Ухвала
від 19.01.2023 по справі 744/503/22
СЕМЕНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

19.01.23

Справа № 744/503/22

Провадження № 2/744/15/2023

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

19 січня 2023 року Семенівський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого судді Гнипа О. І.,

при секретарі Висоцькій Т. П.,

розглядаючи у відкритому підготовчому судовому засіданні в місті Семенівка Чернігівської області цивільну справу за позовом позивача ОСОБА_1 до Семенівської міської ради Чернігівської області про визнання права власності на 1/2 частку земельних ділянок, треті особи на стороні відповідача, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Семенівська районна державна нотаріальна контора Чернігівської області; Головне управління Держгеокадастру у Чернігівській області, -

В С Т А Н О В И В:

Позивачем подана до суду позовна заява до відповідача, Семенівської міської ради Чернігівської області, в якій він просить: 1) визнати за ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , право власності на Ѕ частку земельної ділянки, що належала померлій ІНФОРМАЦІЯ_2 ОСОБА_2 , що знаходиться на території колишньої Архипівської сільської ради Новгород-Сіверського району наданої для ведення особистого селянського господарства площею 4,7550 га, кадастровий номер 7424781000:04:017:0006; 2) визнати за ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , право власності на Ѕ частку земельної ділянки, що належала померлій ІНФОРМАЦІЯ_2 ОСОБА_2 , що знаходиться на території колишньої Архипівської сільської ради Новгород-Сіверського району наданої для ведення особистого селянського господарства площею 0,5937 га, кадастровий номер 7424781000:04:036:0001.

Позивач ОСОБА_1 у судове засідання не прибув, подав до суду письмову заяву про залишення позову без розгляду.

Представник відповідача, Семенівської міської ради Чернігівської області, міський голова Деденко Сергій Іванович, у судове засідання не прибув, надіслав електронною поштою до суду письмову заяву про розгляд справи за його відсутності .

Представник третьої особи на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області, у судове засідання не прибув, був повідомлений належним чином про час та місце судового засідання.

Представник третьої особи на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Семенівської районної державної нотаріальної контори Чернігівської області, державний нотаріус Доля Наталія Миколаївна, у судове засідання також не прибула, подала до суду письмову заяву про розгляд справи за відсутності представника нотаріальної контори на розсуд суду.

Суд, вивчивши матеріали цивільної справи, вважає за необхідне залишити позов без розгляду за заявою позивача на основі правил п. 5 ч. 1 ст. 257 Цивільного процесуального кодексу України.

На підставі викладеного, керуючись п. 5 ч. 1 ст. 257 Цивільного процесуального кодексу України, суд,-

У Х В А Л И В:

Заяву позивача ОСОБА_1 про залишення позову без розгляду задовольнити.

Позов позивача ОСОБА_1 до Семенівської міської ради Чернігівської області про визнання права власності на Ѕ частку земельних ділянок, треті особи на стороні відповідача, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Семенівська районна державна нотаріальна контора Чернігівської області; Головне управління Держгеокадастру у Чернігівській області, залишити без розгляду.

Роз`яснити ОСОБА_1 , що особа, позов якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Чернігівського апеляційного суду шляхом подачі в п`ятнадцятиденний строк апеляційної скарги.

Суддя: О. І. Гнип

СудСеменівський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення19.01.2023
Оприлюднено20.01.2023
Номер документу108478505
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —744/503/22

Ухвала від 19.01.2023

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 08.12.2022

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 11.09.2022

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні