Ухвала
від 01.02.2023 по справі 153/1695/22
ЯМПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

"01" лютого 2023 р. Справа153/1695/22

Провадження2/153/319/22-ц

Ямпільський районний суд Вінницької області

в складі головуючого судді - Дзерина М.М.

за участю секретаря судових засідань Поліш Н.А.

представник позивача ОСОБА_1

третя особа: Орган опіки та піклування при

Ямпільській міській раді Вінницької області Кіфа А.В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в приміщенні Ямпільського районного суду Вінницької області цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: орган опіки та піклування при Ямпільській міській раді Вінницької області, про відібрання дітей без позбавлення батьківських прав,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Ямпільського районного суду Вінницької області перебуває вищевказана цивільна справа.

Представник позивача адвокат Вовк Е.П. діючи на підставі ордеру серії АВ №1049459 та договору про надання правової допомоги №33 в судовому засіданні позовні вимоги підтримала.Заявила клопотання про допит свідків ОСОБА_4 , ОСОБА_5 та ОСОБА_6 . Вказала, що дані свідки зможуть підтвердити обставини викладені в позовні заяві.

Відповідач ОСОБА_3 в судове засідання не з`явилась, про дату, час та місце розгляду справи була повідомлена належним чином.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Орган опіки та піклування при Ямпільській міській раді Вінницької області Кіфа А.В. в судовому засіданні не заперечував щодо заявленого клопотання представником позивача про виклик свідків.

Дослідивши зміст клопотання про виклик свідків, суд приходить до такого висновку.

Відповідно до ч.ч.1, 2 ст.91 ЦПК України виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи. У заяві про виклик свідка зазначаються його ім`я, місце проживання (перебування) або місце роботи, обставини, які він може підтвердити.

Згідно з ч.4 ст.91 ЦПК України в ухвалі, якою суд вирішує питання про виклик свідка, суд попереджає свідка про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

З огляду на викладене, оскільки клопотання представника позивача про виклик свідків відповідає вимогам ст.91 ЦПК України, суд приходить до висновку про наявність підстав для задоволення вказаного клопотання та вважає за необхідне викликати вказаних осіб для допиту у якості свідків, оскільки зазначені особи можуть надати покази про відомі їм обставини, які входять до предмету доказування.

При проведенні підготовчого судового засідання по справі суддею Ямпільського районного суду Вінницької області відповідно до ч.2 ст.197 ЦПК України були проведені наступні підготовчі дії: до судового розгляду спір між сторонами не врегульований. Визначено час і місце судового розгляду та проведено інші підготовчі дії, передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України.

За таких обставин, враховуючи, що під час підготовчого провадження проведені необхідні процесуальні дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті, дотримання процесуальних строків розгляду справи, суд приходить до висновку про наявність правових підстав для закриття підготовчого провадження та призначення справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст.91, 197, 200, 247 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Закрити підготовчепровадження тапризначити справуза позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Орган опіки та піклування при Ямпільській міській раді Вінницької області, про відібрання дітей без позбавлення батьківських прав, на 22 лютого 2023 року о 09 годині 00 хвилин в приміщенні Ямпільського районного суду Вінницької області.

Клопотання представника позивача про виклик свідків задоволити.

В судове засідання викликати та допитати у якості свідків: ОСОБА_4 , ОСОБА_5 та ОСОБА_6 .

В судове засідання викликати сторони.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: https://court.gov.ua/fair/sud0231/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: М.М.Дзерин

Дата ухвалення рішення01.02.2023
Оприлюднено02.02.2023
Номер документу108706943
СудочинствоЦивільне
Сутьвідібрання дітей без позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —153/1695/22

Рішення від 17.03.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

Рішення від 17.03.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

Ухвала від 22.02.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

Ухвала від 01.02.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

Ухвала від 04.01.2023

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні