Ухвала
від 27.01.2023 по справі 511/182/23
РОЗДІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Роздільнянський районний суд Одеської області

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

Справа № 511/182/23

Номер провадження: 2/511/185/23

"27" січня 2023 р. суддя Роздільнянського районного суду Одеської області Теренчук Ж. В., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом:

позивача:Комунальної установи"Територіальнийцентр соціальногообслуговування (наданнясоціальних послуг)Роздільнянської міськоїради, адреса: Одеська область Роздільнянський район, м.Роздільна, вул.Молодіжна, 135 ;

до

відповідача: ОСОБА_1 , проживаючого за адресою АДРЕСА_1

про стягнення заборгованості за надання платної соціальної послуги стаціонарного догляду,

встановив:

КП "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Роздільнянської міської ради" звернулися в суд з позовом, в якому просять стягнути з відповідача заборгованість за надання йому платної соціальної послуги стаціонарного догляду на підставі договору в розмірі 24263,59 грн за час перебування у комунальному закладі його батька ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

17.01.2023року назапит судув порядкуч.5 ст.187ЦПК України надійшли відомості з органу реєстрації місця проживання про зареєстроване місце проживання боржника.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження не має, дана справа віднесена до юрисдикції Роздільнянського районного суду Одеської області.

Відповідно до ст. 274 п. ч.1 п.2 ЦПК України, у порядку спрощеного позовного провадження розглядаються малозначні справи.

Згідно з п.6 ст. 19 ЦПК України малозначними справами є: 1) справи, у яких ціна позову не перевищує ста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

У зв`язку з вищевикладеним, вказана справа підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження, оскільки є малозначною.

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 19, 187, 260, 261, 274 ЦПК України, суддя

ПОСТАНОВИВ:

1. Відкрити провадження у справі за позовною заявою Комунальної установи"Територіальнийцентр соціальногообслуговування (наданнясоціальних послуг)Роздільнянської міськоїради до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за надання платної соціальної послуги стаціонарного догляду,

2. Розгляд справи проводити за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

3. Призначити судовезасідання вприміщенні Роздільнянськогорайонного судуОдеської області (вул.Європейська,37-А,м.Роздільна,Одеська область)на 21 лютого 2023р. об 90-00 год.

4. Встановити відповідачу строк п`ятнадцять днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, протягом якого відповідач має право подати відзив на позовну заяву, з урахуванням вимог статті 178 ЦПК України і всі письмові та електроні докази (які можливо доставити до суду), заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

5. Роз`яснити учасникам провадження що :

- подання зав по суті справи є правом учасників справи (ст.174 ЦПК України);

- усі документи адресовані суду повинні подаватися завчасно у встановлений судом строк із зазначенням номеру справи, розкладені у відповідності до переліку додатків прошиті та пронумеровані. (Глава 1 ЦПК України);

- письмові докази подаються до суду в оригіналі або в належним чином засвідченій копії (ст.95 ЦПК України);

- у разі неявки сторін та їх представників у підготовче судове засідання та ненадання витребуваних судом документів, суд має право розглянути справу за наявними в ній матеріалами або залишити позов без розгляду.

6. Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб - адресою сторінки на офіційному веб - порталі судової влади України - http://rz.od.court.gov.ua/sud1524/gromadyanam/csz/

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати позивачеві. Копію ухвали про відкриття провадження разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати відповідачу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:Ж. В. Теренчук

СудРоздільнянський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення27.01.2023
Оприлюднено30.01.2023
Номер документу108634459
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них надання послуг

Судовий реєстр по справі —511/182/23

Рішення від 17.03.2023

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Теренчук Ж. В.

Рішення від 17.03.2023

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Теренчук Ж. В.

Ухвала від 27.01.2023

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Теренчук Ж. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні