Ухвала
від 18.01.2023 по справі 153/9/23
ЯМПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

"18" січня 2023 р. Справа153/9/23

Провадження2/153/6/23-ц

Суддя Ямпільського районного суду Вінницької області Дзерин М.М., розглянувши заяву представника позивача Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Педченко Галини Олексіївни, про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом Могилів-Подільської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Вінницькій області та Ямпільської міської ради Вінницької області до ОСОБА_1 , про відшкодування шкоди завданої незаконною порубкою дерев,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Ямпільського районного суду Вінницької області перебуває цивільна справа за позовом Могилів-Подільської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Вінницькій області та Ямпільської міської ради Вінницької області до ОСОБА_1 , про відшкодування шкоди завданої незаконною порубкою дерев.

Представник позивача Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Педченко Г.О. 18 січня 2023 року за вх.№476, подала заяву про її участь як представника позивача в судовому засіданні 08 лютого 2023 року о 11 год. 00 хв. в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів із використанням системи відеоконфернцзв`язку «EasyCon». Зазначила, що вона, як представник позивача не має змоги безпосередньо з`явитися у вказане судове засідання, у зв`язку із її територіальною віддаленістю від місця знаходження Ямпільського районного суду Вінницької області.

Розглянувши заяву представника позивача, суд приходить до наступного висновку.

Судове засідання у справі призначено о 11 годині 00 хвилин 08 лютого 2023 року.

Відповідно до ч.1, ч.2 ст.212 ЦПК України визначено, що учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Відповідно до ч.3ст.212 ЦПК Україниучасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Судом встановлено, що заява представника позивача про проведення судового засідання у режимі відеоконференції є обґрунтованою та враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за можливе провести судове засідання у даній цивільній справі в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

А тому, із врахуванням вищевикладеного, заява представника позивача Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Педченко Г.О. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, підлягає задоволенню.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.212 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Заяву представника позивача Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Педченко Галини Олексіївни, про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції задовольнити.

Судове засідання у цивільній справі №153/9/23 за позовом Могилів-Подільської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Вінницькій області та Ямпільської міської ради Вінницької області до ОСОБА_1 , про відшкодування шкоди завданої незаконною порубкою дерев, яке призначено на 08 лютого 2023 року о 11 годині 00 хвилин провести в режимі відеоконференції.

Забезпечити участь представника позивача Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Педченко Галини Олексіївни у судовому засіданні, яке буде проведено 08 лютого 2023 року о 11 годині 00 хвилин в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів із використанням системи відеоконференцзв`язку EASYCON в приміщенні Державної екологічної інспекції у Вінницькій області (м.Вінниця, вул.600-річчя, 19)

Копію ухвали негайно надіслати представнику позивача Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Педченко Галині Олексіївні - для виконання.

Відповідно до ч.5 ст.212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon», за веб-посиланням vkz.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: М.М.Дзерин

Дата ухвалення рішення18.01.2023
Оприлюднено19.01.2023

Судовий реєстр по справі —153/9/23

Рішення від 08.02.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

Ухвала від 18.01.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

Ухвала від 13.01.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні