Ухвала
від 24.01.2023 по справі 760/1296/23
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа №760/1296/23

1-кс/760/744/23

У Х В АЛ А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

24 січня 2023 року слідчий суддя Солом`янського районного суду міста Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю старшого слідчого слідчого управління Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області ОСОБА_3 , розглянувши у закритому судовому засіданні в приміщенні Солом`янського районного суду міста Києва клопотання старшого слідчого слідчого управління Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області лейтенанта ОСОБА_3 , погоджене прокурором третього відділу управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення Департаменту нагляду за додержанням законів органами безпеки Офісу Генерального прокурора ОСОБА_4 , про надання дозволу на проведення обшуку у кримінальному провадженні № 22022101110000269 від 27.07.2022, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 258-5 КК України,-

В С Т А Н О В И В:

До слідчого судді Солом`янського районного суду міста Києва надійшло клопотання старшого слідчого слідчого управління Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області лейтенанта ОСОБА_3 , погоджене прокурором третього відділу управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення Департаменту нагляду за додержанням законів органами безпеки Офісу Генерального прокурора ОСОБА_4 про надання дозволу на проведення обшуку у кримінальному провадженні № 22022101110000269 від 27.07.2022, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 258-5 КК України.

Клопотання обґрунтовується тим, що слідчим управлінням Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 22022101110000269 від 27.07.2022, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 258-5 КК України.

Як зазначається в клопотанні, досудовим розслідуванням встановлено, що починаючи з травня 2022 року в окремих регіонах України діє злочинна група осіб до складу якої входять громадяни України, а саме: ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 та інші невстановлені досудовим розслідуванням особи, які вступивши в злочинну змову з невстановленими досудовим розслідуванням особами з числа представників терористичних угрупувань т.зв. «Л/ДНР», щодо заволодіння грошовими коштами в особливо великих розмірах, які знаходяться на банківських рахунках громадян України з числа жителів Донецької та Луганської областей, для власного збагачення, а також подальшого їх збору та надання представникам «ДНР» та «ЛНР» з усвідомленням того, що їх буде використано повністю або частково для будь-яких цілей окремим терористом чи терористичною групою (організацією), з метою нанесення шкоди національній безпеці України.

Також слідчий вказує, що учасники вищевказаної злочинної групи, вступивши в змову з представниками терористичних угрупувань т.зв. «Л/ДНР», за їх сприянням, отримали фізичний доступу до сім-карт жителів Донецької та Луганської областей, в тому числі жителів м. Маріуполь, та їх персональних даних в якості клієнтів АТ КБ «ПриватБанк», АТ «Райффайзен банк», АТ «ПУМБ», АТ «А-Банк» та інших банківських установ України.

Надалі, учасники вищевказаної злочинної групи, з метою конспірації своїх дій та досягнення злочинних цілей, у невстановлений досудовим розслідуванням час, орендували житлові та нежитлові приміщення у м. Запоріжжя, м. Одеса, м. Чернівці, м. Львів, а також на території м. Києва та Київської області, де розмістили маршрутизатори (GSM-шлюзи), які використовуються для активації SIM-карт жителів м. Маріуполь, з метою переадресації телефонних дзвінків з «ДНР» та «ЛНР» на місце розташування GSM-шлюзів та фіксації операторами державних банків фактів телефонних дзвінків з території підконтрольній українській владі.

Після цього, використовуючи власні персональні - електронно-обчислювальні машини (комп`ютерну техніку), ноутбуки, електронні накопичувачі інформації, мобільні телефони та маршрутизатори (GSM-шлюзи) з наступними ідентифікуючими ознаками: IMEI НОМЕР_1 , IMEI НОМЕР_2 , IMEI НОМЕР_3 , IMEI НОМЕР_4 , IMEI НОМЕР_5 , IMEI НОМЕР_6 , IMEI НОМЕР_7 , IMEI НОМЕР_8 , IMEI НОМЕР_9 , IMEI НОМЕР_10 , IMEI НОМЕР_11 , IMEI НОМЕР_12 , IMEI НОМЕР_13 , IMEI НОМЕР_14 , MEI НОМЕР_15 , IMEI НОМЕР_16 , IMEI НОМЕР_17 , IMEI НОМЕР_18 , IMEI НОМЕР_19 , IMEI НОМЕР_20 , IMEI НОМЕР_21 , IMEI НОМЕР_22 , IMEI НОМЕР_23 , IMEI НОМЕР_24 , IMEI НОМЕР_25 , IMEI НОМЕР_26 , IMEI НОМЕР_27 , IMEI НОМЕР_28 , IMEI НОМЕР_29 , IMEI НОМЕР_30 , IMEI НОМЕР_31 , IMEI НОМЕР_32 , IMEI НОМЕР_33 , учасники вказаної злочинної групи, у невстановлений досудовим розслідуванням спосіб, вчиняють дії з метою отримання доступу та здійснення верифікації в електронних застосунках онлайн-банкінгу АТ КБ «ПриватБанк», АТ «Райффайзен банк», АТ «ПУМБ» та АТ «А-Банк» та у такий спосіб незаконно отримують доступ до банківських рахунків та грошових коштів громадян України, в тому числі жителів м. Маріуполь, та мають можливість ними розпоряджатись у своїй протиправній діяльності.

Також, з метою подальшої конспірації своїх дій та приховання слідів злочину щодо вчинення фінансування тероризму, учасники злочинної групи здійснили реєстрацію на міжнародній криптовалютній біржі «Binance», та використовуючи платформу «Binance Peer-to-Peer» (далі-Р2Р) здійснюють придбання крипто валютних коштів за рахунок коштів, які знаходяться на вищевказаних банківських рахунках громадян України, до яких попередньо отримано незаконний доступ, та виводять її на особисті рахунки підконтрольних осіб, в тому числі уродженців Донецької області, які на даний час знаходяться на тимчасово окупованій території Донецької області.

У свою чергу, вказані вище особи відправляють здобуті злочинним шляхом крипто валютні кошти на електронний гаманець громадянина України ОСОБА_10 , який є уродженцем Донецької обл. та на даний час знаходиться на тимчасово окупованій території м. Донецьк, має сталі зв`язки із злочинною окупаційною владою терористичних угрупувань т.зв. «Л/ДНР».

У подальшому громадянин України ОСОБА_10 накопичує вказані крипто валютні кошти та за допомогою міжнародної крипто-валютної біржі «Binance» передає частину таких активів, здобутих протиправним шляхом, представникам терористичних угрупувань т.зв. «Л/ДНР», для вчинення злочинів проти основ національної безпеки України.

Слідчий зазначає, що за період часу з 01.09.2022 по 01.10.2022, учасниками вищезазначеної злочинної групи, протиправним шляхом вдалося отримати доступ та конвертувати в крипто-валюту грошові кошти з банківських рахунків понад 200-т жителів м. Маріуполь Донецької області, на загальну суму близько 3 000 000 грн., з метою власного збагачення та часткового здійснення переказів активів представникам «ДНР» та «ЛНР» з усвідомленням того, що їх буде використано повністю або частково для будь-яких цілей окремим терористом чи терористичною групою (організацією), з метою нанесення шкоди державній безпеці України.

Крім того, слідчий акцентує увагу на тому, що учасники вказаного злочинного угрупування орендували житлове приміщення, де розмістили GSM-маршрутизатори, ПЕОМ та мобільні термінали за допомогою яких отримують доступ до банківських рахунків жителів м. Маріуполь, яке знаходиться за адресою: м. Київ, пров. Балтійський, буд. 3-А, кв. 273 .

Згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна за адресою: м. Київ, пров. Балтійський, буд. 3-А, кв. 273 , право власності на нерухоме майно належить товариству з обмеженою відповідальністю "КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ "РОЯЛ ФІНАНС" (код ЄДРПОУ: 38490611).

Зазначає, що у органу досудового розслідування є достатні підстави вважати, що за вказаною адресою можуть знаходитися: документи, виписки про рух коштів на банківських рахунках, платіжні доручення, видаткові касові ордери, чеки чи інші розрахункові документи, печатки, штампи та первинна документація юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, які використовуються під час вчинення вказаних кримінальних правопорушень, блокноти, записники та аркуші паперу, на яких наявні рукописні або машинописні записи щодо механізму та обставин вчинення вказаного кримінального правопорушення, документи (в тому числі електронні), які містять персональні дані фізичних чи юридичних осіб або містять відомості, які належать до банківської таємниці, банківські картки, персональні - електронно-обчислювальні машини (комп`ютерна техніка), ноутбуки, електронні накопичувачі інформації та мобільні телефони із електронними відомостями про вчинення вказаних кримінальних правопорушень, SIM-картки абонентів мобільних операторів, маршрутизатори (GSM-шлюзи) з наступними ідентифікуючими ознаками: IMEI НОМЕР_1 , IMEI НОМЕР_2 , IMEI НОМЕР_3 , IMEI НОМЕР_4 , IMEI НОМЕР_5 , IMEI НОМЕР_6 , IMEI НОМЕР_7 , IMEI НОМЕР_8 , IMEI НОМЕР_9 , IMEI НОМЕР_10 , IMEI НОМЕР_11 , IMEI НОМЕР_12 , IMEI НОМЕР_13 , IMEI НОМЕР_14 , IMEI НОМЕР_15 , IMEI НОМЕР_16 , IMEI НОМЕР_17 , IMEI НОМЕР_18 , IMEI НОМЕР_19 , IMEI НОМЕР_20 , IMEI НОМЕР_21 , IMEI НОМЕР_22 , IMEI НОМЕР_23 , IMEI НОМЕР_24 , IMEI НОМЕР_25 , IMEI НОМЕР_26 , IMEI НОМЕР_27 , IMEI НОМЕР_28 , IMEI НОМЕР_29 , IMEI НОМЕР_30 , IMEI НОМЕР_31 , IMEI НОМЕР_32 , IMEI НОМЕР_33 , а також маршрутизатори (GSM-шлюзи) з іншими ідентифікуючими ознаками, які використовуються фігурантами кримінального провадження у протиправній діяльності, грошові кошти здобуті внаслідок вчинення протиправної діяльності, в тому числі злочинів проти основ національної безпеки України та джерело походження яких невідоме, а також документи, які посвідчують право власності на майно здобуте злочинним шляхом, предмети обіг яких обмежено та заборонено Законом України, інші предмети та документи з відомостями, що свідчать про вчинення вищевказаних злочинів та були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди та містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Слідчий вказує, що значення речі мають значення для досудового розслідування у даному кримінальному провадженні, оскільки відомості, які в них містяться, можуть бути використанні як докази щодо вчинення дій, спрямованих на фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади.

В інший спосіб, аніж проведення обшуку за вищевказаною адресою, на переконання слідчого, відшукати речі і документи, які мають значення для досудового розслідування та можуть бути доказами не є можливим.

Враховуючи наведене, просить слідчого суддю надати слідчому слідчого управління ГУ СБ України ОСОБА_3 , а також слідчим, які входять до складу слідчої групи у кримінальному провадженні № 22022101110000269, дозвіл на проведення обшуку квартири за адресою: м. Київ, провул. Балтійський, буд. 3-А, кв. 273 , з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання та вилучення речей і документів, які мають значення для досудового розслідування, знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а саме: документи, виписки про рух коштів на банківських рахунках, платіжні доручення, видаткові касові ордери, чеки чи інші розрахункові документи, печатки, штампи та первинна документація юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, які використовуються під час вчинення вказаних кримінальних правопорушень, блокноти, записники та аркуші паперу, на яких наявні рукописні або машинописні записи щодо механізму та обставин вчинення вказаного кримінального правопорушення, документи (в тому числі електронні), які містять персональні дані фізичних чи юридичних осіб або містять відомості, які належать до банківської таємниці, банківські картки, персональні - електронно-обчислювальні машини (комп`ютерна техніка), ноутбуки, електронні накопичувачі інформації та мобільні телефони із електронними відомостями про вчинення вказаних кримінальних правопорушень, SIM-картки абонентів мобільних операторів, маршрутизатори (GSM-шлюзи) з наступними ідентифікуючими ознаками: IMEI НОМЕР_1 , IMEI НОМЕР_2 , IMEI НОМЕР_3 , IMEI НОМЕР_4 , IMEI НОМЕР_5 , IMEI НОМЕР_6 , IMEI НОМЕР_7 , IMEI НОМЕР_8 , IMEI НОМЕР_9 , IMEI НОМЕР_10 , IMEI НОМЕР_11 , IMEI НОМЕР_12 , IMEI НОМЕР_13 , IMEI НОМЕР_14 , IMEI НОМЕР_15 , IMEI НОМЕР_16 , IMEI НОМЕР_17 , IMEI НОМЕР_18 , IMEI НОМЕР_19 , IMEI НОМЕР_20 , IMEI НОМЕР_21 , IMEI НОМЕР_22 , IMEI НОМЕР_23 , IMEI НОМЕР_24 , IMEI НОМЕР_25 , IMEI НОМЕР_26 , IMEI НОМЕР_27 , IMEI НОМЕР_28 , IMEI НОМЕР_29 , IMEI НОМЕР_30 , IMEI НОМЕР_31 , IMEI НОМЕР_32 , IMEI НОМЕР_33 , а також маршрутизатори (GSM-шлюзи) з іншими ідентифікуючими ознаками, які використовуються фігурантами кримінального провадження у протиправній діяльності, грошові кошти здобуті внаслідок вчинення протиправної діяльності, в тому числі злочинів проти основ національної безпеки України та джерело походження яких невідоме, а також документи, які посвідчують право власності на майно здобуте злочинним шляхом, предмети обіг яких обмежено та заборонено Законом України, інші предмети та документи з відомостями, що свідчать про вчинення вищевказаних злочинів та були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди та містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

У судовому засіданні слідчий підтримав клопотання та просив його задовольнити.

Дослідивши клопотання про проведення обшуку у кримінальному провадженні № 22022101110000269 від 27.07.2022 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 258-5 КК України, та додані до нього документи, інші матеріали, якими обґрунтовуються доводи клопотання, а також витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження, в рамках якого подається клопотання, пояснення слідчого, слідчий суддя дійшов висновку про часткове задоволення вказаного клопотання з таких підстав.

Згідно з ст.ст. 1, 8, ч. 2 ст. 22 Конституції України Україна є правова держава, в Україні визнається і діє принцип верховенства права, конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані.

Ці конституційні приписи отримали свій розвиток у ст.2 КПК України, що встановлює завдання кримінального провадження. Це захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

Частинами 1 і 2 ст. 30 Конституції України передбачено, що кожному гарантується недоторканність житла. Не допускається проникнення до житла чи до іншого володіння особи, проведення в них огляду чи обшуку інакше як за вмотивованим рішенням суду.

Згідно з п.18 ч.1 ст.3 КПК України слідчий суддя - суддя суду першої інстанції, до повноважень якого належить здійснення у порядку, передбаченому цим Кодексом, судового контролю за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні.

Відповідно до ч. 1 ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

Відповідно до ч. 3 ст. 234 КПК України, у разі необхідності провести обшук слідчий за погодженням з прокурором або прокурор звертається до слідчого судді з відповідним клопотанням, яке повинно містити відомості про:

1) найменування кримінального провадження та його реєстраційний номер;

2) короткий виклад обставин кримінального правопорушення, у зв`язку з розслідуванням якого подається клопотання;

3) правову кваліфікацію кримінального правопорушення з зазначенням статті (частини статті) закону України про кримінальну відповідальність;

4) підстави для обшуку;

5) житло чи інше володіння особи або частину житла чи іншого володіння особи, де планується проведення обшуку;

6) особу, якій належить житло чи інше володіння, та особу, у фактичному володінні якої воно знаходиться;

7) речі, документи або осіб, яких планується відшукати.

До клопотання також мають бути додані оригінали або копії документів та інших матеріалів, якими прокурор, слідчий обґрунтовує доводи клопотання, а також витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження, в рамках якого подається клопотання.

Відповідно до ч. 5 ст. 234 КПК України, слідчий суддя відмовляє у задоволенні клопотання про обшук, якщо прокурор, слідчий не доведе наявність достатніх підстав вважати, що:

1) було вчинено кримінальне правопорушення;

2) відшукувані речі і документи мають значення для досудового розслідування;

3) відомості, які містяться у відшукуваних речах і документах, можуть бути доказами під час судового розгляду;

4) відшукувані речі, документи або особи знаходяться у зазначеному в клопотанні житлі чи іншому володінні особи.

Аналіз клопотання про проведення обшуку у кримінальному провадженні

№ 22022101110000269 від 27.07.2022 та доданих до нього матеріалів, якими обґрунтовуються доводи клопотання, пояснень прокурора, дає достатні підстави вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 258-5 КК України, що, зокрема, підтверджується протоколом огляду від 10.01.2023, протоколами оглядів від 29.11.2022, протоколом про результати проведення негласної слідчої (розшукової) дії від 13.10.2022 та від 14.10.2022 та іншими матеріалами в їх сукупності.

Слідчий суддя, перевіривши надані матеріали клопотання, заслухавши пояснення слідчого, дослідивши докази по даних матеріалах, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення, приходить до висновку, що наявні достатні підстави вважати, що у квартирі за адресою: м. Київ, провул. Балтійський, буд. 3-А, кв. 273 , що належить на праві власності товариству з обмеженою відповідальністю "КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ "РОЯЛ ФІНАНС" (код ЄДРПОУ: 38490611), можуть знаходитися речі та документи, які мають значення для встановлення істини у ході проведення досудового розслідування, і за даних обставин обшук є найбільш доцільним та ефективним способом відшукання та вилучення речей та документів, є пропорційним втручанню в особисте і сімейне життя особи в силу п. 5 ч. 5 ст. 234 КПК України.

Разом з тим, у своєму клопотанні слідчий просить надати можливість вилучити під час обшуку документи, виписки про рух коштів на банківських рахунках, платіжні доручення, видаткові касові ордери, чеки чи інші розрахункові документи, печатки, штампи та первинна документація юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, які використовуються під час вчинення вказаних кримінальних правопорушень, блокноти, записники та аркуші паперу, на яких наявні рукописні або машинописні записи щодо механізму та обставин вчинення вказаного кримінального правопорушення, документи (в тому числі електронні), які містять персональні дані фізичних чи юридичних осіб або містять відомості, які належать до банківської таємниці, банківські картки, маршрутизатори (GSM-шлюзи) з іншими ідентифікуючими ознаками, які використовуються фігурантами кримінального провадження у протиправній діяльності, грошові кошти здобуті внаслідок вчинення протиправної діяльності, в тому числі злочинів проти основ національної безпеки України та джерело походження яких невідоме, а також документи, які посвідчують право власності на майно здобуте злочинним шляхом, предмети обіг яких обмежено та заборонено Законом України, інші предмети та документи з відомостями, що свідчать про вчинення вищевказаних злочинів та були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди та містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження. Однак слідчий суддя не вбачає підстав для надання дозволу на таке вилучення у зв`язку з його необґрунтованістю, а тому в цій частині клопотання задоволенню не підлягає.

Також, слідчий у своєму клопотанні просить надати можливість вилучити під час обшуку: персональні - електронно-обчислювальні машини (комп`ютерна техніка), ноутбуки, електронні накопичувачі інформації та мобільні телефони із електронними відомостями про вчинення вказаних кримінальних правопорушень. Однак відповідно до положень п. 3 ч. 2 ст. 168 КПК України, у разі необхідності слідчий чи прокурор здійснює копіювання інформації, що міститься в інформаційних (автоматизованих) системах, телекомунікаційних системах, інформаційно-телекомунікаційних системах, їх невід`ємних частинах. Копіювання такої інформації здійснюється із залученням спеціаліста.

Відповідно до п. 2 ч. 2 ст. 168 КПК України, забороняється тимчасове вилучення електронних інформаційних систем або їх частин, мобільних терміналів систем зв`язку, крім випадків, коли їх надання разом з інформацією, що на них міститься, є необхідною умовою проведення експертного дослідження, або якщо такі об`єкти отримані в результаті вчинення кримінального правопорушення чи є засобом або знаряддям його вчинення, а також якщо доступ до них обмежується їх власником, володільцем або утримувачем чи пов`язаний з подоланням системи логічного захисту.

Виходячи з цього слідчий суддя вважає за можливе надати дозвіл на копіювання інформації з персональних - електронно-обчислювальних машин (комп`ютерної техніки), ноутбуків, електронних накопичувачів інформації та мобільних телефонів із електронними відомостями про вчинення вказаних кримінальних правопорушень, за участі спеціаліста, а у разі неможливості копіювання - на вилучення даної техніки.

Враховуючи викладене, слідчий суддя вважає, що клопотання підлягає частковому задоволенню.

Керуючись ст.ст. 131, 132, 159-164, 166, 309, 369-372 КПК України, слідчий суддя -

У Х В А Л И В:

Клопотання - задовольнити частково.

Надати слідчому слідчого управління ГУ СБ України ОСОБА_3 , а також слідчим, які входять до складу слідчої групи у кримінальному провадженні № 22022101110000269 від 27.07.2022 дозвіл обшук на квартири за адресою: м. Київ, провул. Балтійський, буд. 3-А, кв. 273 , що належить на праві власності товариству з обмеженою відповідальністю "КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ "РОЯЛ ФІНАНС" (код ЄДРПОУ: 38490611), з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення, а саме:

- виписок про рух коштів на банківських рахунках, платіжних доручень, видаткових касових ордерів, чеків чи інших розрахункових документів, SIM-карток абонентів мобільних операторів, маршрутизаторів (GSM-шлюзи) з наступними ідентифікуючими ознаками: IMEI НОМЕР_1 , IMEI НОМЕР_2 , IMEI НОМЕР_3 , IMEI НОМЕР_4 , IMEI НОМЕР_5 , IMEI НОМЕР_6 , IMEI НОМЕР_7 , IMEI НОМЕР_8 , IMEI НОМЕР_9 , IMEI НОМЕР_10 , IMEI НОМЕР_11 , IMEI НОМЕР_12 , IMEI НОМЕР_13 , IMEI НОМЕР_14 , IMEI НОМЕР_15 , IMEI НОМЕР_16 , IMEI НОМЕР_17 , IMEI НОМЕР_18 , IMEI НОМЕР_19 , IMEI НОМЕР_20 , IMEI НОМЕР_21 , IMEI НОМЕР_22 , IMEI НОМЕР_23 , IMEI НОМЕР_24 , IMEI НОМЕР_25 , IMEI НОМЕР_26 , IMEI НОМЕР_27 , IMEI НОМЕР_28 , IMEI НОМЕР_29 , IMEI НОМЕР_30 , IMEI НОМЕР_31 , IMEI НОМЕР_32 , IMEI НОМЕР_33 ;

- копіювання інформації з персональних - електронно-обчислювальних машин (комп`ютерної техніки), ноутбуків, електронних накопичувачів інформації та мобільних телефонів із електронними відомостями про вчинення кримінальних правопорушень, за участі спеціаліста, а у разі неможливості копіювання - на вилучення даної техніки.

В іншій частині клопотання - відмовити.

Ухвала слідчого судді про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи з підстав, зазначених у клопотанні слідчого, погоджене з прокурором надає право проникнути до житла чи іншого володіння особи лише один раз.

Ухвала діє протягом одного місяця з дня її постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення24.01.2023
Оприлюднено01.02.2024
Номер документу108683404
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —760/1296/23

Ухвала від 24.01.2023

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Усатова І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні