхом умисного внесення в акти виконаних робіт недостовірних даних, в частині вартості матеріалів та робіт, а також фактичного обсягу виконання підрядних робіт. Після здійснення оплати, за рахунок бюджетних коштів, на підставі поданих суб`єктами господарської діяльності актів виконаних робіт, вказані особи здійснюють удавані угоди з суб`єктами підприємницької діяльності, що мають явні ознаками фіктивності, шляхом укладення ланцюга нікчемних угод на купівлю товарів та послуг, з метою легалізації незаконно здобутих бюджетних коштів.

Так, проведеним оглядомінформації впублічно доступномуелектронному ресурсі,що опублікованів системіпублічних закупівель«Prozorro» встановлено,що в період із червня по вересень 2022 року між Стебницьким професійним ліцеєм в особі директора ОСОБА_5 укладено із ТзОВ «Термопласт БУД» в особі директора ОСОБА_6 , ПП «Мідас БУД» в особі директора ОСОБА_7 та ПП «Цісар БУД» в особі директора ОСОБА_8 договори підряду по об`єкту «Поточний ремонт гуртожитку Стебницького професійного ліцею в АДРЕСА_1 » (для проведення відновлення та модернізації гуртожитку для внутрішньо переміщених осіб) та по об`єкту «Поточний ремонт по облаштуванню підвального приміщення (укриття) навчального корпусу в «Стебницький професійний ліцей», в м.Стебник, вул.В. Великого, 2».

Разом з тим, згідно встановлених на теперішній час матеріалами кримінального провадження обставин вчинення злочину, службові особи вказаних суб`єктів підприємницької діяльності діючи за попередньою змовою між собою та вступивши в змову із службовими особами перелічених державних навчальних закладів (розпорядниками бюджетних коштів) привласнюють бюджетні кошти призначені на закупівлю матеріалів та здійснення будівельних робіт шляхом неповного виконання обсягу робіт, переведення коштів на рахунки комерційних структур та подальше їх привласнення.

12.01.2023 на виконання ухвали слідчого судді Галицького районного суду м.Львова проведено обшук в приміщенні, що знаходиться за адресою: Львівська обл., м.Дрогобич, вул.Раневицька, 5а в якому ТОВ «Термопласт БУД», ПП «Мідас БУД», ПП «Цісар-БУД» здійснюють свою господарську діяльність в ході якого вилучено оригінали та копії документів, комп`ютерну техніку та інші речі та документи, які стосуються здійснення вказаними суб`єктами господарської діяльності та які можуть бути використані як доказ у даному кримінальному провадженні.

Відповідно до ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно до ч. 1 ст. 100 КПК України речовий доказ, який був наданий стороні кримінального провадження або нею вилучений, повинен бути якнайшвидше повернутий володільцю, крім випадків, передбачених статтями 160-166, 170-174 КПК України.

Відповідно до п.1 ч.2 ст.167 КПК України тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони зберегли на собі сліди кримінального правопорушення.

Тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони підшукувані, пристосовані, чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди.

Відповідно до ч.7 ст.237 КПК України вилучені речі, що не відносяться до предметів, які вилучені законом з обігу, вважаються тимчасово вилученим майном.

Відповідно до ч.5 ст.171 КПК України клопотання слідчого, прокурора про арешт тимчасово вилученого майна повинно бути подано не пізніше наступного робочого дня після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, у якої його було вилучено. У разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченої статтею 235 цього Кодексу, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено.

Відповідно дост.170КПК України арештоммайна єтимчасове,до скасуванняу встановленомуцим Кодексомпорядку,позбавлення заухвалою слідчогосудді абосуду правана відчуження,розпорядження та/абокористування майном,щодо якогоіснують достатніпідстави вважати,що воноє предметом,засобом чизнаряддям вчиненнязлочину,доказом злочину,набуте злочиннимшляхом,доходом відвчиненого злочину,отримане зарахунок доходіввід вчиненогозлочину абоможе бутиконфісковане упідозрюваного,обвинуваченого,засудженого чиюридичноїособи,до якоїможе бутизастосовано заходикримінально-правовогохарактеру,або можепідлягатиспеціальній конфіскаціїщодо третіхосіб,юридичної особиабо длязабезпечення цивільногопозову.Арешт майнаскасовуєтьсяу встановленомуцим Кодексомпорядку. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Арешт може бути накладено на нерухоме і рухоме майно, майнові права інтелектуальної власності, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковому вигляді, цінні папери, корпоративні права, які перебувають у власності у підозрюваного, обвинуваченого або осіб, які в силу закону несуть цивільну відповідальність за шкоду, завдану діяннями підозрюваного, обвинуваченого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, і перебувають у нього або в інших фізичних, або юридичних осіб, а також які перебувають у власності юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, з метою забезпечення можливої конфіскації майна, спеціальної конфіскації або цивільного позову.

Арешт майна допускається з метою забезпечення:1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Дослідивши матеріали клопотання, враховуючи, що накладення арешту на майно проводиться з метою забезпечення завдань кримінального провадження щодо швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду, правову підставу для арешту майна, наслідки арешту, розумність та співрозмірність обмеження права власності, а також те, що вказані у даному клопотанні предмети необхідні для розкриття кримінального правопорушення, слідчий суддя вважає, що клопотання підлягає до задоволення.

Керуючись ст.ст. 131, 132, 167, 170, 172, 173 КПК України, слідчий суддя ,-

у х в а л и в :

клопотання задовольнити.

Накласти арештна майно, яке вилучено 12.01.2023 під час проведення обшуку в приміщенні в якому ТОВ «Термопласт БУД», ПП «Мідас БУД» та ПП «Цісар-БУД» здійснюють свою господарську діяльність та знаходиться за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Раневицька, 5а , а саме:

1.оригінали документів із підписом ОСОБА_7 на 10 аркушах;

2.оригінал документу із підписом Михайла Мельника на 1 аркуші;

3.оригінали документів із підписом ОСОБА_6 на 4 аркушах;

4.блокнот чорного кольору із наявними в ньому чорновими записами, який виявлено на робочому столі головного бухгалтера ТОВ «ТермопластБуд»;

5.блокнот рожевого кольору із наявними в ньому чорновими записами, який виявлено на робочому столі головного бухгалтера ТОВ «ТермопластБуд»;

6.блокнот синього кольору із наявними в ньому чорновими записами, який виявлено на робочому столі головного бухгалтера ТОВ «ТермопластБуд»;

7.чорну папка, яка виявлена на робочому столі головного бухгалтера ТОВ «Термопласт Буд», в якій наявні наступні документи:

-копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань приватне підприємство «ЦІСАР-БУД» на 2 аркушах;

- копія Статуту Приватного підприємства «ЦІСАР-БУД» на 11 аркушах;

- копія рішення №1 про створення приватного підприємства від 30 червня 2022 року на 1 аркуші;

- копія опису структури власності приватне підприємство «ЦІСАР-БУД» на 1 аркуші;

- копія опису документів, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація створення юридичної особи» на 1 аркуші;

8.витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Термопласт Буд» на 5 аркушах;

9.оригінал статуту Товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕРМОПЛАСТ БУД» (НОВА РЕДАКЦІЯ) на 26 аркушах;

10. оригінал протоколу №1 зборів Засновників Товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕРМОПЛАСТ БУД» від 17 липня 2018 року на 1 аркуші;

11. печатка із відтиском «Директор ТОВ «ТЕРМОПЛАСТ БУД» у кількості 1 шт.;

12. печатка із відтиском «Україна ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНО ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕРМОПЛАСТ БУД» Ідент. код 41457417 Львівська обл., м.Дрогобич, вул. Пилипа Орлика,18» у кількості 1 шт.;

13. печатки із відтиском підпису у кількості 2 шт;

14. печатка круглої форми із відтиском «Україна Львівська область місто Дрогобич Фізична особа-підприємець ОСОБА_6 Ідент. номер НОМЕР_1 » у кількості 1 шт.;

15. печатка із відтиском «Україна Львівська область місто Дрогобич Фізична особа-підприємець ОСОБА_9 Ідент. номер НОМЕР_2 » у кількості 1 шт.;

16.печатка із відтиском «Україна Львівська область місто Дрогобич Товариство з обмеженою відповідальністю «ПАРТНЕР ДРО» Ідент.код 44727967» у кількості 1 шт.;

17.печатка із відтиском «Директор ПП «МІДАС БУД» у кількості 1 шт.;

18.печатка із відтиском « ОСОБА_6 » у кількості 1 шт.;

19.печатка із відтиском « ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСТЬ ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЦІСАР-БУД» №44715951 Україна» у кількості 1 шт.;

20.печатка із відтиском «Україна Львівська область місто Дрогобич Приватне підприємство «МІДАС БУД» Ідент. код 42488074» у кількості 1 шт.;

21.паперову папку, яка виявлена на робочому столі, в якій наявні наступні документи:

-рахунок-фактура №01-0000003 від 3 листопада 2022 р. на 1 аркуші;

-товарний чек № ПП-009836 від 5 жовтня 2022 р. на 1 аркуші

-товарний чек № ПП- 010942 від 31 жовтня 2022 р. на 1 аркуші;

-товарний чек № ПП- 011047 від 2 листопада 2022 р. на 1 аркуші;

-товарний чек № ПП -011003 від листопада 2022 р. на 1 аркуші;

-товарний чек № ПП-010350 від 18 жовтня 2022 р. на 1 аркуші;

-товарний чек № ПП-008314 від 1 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № ПП-010345 від 18 жовтня 2022 р. на лицевій стороні, гарантійний лист на зворотній стороні, на 1 аркуші;

-товарний чек № ПП -010197 від 15 жовтня 2022 р. на 1 аркуші;

-прибуткова накладна № ПП- 001379 від 28 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-товарний чек № ПП 009456 від 24 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-товарний чек № ПП-008988 від 15 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-рахунок на оплату №83569 від 21 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-рахунок на оплату №72502 від 20 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-рахунок на оплату №81689 від 16 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-рахунок на оплату №51238 від 16 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-рахунок на оплату №70878 від 15 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-два рахунки на оплату №81494 від 15 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-рахунок на оплату №69193 від 12 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № ПП-008594 від 7 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № ПП-008593 від 7 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № ПП-008589 від 7 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № ПП-008590 від 7 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № ПП-008512 від 6 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № ПП-008421 від 5 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-рахунок на оплату №АП-00001962 від 30 серпня 2022 р. на 1 аркуші;

-товарний чек №ПП-008013 від 1 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-рахунок на оплату №64885 від 30 серпня 2022 р. на 1 аркуші;

-рахунок на оплату №72415 від 26 серпня 2022 р. на 1 аркуші;

-прибутковий касовий ордер/квитанція до прибуткового касового ордеру №5313 на 1 аркуші;

-видаткова накладна № ПП-007971 від 25 серпня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № ПП-007801 від 19 серпня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 49373 від 18 серпня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 49370 від 18 серпня 2022 ро. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 48523 від 16 серпня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 48525 від 16 серпня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № ПП-007098 від 3 серпня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № ПП-007082 від 3 серпня 2022 р. на 1 аркуші;

-рахунок на оплату №62891 від 1 серпня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № ПП-006738 від 29 липня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 2831 від 1 грудня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 2848 від 3 грудня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 2849 від 3 грудня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 2818 від 30 листопада 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 2816 від 29 листопада 2022 р. на 1 аркуші;

-накладна від 16.11.2022 на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 2676 від 11 листопада 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 2505 від 27 жовтня 2022 р. та видаткова накладна № 2304 від 12 жовтня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 2388 від 18 жовтня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 2303 від 12 жовтня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 2273 від 10 жовтня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 2205 від 5 жовтня 2022 р. на 1 аркуші;

-накладна із рукописним надписом «Кіга Буд 29.09. 034. 16 школа» на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 2128 від 28 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 2091 від 24 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 2081 від 23 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-накладна від 16.09.2022 на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 1967 від 13 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

-видаткова накладна № 1761 від 30 серпня 2022 р. на 1 аркуші;

-замовлення покупця №1315 від 3 серпня 2022 року на 1 аркуші;

22.три бланки додаткової угоди №2 до договору підряду №60 від 26.04.2022 р. із відтиском печатки «МІДАС БУД»;

23.оригінал довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати із відтиском печатки «МІДАС БУД» та підписом ОСОБА_7 на 1 аркуші;

24. оригінал акту приймання виконаних будівельних робіт із відтиском печатки «МІДАС БУД» та підписом ОСОБА_7 на 5 аркушах;

25. оригінал підсумкової відомості ресурсів «об`єкт: Капітальний ремонт приміщення тиру Гімназії №3 по АДРЕСА_2 (витрати- по факту)» із відтиском печатки «МІДАС БУД» та підписом ОСОБА_7 на 5 аркушах;

26.оригінал розрахунку загальновиробничих витрат до локального кошторису № 02-01-01 на Капітальний ремонт приміщення тиру в Гімназії №3 по вул. Корольова,11, м. Червоноград Львівської області із відтиском печатки «МІДАС БУД» та підписом ОСОБА_7 на 3 аркушах;

27. два бланки довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати на 1 аркуші кожен;

28. два бланки акту приймання виконаних будівельних робіт на 5 аркушах кожен;

29.дві підсумкові відомості ресурсів «об`єкт: Капітальний ремонт приміщення тиру Гімназії №3 по АДРЕСА_2 (витрати- по факту)»» без підписів на 5 аркушах кожна;

30. два розрахунки загальновиробничих витрат до локального кошторису № 02-01-01 на Капітальний ремонт приміщення тиру в Гімназії №3 по вул. Корольова,11, м. Червоноград Львівської області без підписів на 3 аркушах кожен;

31.видаткова накладна № 392 від 11 січня 2023 на 1 аркуші;

32.видаткова накладна №390 від 11 січня 2023 на 1 аркуші;

33.видаткова накладна №131 від 11 січня 2023 на 1 аркуші;

34.дві видаткові накладні № 513 від 29 листопада 2022 з відтиском печатки «МЕХАНІКА ГАРАНТ» та підписом ОСОБА_10 на 1 аркуші кожна;

35.дві видаткові накладні № 533 від 08 грудня 2022 з відтиском печатки «МЕХАНІКА ГАРАНТ» та підписом ОСОБА_10 на 1 аркуші кожна;

36.видаткова накладна № РН-01910 від 19 жовтня 2022 р. із відтиском печатки «Фізична особа підприємець Ляшко Надія Петрівна Ідент. номер НОМЕР_2 », відтиском печатки «МАЖОР №22400734» та підписом на 1 аркуші;

37. видаткова накладна № РН-01110 від 11 жовтня 2022 р. із відтиском печатки «Фізична особа підприємець ОСОБА_9 Ідент. номер НОМЕР_2 », відтиском печатки «МАЖОР №22400734» та підписом на 1 аркуші;

38.видаткова накладна № РН-01511 від 15 литопада 2022 р. із відтиском печатки «Фізична особа підприємець ОСОБА_9 Ідент. номер НОМЕР_2 », відтиском печатки «МАЖОР №22400734» та підписом на 1 аркуші;

39.видаткова накладна № РН-0000065 від 16 листопада 2022 р. із відтиском печатки «ТЕРМОПЛАСТ БУД» Ідент. номер 41457417», відтиском печатки «СЧН ЖИТЛО-БУД 37197537» та двома підписами, на 1 аркуші;

40.видаткова накладна № РН-0000064 від 16 листопада 2022 р. із відтиском печатки «ТЕРМОПЛАСТ БУД» Ідент. номер 41457417», відтиском печатки «СЧН ЖИТЛО-БУД 37197537» та двома підписами, на 1 аркуші;

41.видаткова накладна № РН-0000070 від 17 листопада 2022 р. із відтиском печатки «ТЕРМОПЛАСТ БУД» Ідент. номер 41457417», відтиском печатки «СЧН ЖИТЛО-БУД 37197537» та двома підписами, на 1 аркуші;

42.видаткова накладна № РН-0000069 від 16 листопада 2022 р. із відтиском печатки «ТЕРМОПЛАСТ БУД» Ідент. номер 41457417», відтиском печатки «СЧН ЖИТЛО-БУД 37197537» та двома підписами, на 1 аркуші;

43.видаткова накладна № РН-0000068 від 16 листопада 2022 р. із відтиском печатки «ТЕРМОПЛАСТ БУД» Ідент. номер 41457417», відтиском печатки «СЧН ЖИТЛО-БУД 37197537» та двома підписами, на 1 аркуші;

44.видаткова накладна № РН-0000067 від 16 листопада 2022 р. із відтиском печатки «ТЕРМОПЛАСТ БУД» Ідент. номер 41457417», відтиском печатки «СЧН ЖИТЛО-БУД 37197537» та двома підписами, на 1 аркуші;

45.видаткова накладна № РН-0000066 від 16 листопада 2022 р. із відтиском печатки «ТЕРМОПЛАСТ БУД» Ідент. номер 41457417», відтиском печатки «СЧН ЖИТЛО-БУД 37197537» та двома підписами, на 1 аркуші;

46.видаткова накладна № 490 від 09 листопада 2022 р. із відтиском печатки «МЕХАНІКА ГАРАНТ» та підписом на 1 аркуші;

47.видаткова накладна № 465 від 04 листопада 2022 р. із відтиском печатки «МЕХАНІКА ГАРАНТ» та підписом на 1 аркуші;

48.видаткова накладна № 458 від 28 жовтня 2022 р. із відтиском печатки «МЕХАНІКА ГАРАНТ» та підписом на 1 аркуші;

49.видаткова накладна № 455 від 27 жовтня 2022 р. із відтиском печатки «МЕХАНІКА ГАРАНТ» та підписом на 1 аркуші;

50.видаткова накладна № ТРВ-325021 від 21 листопада 2022 р. із відтиском печатки «ТРЕЙД ВІНД» та підписом на 1 аркуші;

51.рахунок-фактура №ДГ0000000000218 від 29 листопада 2022 р. із відтиском печатки «Приватне підприємство ЧАС-ПІК» та підписом на 1 аркуші;

52.видаткова накладна № 223 від 07 грудня 2022 р. із відтиском печатки « ОСОБА_11 » на 1 аркуші;

53.видаткова накладна № 177 від 07 грудня 2022 р. із відтиском печатки «ГРЕЙНПЛАСТ КАРПАТИ» на 1 аркуші;

54. рахунок №0512 від 5 грудня 2022 р. із відтиском печатки « ОСОБА_9 » на 1 аркуші;

55. видаткова накладна № ВН-1506 від 15 червня 2022 р. із відтиском печатки «МІДАС БУД» на 1 аркуші;

56. два оригінали договору поставки №02-11 від 22 листопада 2022 р. на 4 аркушах кожен, із відтиском печатки «БУДЛАЙТ ПРОЕКТ» та підписом ОСОБА_12 .

57.оригінал договору поставки на 4 аркушах, із відтиском печатки «ТЕРМОПЛАСТБУД» та відтиском печатки «Термінова ремонтно-будівельна служба БРС» та підписами Василя Кушніра та Івана Томища

58. оригінал специфікації, опису та технічних характеристик складових Товару на 1 аркуші із відтиском печатки «ТЕРМОПЛАСТБУД» та відтиском печатки «Термінова ремонтно-будівельна служба БРС» та підписами Василя Кушніра та Івана Томища;

59. видаткова накладна № 77624 від 21 листопада 2022 р. із відтиском печатки «Товариство з обмеженою відповідальністю ЛЕП Для документів» на 1 аркуші;

60. видаткова накладна № 77625 від 21 листопада 2022 р. із відтиском печатки «Товариство з обмеженою відповідальністю ЛЕП Для документів» на 1 аркуші;

61. видаткова накладна № 102 526 від 24 листопада 2022 р. із відтиском печатки «Товариство з обмеженою відповідальністю ХОРОЗ УКРАЇНА» на 1 аркуші;

62. рахунок на оплату № 102526 від 24 листопада 2022 р. із відтиском печатки «Товариство з обмеженою відповідальністю ХОРОЗ УКРАЇНА» на 1 аркуші;

63.видаткова накладна № 102 527 від 24 листопада 2022 р. із відтиском печатки «Товариство з обмеженою відповідальністю ХОРОЗ УКРАЇНА» на 1 аркуші;

64.рахунок на оплату № 102527 від 24 листопада 2022 р. із відтиском печатки «Товариство з обмеженою відповідальністю ХОРОЗ УКРАЇНА» на 1 аркуші;

65.оригінал договору поставки №448 від 03 січня 2022 р. на 1 аркуші із відтиском печатки «Товариство з обмеженою відповідальністю ЛЕП» та підписом ОСОБА_13 ;

66.оригінал договору поставки №63 від 01 серпня 2022 р. на 1 аркуші із відтиском печатки «ЕЛОТЕР» та підписом ОСОБА_13 ;

67.оригінал договору поставки №1 від 01 серпня 2022 р. на 4 аркушах із відтиском печаток «ПАРТНЕР ДРО» та «ТЕРМОПЛАСТ БУД» та підписом Михайла Мельника та підписом ОСОБА_14 ;

68.видаткова накладна № РН-0000059 від 12 жовтня 2022 р. із відтиском печатки «ПАРТНЕР ДРО» та «ТЕРМОПЛАСТ БУД» на 1 аркуші;

69.товарно-транспортна накладна №00443 від 12 жовтня 2022 р. із відтиском печаток «ПАРТНЕР ДРО» та «ТЕРМОПЛАСТ БУД» на 1 аркуші;

70.оригінал договору поставки №12/10/2022-1 від 12 жовтня 2022 року на 4 аркушах із відтиском печаток «КІГА-БУД» та «ПАРТНЕР ДРО»;

71.оригінал штатного розпису на 1 аркуші із відтиском печатки «ПАРТНЕР ДРО»;

72.видаткова накладна № 214 від 12 жовтня 2022 р. із відтиском печаток «КІГА-БУД» та «ПАРТНЕР ДРО» на 1 аркуші;

73. акт звірки взаємних розрахунків за період: 01.09.2022-01.11.2022 на 1 аркуші із відтиском печаток «КІГА-БУД» та «ПАРТНЕР ДРО»;

74.акт звірки взаємних розрахунків за період: жовтень 2022 р. на 1 аркуші із відтиском печаток «ВЛАДА-БУД» та «ПАРТНЕР ДРО»;

75.оригінал договору купівлі-продажу №01/08-2022 від 01 серпня 2022 року на 1 аркуші із відтиском печатки «ВЛАДА-БУД» та підписом Р.Ю. Мацигіна;

76.видаткова накладна №625 від 17 серпня 2022 р. на 1 аркуші із відтиском печатки «ВЛАДА-БУД» та «ПАРТНЕР ДРО»;

77.видаткова накладна №691 від 05 вересня 2022 р. на 1 аркуші із відтиском печатки «ВЛАДА-БУД» та «ПАРТНЕР ДРО»;

78.видаткова накладна №686 від 01 вересня 2022 р. на 1 аркуші із відтиском печатки «ВЛАДА-БУД» та «ПАРТНЕР ДРО»;

79.оригінал договору поставки №2022/01/04 від 04 січня 2022 року на 3 аркушах із відтиском печатки «Товариство з обмеженою відповідальністю «КІМАК»» та підписами ОСОБА_15 .

80.видаткова накладна №К000002166 від 12 жовтня 2022 р. на 1 аркуші із відтиском печаток «Товариство з обмеженою відповідальністю «КІМАК»» та «ПАРТНЕР ДРО»;

81.видаткова накладна №К000002069 від 28 вересня 2022 р. на 1 аркуші із відтиском печаток «Товариство з обмеженою відповідальністю «КІМАК»» та «ПАРТНЕР ДРО»;

82.видаткова накладна №К000002137 від 29 вересня 2022 р. із відтиском печаток «Товариство з обмеженою відповідальністю «КІМАК»» та «ПАРТНЕР ДРО» на 2 аркушах;

83.видаткова накладна №К000002151 від 07 жовтня 2022 р. із відтиском печаток «Товариство з обмеженою відповідальністю «КІМАК»» та «ПАРТНЕР ДРО» на 1 аркуші;

84.оригінал договору поставки №220803(14)01 від 03 серпня 2022 року на 7 аркушах із відтиском печаток «Товариство з обмеженою відповідальністю ХОРОЗ УКРАЇНА» та «ПАРТНЕР ДРО», підписами ОСОБА_16 та ОСОБА_17 ;

85.видаткова накладна № 65252 від 26 серпня 2022 р. із відтиском печаток «Товариство з обмеженою відповідальністю ХОРОЗ УКРАЇНА» та «ПАРТНЕР ДРО» на 1 аркуші;

86. рахунок на оплату № 65252 від 26 серпня 2022р. із відтиском печатки «Товариство з обмеженою відповідальністю ХОРОЗ УКРАЇНА» на 1 аркуші;

87.оригінал договору на поставку товару №230170 від 31 серпня 2022 р. на 2 аркушах;

88.додаток до Договору поставки товару №230170 від 31 серпня 2022 р. н 1 аркуші;

89. видаткова накладна №49373 від 18 серпня 2022 р. на 1 аркуші;

90. видаткова накладна №52338 від 30 серпня 2022 р. на 1 аркуші;

91.видаткова накладна №57114 від 15 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

92. видаткова накладна №52333 від 30 серпня 2022 р. на 1 аркуші;

93.видаткова накладна №29573 від 07 вересня 2022 р. на 1 аркуші;

94.товарно-транспортна накладна №Р29573 від 07 вересня 2022 р. на 2 аркушах;

95.видаткова накладна №29572 від 07 вересня 2022 р. на 1 аркуші

96.товарно-транспортна накладна №Р29572 від 07 вересня 2022 р. на 2 аркушах;

97. дві видаткові накладні №ДХ-ТР0000099 від 12 вересня 2022 р. на 1 аркуші кожна;

98.оригінал договору оренди нежитлового приміщення №251022 від 25 жовтня 22 року на 3 аркушах;

99. оригінал договору купівлі-продажу №334002 від 30 листопада 2022 р. на 1 аркуші;

100. видаткова накладна № ПП0060903 від 5 грудня 2022 р. на 1 аркуші;

101. видаткова накладна №ТзО-000420 від 12 серпня 2022 р. на 1 аркуші;

102. рахунок фактура № К/58-33401 від 30 листопада 2022 р. на 1 аркуші;

103. видаткова накладна №ПП00060866 від 29 листопада 2022 р. на 1 аркуші;

104.видаткова накладна №ПП00060866 від 29 листопада 2022 р. на 1 аркуші;

105. рахунок- фактура №ПП00039279 від 29 листопада 2022 р. на 1 аркуші;

106.видаткова накладна №РН-00002507 від 25 липня 2022 р. на 1 аркуші;

107.договір підряду №675 від 23.11.2022 на 5 аркушах із відтиском печаток «ЦІСАР-БУД» та «ВІДІЛ ОСВІТИ»;

108.документ договірної ціни на будівництво «Поточний ремонт трифазного насосу kripsol KAN760 для системи опалення ДЮСШ імені І. Боберського по вул. Дацка 2 а, м. Дрогобич, Львівської обл» із відтиском печаток «Відділ освіти» та «ЦІСАР-БУД» на 2 аркушах;

109.дефектний акт із відтиском печатки «ЦІСАР-БУД» на 1 аркуші;

110. локальний кошторис на будівельні роботи №02-01-01 із відтиском печатки «ЦІСАР-БУД» на 3 аркушах;

111.документ із надписом «Поточний ремонт трифазного насосу kripsol KAN760 для системи опалення ДЮСШ імені І. Боберського по вул. Дацка 2 а, м. Дрогобич, Львівської обл» із відтиском печатки «ЦІСАР-БУД» на 3 аркушах;

112. розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 із відтиском печатки «ЦІСАР-БУД» на 2 аркушах;

113.зведений кошторис розрахунок вартості об`єкта будівництва з відтиском початок «ЦІСАР-БУД» та «ВДДІЛ ОСВІТИ» на 2 аркушах;

114.пояснювальна записка із відтиском печатки «ЦІСАР-БУД» на 2 аркушах;

115.паперова папка швидкозшивач із надписом у верхньому куті «Влада-Буд М2» у якій знаходяться чорнові записи на 47 аркушах;

116.видаткова накладна №ВН-1312 на 1аркуші;

117. паперова папка швидкозшивач із чорновими записами на 141 аркуші;

118.два банки договору про закупівлю товару із додатками та підписом ФОП ОСОБА_18 на 5 аркушах кожен;

119.папка синього кольору, в якій наявні наступні документи:

- виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань товариство з обмеженою відповідальністю «ПАРТНЕР-ДРО» на 2 аркушах;

- витяг №2213094500008 з реєстру платників податку на додану вартість на 1 аркуші;

- бланк протоколу №1 загальних зборів учасників (засновників) товариства з обмеженою відповідальністю «ПАРТНЕР-ДРО» від 2 червня 2022 року на 1 аркуші;

- наказ №1 від 05 липня 2022 року на 1 аркуші;

- Статут Товариства з обмеженою відповідальністю «ПАРТНЕР-ДРО»» на 28 аркушах;

- копія опису структури власності приватне підприємство «ЦІСАР-БУД» на 1 аркуші;

- копія опису документів, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «»Державна реєстрація створення юридичної особи» на 1 аркуші;

- опис структури власності на 1 аркуші;

120.папку червоного кольору, в якій наявні наступні документи:

-установчі документи ТОВ «ТЕРМОПЛАСТБУД» на 35 аркушах;

- документи з охорони праці на 24 аркушах;

- дозвільні документи управління Держпраці на 9 аркушах;

- документи про перевірку знань «Мідас Буд» на 16 аркушах;

- витяг №1863 з реєстру платників єдиного податку відносно ПП «Цісар-Буд» на 1 аркуші;

121.паперова папка швидкозшивач із банківськими документами ПП «Цісар-Буд» на 24 аркушах;

122.паперова папка швидкозшивач із банківськими документами «Партнер-Дро» на 28 аркушах;

123.паперову папку швидкозшивач в якій наявні наступні документи:

- підсумкові відомості ресурсів по ремонту поліклінічного відділення №1 лікарні імені Князя Лева на 8 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по Стебницькому професійному ліцеї на 3 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по ВПУ №8 міста Стрия на 5 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по ремонту поліклінічного відділення №1 лікарні імені Князя Лева на 3 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по КНП ЛТМО КЛ «Планового лікування, реабілітації та паліативної допомоги» на 7 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по КНП 5 МКП міста Львова на 3 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по Початковій школі 1,2,3 на 5 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по КНП ЛТМО КЛ «Планового лікування, реабілітації та паліативної допомоги» на 4 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по КНП 5 МКП міста Львова на 2 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по ДНЗС «Слобідка» на 2 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по ВПУ №8 міста Стрия на 2 аркушах;

- дві підсумкові відомості ресурсів по гуртожитку Стебницького професійного ліцею на 2 аркушах кожен;

- підсумкові відомості ресурсів по ВПУ №8 міста Стрия на 2 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по ВПУ №8 міста Стрия на 2 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по Стебницькому професійному ліцеї на 2 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по будівлі №47/26 на 7 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по будівлі №47/26 на 6 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» на 5 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по реконструкції хати у Глибокім на 4 аркушах;

-підсумкові відомості ресурсів по благоустрою території села Урич на 4 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по реконструкції хати у Глибокім на 5 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по реконструкції хати у Глибокім на 11 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна лікарня» на 4 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по гімназії №3 у місті Червоноград на 5 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по гімназії №3 у місті Червоноград на 2 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по КНП ЛТМО 4 лікарня на 4 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по гімназії №3 у місті Червоноград на 5 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна лікарня» на 5 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по школі №60 міста Львова на 6 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по школі №60 міста Львова на 2 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по ЛТМО по вул. Фредра, 2 місто Львів на 5 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна лікарня» на 5 аркушах;

- підсумкові відомості ресурсів по ЛТМО по вул. Фредра, 2 місто Львів на 4 аркушах;

124.паперова папка швидкозшивач із банківськими документами ТОВ «Термопласт-Буд» на 74 аркушах;

125.видаткова накладна № РН-0000223 від 30 грудня 2022 року на 1 аркуші;

126.видаткова накладна № РН-0000224 від 30 грудня 2022 року на 1 аркуші;

127.видаткова накладна № РН-0000225 від 30 грудня 2022 року на 1 аркуші;

128.видаткова накладна № РН-0000226 від 30 грудня 2022 року на 1 аркуші;

129.видаткова накладна № К000002990 від 19 грудня 2022 року на 1 аркуші;

130.видаткова накладна № К000002993 від 19 грудня 2022 року на 1 аркуші;

131.видаткова накладна № К000002994 від 22 грудня 2022 року на 1 аркуші;

132.видаткова накладна № К000002990 від 19 грудня 2022 року на 1 аркуші;

133.видаткова накладна № РН-0000205 від 26 грудня 2022 року на 1 аркуші;

134.видаткова накладна № РН-0000204 від 26 грудня 2022 року на 1 аркуші;

135.видаткова накладна № РН-0000206 від 26 грудня 2022 року на 1 аркуші;

136.видаткова накладна № 3163 від 05 грудня 2022 року на 1 аркуші;

137.видаткова накладна № 285 від 16 грудня 2022 року на 1 аркуші;

138.видаткова накладна № РН-0000218 від 28 грудня 2022 року на 1 аркуші;

139.видаткова накладна № РН-0000219 від 28 грудня 2022 року на 1 аркуші;

140.видаткова накладна № РН-0000220 від 28 грудня 2022 року на 1 аркуші;

141.видаткова накладна № РН-0000210 від 28 грудня 2022 року на 1 аркуші;

142.видаткова накладна № РН-0000221 від 28 грудня 2022 року на 1 аркуші;

143.видаткова накладна № РН-0000221 від 29 грудня 2022 року на 1 аркуші;

144.видаткова накладна № РН-0000209 від 28 грудня 2022 року на 1 аркуші;

145.видаткова накладна № РН-0000208 від 28 грудня 2022 року на 1 аркуші;

146.видаткова накладна № РН-0000207 від 27 грудня 2022 року на 1 аркуші;

147.видаткова накладна № РН-0000213 від 28 грудня 2022 року на 1 аркуші;

148.видаткова накладна № РН-0000215 від 29 грудня 2022 року на 1 аркуші;

149.видаткова накладна № РН-0000214 від 28 грудня 2022 року на 1 аркуші;

150.рахунок-фактура № СФ-000612 на 1 аркуші;

151.підсумкові відомості ресурсів по гуртожитку за адресою: м. Новий Розділ, вул. Чорновола, 9 на 3 аркушах;

152.дві підсумкові відомості ресурсів по підвальному приміщенні за адресою: м. Новий Розділ, вул. Чорновола, 11 на 2 аркушах кожна;

153.підсумкові відомості ресурсів по підвальному приміщенні за адресою: м. Новий Розділ, вул. Сагайдачного, 15 на 9 аркушах;

154.підсумкові відомості ресурсів по ремонту гуртожитку Стебницького професійного ліцею на 2 аркушах;

155.підсумкові відомості ресурсів по ремонту гуртожитку Стебницького професійного ліцею на 3 аркушах;

156.підсумкові відомості ресурсів по облаштуванню підвального приміщення у Стебницькому професійному ліцеї на 5 аркушах;

157.Ноутбук марки HP, s/n: 5CG7104V4M із зарядним пристроєм;

158.Системний блок марки Dell, s/n: PYRZH5J;

159.Ноутбук марки Dell, s/n: D29D042 із зарядним пристроєм;

160.Системний блок марки Asus Pro;

161.оригінали документів по договору №2 від 14.06.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за червень 2022 року на 1 арк.

- акт №2 від 23.06.2022 приймання виконаних будівельних робіт за червень 2022 року на 3 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 2 арк.

162. оригінали документів по договору №2 від 14.06.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за червень 2022 року на 1 арк.

- акт №1 від 22.06.2022 приймання виконаних будівельних робіт за червень 2022 року на 3 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 2 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 2 арк.

163. оригінали документів по договору №2 від 14.06.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за серпень 2022 року на 1 арк.

- акт №6 від 18.08.2022 приймання виконаних будівельних робіт за серпень 2022 року на 3 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 2 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 2 арк.

164. оригінали документів по договору №2 від 14.06.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за липень 2022 року на 1 арк.

- акт №5 від 28.07.2022 приймання виконаних будівельних робіт за липень 2022 року на 3 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 2 арк.

165. оригінали документів по договору №2 від 14.06.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за липень 2022 року на 1 арк.

- акт №4 від 19.07.2022 приймання виконаних будівельних робіт за липень 2022 року на 3 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 2 арк.

166. оригінали документів по договору №1/1 від 14.06.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за серпень 2022 року на 1 арк.

- акт №5 від 17.08.2022 приймання виконаних будівельних робіт за серпень 2022 року на 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

167.оригінали документів по договору №1/1 від 14.06.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за червень 2022 року на 1 арк.

- акт №1 від 23.06.2022 приймання виконаних будівельних робіт за червень 2022 року на 3 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 2 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 2 арк.

168.оригінали документів по договору №1/1 від 14.06.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за липень 2022 року на 1 арк.

- акт №3 від 28.07.2022 приймання виконаних будівельних робіт за липень 2022 року на 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 4 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

169. оригінали документів по договору №1/1 від 14.06.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за липень 2022 року на 1 арк.

- акт №2 від 06.07.2022 приймання виконаних будівельних робіт за липень 2022 року на 5 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 4 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

170. оригінали документів по договору №1\1 від 14.06.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за серпень 2022 року на 1 арк.

- акт №4 від 01.08.2022 приймання виконаних будівельних робіт за серпень 2022 року на 8 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 7 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 4 арк.

171.оригінали документів по договору №2 від 14.06.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за липень 2022 року на 1 арк.

- акт №2 від 08.07.2022 приймання виконаних будівельних робіт за липень 2022 року на 3 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 2 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 2 арк.

172.оригінали документів по договору №1 від 01.09.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (без дати) на 1 арк.

- акт приймання виконаних будівельних робіт (без дати) на 10 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 9 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 7 арк.

173. оригінали документів по договору №1 від 01.09.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (без дати) на 1 арк.

- акт приймання виконаних будівельних робіт (без дати) на 5 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 4 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

174. оригінали документів по договору №1 від 01.09.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за листопад 2022 року на 1 арк.

- акт №4 від 07.11.2022 приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2022 року на 11 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 7 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 5 арк.

175. оригінали документів по договору №1 від 01.09.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за жовтень 2022 року на 1 арк.

- акт №3 від 25.10.2022 приймання виконаних будівельних робіт за жовтень на 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 2 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 2 арк.

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за жовтень 2022 року на 1 арк.

- акт №3 від 25.10.2022 приймання виконаних будівельних робіт за жовтень на 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 2 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 2 арк.

176. оригінали документів по договору №1 від 01.09.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за жовтень 2022 року на 1 арк.

- акт №2 від 17.10.2022 приймання виконаних будівельних робіт за жовтень 2022 року на 6 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 4 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 4 арк.

177. оригінали документів по договору №1 від 01.09.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2022 року на 1 арк.

- акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2022 року на 6 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 4 арк.

178. оригінали документів по договору №1 від 14.06.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за серпень 2022 року на 1 арк.

- акт №5 від 17.08.2022 приймання виконаних будівельних робіт за серпень 2022 року на 3 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 2 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 2 арк.

179. оригінали документів по об`єкту поточний ремонт гуртожитку Стебницького професійного ліцею в м.Стебник, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за липень 2022 року на 1 арк.

- акт №2 від 05.07.2022 приймання виконаних будівельних робіт за липень 2022 року на 3 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 2 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

180. оригінали документів по об`єкту поточний ремонт гуртожитку Стебницького професійного ліцею в м.Стебник, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за липень 2022 року на 1 арк.

- акт №3 від 05.07.2022 приймання виконаних будівельних робіт за липень 2022 року на 3 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 2 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 2 арк.

181. оригінали документів по договору №1 від 14.06.2022, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за червень 2022 року на 1 арк.

- акт №1 від 14.06.2022 приймання виконаних будівельних робіт за липень 2022 року на 3 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 2 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 2 арк.

182. Папку швидкозшивач синього кольору з назвою «Акти 2022р Термопласт Буд» в якому знаходяться наступні документи:

оригінали документів по договору №1708 від 17.08.2022 по об`єкту «Поточний ремонт частини приміщення вхідної групи для облаштування місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб у приміщенні Ліцею №16 ім. Юрія Дрогобича ДМР» а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за 12 вересня 2022 року на 1 арк.

- акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за 12 вересня 2022 року на 3 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 2 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 2 арк.

оригінали документів по договору №1608 від 16.08.2022 по об`єкту «Поточний ремонт санітарних вузлів для облаштування місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб у приміщенні Ліцею №16 ім. Юрія Дрогобича ДМР» а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за 22 вересня 2022 року на 1 арк.

- акт №2 приймання виконаних будівельних робіт за 22 вересня 2022 року на 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 6 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

оригінали документів по об`єкту «Послуги з поточного ремонту по усуненню аварійної ситуації з підтоплення будівлі (облаштування ринвами та водостічними трубами даху) у тому числі споруд цивільного захисту (укриття) Початкової школи «Один, два, три» Львівської міської ради м.Львів, вул.Любінська 89В» а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (без дати, з підписами замовника та Генпідрядника) на 2 арк.;

- акт №1 від 12.09.2022 приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2022 року на 5 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

- протокол заміни робіт та включення їх фактичних обсягів у кошторис (без дати) на 3 арк.

оригінали документів по договору №1708 від 17.08.2022 по об`єкту «Поточний ремонт частини приміщення вхідної групи для облаштування місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб у приміщенні Ліцею №16 ім. Юрія Дрогобича ДМР» а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за 22 вересня 2022 року на 1 арк.

- акт №2 приймання виконаних будівельних робіт за 12 вересня 2022 року на 3 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

оригінали документів по договору №17 від 18.08.2022 по об`єкту «Поточний ремонт цивільного захисту укриття (зовнішній захист частини укриття від підтоплення грунтовими водами) гімназії №8 Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою вул.Симоненка, 5» а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за 14 вересня 2022 року на 1 арк.

- акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за 14 вересня 2022 року на 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 4 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

оригінали документів по об`єкту «Поточний ремонт цивільного захисту укриття (зовнішній захист частини укриття від підтоплення грунтовими водами) гімназії №8 Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою вул.Симоненка, 5» а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за 16 вересня 2022 року на 1 арк.

- акт №2 приймання виконаних будівельних робіт за 16 вересня 2022 року на 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 4 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

оригінали документів по договору №11 від 04 серпня 2022 року по об`єкту «Поточний ремонт відділення №18 КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна лікарня» (головний корпус), призначено для лікування хворих пацієнтів з категорії осіб, постраждалих від російської агресії на території України» а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за серпень 2022 року на 1 арк.

- акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за серпень 2022 року на 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

оригінали документів по договору №11 від 04 серпня 2022 року по об`єкту «Поточний ремонт відділення №18 КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна лікарня» (головний корпус), призначено для лікування хворих пацієнтів з категорії осіб, постраждалих від російської агресії на території України» а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2022 року на 1 арк.

- акт №2 приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2022 року на 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 4 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

оригінали документів по договору №1608 від 16 серпня 2022 року по об`єкту «Поточний ремонт жіночих санвузлів на першому, другому та третьому поверсі в Ліцеї №16 ім.Юрія Дрогобича Дрогобицької міської ради Львівської області на вулиці М. Грушевського, 136» а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за 29 серпня 2022 року на 1 арк.

- акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за 29 серпня 2022 року на 5 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 4 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

оригінали документів по договору по об`єкту «Поточний ремонт підвального приміщення для облаштування укриття середньої загальноосвітньої школи №60 (початкова школа) по вул.Сигнівка, 1 в м.Львові» а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (без дати) на 1 арк.

- акт приймання виконаних будівельних робіт (без дати) на 5 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 5 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

оригінали документів по договору по об`єкту «Поточний ремонт підвального приміщення для облаштування укриття середньої загальноосвітної школи №60 (початкова школа) по вул.Сигнівка, 1 в м.Львові» а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (без дати) на 1 арк.

- акт приймання виконаних будівельних робіт (без дати) на 3 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

оригінали документів по об`єкту «Послуги з поточного ремонту та технічного обслуговування обладнання елетромережі в приміщенні цивільного захисту (укриття) Початкової школи «Один, два, три» Львівської міської ради» а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за липень 2022 року на 2 арк.;

- акт №СФ - 0000039 приймання виконаних будівельних робіт за липень 2022 року на 3 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 2 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 2 арк.

оригінали документів по об`єкту «Послуги з поточного ремонту тепломережі у спортивному залі Початкової школи «Один, два, три» Львівської міської ради» а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за липень 2022 року на 2 арк.;

- акт приймання виконаних будівельних робіт на 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 2 арк.

оригінали документів по договору №1 від 24 червня 2022 року по об`єкту «Поточний ремонт нежитлових приміщень 3-го поверху з індексами 55,56,57, загальною площею 83,7 кв.м., відповідно до технічної документації, які знаходяться на балансі КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «5-А МІСЬКА КЛІНІЧНА ПОЛІКЛІНІКА м.ЛЬВОВА» для створення Центру психічного здоров`я а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за серпень 2022 року на 1 арк.;

- акт приймання виконаних будівельних робіт за серпень 2022 року 5 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 5 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

- протокол наради від 02.08.2022 на 2 арк.

оригінали документів по договору №1 від 24 червня 2022 року по об`єкту «Поточний ремонт нежитлових приміщень 3-го поверху з індексами 55,56,57, загальною площею 83,7 кв.м., відповідно до технічної документації, які знаходяться на балансі КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «5-А МІСЬКА КЛІНІЧНА ПОЛІКЛІНІКА м.ЛЬВОВА» для створення Центру психічного здоровя а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за червень 2022 року на 1 арк.;

- акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за червень 2022 року 3 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 2 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

оригінали документів по договору №1 від 24 червня 2022 року по об`єкту «Поточний ремонт нежитлових приміщень 3-го поверху з індексами 55,56,57, загальною площею 83,7 кв.м., відповідно до технічної документації, які знаходяться на балансі КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «5-А МІСЬКА КЛІНІЧНА ПОЛІКЛІНІКА м.ЛЬВОВА» для створення Центру психічного здоровя а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за липень 2022 року на 1 арк.;

- акт №2 приймання виконаних будівельних робіт за липень 2022 року 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.;

оригінали документів по договору №1 від 24 червня 2022 року по об`єкту «Поточний ремонт нежитлових приміщень 3-го поверху з індексами 55,56,57, загальною площею 83,7 кв.м., відповідно до технічної документації, які знаходяться на балансі КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «5-А МІСЬКА КЛІНІЧНА ПОЛІКЛІНІКА м.ЛЬВОВА» для створення Центру психічного здоров`я а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за липень 2022 року на 1 арк.;

- акт №3 приймання виконаних будівельних робіт за липень 2022 року 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

оригінали документів по договору №21-06 від 23 червня 2022 року по об`єкту «Поточний ремонт приміщень Комунального некомерційного підприємства «Львівське територіальне медичне об`єднання «Клінічна лікарня планового лікування, реабілітації та паліатичної допомоги» відокремлений підрозділ «5-а Лікарня», Центр ментального здоров`я за адресою вул.Г. Чупринки, 48, м.Львів, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за липень 2022 року на 1 арк.;

- акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за липень 2022 року 5 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 4 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

оригінали документів по договору №1 від 24 червня 2022 року по об`єкту «Поточний ремонт нежитлових приміщень 3-го поверху з індексами 55,56,57, загальною площею 83,7 кв.м., відповідно до технічної документації, які знаходяться на балансі КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «5-А МІСЬКА КЛІНІЧНА ПОЛІКЛІНІКА м.ЛЬВОВА» для створення Центру психічного здоров`я а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за липень 2022 року на 1 арк.;

- акт №3 приймання виконаних будівельних робіт за липень 2022 року 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

оригінали документів по договору №21-06 від 23 червня 2022 року, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за липень 2022 року на 2 арк.;

- акт №2 приймання виконаних будівельних робіт за липень 2022 року 6 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 7 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 4 арк.

оригінали документів по договору №20-06 від 23 червня 2022 року, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за серпень 2022 року на 1 арк.;

- акт №2 приймання виконаних будівельних робіт за серпень 2022 року 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 5 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

оригінали документів по договору №20-06 від 23 червня 2022 року, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за липень 2022 року на 1 арк.;

- акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за липень 2022 року 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 3 арк.

оригінали документів по договору №12 від 09.03.2022 року, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за березень 2022 року на 1 арк.;

- акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за березень 2022 року 5 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 4 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 4 арк.

оригінали документів по договору №12 від 09.03.2022 року, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за квітень 2022 року на 2 арк.;

- акт №2 приймання виконаних будівельних робіт за квітень 2022 року 7 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 5 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на 5 арк.

оригінали документів по договору №599 від 20.12.2021 року, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за березень 2022 року на 2 арк.;

- акт №1 приймання виконаних будівельних робіт за березень 2022 року 10 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 7 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на загальнобудівельні роботи на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-02 на електропостачання на 2 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-04 на водопровід та каналізацію на 2 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-05 на пожежну сигналізацію на 2 арк.

оригінали документів по договору №599 від 20.12.2021 року, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за травень 2022 року на 2 арк.;

- акт №2 приймання виконаних будівельних робіт за травень 2022 року 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на загальнобудівельні роботи на 2 арк.

183. папку швидкозшивач синього кольору з назвою «Акти 2022р Цісар Буд» в якому знаходяться наступні документи:

оригінали документів по договору №676 від 23.11.2022 року, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за листопад 2022 року на 2 арк.;

- акт №1 від 25.11.22 приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2022 року 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на загальнобудівельні роботи на 2 арк.

- рахунок фактура №СФ-0002211\1.

оригінали документів по договору №20 від 23.08.2022 року, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за жовтень 2022 року на 2 арк.;

- акт №1 від 11.10.22 приймання виконаних будівельних робіт за жовтень 2022 року 6 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 6 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на загальнобудівельні роботи на 4 арк.

- протокол заміни робіт та включення їх фактичних обсягів у кошторис на 4 арк.

оригінали документів по об`єкту «Послуги з поточного ремонту приміщень, облаштування найпростіших укриттів (влаштування санвузлів, вентиляторів, поточний ремонт каналізаційних систем, електромережі) у ДПТНЗ «Стрийське вище художнє професійне училище», а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (без дати) на 1 арк.;

- акт приймання виконаних будівельних робіт (без дати) 5 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 4 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на загальнобудівельні роботи на 3 арк.

оригінали документів по договору №83/2022 від 26.07.2022 року, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за 27 липня 2022 року на 1 арк.;

- акт №СФ-0000021 від 25.11.22 приймання виконаних будівельних робіт за 27 липня 2022 року 4 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 3 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на загальнобудівельні роботи на 3 арк.

оригінали документів по договору №4542/у від 04.08.2022 року, а саме:

- довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за серпень 2022 року на 1 арк.;

- акт приймання виконаних будівельних робіт за серпень 2022 року 3 арк.

- підсумкова відомість ресурсів на 2 арк.

- розрахунок загальновиробничих витрат до локального кошторису №02-01-01 на загальнобудівельні роботи на 2 арк.

- рахунок фактура №СФ-0002211\1.

184. Папку швидкозшивач чорного кольору з назвою «Прихідні накладні 01.09.2022 Термопласт Буд» в якому знаходяться видаткові накладні ТОВ «Термопласт Буд» за 2022 рік;

185. банківську карту «Альфа Банк» з № НОМЕР_3 ;

186. банківську карту «Альфа Банк» з № НОМЕР_4 ;

187. банківську карту «Приват Банк» з № НОМЕР_5 ;

188. банківську карту «business інКУБатор» з № НОМЕР_6 ;

189. банківську карту «Альфа Банк» з № НОМЕР_7 ;

190. моноблок марки Dell, s\n: F2NMSZ1 із зарядним пристроєм;

191. чорнові записи на 67 арк.

192. Оригінал договору поставки №3003/2022 від 30.03.2022 на 4 арк., специфікація до вказаного договору на 3 арк.;

193. Круглу печатку із відтиском ТОВ «Термопласт БУД», ідент. Код 41457417;

194. Блокнот зеленого кольору із чорновими записами;

195. Блокнот фіолетового кольору із чорновими записами;

196. Блокнот жовтого кольору із чорновими записами;

197. Блокнот коричневого кольору із чорновими записами.

Контроль за виконанням ухвали покласти на слідчого відділу розслідуваннязлочинів усфері господарськоїта службовоїдіяльності слідчогоуправління Головного управління Національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 .

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом п?яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудГалицький районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення16.01.2023
Оприлюднено10.05.2024
Номер документу108444994
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —461/7119/22

Ухвала від 02.10.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 02.10.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 02.10.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 02.10.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 26.07.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 31.03.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 31.03.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 31.03.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 31.03.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 31.03.2023

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні