Ухвала
від 01.02.2023 по справі 695/2753/22
ЗОЛОТОНІСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЗОЛОТОНІСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 695/2753/22

номер провадження 2/695/381/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 лютого 2023 рокум. Золотоноша

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області в складі:

головуючого - судді Ушакової К.М.

за участю: секретаря судового засідання Солдат К.В.,

представника позивача адвоката Бочарова О.М.,

розглянувши упідготовчому судовомузасіданні клопотанняпредставника позивача ОСОБА_1 адвокатаБочарова ОлександраМихайловича провитребування доказіву справіза позовом представника ОСОБА_1 адвоката Бочарова Олександра Михайловича до Піщанської сільської ради Золотоніського району Черкаської області про визнання права власності на житловий будинок за набувальною давністю,

в с т а н о в и в:

представник ОСОБА_1 адвокат Бочаров О.М. звернувся в суд із позовною заявою до Піщанської сільської ради Золотоніського району Черкаської області про визнання права власності на житловий будинок за набувальною давністю.

У підготовчому судовому засіданні представник позивача ОСОБА_1 адвокат Бочаров О.М. підтримав письмове клопотання про витребування доказів.

Представник Піщанської сільської ради Золотоніського району Черкаської області у підготовче судове засідання не з`явилися. В матеріалах справи є заява сільського голови Руслана Семенюти про розгляд справи без участі представника Піщанської сільської ради.

Вивчивши письмові матеріали справи, зваживши доводи та клопотання, а також врахувавши те, що необхідність витребування обґрунтована неможливістю самостійного зібрання означених доказів для доведення обставин справи, якими позивач обґрунтовує вимоги, суд приходить до висновку про необхідність витребування зазначених доказів.

Відповідно до ст.84ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Враховуючи викладене вище, суд вважає, що клопотання представника позивача про витребування доказів підлягає до задоволення.

Керуючись ст. 84 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Бочарова Олександра Михайловича про витребування доказів задовольнити.

Витребувати з Піщанської сільської ради Золотоніського району Черкаської області (місце знаходження: вул. Шеремета Руслана 98А, с. Піщане, Золотоніський район, Черкаська область; ЄДРПОУ 26358963) інформацію про перебування на балансі Піщанської сільської ради Золотоніського району Черкаської області будинку по АДРЕСА_1 .

Витребувати з Золотоніського відділку ЧООБТІ (місце знаходження: Черкаська область, м. Золотоноша, вул. Незалежності 15) інформацію про зареєстроване право власності на будинок по АДРЕСА_1 .

Витребувати з відділу «Центр надання адміністративних послуг» Виконавчого комітету Золотоніської міської ради (місце знаходження: Черкаська область, м. Золотоноша, вул. Незалежності 40, ЄДРПОУ 04060849):

- інформацію чи зареєстроване право власності у державному реєстрі речових прав на нерухоме мано на будинок по АДРЕСА_1 ;

- інформацію про реєстрацію (діяльність) в державному реєстрі юридичних осіб СТОВ «Зоря» (місце знаходження: Черкаська область, Золотоніський район, с. Шабельники; ЄДРПОУ 01528714).

Роз`яснити, що відповідно до ст.84ЦПК України будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Відкласти підготовче судове засідання до 12.00 год. 01.03.2023.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: К.М. Ушакова

СудЗолотоніський міськрайонний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення01.02.2023
Оприлюднено06.02.2023
Номер документу108743660
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: визнання права власності

Судовий реєстр по справі —695/2753/22

Постанова від 10.10.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Новіков О. М.

Ухвала від 07.07.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Новіков О. М.

Ухвала від 05.07.2023

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Новіков О. М.

Рішення від 01.06.2023

Цивільне

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області

Ушакова К. М.

Рішення від 01.06.2023

Цивільне

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області

Ушакова К. М.

Ухвала від 01.05.2023

Цивільне

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області

Ушакова К. М.

Ухвала від 01.02.2023

Цивільне

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області

Ушакова К. М.

Ухвала від 10.10.2022

Цивільне

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області

Ушакова К. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні