Ухвала
від 19.01.2023 по справі 153/823/22
ЯМПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

"19" січня 2023 р. Справа153/823/22

Провадження2/153/142/22-ц

Суддя Ямпільського районного суду Вінницької області Дзерин М.М., розглянувши заяву представника відповідача ОСОБА_1 - адвоката Дудник Олени Євгеніївни, про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , Ямпільської міської ради Могилів-Подільського району Вінницької області, Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , про витребування майна з чужого незаконного володіння, визнання недійсними рішень Цекинівської сільської ради Ямпільського району Вінницької області та скасування державної реєстрації земельних ділянок,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Ямпільського районного суду Вінницької області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , Ямпільської міської ради Могилів-Подільського району Вінницької області, Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , про витребування майна з чужого незаконного володіння, визнання недійсними рішень Цекинівської сільської ради Ямпільського району Вінницької області та скасування державної реєстрації земельних ділянок.

Представник відповідача ОСОБА_1 - адвокат Дудник О.Є. 18 січня 2023 року за вх.№492 подала заяву про її участ, як представника відповідача, в судовому засіданні 27 січня 2023 року о 09 год. 00 хв. в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів із використанням системи відеоконфернцзв`язку «EasyCon».

Розглянувши заяву представника відповідача, суд приходить до наступного висновку.

Судове засідання у справі призначено о 09 годині 00 хвилин 27 січня 2023 року.

Відповідно до ч.1, ч.2 ст.212 ЦПК України визначено, що учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Відповідно до ч.3 ст.212 ЦПК України учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Судом встановлено, що заява представника відповідача про проведення судового засідання у режимі відеоконференції є обґрунтованою та враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за можливе провести судове засідання у даній цивільній справі в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису, згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

А тому, із врахуванням вищевикладеного, заява представника відповідача Дудник О.Є. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, підлягає задоволенню.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.212 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Заяву представника відповідача ОСОБА_1 - адвоката Дудник Олени Євгеніївни, про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду - задовольнити.

Підготовче судове засідання у цивільній справі №153/823/22 за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , Ямпільської міської ради Могилів-Подільського району Вінницької області, Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , про витребування майна з чужого незаконного володіння, визнання недійсними рішень Цекинівської сільської ради Ямпільського району Вінницької області та скасування державної реєстрації земельних ділянок, яке призначено на 27 січня 2023 року о 09 годині 00 хвилин провести в режимі відеоконференції.

Забезпечити участь представника відповідача ОСОБА_1 - адвоката Дудник Олени Євгеніївни у судовому засіданні, яке буде проведено 27 січня 2023 року о 09 годині 00 хвилин в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів із використанням системи відеоконференцзв`язку EASYCON ( ІНФОРМАЦІЯ_1 ).

Копію ухвали негайно надіслати представнику відповідача ОСОБА_5 на електронну адресу ІНФОРМАЦІЯ_1 - для виконання.

Відповідно до ч.5 ст.212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon», за веб-посиланням vkz.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: М.М.Дзерин

Дата ухвалення рішення19.01.2023
Оприлюднено20.01.2023

Судовий реєстр по справі —153/823/22

Постанова від 09.04.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сало Т. Б.

Постанова від 09.04.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сало Т. Б.

Постанова від 09.04.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сало Т. Б.

Постанова від 09.04.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сало Т. Б.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сало Т. Б.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сало Т. Б.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сало Т. Б.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сало Т. Б.

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сало Т. Б.

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сало Т. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні