Ухвала
від 14.02.2023 по справі 10/63
ЦЕНТРАЛЬНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ЦЕНТРАЛЬНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкладення розгляду справи

14.02.2023 м.Дніпро Справа № 10/63 (912/784/22)

Центральний апеляційний господарський суд у складі колегії суддів:

головуючий суддя Кузнецов В.О.,

суддів Чередко А.Є., Мороз В.Ф.,

секретар судового засідання Крицька Я.Б.

розглянувши у відкритому судовому засіданні апеляційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Панчеве" на рішення Господарського суду Кіровоградської області від 08.11.2022 (повне рішення складено 18.11.2022, суддя Коваленко Н.М.) у справі

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Панчеве", с. Панчеве, Новомиргородський район, Кіровоградська область,

до відповідача 1: Приватного підприємства "АЙ ЕНД Ю ГРУП АГРО" , с. Панчеве, Новомиргородський район, Кіровоградська область,

відповідача 2: Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, м. Дніпро

відповідача 3: Новомиргородської міської ради, м. Новомиргород, Новоукраїнський р-н, Кіровоградська обл.,

про визнання недійсним та скасування рішення, свідоцтва, скасування рішення державного реєстратора та припинення права власності,

в межах справи №10/63 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Панчеве", 26034, Кіровоградська область, Новомиргородський район, с. Панчеве, вул. Жовтнева, 1

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Центрального апеляційного господарського суду перебуває апеляційна скарга Товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Панчеве" на рішення Господарського суду Кіровоградської області від 08.11.2022 у даній справі.

Розгляд справи у судовому засіданні призначено на 14.02.2023.

14.02.2023 у судове засідання з`явилися представники відповідачів-1,-2 (в режимі відеоконференції). Інші учасники справи не забезпечили в судове засідання явку повноважних представників.

Від скаржника надійшло клопотання про відкладення розгляду справи та призначення судового засідання у режимі відеконференції з Господарським судом Кіровоградської області.

Колегія суддів вважає, що для об`єктивного, повного та всебічного вирішення спору, з метою надання можливості учасникам справи скористатись своїми процесуальними правами, розгляд апеляційної скарги необхідно відкласти.

Керуючись ст.ст.202,234,235,270 ГПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Розгляд справи відкласти до 28.02.2023 на 16:00 годин.

Сторонам забезпечити явку повноважних представників в судове засідання.

Засідання відбудеться в приміщенні Центрального апеляційного господарського суду (зал судового засіданні №415а) в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів в системі відеоконференцзв`язку «EasyCon» (https://vkz.court.gov.ua/).

Учасникам провадження у справі, які бажають взяти участь у розгляді справи в режимі відеоконференції, з`явитись до господарського суду Кіровоградської області 28.02.2023 на 16:00 год.

Доручити господарському суду Кіровоградської області забезпечити проведення відеоконференції з Центральним апеляційним господарським судом.

Учасникам судового засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов`язки, передбачені Господарським процесуальним кодексом України, хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Копію ухвали направити на електрону адресу господарського суду Кіровоградської області.

Інструкція участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції за допомогою програмного забезпечення "EаsyCon" знаходиться за вебпосиланням:://easycon.com.ua/vkz_help_uk-ua.pdf.

Якщо інші учасники справи виявлять бажання взяти участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів, повідомити Центральний апеляційний господарський суд, шляхом надсилання на електронну адресу суду inbox@cag.court.gov.ua заяву з наступною інформацією:

електронну адресу, яка буде використана для реєстрації в системі відеоконференцзв`язку;

документи, що посвідчують особу, яка буде приймати участь в судовому засіданні та підтверджують її повноваження;

номер телефону для зв`язку із судом.

Участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції можлива за умови використання комп`ютерної техніки або смартфону, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення (з доступом в мережу Інтернет).

Роз`яснити учасникам відеоконференції, що для участі в судовому засіданні необхідно:

зайти та авторизуватись в системі відеоконференцзв`язку за 10 хвилин до початку судового засідання;

активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камеру) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи відеоконференцзв`язку;

очікувати запрошення секретаря до участі у судовому засіданні.

На початку судового засідання учасники, що беруть участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції, за потреби, на вимогу головуючого судді повинен показати оригінал паспорту або іншого документу, що посвідчує його особу, на сторінці з фотографією в камеру та оригінали документів, які підтверджують його повноваження на представництво.

Попередити сторін, що відповідно до частини 5 статті 197 ГПК України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Рекомендувати учасникам справи всі необхідні документи надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу inbox@cag.court.gov.ua з використанням власного електронного підпису, з урахуванням вимог Закону України "Про електронні документи та електронний документообіг" та Закону України "Про електронні довірчі послуги".

Інформацію по справі учасники справи можуть отримати на сторінці Центрального апеляційного господарського суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою https://cag.court.gov.ua/sud4876/.

Ухвала набирає законної сили негайно з моменту її оголошення та не підлягає оскарженню в касаційному порядку.

Головуючий суддя В.О. Кузнецов

Суддя А.Є. Чередко

Суддя В.Ф. Мороз

Дата ухвалення рішення14.02.2023
Оприлюднено15.02.2023
Номер документу108954809
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Агрофірма "Панчеве", 26034, Кіровоградська область, Новомиргородський район, с. Панчеве, вул. Жовтнева, 1

Судовий реєстр по справі —10/63

Ухвала від 05.10.2023

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 22.09.2023

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 15.09.2023

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 07.09.2023

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 17.05.2023

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 08.05.2023

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Ухвала від 30.03.2023

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

Постанова від 14.03.2023

Господарське

Центральний апеляційний господарський суд

Кузнецов Вадим Олександрович

Постанова від 28.02.2023

Господарське

Центральний апеляційний господарський суд

Кузнецов Вадим Олександрович

Ухвала від 02.03.2023

Господарське

Центральний апеляційний господарський суд

Кузнецов Вадим Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні