Ухвала
від 06.02.2023 по справі 317/1640/22
ЗАПОРІЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 317/1640/22

Провадження №2/317/878/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06 лютого 2023 року м. Запоріжжя

Запорізький районний суд Запорізької області у складі:

головуючого судді Нікітіна В.В.

при секретарі Вакуленко А.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у спрощеному позовному провадженні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Новоолександрівський сількомунгосп» про стягнення заборгованості по заробітній платі, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Запорізького районного суду Запорізької області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Новоолександрівський сількомунгосп» про стягнення заборгованості по заробітній платі.

Представник позивача ОСОБА_1 адвокат Ясир Д.І. надала до суду клопотання про витребування від Головного управління Державної податкової служби Запорізької області:

копії податкових розрахунків сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску, поданих КП «Новоолександрівський сількомунгосп» за ІІІ та ІV квартали 2021 року зі всіма поданими додатками відносно ОСОБА_1 ;

інформацію про поданих КП «Новоолександрівський сількомунгосп» уточнених або виправлених податкових розрахунків сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску за ІІІ та ІV квартали 2021 року разом зі всіма поданими додатками із наданням копій уточнених (виправлених) податкових розрахунків відносно ОСОБА_1 .

Розглянувши клопотання, суд вважає, що клопотання підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Оскільки у позивача є складнощі в отриманні зазначених доказів, суд вбачає підстави для їх витребування. При цьому суд виходить з того, що зміст витребуваних доказів на переконання позивача має значення для розгляду справи, оскільки системно пов`язані з позовними вимогами.

Керуючись ст. 84 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Ясир Дар`ї Ігорівни про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати від Головного управління Державної податкової служби Запорізької області (69107, м. Запоріжжя, пр. Соборний, буд.166):

копії податкових розрахунків сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску, поданих КП «Новоолександрівський сількомунгосп» (ЄДРПОУ 36900195) за ІІІ та ІV квартали 2021 року зі всіма поданими додатками відносно ОСОБА_1 ;

інформацію про поданих КП «Новоолександрівський сількомунгосп» (ЄДРПОУ 36900195) уточнених або виправлених податкових розрахунків сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску за ІІІ та ІV квартали 2021 року разом зі всіма поданими додатками із наданням копій уточнених (виправлених) податкових розрахунків відносно ОСОБА_1 .

Ухвала суду є обов`язковою для негайного виконання.

Невиконання, неналежне або несвоєчасне виконання ухвали тягнуть відповідальність, встановлену ст. 382 КК України.

Строк виконання ухвали встановити до 26.02.2023.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Нікітін

СудЗапорізький районний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення06.02.2023
Оприлюднено08.02.2023
Номер документу108810463
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —317/1640/22

Рішення від 01.03.2023

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Нікітін В. В.

Ухвала від 06.02.2023

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Нікітін В. В.

Ухвала від 07.09.2022

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Нікітін В. В.

Ухвала від 22.08.2022

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Нікітін В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні