Постанова
від 15.10.2007 по справі 2/656/07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2/656/07

      

Господарський суд Миколаївської області

==========================================================================================

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

"15" жовтня 2007 р.                                                                                 Справа № 2/656/07

Кредитори :

Боржник : ПП "Хостамет"

Ліквідатор :   

Заявник: Приватне підприємство “Хостамет”,

                 м. Миколаїв, вул. Комсомольська, 9, кв. 13

Боржник: Приватне підприємство “Хостамет”,

                 м. Миколаїв, вул. Комсомольська, 9, кв. 13

Установа банку: Філія “Миколаївське відділення ПІБ” в м. Миколаєві

                               

Суддя Моргуленко Т.Є.

ПРЕДСТАВНИКИ:

Від боржника: Томашевський О.О.

                                                   

Суть спору: про визнання боржника - Приватне підприємство “Хостамет”,

                  м. Миколаїв –банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

           Ухвалою Господарського суду Миколаївської області від 10 вересня 2007 р. за заявою Приватного підприємства “Хостамет”,  м. Миколаїв  порушено справу про визнання його банкрутом за ознаками ст. 51 ЗУ “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Наказом №07 від 01 вересня 2007 р. власником Приватного підприємства “Хостамет” (ідентифікаційний код 34651310)  прийнято рішення про ліквідацію підприємства в зв'язку з тим, що підприємство з липня 2007 року не веде господарської діяльності, а вжиті заходи по фінансовому оздоровленню позитивних результатів не дали.

Наказом №08 від 04.09.07р. на підставі доповідної записки ліквідатора Томашевського О.О. про виявлення ним неплатоспроможності підприємства, було вирішено звернутися до господарського суду з заявою про порушення справи про банкрутство підприємства.

За даними бухгалтерського обліку підприємства, станом на 1 вересня 2007 року встановлено, що загальна кредиторська заборгованість на користь Приватного підприємства “ФЕРРО-Ю” складає 60631 грн. 22 коп.  Заборгованості щодо заробітної плати, відшкодування шкоди та виплати інших грошових зобов'язань не має.  

Дебіторської заборгованості підприємство боржник не має.

Кредиторська заборгованість визнається підприємством повністю та складає грошове зобов'язання перед кредитором, які є безспірними (розшифровка заборгованості додано боржником до заяви). Наявність заборгованості підтверджується Актом звірки взаєморозрахунків, який додано боржником до заяви.

На час звернення до суду із заявою про порушення справи про банкрутство у підприємства-боржника грошові та майнові активи відсутні.

У зв'язку з недостатністю майна боржника для задоволення вимог кредитора, у відповідності до вимог чинного законодавства України, зокрема частини 1 ст.51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", власником підприємства прийнято рішення про звернення до Господарського суду із заявою про порушення провадження у справі про банкрутство.

Надані боржником документи свідчать про те, що він не в змозі погасити кредиторську заборгованість, і тому його заява підлягає задоволенню.

Наказом №07 від 01.09.2007р. призначено ліквідатором  підприємства арбітражного керуючого Томашевського О.О. (ліцензія АВ №158229 ).  Боржником надано суду клопотання про призначення ліквідатором у справі про банкрутство боржника арбітражного керуючого  Томашевського О.О. за його згодою.

Враховуючи наведене та керуючись ст. 51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” від 30.06.1999р. №784-XIY (із змінами та доповненнями), ст. 86 ГПК України, - суд

ПОСТАНОВИВ:

1.          Визнати Приватне підприємство “Хостамет”, м. Миколаїв, вул. Комсомольська, 9, кВ. 13, код 34651310 - банкрутом.

2.          Відкрити ліквідаційну процедуру.

3.          Призначити ліквідатором підприємства-банкрута арбітражного керуючого Томашевського О.О. (ліцензія АВ №158229).

4.          Зобов'язати ліквідатора:

-          здійснити ліквідацію боржника відповідно до вимог ЗУ «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»;

-          у 5-ти дений строк з дня прийняття цієї постанови опублікувати за рахунок банкрута відомості про визнання його банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури у офіційних друкованих органах («Голос України»або «Урядовий кур`єр»);

5.          Копію даної постанови надіслати на адресу: банкрута, банку банкрута, ліквідатора, Державному реєстратору.

Суддя     

СудГосподарський суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення15.10.2007
Оприлюднено07.11.2007
Номер документу1088076
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2/656/07

Постанова від 15.10.2007

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Моргуленко Т.Є.

Ухвала від 10.09.2007

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Моргуленко Т.Є.

Рішення від 18.01.2007

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Артакова Л.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні