Ухвала
від 01.02.2023 по справі 207/1498/22
ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Провадження № 22-ц/803/346/23 Справа № 207/1498/22 Суддя у 1-й інстанції - Подобєд О.К. Суддя у 2-й інстанції - Лаченкова О. В.

УХВАЛА

01 лютого 2023 року Колегія суддів судової палати з розгляду цивільних справ Дніпровського апеляційного суду в складі:

головуючого Лаченкової О.В.

суддів Городничої В.С., Петешенкової М.Ю.

при секретарі Піменовій М.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Дніпрі

клопотання Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Кам`янської міської ради про відмову від апеляційної скарги у справі

за апеляційноюскаргою Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Кам`янської міської ради , -

на ухвалу Баглійського районного суду м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області від 14 червня 2022 року

по справі за позовом Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Кам`янської міської ради до ОСОБА_1 про визнання недійсним протоколу зборів співвласників багатоквартирного будинку та визнання недійсним договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком, треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Керуюча компанія «Лідер комфорт», Комунальне підприємство Кам`янської міської ради «Добробут»,-

ВСТАНОВИЛА:

В провадженні Дніпровського апеляційного суду знаходиться цивільна справа за позовом Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Кам`янської міської ради до ОСОБА_1 про визнання недійсним протоколу зборів співвласників багатоквартирного будинку та визнання недійсним договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком, треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Керуюча компанія «Лідер комфорт», Комунальне підприємство Кам`янської міської ради «Добробут».

Ухвалою Баглійського районного суду м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області від 14 червня 2022 року у відкритті провадження за позовною заявою Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Кам`янської міської ради до ОСОБА_1 про визнання недійсним протоколу зборів співвласників багатоквартирного будинку та визнання недійсним договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком, треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Керуюча компанія «Лідер комфорт», Комунальне підприємство Кам`янської міської ради «Добробут»- відмовлено.

Не погодившись з вищезазначеним рішенням суду, Департамент житлово-комунальногогосподарства табудівництва Кам`янськоїміської радизвернувся до суду із апеляційною скаргою.

Ухвалою Дніпровського апеляційного суду від 03 серпня 2022 року відкрито провадження за апеляційною скаргою Департаменту житлово-комунальногогосподарства табудівництва Кам`янськоїміської радина ухвалу Баглійського районного суду м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області від 14 червня 2022 року по справі за позовом Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Кам`янської міської ради до ОСОБА_1 про визнання недійсним протоколу зборів співвласників багатоквартирного будинку та визнання недійсним договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком, треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Керуюча компанія «Лідер комфорт», Комунальне підприємство Кам`янської міської ради «Добробут».

Ухвалою Дніпровського апеляційного суду від 03 серпня 2022 року призначено справу до апеляційного розгляду.

Апеляційну скаргу подано Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам`янської міської ради та підписано заступником директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Кам`янської міської ради Засядьвовком В.М., який на час звернення здійснював повноваження директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міської ради у зв`язку із відпусткою Губського Д.В. (а.с.71,72).

18 січня 2023 року до канцелярії Дніпровського апеляційного суду надійшло клопотання Департаменту житлово-комунальногогосподарства табудівництва Кам`янськоїміської радипро відмову від апеляційної скарги на ухвалу Баглійського районного суду м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області від 14 червня 2022 року, яке підписано директором Департаменту житлово-комунальногогосподарства табудівництва Кам`янськоїміської радиГубським Д.В.(а.с.135-136).

Відповідно до ч.4 ст.364 ЦПК України особа, яка подала апеляційну скаргу, має право відмовитися від неї, а інша сторона має право визнати апеляційну скаргу обґрунтованою в повному обсязі чи в певній частині до закінчення апеляційного провадження. За відмови від апеляційної скарги суд, за відсутності заперечень інших осіб, які приєдналися до апеляційної скарги, постановляє ухвалу про закриття апеляційного провадження.

За таких обставин, колегія суддів дійшла висновку про задоволення клопотання директора Департаменту житлово-комунальногогосподарства табудівництва Кам`янськоїміської радиГубського Д.В. про відмову від апеляційної скарги на ухвалу Баглійського районного суду м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області від 14 червня 2022 року по справі за позовом Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Кам`янської міської ради до ОСОБА_1 про визнання недійсним протоколу зборів співвласників багатоквартирного будинку та визнання недійсним договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком, треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Керуюча компанія «Лідер комфорт», Комунальне підприємство Кам`янської міської ради «Добробут».

Керуючись ст.362, ст.364 ЦПК України, колегія суддів, -

УХВАЛИЛА:

Прийняти відмову Департаменту житлово-комунальногогосподарства табудівництва Кам`янськоїміської радивід апеляційної скарги на ухвалу Баглійського районного суду м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області від 14 червня 2022 року.

Апеляційне провадження за апеляційною Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Кам`янської міської ради на ухвалу Баглійського районного суду м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області від 14 червня 2022 року по справі за позовом Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Кам`янської міської ради до ОСОБА_1 про визнання недійсним протоколу зборів співвласників багатоквартирного будинку та визнання недійсним договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком, треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Керуюча компанія «Лідер комфорт», Комунальне підприємство Кам`янської міської ради «Добробут» - закрити.

Ухвала набирає законної сили з дня її прийняття, але може бути оскаржена в касаційному порядку до Верховного Суду протягом тридцяти днів.

Головуючий суддя О.В.Лаченкова

Судді В.С.Городнича

М.Ю.Петешенкова

Дата ухвалення рішення01.02.2023
Оприлюднено08.02.2023

Судовий реєстр по справі —207/1498/22

Ухвала від 01.02.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лаченкова О. В.

Ухвала від 02.08.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лаченкова О. В.

Ухвала від 02.08.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лаченкова О. В.

Ухвала від 04.07.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Лаченкова О. В.

Ухвала від 13.06.2022

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Подобєд О. К.

Ухвала від 13.06.2022

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Подобєд О. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні