Ухвала
від 23.01.2023 по справі 539/166/23
ЛУБЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 539/166/23

Провадження № 2/539/224/2023

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

23.01.2023

місто Лубни Полтавської області

Суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області Мирошникова О. Ш.,

розглянула позовну заяву:

Приватного підприємства «Український корпоративний одяг» позивач, до

ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ТОВ «А-Ніка», ЗАТ «Лубнимеблі», ПП «Енерго-Ресурс» - відповідачі,

про поділ часток у спільній частковій власності та визнання права власності, та

постановила цю ухвалу про таке:

1.19.01.2023 канцелярія суду зареєструвала цю цивільну справу.

2.Суддя ознайомилася з позовною заявою та залишає її без руху, оскільки заява подана без додержання вимог, встановленихстаттями 175 ЦПК України.

3.Суддя встановила такі недоліки позовної заяви:

1)в порушення пункту 2 частини третьої статті 175 ЦПК України, в позовній заяві не зазначені адреси місць проживання (перебування) відповідачів. В позовній заяві адресою місця проживання всіх відповідачів - фізичних осіб позивач вказав адресу спірного нежитлового приміщення;

2)в порушення пункту 3 частини третьої статті 175 ЦПК в позовній заяві не міститься ціна позову;

3)в порушення пункту 5 частини третьої статті 175 ЦПК України, викладені обставини, якими позивач обґрунтовує свої вимоги не підтверджуються наданими доказами спір стосується нежитлового приміщення по АДРЕСА_1 , але в прохальній частині позовної заяви позивач просить визнати право власності на майно за зарезервованою адресою АДРЕСА_1 та не надає суду доказів в підтвердження присвоєння цієї адреси спірному нежитловому приміщенню.

4.Відповідно дочастини першоїстатті 185 ЦПК Українисуддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях175і177цьогоКодексу, протягом п`яти днів з дня подання позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

5.Оскільки представник позивача подав до суду позовну заяву без додержання вказаних вище вимогЦПК України, суддя залишає її без руху та встановлює йому строк для усунення недоліків заяви, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

6.Спосіб усуненнянедоліків:подати досуду позовнузаяву іззазначенням відомостей вказаних в пункті 3 цієї ухвали.

До виправленої позовної заяви слід подати до суду її копії в кількості примірників для кожного відповідача.

З цих підстав суддя постановила:

1.Залишити безруху позовнузаяву Приватного підприємства «Український корпоративний одяг» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ТОВ «А-Ніка», ЗАТ «Лубнимеблі», ПП «Енерго-Ресурс» про поділ часток у спільній частковій власності та визнання права власності.

2.Встановити позивачу строк у десять днів з дня отримання копії цієї ухвали, протягом якого він має право усунути недоліки позовної заяви у визначений в цій ухвалі спосіб.

3.Роз`яснити позивачу, що якщо у встановлений в цій ухвалі строк він не виконає вимоги цієї ухвали та не виправить зазначені в ній недоліки, позовна заява буде вважатись неподаною та буде йому повернута.

4.Повернення позовної заяви у такому випадку не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

5.Копію ухвали направити позивачу.

6.Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя Лубенського міськрайонного суду

Полтавської області Мирошникова О. Ш.

Дата ухвалення рішення23.01.2023
Оприлюднено26.01.2023
Номер документу108559015
СудочинствоЦивільне
Сутьтаке: 1.19.01.2023 канцелярія суду зареєструвала цю цивільну справу. 2.

Судовий реєстр по справі —539/166/23

Ухвала від 10.02.2023

Цивільне

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області

Мирошникова О. Ш.

Ухвала від 23.01.2023

Цивільне

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області

Мирошникова О. Ш.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні