Постанова
від 09.08.2006 по справі б-31/43-05
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-31/43-05

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,  

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про затвердження ліквідаційного балансу

"09" серпня 2006 р.                                                             Справа № Б-31/43-05

вх. № 4898/2-31

Суддя господарського суду Пуль О.А.

при секретарі судового засідання Бабак О.О.

ліквідатор – арбітражний керуючий – Тищенко О.І., ліц. серії АБ № 216715 від 09.02.2005 р.;

пр-к АК „Харківобленерго” – Устименко А.В., дов. від 02.08.06р., юрисконсульт.

По справі  за заявою АК АПБ "Україна" в о. Харківської дирекції, м. Х-в

до СТОВ "Агрофірма "Маяк-1" с. Прасковія

про визнання банкрутом  

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарського суду від 14 листопада 2005 року боржника СТОВ „Агрофірма „Маяк – 1” визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру. Ліквідатором призначено арбітражного керуючого Тищенко О.І. поклавши на нього обов'язки щодо виконання ліквідаційної процедури.

До суду надійшов звіт ліквідатора з доданими документами, в якому ліквідатор просить затвердити ліквідаційний звіт та ліквідаційний баланс.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши звіт ліквідатора, судом встановлено, що ліквідатором  в ліквідаційній процедурі виконано наступні заходи.

Було подано до друкованих органів оголошення про визнання боржника банкрутом, відкриття ліквідаційної процедури.

Для виявлення майнових активів ліквідатором були зроблені запити до Харківського міського БТІ, Кегичівського МДПТІ, інспекції держтехнагляду,  Харківської регіональної філії ДП „Центр державного земельного кадастру про державному комітеті України по земельних ресурсах”, РВ ФДМУ у Харківській області, Кегичівської РДА Харківської області. В довідках зазначено, що об'єктів власності в вищезгаданих управліннях не зареєстровано.

За відповіддю Красноградського РЕВМВ №8 ДАІ майно у вигляді транспортних засобів зареєстровано за боржником та знаходиться під арештом. Як вбачається з матеріалів справи, арешт був скасований ДВС у Кегічівському р-ні, а транспортні засоби на час проведення ліквідаційної процедури не є власністю боржника, оскільки є об'єктами, які були розпаюванні між колишніми членами КСП „Маяк”. Згідно акту інвентаризації майна від 08.10.05р.  майно боржника не виявлено.

Згідно повідомлення СВ УПМ ДПА у Харківській області від 06.12.2005 р. кримінальні справи у відношенні посадових осіб банкрута не порушувались.

Виконавчі провадження закриті та виконавчі документи передані ліквідатору.

Виявлені грошові кошти на банківському рахунку банкрута у БВ №3 Філії „Харківського центрального відділення Промінвестбанку” в сумі 262 грн. 16 коп. було направлено на відшкодування витрат ліквідатора.

Рахунки банкрута в установах банків закриті, про що свідчать повідомлення банків.

В ході ліквідаційної процедури місцезнаходження керівних органів боржника не встановлено, майна не виявлено, оригіналів свідоцтва про державну реєстрацію,  статуту, документів, які підлягають довгостроковому зберіганню не знайдено.

Ліквідатором складено ліквідаційний баланс з даними, що свідчать про відсутність майна та з даними непогашеної кредиторської заборгованості в сумі 794354 грн. 89 коп., зважаючи на ці обставини та керуючись п. 6 ст. 31 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”  вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Розглянувши наданий суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс і враховуючи, що ліквідатором виконані всі необхідні роботи по ліквідації підприємства-банкрута,  майна у банкрута не виявлено, грошових коштів на рахунку не вистачило для погашення вимог кредиторів, суд вважає за необхідне затвердити ліквідаційний звіт та ліквідаційний баланс, провадження по справі припинити.

Керуючись ст.ст. 32, 40, 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ч. 6 ст. 39 Закону України „Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб-підприємців”, суд –

УХВАЛИВ:

1.          Затвердити наданий суду ліквідаційний звіт, ліквідаційний баланс.2.          Ліквідувати юридичну особу – Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю „Агрофірму „Маяк – 1”, код 00707952, зареєстровану Кегичівською районною державною адміністрацією Харківської області 19 грудня 2001 року, реєстраційний № 04059585Ю0020029, місцезнаходження: Харківська обл., Кегичівський р-н, с. Парасковія.

3.          Провадження по справі припинити.

4.          Зобов'язати  Головне управління  статистики по Харківській області виключити з Єдиного Державного реєстру підприємств та організацій України Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю „Агрофірму” Маяк – 1”, код 00707952.

5.          Зобов'язати державного реєстратора внести до Єдиного державного реєстру запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи – Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Агрофірми „Маяк – 1”, код 00707952, та передати органам, які здійснювали облік, відповідне повідомлення для зняття юридичної особи – Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Агрофірми „Маяк – 1”.

6.          Ухвалу направити ліквідатору, кредиторам, Головному управлінню статистики по Харківській області, державному органу з питань банкрутства, державному реєстратору,  ДВС Кегичівського району Харківської обл, ДВС Харківської області.

Суддя                                                                                            Пуль О.А. 

СудГосподарський суд Харківської області
Дата ухвалення рішення09.08.2006
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу108717
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-31/43-05

Постанова від 09.08.2006

Господарське

Господарський суд Харківської області

Пуль О.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні