Ухвала
від 13.02.2023 по справі 752/551/23
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/551/23

Провадження № 2/752/3543/23

У Х В А Л А

ІМЕ Н Е М У К Р А Ї Н И

/ про залишення позовної заяви без руху /

13 лютого 2023 року Суддя Голосіївського районного суду м. Києва Машкевич К.В., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «ІнтерЕкспрес», треті особи: ОСОБА_2 , Товариство з обмеженою відповідальністю «Джоін ап.» про стягнення страхового відшкодування, суддя

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернулася до Голосіївського районного суду м. Києва з позовом до Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «ІнтерЕкспрес», третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю «Джоін ап.» про стягнення страхового відшкодування. Дослідивши матеріали позовної заяви, вважаю, що позовна заява підлягає залишенню без руху, з наступних підстав.

Ухвалою суду від 16 січня 2023 року позов було залишено без руху, позивачу надано строк на усунення недоліків, який не може перевищувати десяти днів з дня отримання копії ухвали.

09 лютого 2023 року на адресу суду надійшла заява та надано на вконання ухвали від 16 січня 2023 року засвідчений належним чином переклад документів доданих до позовної заяви українською мовою, копію повідомлення про нещасний випадок, копію договору старування.

Разом з тим, позов за змістом і формою повинен відповідати вимогам ст. ст. 175-177 ЦПК України.

Відповідно до ч. 3 ст. 175 ЦПК України позовна заява повинна містити зокрема: повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти.

Проте, всупереч ч. 3 ст. 175 ЦПК України позивачем не зазначено відомості про третю особу на стороні позивача ОСОБА_2 , а саме місце проживання чи перебування, відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти;

Обов`язок зазначати дані сторін покладений на позивача для забезпечення можливості повідомлення сторін про пред`явлений позов та направлення їм копії позовної заяви з додатками.

Дані обставини перешкоджають вирішенню питання про відкриття провадження у справі.

Відповідно до ч.ч.1, 2 ст.185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху та строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Керуючись ст. 175, 177, 185 ЦПК України, суддя

У Х В А Л И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «ІнтерЕкспрес», треті особи: ОСОБА_2 , Товариство з обмеженою відповідальністю «Джоін ап.» про стягнення страхового відшкодування- залишити без руху, надавши строк для усунення недоліків, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позову без руху.

Роз`яснити, що у разі не усунення недоліків у встановлений в ухвалі строк, позовна заява буде вважатись неподаною та повертається позивачеві.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: К.В.Машкевич

СудГолосіївський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення13.02.2023
Оприлюднено15.02.2023
Номер документу108943017
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них страхування

Судовий реєстр по справі —752/551/23

Рішення від 20.07.2023

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Машкевич К. В.

Ухвала від 03.04.2023

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Машкевич К. В.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Машкевич К. В.

Ухвала від 13.02.2023

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Машкевич К. В.

Ухвала від 16.01.2023

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Машкевич К. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні